Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz na usera McMagic - ArcheAge

Ptám se tady, protože příslušná diskuze (ta o SWtOR) je už někde v pekle na 2. stránce, tak snad to tady chytneš...

Psal jsi, že jsi hrál ArcheAge CBT4 a budeš i CBT5... to máš jeden z vzácných "foreign press" accountů, co XL GAMES rozdávají vyvoleným nekorejským herním žurnalistům, či jsi to nějak "vytrikoval"? Řekněme např. třeba "novou cestou"?? Pokud je to ten případ, tak jistě chápeš, co tím myslím... *3*

Hmm, a je hezké, že nejsem jedinej Čech, co se cpe do korejských MMO betatestů...
  • EA se dostalo do semifinále hlasování o nejhorší společnost roku 2012 v Americe dle spotřebitelů...

Mě nikdo nikam nedostane! Prostě ne! *16*
  • Black_Hand

Beat Hazard Ultra příchází po PC a XBLIG i na PSN, vylepšená o multiplayer.

tak multak ma i na PC, nak tu formulaci nechapu.
  • Crytek je posmutnělé z toho, jakým směrem se vydalo jejich dítko, herní série Far Cry, v rukou...

Ti by meli byt spise posmutneli,jakym smerem se vydal Crysis....
  • Na steamu jsem se právě dozvěděl, že k Mafii III budou české titulky. Vědělo se to už dřiv?
    • To je poprvé, co o tom slyším, takže tipuji, že ne. Bože, to zas bude v diskuzích kvůli pitomýmu dabingu nablito.
      • Lukass
        No hlavne ta hra nema s Mafii vubec nic spolecnyho, Ani se nato moc netesim. Takze nejake dabing je to posledni co me na hre vadi.
        • Ty stejně česky nemluvíš, takže to máš jedno. :)
      • Jack1947
        Proč nablito, to snad nebude mít dabing ? i když ten ve dvojce už byl takovej horší krom Joea.
        • Nebude protože si to u nás spousta lidí ukradne
          • Jack1947
            Tyhlety argumenty, protože si to beztak ukradnou i když to je fuk jak psal Lukass s mafii už to beztak nemá moc společného takže nevadí... Jsou to výmluvy jak od vydavatelů "Dabing nebude protože si to lidi beztak v čr ukradnou" NE!
  • Quantic Dream začalo s PS4 pracovat už před delší dobou a z konzole je nadšeno.

Každý vývojár je zatiaľ nadšený z novej PS4, tak dúfam, že tie hry budú aj podľa toho vyzerať a hrať sa...
  • victor

Tak schválně  jestli někoho nakrknul minulý Humble Monthly stejně jako mne .... Po tom co představili Conana a Hatch in time jsem  řekl a dost , tenhle měsíc beru pauzu .... a oni tam na poslední chvilku přihodí Sudden Strike 4 a Pathologic :/ .

• Joshua

Jestli mas zajem mam jeden Pathologic Classic HD klic navic...

• victor

To bych ti byl opravdu vděčnej . Jen nevím jak  bych se ti pakl revanšoval , neb králem klíčů jsi tady ty  :)  Díky a dej mi vědět co za něj  - victor@tiscali.cz

• Amylee.Anderson

Fight Club 41

Teď to tak posloucham a.... Oni říkají dišonord! *8* *8*
    • smejki
      a Dužex: Hymen Revižn *14*
    • MishKonn
      Fakt?? To si musím poslechnout *1*

edit: No, tak naštěstí ne vážně.
  • Jack1947

Solarix

Nevím, nejde o to že to je až moc stealth a tak ale prostě, je to takové nijaké - navíc se musí vymejšlet různé nesmysli jak obejít ty 2 blbouny na začátku, není to jen můj problém. Oni sice dělají že nic nevidí ale když najednou vás změrčí tak je konec. Bez bouchačky to je dost na pytel zatím. Někomu to vyhovovat ale určitě bude no... uvidíme zatím by to bylo tak na 5/10.

Beztak jsem zkusil z nudy, nic moc jsem od toho nečekal.
    • vymejslet, aha, to je narocny, chapu *5*
      • Jack1947
        Zdrž se komentáře si nehrál navíc ta hra je svojí zastaralou stránkou už tak odpudivá... radši si dám UNITY než tohle to aspon po půlroce je hratelné... a jestli zas budeš narázet na konzole *7*
  • frag.ment

DriveClub

Prosím o radu. Včera jsem si koupil DriveClub na PS Store (s využitím 14 day free pro PS+). Je to super, ale pro začátek jsem si dal singl a trať Scotland "the Kyle", kde se jezdí s mini Cooperem.. Dneska po asi 5ti hodinách ježdění pořád na stejné trati jsem furt na posledním místě (asistent brzdění na off a už bych to projel i poslepu, jednou jsem dojel teda devátej). Ze začátku měla AI časy kolem 3:10 min, já mám teď s tou plečkou 2:44 min a stejně je mi to prd platny, první má vždy min. 6 sekund náskok. Když už jich pár předjedu, tak mě AI zezadu strčí do skály nebo zábradlí a můžu dát tak max opět restart. Je to mojí neschopností, nebo je ve hře něco špatně?
    • Prý se tam nedá vyjet ani metr mimo silnici, takže celou jízdu máš takový divný klaustrofobický pocit, je to tak? A důvod tvých proher je, protože jízda není plynulá v těch 30fps *1*
      • kennyB
        Tak ono ve většině závodních her se doporučuje jezdit po trase (většinou silnice), pokuď nechceš soupeřům koukat na zádele...
        • Tak to je snad jasný, ale když se něco stane a vyletíš mimo, tak je hodně hloupoučký v roce 2015 narazit do neviditelné zdi u krajnice :)
          • Draken69CZ
            Myslíš ty "neviditelný" svodidla co lemují trať? *15*
            • Draken69CZ
              A ta neviditelnost je tedy kde? Přiznané mantinely trati nevidím tam problém, ale tak všichni víme co ti na té hře vadí nejvíce, jinak třeba DiRT Rally tam vyjedeš kousíček a už ti jde odpočítávání tam ti to nevadí?
            • https://www.youtube.com/watch?v=f-fmtdcXdB8

Jj kilometry patníků a svodidel kdesi v poušti :D
    • ucho
      AI je tam trochu zlá na hráče. To je důvod, proč se tý hře zatím vyhýbám, abych nebyl frustrován :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit