Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud použijete cheaty (nebo k jejich použití budete nabádat) ve službě Origin či hrách od EA,...

Jo, tak se na ty sme.jdy cheatersky musi. Uz jen, aby jim to fungovalo jak ma a nemazali nevinne lidi.
    • Pokud použijete cheaty (nebo k jejich použití budete nabádat) ve službě Origin či hrách od EA,...

V multiplayeru pochopitelně ano. Ale v singlu? Co jim po tom je? A jak budou kontrolovat/prokazovat "nabádání"? Ti musí mít v palicích řádně vymeteno.

Jestli si myslí, že tohle (u singlu!) sníží warez, tak tomu bude přesně naopak.
  • WIN 8 / spravce uloh

ahoj, mam dotaz :

Je normalni aby u Windows 8, kdyz si dam ctrl + alt+ delete, pote kliknu na spravce uloh, tak aby to trvalo minutu a pul nez se mi ten spravce uloh objevi ?

Jake muzou byt priciny tak pomaleho chodu? windows mam cerstve nainstalovany, HDD neni zaplneny a presto mu to vsechno dost dlouho trva...

Jeste jsem si vsiml te vyuziti CPU je minimalni, stejne tak pameti, ale vyuziti dikosvych jednotek je 100%, to je normalni ?
  • ucho

Pssst, nikomu to neříkejte.. Ranná betaverze mobilních Games.cz.

opravdu ranná?
    • betta karotten *16*
    • blixa
      Kdyz se pise o bete, muzou se delat i chyby :))
  • Tilwaen

Slevy na uPlay

Zkoušeli jste někdo koupit něco z toho uPlay výprodeje, na který zde Veskoslav upozornil? Na webových stránkách mají jednu položku za 12 €, v košíku se to změní na 16 € a na uPlay je to pro změnu za 15 €. Přemýšlím, že když ještě budu chvíli klikat na různé věci a pokud jejich RNG dá, třeba mi to nakonec dají zadarmo, ale radši se nejdřív optám tady, jestli s tím někdo máte zkušenost.
    • Morraw
      A máš vybranou správnou platformu? Cena se mění podle ní.
      • Tilwaen
        Asi i podle něčeho jiného, protože žádnou platformu, kde by to stálo 12 €, nevidím.
        • Morraw
          Tak asi jejich chyba. Vidím, že stejný problém je u Unity.
  • Lukyz

Analýza Windows 10: Ve svém principu jde o pouhý terminál na sběr informací o uživateli, jeho prstech, očích a hlasu!

Hezký rozbor a analýza W10 resp. si přečtěte, co a kam Vám systém automaticky odesílá informace.
    Možná proto byl upgrade zdarma, náklady se ve finále pokryjí díky databázi informací, cílené reklamě atd. atd.

http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/
    • Nerikam ze to mu tak trochu neni, ale neni treba byt zase az tak paranoidni nebo dokonce prekvapeny. Urcite vetsina tu pouziva smartphony a ty delaji uplne to same uz leta. Navic velka cast toho, co ten win sbira je ciste pro potrebu cortany. Proste to jinak fungovat nemuze. Pokud to nevyuzivas, tak si muzes vypnout spoustu veci co si MS schromazduje.
    • Siritel lzi a ruske propagandy aeronet.cz se dal na analyzu softwaru?

Jinak pokud nekdo breci o "smirovani" a pak stejne pouziva Google a jakoukoliv jeho sluzby, Facebook apod. tak at si rovnou nafackuje. Microsoft chce taky kousek toho sveho datoveho kolace.
    • No jó a já na to čera koukal, v čem je háček, že je to zadara *1*
    • MickeyMutant
      Windows bezpochyby ždímou informace všeho druhu a vrtaj se v počítači mnohem víc, než by měly, ale uvědomuješ si, na jaký "kanál" jsi lidi svým odkazem nasměroval? Jestli ne, tak si o tom zdroji něco najdi, jestli ano, tak mi je smutno.
      • Lukyz
        Netuším, pouze jsem zkopíroval link co mi poslal kamarád. La pardon *3*
        • MickeyMutant
          Chybami se člověk učí, n'est-ce pas?
    • Vojta_Ilavsky
      Smartphones. Enough said.
  • DLC Bloodbath Arena pro Dead Island vyjde cca v polovině listopadu.

