Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučte jednoduchou adventuru ze soudobého prostředí a bez fantasy/scifi motivů. Žádný pixel art. Něco jako je Life is Strange... i hratelně podobné jako LiS/Telltaleovky. Je něco takového?
    • pokud mas rad bečkove detektivky mužes zkusit fahrenheit, nebo takovou tu detektivku z PS3.
    • kennyB
      Zkus klasiky typu Broken Sword (1 a 2 díl jednoznačně nejlepší), Posel Smrti...
    • Pethulla
      docela těžké zadání- napadá mě: "Still Life" (jednička, dvojka je hrozná), "Runaway" trilogie, nebo "In Cold Blood" (taková jamesbondovská hra). A ještě bych dodal "Moment of Silence"- sice se to odehrává lehce v budoucnosti, ale jinak je to spíš thriller než sci-fi
    • obávám se, že ne... i Life is Strange není úplně bez fantastiky...

napadá mě jedině Polda :D
  • Při minulém redesignu vám lidé psali, že chtějí světlou verzi. Tu jste asi po roce konečně udělali, jen abyste nyní opět nechali jen tmavou. Neuvěřitelné. Neznám žádnou jinou stránku, která má v roce 2014 světlý text na černém pozadí. Nedá se to číst.
    • Me tmavy podklad vyhovuje. A podle toho co pise kolega nize to nevadi asi vetsine lidi. I kdyz mozna jsou na tom jako ja-o moznosti ''svetle'' verze vubec nevedeli.
      • Khanemis
        Přidávám se k tomu, že já taky preferuju tmavou verzi. Z černého textu na bílém pozadí mě jen bolí oči. Naopak bych uvítal, kdyby víc webů používali tuhle paletu:)
    • blixa
      Už jsem na to odpovídal jinde - bílou verzi používalo jen pár desítek lidí.. Navíc byla dělaná jen invertováním barev, nebylo to prostě vůbec dotažený. Takže proto jsme ji odložili zatím a podíváme se na její dodělání někdy v budoucnu.
      • ucho
        no vzhledem k tomu, že jste stále nedokázali opravit tu chybu nastavování hlasitosti v přehrávači, tak předpokládám, že to "někdy v budoucnu" znamená nikdy...
        • blixa
          Vtipné. Každopádně, už jsme to tady taky několikrát vysvětlovali - ten přehrávač není "náš", je to JWPlayer, což je přehrávač na kterej jsme koupili licenci a využíváme ji. Bug s hlasitostí jsme autorům už několikrát reportovali, ale my ho opravit nezvládneme, to musej udělat oni..
          • ucho
            no je to vtipné, když zkusím JWPlayer jinde, tak tam tenhle bug není:
            http://www.longtailvideo.com/support/jw-player/29234/basic-mp4-video/
  • Petice za port Halo Collection na PC. Jakto?

http://www.change.org/petitions/microsoft-release-halo-the-master-chief-collection-on-pc

Může mi někdo tohle vysvětlit? Já myslel, že správný/pravý PC hráč se konzolových her nesmí dotknout ani klackem, protože z jejich logiky jsou všechny konzolové hry děsný s*it, neboť prý konzole zničily celý herní průmysl a hraní na PC je to jediné správné. Tak jakto, že je tu petice za "podřadnou" konzolovou hru, která přece nemůže být hodná té vší úžasnosti, kterou je PC platforma a nemůže se zdálky ani rovnat těm všem úžasným velkým hrám pouze pro PC?

