-
Reef Entertainment (Rambo) chystá na PC a next-gen konzole vydat Terminators: The Video Game.
Budoucnost her s terminatory neni dana...Je jen takova, jakou si ji sami udelame. -
-
terminators? tak to bude podle tohodle filmu: http://www.imdb.com/title/tt1350512/ :D
-
-
Urcite to bude smakulada *5* .
-
-
sance je tak 1%, ale treba se jim aktual rambo hra povede a terminators budou pecka :)
-
-
No.. mozny je opravdu vsechno *1* . Dneska se uz nicemu nedivim.
-
-
-
-
-
Gamestop: V Kinect kiosku běžela prezentace PS4 titulu Killzone: Shadow Fall.
Vrchol demence v Mrkvosoftu. -
-
Tohle je demence Gamestopu... A bleskař to napsal ještě tak, že to vyznívá jako kdyby to Gamestop a informoval o tom.
-
-
Rockstar zatím nemá v plánu vydat žádná další DLC pro L.A. Noire. Musíte si vystačit s kolekcí...
Tak ja jsem zatim porad bez hry. Uz mi z neznamych duvodu selhala treti objednavka, a vubec postupne narazim na dalsi a dalsi duvody, proc si ji (jeste pred mesicem svoji nejocekavanejsi hru) nakonec koupim az dyl nekde z bazaru.
Teda... Ted se chci hlavne jeste jednou zeptat na tu herni dobu.
Vcera jsem se prizivil na kamaradove procitenym rozbalovani, a asi hodinu s nim hru provetral.
A... ..za tu hodinu uz jsme byli min. ve ctvrtym pripadu (z 21!)
To jsou ty pokrocilejsi pripady opravdu o tolik delsi?
Uplne prvni az tak kratkej nebyl, ale potom tam byly nejmin dva opravdu bleskovy.
A to rozhodne neslo o zadny uspechany hrani - naopak.
Ne ze bych nejak cekal na grafiku, ale taky me az vydesilo, jak strasne hnusny to je - teda hlavne LOD, kdy jsou i baraky par desitek metru vzdaleny nechutne rozmazany a ostrouhany - ve vetsi dalce bezne treba jen jedna rozplizla textura - to jsem snad nikdy nevidel (kompletni instalace na disk)
No ne - nejvic me stejne vytaci ten jizdni model, a hlavne nechci odbihat od otazky:
Jak je to s tou herni dobou? Jsou dalsi pripady opravdu o tolik delsi? To aby se pak hra dostala na tech vsude avizovanejch 20+ hodin, tak by musel kazdej dalsi trvat minimalne hodinu... -
-
"az dyl" facku, dik *12*
-
-
Duvod? Dik
-
-
Hlavni pribeh jsem dokoncil za 22 hodin, ale vsude jsem ridil sam (nenechal jsem ridit partaka) a podle statistik jsem rizenim stravil 4 hodiny. Ostatni veci se moc vic urychlit nedaji, protoze se vetsina cutscen a rozhovoru neda preskocit. Jo a taky jsem jezdil skoro ke vsem vedlejsim pripadum. Presto jeste par hodin potrva nez hru dokoncim uplne na 100 % (posbiram zlate filmove pasy a najdu vsechna auta).
To s tim LOD a depth of field ... nevim, jestli jsi hral GTA IV na konzoli, ale tam mi to prislo jeste horsi. Pocit z jizdniho modelu mi zlepsilo vypnuti automatickeho nataceni kamery. Takze jsem si musel vzdycky dorovnavat pravym analog stickem pohled kamery, ale aspon jsem to mohl delat kdy jsem chtel a jak jsem chtel. Nevyhoda je, ze to vypne nataceni kamery i pri chuzi, coz docela komplikovalo nektere honicky. -
-
Jo - GTA jsem hral, a urcite mi prijde ze je na tom daleko lip. On je to asi vazne jinej engine. V LA bohuzel kolikrat treba misto cely ulice bylo videt jen totalne rozmazanou kvazitravnatou skrvnu bez predmetu, llidi, aut... No tohle rad i prekousnu : )
Jinak preskakovat nic nehodlam - urcite si to natahnu co to pujde...
Dik teda za info
Jinak jeste - DLCcka na dalsi pripady (nebo neco dalsiho rozsirujiciho samotnej gameplay) jsou jen dve? Naked City a Slip of the Tongue?
Nebo je jich vic? Na marketu vidim jen tyhle dve, ale mel jsem za to, ze byly jeste dalsi... -
-
Jj, zatim jsou jen 2 DLC pripady a v prubehu cervna pribudou jeste dalsi 2. Pak je jeste bagde challenge DLC, ktere spociva v hledani 20 policejnich odznaku schovanych ve meste, ale do toho se mi nechce (hledani fimovych pasu staci :D).
-
-
Mmmm.. No taky ted behem cervna asi preci jen pokoupim.
Hledani skrytejch predmetu snad ani nepotrebuju zadny. Nejvetsi skoda sice asi bude prave to nevyuzity giganticky mesto, ale tyhle sberatelsky ukoly mi vzdycky prisly jen jako nudna znouzectnost...