aha ... no coment
  • OT

Ted tady byl clanek o Minecraft, a v diskusi nekdo odkazoval na YT serial "Shadow of Israphel"
    Na par dilu jsem se podival a fakt chvilema skoro za bricho popadal.
    Chci se ale zeptat, nakolik se normalni Minecraft gameplay muze tomuhle aspon priblizit.
    Neverim totiz tomu, ze to ty ostatni postavy pro ne tohle dobrodruzstvi vylozene nepripravily. Teda nejen treba v ramci toho mesta (Peculiar, Lysander, Fumblemore, atd.), ale potom i na "pouti" ten "principal" s voodoo babou a silakem, pirati v pristavu, atd.
    Ten az desive hlubokej role-playing bych jim jeste i sezral (a hrozne si s nima chtel nejakou hru zahrat :), ale vsechno to do sebe nejak podezrele zapada : D

Oni uz jsou asi ti dva tak znamy, ze jim ostatni hraci radi podstrojujou, ne? Nebo jak to je?
    • Zpočátku si hráli standartní Minecraft jen spolu, ale protože dali přístup na server i jiným lidem tak jim začali dělat naschváli atd. Postupem času se to změnilo na to jak SoI vypadá dnes. tzv. yognauti jim připravují mapy, hrají za npc a směřují tam kam by měli jít dál. Ze strany Lewise a Simona je to improvizace a většinou neví do čeho jdou... samozřejmě, že to není 100%, protože kdyby neměli alespoň drobnou linku kam a jak jít, tak by na ně nemohli čekat lidi hrající NPC. I kdyby to bylo celé "fake" tak je stejně podstatné, že oni dva jako skvělí komici to dokážou táhnout dál.
      Bohužel minecraft jako takový ti podobný zážitek nenabídne, tedy né uplně stejný (aspoň zatím).
      • posila
        Presne tak, v single playeru neco takoveho urcite nezajes (maximalne nejakou adventure mapu, ale bez NPC by to proste nebylo ono) a v multiplayeru jen tak taky ne. Urcite ve svete existuji nejake roleplay servery, mozna i nejaky cesky/slovensky, kde se takove dobrodruzstvi zazit da (ale budes se muset podilet na pripravovani dobrodruzstvi pro jine hrace).
        • Mmmmm... Hrat to s nima (resp. mit takhle pripraveny dobrodruzstvi se "skutecnejma NPC") by bylo super, ale prave je mi tak nejak jasny to co rikate, no...
          Skoda.
          Teda hrat cas od casu NPC by mi asi az tak nevadilo (predpokladam, ze jde treba hrat v okne, a normalne si pri tom surfovat, nebo podobne..), ale... ..no cas od casu.
          Preci jen, treba takovej otec Braeburn si jako "NPC s jednim zadanim questu" asi az tolik srandy v dlouhodobym meritku neuzije : )
          Ti dva to maj vyreseny skvele, no. Lidi je znaj, jejich videa jsou sledovany, tudiz si v nich NPC kazdej rad zahraje...
          • Na to pozor. Ty lidi jsou v podtatě stále stejný, jen mění nicky a skiny. Tudíž i otec Braeburn si určitě zahrál víc než dost. Bohužel se do jejich komunity asi jen tak nedostaneš.
  • Stačí trocha šikovnosti a PS3 ovladač z mobilu Galaxy Note se může rázem stát docela povedený...

A nebo taky PS404.
  • MARTASLJ19

Vývoj The Order 1886 započal již v roce 2011 a pracovalo na něm 45 až 140 vývojářů.

