-
Podomácku vyrobená vysouvací Assassin's Creed dýka.
Někde návod jak na to ? -
-
Jestli najdeš návod a vyrobíš to, koupim to od tebe! :D
-
-
to beru ale já nejsem levnej :D
-
-
Začneš :D
-
-
-
-
Puška Sharp Shooter pro PS Move představena v novém videu.
Myslíte to NOVÉ video, co máte v článku na Games už dva dny??? -
-
Raději dvakrát než ani jednou *3*.
-
-
Take Two ve své výroční zprávě zveřejnila i plány vydání her v (přes)příštím roce.
V tomto případě snad radši ani jednou *1*
-
-
-
Tip na slevičku
Her story je na humblebundle.com za krásných 1,79 €. -
Nové Steam slevy lákají na 50 až 75% nižší ceny Assassins Creed 2, CoD4: MW, Bully, Just Cause...
ty brdo, uteklo mi Bad company 2 za 7 éček.. škoda... -
-
Ted tam maji jednu akci za druhou.Ale moc toho se nevyplati brat ( dnes ) snad krome Flatout serie za ani ne 4e a DA:Ultimate za 20e
-
no a keď už som sa rozpísal čo vravíte na to že sú tam niektoré hry ... NOT AVAILABLE IN YOUR REGION ... ah jak ja tu takéto hlašky neznášam sa mi kudla vo vrecku otvára aký región kua som snáď na internete more ...
-
-
Předvánoční akce českých vývojářů ze Cinemaxu: RPG Inquisitor nabízejí za cenu "zaplať,...
Prostě celá Evropa :-)
-
-
No dnes (pre amíkou) tam majú Alpha Protocol za 7,50€ ... no aj ja sa pýtam miestneho osadenstva či sa to oplatí ...
-
co já vím, tak bylo za 13,5€
-
-
PS VR
Říjen,cena necelých 11 000 kč -
-
http://techcrunch.com/2016/03/15/star-wars-battlefront-is-coming-exclusively-to-playstation-vr/
-
-
-
Druhá várka PS4 (First Limited Pack) konzolí byla v Japonsku vyprodána během čtrnácti hodin.
Njn, japonci na Nintendu ohrnuji nos a PS4 nnakoupi jeste do zasoby.
Jeste zvladnou presvihnout i svoje rekordy. Klobouk dolu. -
-
Chodíš vůbec do školy? A pokud jo, učíš se v ní vůbec něco? Nebo z tebe bude pako co ani neumí česky ? Hry jsou fajn, ale aby jsi je mohl hrát, potřebuješ jiné věci v životě. Už jsi přemýšlel co bude až půjdeš z domu? Kde budeš, co budeš dělat, jak se budeš živit?
-
-
Do skoly chodim a bohuzel toho mam na uceni celkem dost (nebo bohudik) , co budu delat si pokladam uz dlouho. Z domu jit nehodlam jeste neco ? *4* To jo, nezkuseny mlady zajic , to asi pravdepodobne jsem o tom zadna. Kraviny nu, jak kdy a vetsinou jen pomalu.
-
-
Rodice te budou mit na krku navzdy co ?
-
-
Pak jsem to jaksi zpackal, kdyz sem jen psal nesmysli a ted aby se tu rozebiraly. Nezajimave blbosti. To cilem urcite nebylo a vyznit to taky takhle nemelo. Tak se tedy vsem pozkozenym mym neurvalym a zbytecnym chovanim ani nevim proc samozrejmne omlouvam, asi sem se dnes nechal ponekud unest. Neuvedomil jsem si ze se zde pise o novinkach a diskutuje a ne o blbostech
nejakeho chytraka co se jen znuden snazil rozvirit zdejsi vody. Radsi zaradim zpatecku a uz prestanu s temyhle nesmysli (delat blbce umi prece ze sebe kazdej.) Timto bych jiz tuto diskusi uzavrel a doufam v brzke smazani nebo i ne at je videt co muze vzejit z nudy. Jako vystraha pro ostatni podobne existence. K minusum , nevztekam bylo mi to fuk, jen mi to prislo predtim komicke. Trochu a ted uz je to sumak ted uz si je zaslouzim. Co je moc to je moc. *10* -
-
To je hezke ale uz to prekrocilo hranice, a takovouhle pochybnou popularitu rozhodne nestojim.
Psat budu ale "netrollit" to nebo psat blbosti. Berme to jako chvilkove Selhani smyslu nebo pomateni. -
Kašli na kritiku a piš dál, já ti fandim.
-
-
To doufam ze ne, asi si mne nepochopil ja mel na mysli konkretne misto domov , ze doufam ze pokud buh da budu zde zit. Vubec proc bys me se meli vybavovat a nezajimavem tematu.
To ani nebyl smysl, teto nahodile diskuze. *3* "Jak rikate, chlapec si za trollil"a muze se jit zas dal. -
-
Proč se vždy, když máš nad -5 u svých komentů vztekáš nad mínuskovým klubem, když někdy plácáš 1. blbost co tě napadne. Byla tu strana kde byly +- jen tvé komenty, z toho ani jeden mě ničím nenaplnil. Tohle si piš na fejs, twitter apd. Spusty lidí ti psalo ať přemýšlíš o tom, co napíšeš, opravíš si gramatiku ( každý se plete, ale u tebe je to časté ) a když se ti příspěvek nebude zdát, neodesílej ho, věř mi, že uděláš u 75 % tvých příspěvku dobře.
Ano je blbé rozebírat na herní stránce komentáře jednoho z uživatelů, ale tohle se blíží ani ne trollení, jako spammování... *7*
-
-
-
-
Na to jak jsi nezkušený mladý zajíc tak až moc kecáš a většinou kraviny, snažíš se psát vznešeně, to ti budiž ke cti, ale kdyby to aspoň mělo smysl. Zkus toho psát o polovinu míň, ale o polovinu víc se nad tím zamyslet, než něco plácneš.
-
-
-
Seznam všech (398) doposud oznámených vozidel, se kterými se budete moci projet ve hře Forza Motorsport 6.
Není tam Fanouš, nezájem ... -
-
To je co? Fazol?
-
-
Z výsledků průzkumu vyplývá, že polovina hráčů by neuvítala 3D technologii v budoucnu vydaných...
Protože nehráli Wipeout v 60 fps (technicky vzato 120 fps) v 1080p ve 3D na velké TV (min 40''). -
I Hitmanův kufřík lze využít mnoha zajímavými způsoby.
Další bleskovka odkazují na jinou 'bleskovku' odkazující na původní zdroj. To nevymyslíš. 😀
-
-
Doufám, že z toho má Bleskař od VG247 aspoň nějakej peníz. 😉
-
-
Analytik M. Pachter: „PS Vita je ten nejhloupější název všech dob.“
se ani moc nedivim, zni to az nebezpecne moc blizko slovu Vista :)