Prosím vás, tohle není pokus o flame, jen by mě to zajímalo, když tu jsou takové nadávky na konzolové hry/konzole.
    • Co je to "správný/pravý PC hráč"? Na to je někde nějaka definice? *1*
      • Jsem PC hrac a petici sem podepsal protoze se mi Halo hry na X360 libej a rad si dobrou strilecku zahraju i bez porizovani XONE -> TECKA .
    • kennyB
      Možná, že ty petice zakládají ti, co si hru chtějí opravdu zahrát a ne gumáci, kteří své pcčka mají jako životní partnery/ky *1*
      • Jazz
        To říká ten, co má za životní partnerku jeho shitbox 360. *1*
        • kennyB
          Nemám X-box, ale PS3 a PS4 a mám je jen kvůli dobrým hrám, u kterých se zabavím *3*
          • Jazz
            Opravdu? Po většinu času mi připadáš jako stejný fanatik akorát na opačné straně barikády...
            • kennyB
              *1* Možná se to tak může zdát, ale jen se občas nechám strhnout do hádek pc vs konzole a pak si říkám, jestli jsem ten čas nemohl využít nějak efektivněji, než se tu stejně zbytečně hádat *3*
      • Pochopitelně, dá se předpokládat, že ti zakládající a takto hráčsky uvažující jsou potom ti nejmozkovější a nejstřízlivější. Takzvaní gumáci jsou v té hierarchii totiž něco jako trubci - svým způsobem jednorázoví a repetetivně jednající radikální jedinci s nízkou a jen instinktivní inteligencí, kteří jsou pro jistý počet ponecháni staráním se jen o jednu věc, a to na oko důležitým bráněním PC fréz. Nelze u nich předpokládat, že zrovna oni by byli schopni řešit petice.
    • ako, mal som tu "cest" vyskusat Halo(2?) na pc,to bol ten port, ktory siel len na Viste
      ..a verdikt? nech si to Xboxaci nechaju *1*
    • ringmancz
      lidi v diskuzích nejsou zrovna kvalitní vzorek. řekl bych, že většina lidí, co má PC a ne Xbox, by si Halo ráda zahrála, včetně mě

na amazonu se objevila PC verze a v databázi steamu jsou první tři díly, takže třeba k tomu fakt dojde
      http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2014/08/halo-compilation-pc-amazon.jpg
    • Sony se podařilo snížit náklady na produkci PS4 konzole.

vacsinou ide o cistu zavist :) ja osobne hravam na PC a PS3/PS4..ten hate na konzoly som nechapal ani predtym nez som si kupil konzolu a ani teraz. Je to uplne iny zazitok a tazko budes nieco vysvetlovat PC puritanovi, ktory konzolu ani len nevyskusal - nemyslim, ale v obchode, ze chytil controller a skusil sa hrat :)

kazdy nech si hra kde chce a co chce. Poskladat dobre herne PC znamena v mojich ociach pouzit kvalitne komponenty a to nie je lacna zalezitost. Konzola je teda alternativa. Hry su sice drahsie, ale stale je tu bazarovy predaj hier. V zapadnych statoch aj pozicovne su..resp boli. Ak je niekto casual gamer tak mu dokonca staci PS+ 50e na rok a kazdy mesiac dostane nejaku hru. Taku sluzbu PC neponuka.
    • C-BEAM
      ďalší (anonym) a ďalší stupídny pokus o flame
      • Stupidný? On ten flame pomalu ale jistě vyvolal. Nebo si snad na něj nereagoval? ´=)
    • 7000 lidí podepsalo petici a ty z toho děláš závěry, že PC hráči chtějí něco na pc ... Trapný pokus o to vyvolat další flame. Vážně vás pořád baví hádat se jak když se hádají dvě děti čí autíčko je lepší?
      • 1% podpisov v porovnani s portom gta je fakt zle cislo. MS ma urcite vlastne a spolahlivejsie prieskumy trhu, ale pri pohlade na toto musia mat pocit, ze port su vyhodene peniaze.
    • Draken69CZ
      Těžko říct, výjimka potvrzující pravidlo? Občas přefikneš i ošklivku? Zapomněli jaký ty hry na konzole jsou?
    • to zakladaj usmudlany konzolisti, aby meli aspon nakej argument, ze o ty jejich beckovy hry stoji i nekdo jinej *5*
  • ucho

Constant C

http://youtu.be/JS-lb1y49X4

celkem zajímavá věc na desuru, za dolar na https://indiegamestand.com/
    • Hmmm jen na Desuru :( ... kdyby alespoň jako u La-Mulany na Groupees slíbili steam key a po úspěchu greenu to také splnili ...
      • ucho
        pokud hra projde greenlightem: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=119528550
        tak pak pravděpodobně na indiegamestand přidají k té koupené hře i steam klíč.
        edit: "Wow thanks for the info. You guys will definitely get a steam key after we get greenlit then." tak potvrzeno.
        • Bomba *14* (teda osobně zatím neověřená *3* )
  • keigi

Q.U.B.E.

Q.U.B.E. uz je na steamu za necelých deset eur *1*
    • Jj cenu to má pěknou ale stejně si to chci nejdřív zkusit a nechce mě nějak fachat demo. :( Tobě jede nebo máš koupeno už? *16*
      • keigi
        Ještě jsem neměl čas to pořádně zkusit (kupovat na blind se mi taky nechce), ale co jsem četl recenze, tak to dostává zhruba 6 od recenzentů a 80% nesouhlasných komentářů pod tím. Odnesl jsem si z toho, že pokud se to nebude srovnávat s Portalem (dvojkou), nebudou se vytýkat subjektivní blbosti typu "nemá to příběhové pozadí jako Portal a humor jako Portal a ... jako Portal" vypadá to na příjemnou několikahodinovou krok po kroku gradující puzzle hru. Možná zkusím s někým vyčenžovat :).
        • No to demo mě vyrazilo dech! StreetX říkal do půl hodiny dohraný, tak jsem se těšil že si trošku polámu hlavu u nějakýho menšího puzzlu a ono je za pět minut, možná ani to ne, po všem?! Prý je to úvodní level a .. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2465741 .. teď teda váhám... *16*
          • keigi
            Hmm, škoda. Čili pro nás méně majetné bude asi lepší počkat si na slevu nebo indie bundle *3*
            • O prachy nejde ale teda tak nějak mě to zklamalo, moje chyba, čekal sem od toho moc. *16*
      • Mě demo jede v pohodě, ale stále váhám, demo je do půl hodiny dohrané a ukazuje jenom ty základy, nějaká těžší hádanka, aby člověk viděl, jak to bude vypadat dál by bodnula, asi koupím, ale až bude v nějké pořádné slevě....
  • alladjex

Velké kistartery

Poslouchám včerejší FC, kde se kluci zmiňují o tom, co asi říká Konami na to, kolik milionů nasbírala "nová Castelvania". Pamatuju si jak sme si podobnou věc říkali po úspěchu KC. Když si ale hrubě spočítám kolik utržil za 2 týdny CD projekt za W3 tak mi to vychází na nějaké 4 miliardy korun (4mil. ks * 40US * 25 za dolar ... jen nástřel kvůli řádu tržeb), tak si říkám, že na Kickstarter firma jako Konami asi neříká nic... ?
    • jakubc
      Tedy asi nejde o vybrané peníze, ale o vyjádření zájmu o danou hru.
      • jo, byly časy, kdy se zájem o hru projevil tak, že se dobře prodávala... ale dneska je úplně jiná doba :P
        • jakubc
          Spíše byla doba, kdy půl milionu prodaných kusů bylo hodně, dnes už chtějí vydavatelé jen investovat co nejvíc a shrábnout co nejvíc, takže tituly pro úzkou skupinu hráčů ve vysoké kvalitě musejí vznikat právě tímhle způsobem. S rozumným rozpočtem, komunitním financováním.
  • gurus
    hola
    • Jack1947
      Vámonos, amigo.
    • Que tal?
  • jindra.veliky

Nový obrázekk ke hře Command & Conquer: Generals 2 odhaluje přítomnost leteckých jednotek.

to slo videt uz v traileru

palec dolu *15*
    • Jak si přeješ - palec dolů.!
  • Amylee.Anderson

Spousta nových screenů z projektu Black Mesa: Source.

Už aby to bylo :P
    • Jen pár dní po oznámení konzolové verze Zaklínač 2 opouští producent Tomasz Gop nejenom CD...

I say shut up woman!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit