-
Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...
Hm. Já svýho partnera poznal ve WoWku, když mi bylo 15 a je mu 19. Tenkrát jsem začínal na střední a on ji dokončoval. Taky jsem to odsuzoval, ale teď už ne. Dneska jsme spolu už 4 roky a klape nám to. *4* -
-
Gay ?
-
-
-.-
-
Máš potíže se čtením nebo pochopením psaného textu? Při tvém obvyklém projevu bych se nedivil ;)
-
-
Randy Pitchford se diví, že ještě nikdo nepřišel s klonem Borderlands.
Jako sorry , ale vypada to jako by kluk psal ze ma kluka :) .... Veta " Já svýho partnera poznal ve WoWku, když mi bylo 15 a je mu 19." jasne ukazuje ze je kluk , kdyby byl holka tak snad napise poznala , ne ? -
-
Ano, správně :) . Proto mi přijde otázka Jazýčka trochu nesmyslná / zbytečná / otravná.
-
-
Tohle bylo teprve zbytecne :)
-
Jazýčkova otázka je dar z nebes oproti tvým kokotským uváhám.
-
-
-
Nic ve zlem,ale potize se ctenim mas opravdu spise ty *1* .
-
-
To je ale zvláštní úvaha založená na otázce nesouvisející s tím textem. Mohl bys mi prozradit ten oduševnělý postup, jak k takové úvaze může člověk dospět?
-
-
Nevim, kdo tady má problém se čtením.
V postu nevidím ani jeden náznak toho, že by oba nebyli stejnýho pohlaví... -
-
No, a z toho vyplývá co?
-
-
,,,,,,,,,,-zasranej "chat"-,,,,,,,,
-
Hele, jen aby!
-
Ty máš ale zvláštní myšlenkové pochody. Ne, to z toho nevyplývá. Zkus to znovu a jestli bereš nějaké prášky (např. Tanakan), tak si je před odpovídáním vezmi.
-
Hm, že jsi taky gay ?!
-
-
-
-
-
Nevím, co to dneska je za modu říkat klukovi, holce "partner", "partnerka". To zní, jako kdyby jste spolu založili akciovou společnost. *1*
-
-
Jak jinak bys je nazval? "Milenec" je asi něco jiného nebo to nemusí nutně znamenat "partner", navíc se to často asociuje s nevěrou. "Přítel" je úplně něco jiného a nechápu lidi, kteří to používají v tomhle kontextu. Starej/stará/mladá/mladej je...no, něco co patří do hospody mezi lemtače piva. A už mě nic rozumného nenapadá :)
-
-
Normálně "kluk".
-
-
Ah. No jo, v tomhle případě mám osobní problémy s celým tím výrazem "můj kluk", protože je jen a pouze svůj. Když někdo řekne "Mám kluka/holku", tak mi jako první přijdou na mysl karty xD . Navíc partner/partnerka se používá takhle už dost dlouho. Ale ono to je jedno, hlavně že si rozumíme. :P
-
-
Právě že jo. Úplněj pokerface. Věta "Ó drahý, pojďme si dát znamenitou večeři v příšeří svící a ulehnout do lóže" byla řečena nejméně 3x :3
-
Jo, ale to je spíš tak z legrace. Pochybuju, že to říkáte s kamennou tváří. *3*
-
No a proč ne? Mám pod 30 a s ... obstojně dobrou kamarádkou si říkáme drahý/drahá, nebo nejdražší a tak. To má v sobě šťávu *1*
-
Já proti tomu nic nemám, jen se mi to zdá zbytečně formální. Zvlášť u lidí ve věku pod třicet let. To už by si pak manželé ve 25 mohli říkat "drahý/drahá choti". A s tím oslovování "přítel" mám ještě větší problém, to je fakt. *3*
-
-
-
-
buk buk
to tu není nějaký cenzor, který by smazal tento urážlivý thread? -
-
Co je na tom urážlivého? Že se mi to zdá až zbytečně formální označení? *7*
-
urazilo alebo vzrusilo? :)
-
-
-
No jo, většina vztahů vzniklých ve WoWu nějakým záhadným způsobem často vyjdou. A navíc se o to hodně zajímají média na blizzconech. Hmm...v EVE se to bere tak nějak jako normální vývoj xD
-
-
M&M Heroes VII Beta key
Pokud to má někdo zájem vyzkoušet tak tady je klíč do bety 4Z7Y161QA2EF -
Téměř celé léto jsem makal v Londýně a teď bych se rád řádně odměnil na přicházející chladnější dny. Mohli by mi zdejší zkušenější diskutéři poradit jaká je momentálně nejnáročnější hra a jaký stroj potřebuji, abych ji rozjel aspoň na 60fps? Od toho se chci odpíchnout. Rád bych kombinaci nVidia + Intel a pokud možno rád bych co nejvíce komponent od firmy MSI. Cenový strop vč. monitoru s technologií Gsync (prosím nějaký 27 palců a rozlišení 1440p) je 1300 liber, zhruba 50tis kč. Snad jsem na nic nezapomněl. Předem děkuji za relevantní odpověďi.
-
-
50 klacků ? a počítám že si komp nikdy předtím neměl hehe. (nebo aspon nestavěl sám). *1*
-
-
predpokladam, ze na 90% je to slavny LV426, ktory, ktory zistil, ze cenzor isiel na dovolenku. takze sa snazi zas a znova rozprudit skvelu diskusiu na temu najlepsie komponenty a podobne
ale k veci, anglican, daj tam Intel Core i5-6600K, a Fury Nano, a budes mat vystarane
Gsync neber, pred tyzdnom vysla sprava, ze adaptive sync(freesync) podporuje aj Intel
takze gsync je zombie technologia -
-
Jasny, do kompu za 50 tisic dam grafiku od AMD. To bude mit fakt vystarano. *15* *15*
-
-
pre jedincov, ktori na hracsky pc chcu tocit velke peniaze kazdu chvilu, je fajn kupovat nvidie
kedze nvidia ma teraz vacsinu trhu, podvadza svojich zakaznikov, zarezava optimalizacie starsich rad kariet. tj ti ktori maju maxwelly ich mozu mat s vedomim, ze karty budu vykonne do prvej velkej hry s podporou nvidie PO prichode pascalu...tj cca maxwell je este dobry povedzme rok - toto v diskusii nemozes vyvratit, toto nvidia urobila prave teraz, najnovsie drivery uz kepler optimalizacie proste nemaju
pre jedincov, ktori chcu mat relativne pohodovy vykon povedzme 3 roky, je fajn kupovat amd, ma maly kus kolaca, preto si tieto veci dovolit nemoze -
-
Jak pise LV, podle toho prvniho testu co se objevil ma AMD lepsi podoru dx 12 nez nvidia. Ale je to zatim takove hadani a proste je potreba pockat na nejakou hotovou hru nebo nejlepe nekolik aby se dalo neco presne urcit. Kazdopadne AMD by si melo vykonove dost polepsit.
-
A FX ma lepsi archytekturu nez i7. Sice ma mensi vykon a hry na nem jedou uplne na nic, ale hreje me u srce ta jeho archytekruta. Muzu pak spamovat na netu ze moje hracka je lepsi. *4*
-
AMD má teď asi lepší architekturu karet. V DX12 je kladen velký důraz na asynchroní zpracování dat a v tom má technologie použitá v AMD kartách oproti Nvidii navrch. První testy naznačují, že AMD si pod DX12 výrazně polepší. Počkám na nového Deus Ex na konci roku a podle toho se rozhodnu. Je dost možné, že Nvidii vyměním za AMD. To je život.
-
Nemyslíš doufám ty karty (970/980/Titan) které mají podporu DX12 ale takovou tu podporu ve Win10 nelze úplně čekat i když se mluvilo hodně o tom že by tam eventuálně měli podporu i novější DX11,2 karty... ted to chce ještě vidět hry a ano to fakt nemá cenu kupovat kartu... chceto počkat do konce roku nebo tak nějak. Než budou nové DX12,1 karty atp... tedy podpora tam bude že ale ted ještě jak pojedou... ty podporované karty. *3*
-
Fakticky má AMD i Nvidia už DX12 karty teď, AMD sice v nějaké lehce osekané verzi, ale výkonově to asi nebude hrát roli. Nvidia má plnou podporu, pokud vím. (feature level 12 vs 12.1)
-
No ja bych teda ted nekupoval grafiku vubec a pockal tak do konce roku, nez se neukazou prvni dx12 hry. Dx 11 amd totalne projela, ale dx12 by mohl byt dost jiny, protoze tam ovladace tolik nenadelaji.
O tech driverech a nvidii co jsi napsal je to samozrejme hloupost. Kepler nema dalsi optimalizaci, protoze proste jeho architektura je tu uz leta, takze je uz dost optimalizovany. To, ze narazis na propad ve vykonu u W3 na kepler kartach, je jen dalsi blbost rozsirena na netu. Bylo to dane tim, ze nvidia nema v control panelu uroven teselace a proste maxvell ji zvlada podstatne lepe nez kepler a tam se to dost projevilo. -
Řeknu to takhle, k čemu AMD s nepodporou a hotfixy které navíc nebudou mít dobrý účinek pokaždé, když mám NVidia nemusím se bát že mi něco nepojede... protože pokud nepojede mně tak pak nikomu...
-
Jo, amd ma maly kus kolaca, preto si tieto veci (funkční drivery) dovolit nemoze. *5*
-
-
AMD je v tomto případě nejlepší volba. Jen bych tam dal spíš Fury X.
-
-
peklo zamrzlo *8*
-
Ano, pro jiste jeDDince je AMD vzdycky nejlepsi volba a vzdycky si vymysli duvod, proc tomu tak je. *15* To my, bezni smrtelnici co vybiraji podle kvality a ne fanbojismu se smirime s "horsi" nvidii, kde vsechno funguje.
-
-
-
bleskař není cenzor, to jen tak pro info...
-
-
Stará bába není cenzor ovšem že může banovat... *7* Ted vlastně cenzor je někdo jiný no...
-
-
-
-
Zdar, napiš na michalfek@seznam.cz a něco vymyslíme.
-
hmm, takže si cele leto nekde makal abys mohl celou zimu sedet zavrenej a zhrbenej pred kompem?
Není ti líto života? *8*
-
-
Počítačoví farmáři si zahrají Farming Simulator letos v říjnu, ti konzoloví až v prvním čtvrtletí příštího roku.
To je neuvážené. Na Farming Simulator se jistě hned vrhnou všechny crackerské grupy a do brambor, maximálně do řepy, to zemědělci budou mít několikrát dohrané. Už jen budou na fórech rekapitulovat, co se jim podařilo vyplodit. A PS3 a Xbox příští rok spláčou nad výdělkem. Takhle by to přátelé nešlo, zkuste se o tom distribučním plánu radši ještě poradit třeba s Ubisoftem. -
Diablo III si našlo svoji první(?) skutečnou oběť - 32 letý Russell Shirley zemřel na srdeční...
keď si predstavím, že 3 posledné dni svojho života, hral niečo dookola :D -
-
Zase je hezký umřít při něčem, co tě baví.
-
-
The Elder Scrolls V: Skryrim Vám s novým beta updatem (v1.6) umožňí bojovat proti nepřátelům,...
Při logování ? :D
-
-
Zapnul hru, naskočil Error 37, a pak si řekl - až to naběhne, tak si to na pět minut vyzkouším a půjdu si lehnout.... *11*
-
-
Zemřel kvůli Erroru 37? :D
-
-
To je pouze můj osobní tip *15*
-
-
-
-
Takový blbý dotaz. Ve WD už mám tunu nakoupených zbraní. Ale naprosto netuším, jak se zpětně vybrat, abych si je dal do inventáře. Když přijdu k obchodníkovi, tak mi nic nedá, můžu jenom kupovat a v úkrytu můžu akorát měnit hadry.
-
-
nevím jak u PC verze, ale když ti vyjede to kontextové menu ve tvaru kola, kde se dají vybírat zbraně, tak se šipkami v každém slotu vybírají různé zbraně stejné třídy
-
-
Moc děkuji. To mě nenapadlo.
-
-
-
-
Rainbow Six Siege bude v následujících 12 měsících obohacen o 8 nových operátorů, dvě mapy a Outbreak event.
Zkusil jsem si ten Free weekend, když nepočítám PVP a tak i PVE hroznej matchmaking kdy jsem stěží vyhrál 2x. Tohle si neumím moc představit v kompetitivní hře + v pvp jsme běžně skončily 3-4 v 6 nebo kolik je tam hráčů to byl horor. Možná bych do toho později pronikl ale nevím, ten styl hry se mi zas tak moc nelíbí navíc je to prostě jen a je o dobrých spoluhráčích. ( zase na druhou stranu když je dobrá hra dá se zůstat s týmem když bude souhlasit trochu jak z OW)
+Je tam friendly fire takže může nějaký troll zkazit hru.
Navíc je těžké určit cheatera někoho třeba hra vykopne a le co zbytek třeba to někdo ase přechčije tím debilním Cheat enginem protože ochrany jako Battleeye nejsou moc ani nikdy nebyli transparentní *7*
Chyba je podobně jako v jinejch hrách že prostě rekrut bojuje s ostatníma co už mají agenty a pak si to těžko má jak užít že ale chápu - je tam takové to nepatrné tlačeníčko do nákupu starter packu jen za 4dollary. -
-
Odpověď od LV426 za tři, dva, jedna :D
-
-
Tak tak, tady jak nevychválíš Siege, tak jseš u LVčka mrtvej člověk Vtipné je, že zrovna on má oblíbenou takovou totální zkonzolovatělinu a ne něco pro opravdové PC hráče. Inu některým asi stačí málo k zabavení. Škoda je, že hraním tohohle se prohlibije konzolovatění her..
Je mi srdečně jedno, co kdo hraje a na čem. Sám mám v Siege na XO nahráno pár hodin. Jen jsem chtěl popíchnout LVčka *14* -
-
-
-
Ridge Racer: Unbounded nabídne krom jiného i zajímavý editor tratí, jak ukazuje poslední video.
Zatím to spíš vypadá na novej Burnout, což je sice dobře, ale nechápu proč se to jmenuje Ridge Racer když s ním nemá nic společného -
Jsou venku
Žabí zlomky 2 -
-
Jop, tady je 45 minutové interview s Jimem Crawfordem. http://www.giantbomb.com/podcasts/the-jig-is-up-lets-talk-frog-fractions-2-with-jim-/1600-1844/
Spoiler - Hra se jmenuje Glittermitten Grove. -
-
Lukáši, kde je recenze?
-
-
-
http://zachodyvideoher.blogspot.cz/
-
-
Naopak takový záchod ve videohrách je mnohdy hodně praktická věc ....jak už věděl Duke 3D
-