Budu holt proste vasnivej turista, abych si to nadherny LA pekne omrknul ; )
-
-
-
-
-
Za vývojem Mafie 2 - sice to moc bleskovka není:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/19891-vyvoj-pocitacove-hry-teoreticky-i-prakticky-s-hitem-mafia-2 -
Sleva Project Cars na Steam
50% sleva na titul Project Cars, VÝMĚNA *1* -
Witcher 3 mapa
http://s.cdaction.pl/obrazki//mapa-wiedzmin_17718.jpg -
-
Videl sem neupravovany screeny ze hry a teda moc znich nadsene nejsu, nevim.
Nebudu to hodnotit dopredu, pockam na hru
-
-
Fanoušek GTA V ve hře vytvořil přes 3000 screenů s tématem jídla.
Jo, sikovny to hosik... no ale proc zrovna jidlo ze by ostatni temate (zbrane, vozidla,postavy...) ohrane? i tak si zaslouzi neskonalou poklonu. Holt kdo umi... sak to znate. *3* -
Revoluce v ovládání!
Zajímavé když si na to člověk zvykne může to být lepší jak K+M
https://www.kickstarter.com/projects/1666150716/keymousetm-the-keyboard-and-mouse-re-invented -
-
V Need for Speed: No Limits je nutné jednou za čas naplnit nádrž svého vozu plynem - buď je nutné si počkat, nebo zaplatit zlatem (1$ = cca 1 zlato).
Než jsem klikl na ten odkaz, tak jsem četl ....lepší než Knights and Merchants .....deformace *1* -
-
Hmm..
tohle samozřejmě patří úplně jinam, omlouvám se.
-
-
Nic není tak univerzální jako K+M. Gamepady,volanty,páky....vše je pouze na utčitý typ her. Gamepad s minem čudlíků navíc deb*lizuje vše okolo. Jako jediný není zaměřen na určitý typ her, tedy nepřináší nic navíc oproti volantu, páky. Jeho smyslem je být primitivní a zvládnout co nejvíce her. Proto byl vytvořen. Ostatní bylo vytvořeno aby zlepšilo ovládání u nějakého typu hry, kde K+M nestačí.
-
-
A co je potom myš? Plastová škatulka se dvěma tlačítkama a kolečkem, kterou mastím po stole a jedním čudlem střílím a druhým např. mířím. K tomu WSAD + Space, CTRL, R, E, Q a Shift na klávesnici a seš skoro na stejným počtu čudlíků, které jsou na ovladači (když teď z hlavy počítám, tak na gamepadu je celkem 16 ovládácích prvků plus u PS4 dotyková plocha) . Nehledě na to, že páčkovač má dva analogové ovladače a to dělá hodně. Na klávesnici máš buď 1 nebo 0 a hotovo.
-
-
-
Tohle už přeci pár let nebo něco podobného dávno je ne? aspon tedy lepší než tohle. *7*
Spíše bych to upravil na slovo Devoluce to je výstižnější. *4* -
-
A co konkrétně?
-
-
http://www.alza.cz/klavesnice-a4tech-g100-d67193.htm Měl jsem na mysli něco jako tohle... i když to je spíše ekvivalentní hybrid WSAD to z kickstrtu je naopak myšová klávesnice ( jo ehm děkuji nechci).
-
-
No tak to je úplně něco jiného, zas úplně mimo mísu XD
-
-
-
-
K tomu uz chybi jenom nejakej poradne udernej teleshoping a cernobile zabery lidi co se snazi psat na klavesnici a zaroven pracovat s mysi a mys jim pada ze stolu a pri psani na klavesnici si lamou zapesti.
-
-
:-D
-
-
pred 2 tyzdnami som kupil nagu razer, tiez mam problem si zvyknut, nieto na toto tu *1*
-
-
Myš s klávesnicí na boku XD ale na MMO dobrý ne :)
-
-
-
Kde je ta revoluce?
-
-
Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...
Bethesda zabila fallout. Doufam ze dostane co ji patri... -
-
Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...
Věc se má tak, že jejich hlavní právnický týpek odešel k jiný firmě, tak Bethesda odešla za ní taktéž ;) Takže sice právnická firma jiná, ale dále je ve sporu zastupuje stejný člověk... -
-
Právnický týpek, tomu říkám obrat týdne. ;p
-
-
Bethesda znovuoživila Fallout lepším způsobem, než by Interplay po rozpuštění původního studia Black Isle (F1,F2) kdy mohl. Tak nebrblej. -
Pravda, hanba Bethesdě a oslavujte Interplay, kteří sice dokázali za téměř 10 let vytvořit jen trapnou alfa verzi hry, ale to už je něco jiného *1*
-
No jo, ta zlá hnusná Bethesda, která si dovolila znovuoživit značku Fallout, jelikož na ní má práva. A ještě je tak zlá, že nedovolí hodnému, krásnému Interplay vyvíjet MMO, které apelovalo na nový název Fallout MMO Forever
-
-
James má doma pokoj, který je snem každého pařana.
Debilin tam ma natrieskanych do aleluja ale zeby mal k tej TV aj adekvatnu AUDIO sustavu tak to nie. -
-
Cože ? Jen k TV?
-