Dosť dlho robili tento nehrateľný interaktívny film. Meh to by mali náky skúsensí moderi hotové za rok.
    • že jsem nic podobného graficky neviděl ani od ostatních firem a ty se bavíš o moderské obci. Tak dej příklad, rád si něco zahraju v takovém kabátce
  • No já mám všeho všudy najeto asi 5 hodin a aspoň udržím takové auto ve vysoké rychlosti na silnici, Olejník jezdí roky a neprojede zatáčku. Zkoušel jsi jezdit tady s tím autem? Zjistil by jsi, že to zase taková sranda není chytráku. Další co jen pindá, ale sám by to líp neudělal.
    • Jestli to je ten namakanej GT bavorak tak ten zrovna na silnici udrzis mnohem snaz nez to "pretaktovany" Clio nebo co to tam je :D
      • Na videu je RWD P20 LMP2 nebo 1 teď nevím) a toho bavoráka se kterým jezdím jsem myslel E21 group 5, zkus ho na Nordschleife, tak lehce ho neudržíš :)
        • Na Nordschleife ho lehce neudrzis protoze neni mozny si proste zapamatovat tech 80 zatacek nebo kolik jich je... A hlavne sama hnusna a necitelna zatacka do kterejch se blbe brzdi... ja tu trat nerad :D Nejlepsi trat je Watkinson Glen short!
          • Myslim BMW Z4 GT3... s tim se jezdi jak po masle... to ma gripu a odpusti to tolik chyb ze to nechapu...
    • "Zjistil by jsi, že to zase taková sranda není chytráku. Další co jen pindá, ale sám by to líp neudělal."

No právě, třeba si to taky jednou uvědomíš.
      • Viděl jsi vůbec ten gamesplay jak tam jezdil? Poslední co chci, je se tu srovnávat s nějakým Olejníkem, ale ten to aspoň zkusil :D zatímco ty tu jen hloupě plácáš jako vždy tadyu. Pro chuja tvého kalibru, jehož příspěvky nulová hodnota ve všem, platí jediné = kdo umí umí, kdo neumí, čumí :)

A vůbec, pojď dáme online prosti sobě, co ty na to ?
        • Takže ty můžeš druhého kritizovat, ale ostatní tebe ne? Sám máš máslo na hlavě, tak ze sebe nedělej hlupáka.

Nemám potřebu si s tebou poměřovat své údy.
          • Dovolil jsem si poznámku, že někdo neumí jezdit (což ostatně každý normální člověk viděl sám), a ty tu děláš drama z toho? Můj příspěvek měl jasný cíl, zeptat se na nastavení kamery těch, kteří k tomu mají co říct, jediný Drasťa to pochopil, ty a Pravda, pokud nejste jedna osoba, tady akorát kecáte sra*ky. Tak si to užij ..
            PS: Chápu, pCARS ani nemáš a navíc jsi ve škole :( Nevadí, tak se dál aspoň můžeš bavit svýma hloupoučkýma poznámkama, ale bacha ať nějakou nedostaneš.
            • Úplně koukám jak si dokážeš protiřečit...

OK, necháme toho nemá to smysl.
            • Nechceš už těch zbytečností nechat? Kdybych sem chtěl dát lepší kvalitu ,stáhl bych si Shadowplay nebo něco.
              Potřetí a naposled, běžně videa na net nenahrávám, tak jsem jen rychle zapl Fraps, který tu mám, nastavil malou kvalitu aby to zabíralo co nejmíň a za pár minut hotovo. A že náhodná stránka, kde jsem uploadoval pár fotek to automaticky ořezala na 4:3 tak jako co? Zase, tam šlo pouze o to ukázat rozdíl v té vegetaci, jestli ten screen je v takovém nebo takovém poměru mi bylo v tu chvíli fakt jedno, nechápu co tady z toho pořád děláš za vědu :)
            • Nepsal jsi před pár dny, že jsi kvůli tomu dostal ban? To asi nebyla jen "poznámka"...

Na to jak se tady v diskuzích vytahuješ, tak vždy příjdeš sám s nějákým důkazem jaký jsi jeliman. Monitor 4:3, teď tohle video s ohledem na tvou kritiku Olejníka, atd...
    • Sorry, to mělo být na uživatele qwer :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit