Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Steamu dnes vyšel "High Resolution Texture Pack" jako bezplatné DLC do Skyrimu.

A ako to nainštalovať v SK/CZ, keď je u nás táto hra na steame blokovaná?
    • DLC blokované není.
      • Jako hráči by tvůrci Kingdoms of Amalur příchod nových platforempřivítali, jako vývojáři...

Přesně tak, šlo to bez problémů stáhnout na CZ krabicovku. Otázkou ale je, jestli to má cenu, ano, textury jsou při přiblížení ostřejší a detailnější, ale to mi za 3GB dat navíc rozhodně moc nestojí. Navíc se mi tím i znatelně prodloužili loadovací časy při přechodu mezi lokacemi atd..
        • Kruci, ten nadpis se mi tam nějak připletl. *13*
  • Joshua
    Wooden Floor........................3JYTW-C8279-NPW7C
    Clergy Splode........................9Z36Q-LI77P-50FP3
    Pahelika: Revelations HD......3KYIX-E9FIG-XZH5E
  • vorton

Enderal

Enderal - nove zabery z hry, interview
    https://www.youtube.com/watch?v=fDZFUb5IzME
  • Veskoslav

GTA V 16 bit

http://www.youtube.com/watch?v=aqbOhp771QY
    • Jack1947
      Uz to bylo v bleskovkach, jak jsem psal klidne bych si to takhle zaparil ... mimoto by to zkratilo cekani na pripadnou pc verzi. *4*
  • Ve hře Driver: San Francisco bude více textu než v Mass Effect 2.

Bulšit!
    To jako fakt? Nemyslej text na krabicce DVD, nebo tak neco?
    To teda zacinam bejt zvedavej na hru, od ktery bych to v zivote necekal...
    • RPG to asi bylo jen ztěží .....

*3* Tím chtěli naznačit kvality ME2.....
  • Těsně před vydáním Steel Battalion: Heavy Armor vyjde krátký hraný film na motivy této hry....

http://games.tiscali.cz/tema/steel-battalion-doprovodi-hrany-kratas-od-tvurce-ghost-in-the-shell-59252

Fakt? :D
    • braveman
      Yop, ale nikomu to neříkej *3*
  • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul

CPU PowerPC Espresso je z roku 2012,pan Ganimoth říka lež že je roku 97.

WiiU je 3x Jadro na 1.25GHz 2GB RAM,grafika je zaklad Radeon HD 5670,GDDR5 a EDORAM
    Takže vykon tam je.
    • Reakce

Pokud byste byl schopny zakladnimu porozumeni textu v celem kontextu, tak by jste pochopil, ze jde o prirovnani. A co, ze to je z roku, 2012, kdyz v jadru je to zastaraly nablesteny smejd zastarale architektury G3. TO je jako bych rekl, ze osmibitove procesory Zilog Z80 jsou desne moderni a fajn, vzdyt se v ruznych provedenich furt vyrabeji.

A grafika nema zaklad v petkove rade Radeonu, ale ctyrkove, protoze jde o cip rady R700 a kde jste sebral GDDR5 taky nevim, je tam pouze DDR3, z toho 1 GB kompletne zabira system.
  • WhySoSad
    Zdravím, začal jsem na youtube natáčet Silent Hill 2, kdo by měl zájem, tak může na tuhle klasiku kouknout *3*

http://youtu.be/iHCH2vqxj6o
    • Miserius
      Pomocí čeho nahráváš gameplay z Xboxu? Nikdy jsem to nezkoušel, ale pořád je jediná pořádná možnost nějaká karta za dvojku?
      • Jack1947
        Myslím že asi jinak než bez karty to nejde... bohužel.
        • WhySoSad
          Jojo, Avermedia Livegamer HD
    • Nemáš na to hlas. S tím nic nenaděláš.

Taky používáš nekvalitní mikfron a/nebo neumíš pracovat s Audacity. Následkem čehož ti to šumí jako prase.

Jestli chceš poměrně dobrý mikrofon za velmi dobré peníze, doporučuju tohle: http://www.alza.cz/trust-starzz-mikrofon-d329295.htm

Co se týče Audacity, návodů na potlačení šumu najdeš přes Google asi tak milion.

V každým případě, pokud tě to baví, tak natáčej dál. *4*
      • lol takhle nekoho odepsat, ja lp na yt koukám, a o hlas nejde
        • Samozřejmě, že jde.

Můžeš mít sebelepší obsah, ale když tvůj hlas nezní příjemně, díru do světa neuděláš. Pro vlastní zábavu - proč ne.
          • ja muzu rict jak si vybiram na co koukam ja - podle hry kterou chci koukat, podle obsahu a pak samozrejme je v tom jista "alchymie" že ti to proste musí sednout. ja jeho videa nekoukam ani nerikam že se mi ten hlas líbí, jen rikam že takhle nekoho natvrdo odepsat je netaktní. když ani nevíme jestli chce být nejakou star na yt, nejspíš ani ne

navíc znám spoustu letsplayeru ktery maji debilní hlas a pres to maji spoustu odberu (príklad marbozir), jak jsem rekl imo je to víc o jakési alchymii kterou ma dana osoba (osobní kouzlo nebo co) a taky o zacílení na specificke publikum (teenageri, nebo hráči specifickeho žanru - simulace, startegie a pod.)
            • WhySoSad
              Ono je to dost věc osobních preferencí, hodně lidí mi na druhou stranu píše, že se jim můj přednes líbí a že kvůli tomu mě sledují. Někomu se to holt líbí, někomu ne, člověk se nikdy nezavděčí všem, jen se může snažit zavděčit většině
            • Nemyslím si, že jsem ho odepsal.

Chtěl zpětnou vazbu, tak jsem mu ji dal. I s návrhem řešení toho, co se podle mě řešit dá.
      • WhySoSad
        Nekvalitní mikrofon ? Cha.... *1*

Mám Samson C01U, spíš je moc kvalitní a chytá mi hučení xboxu a upravuje citlivost aby to zabral, takže kvůlu tomu šumí... A ten Trust co si postoval jsem měl a je úplně totálně na pytel...
        • V tom případě platí varianta b) a nevěnuješ záznamu dostatečnou péči.

Trust je super mikrofon v téhle cenové třídě. Opět platí - musíš vědět, co děláš. Když to nevíš, tak je ti Samson C01U úplně na pytel a výsledkem je nekvalitní zvuková stopa.
    • Hlavně bych ti doporučil sehnat si původní verzi, protože ta HD verze je zprasená co to jde. Atmosféra je většinou úplně mimo kvůli tý mlze atd. Jedna z mála her, kde HD port udělal obrovskou škodu.
    • ucho
      hm, SH2 bych možná zapařil, ale jinak k videu, asi bych se na ten gameplay nevydržel dívat dlouho, máš trochu monotónně zabarvený hlas, který se mi moc dobře neposlouchá a ten obsah toho, co řekneš, taky za nic moc nestojí. (a provolávání slov "fak" mi přijde trapný :) )
      • diky že ses s nama podelil o dojmy, ten obsah ktery za nic nestojí to je neco jako tvoje prispevky? *1*
        • Ne, jako tvoje příspěvky! *10*
      • WhySoSad
        Díky, přesně proto to sem dávám, abych věděl co dělat líp a jinak *3* Taky nejsem na youtube žádná "star" a tak nějak paběrkuju, ale baví mě to dělat i pro těch pár lidí a taky pro sebe *4*
  • Malleth

Yakuza 6 obdržela od magazínu Famitsu hodnocení 10/10/9/10.

A u nás to vyjde tak v roce 2019, jestli vůbec...
    • Vogon
      Myslím, že to hodnocení bylo jasné každému kdo hrál demo.
      • Malleth
        Jn, je výborný, ale je to taky nejdražší Demo, co sem kdy hrál...
        • ringmancz
          proč nejdražší?
          • Malleth
            Protože máš k němu přístup jen když si koupíš remake prvního dílu, co vyšel jen v japonsku.
            To je nějakých 1500,- a ještě mi tam napálili pětistovku clo (což se mi stalo při nákupu z jp poprvé).
            • Malleth
              Tak to už je o tom jestli tě baví tenhle styl hry. Když jedeš čistě story a nebo prokládáš souboje minihrama, repetitivnost se nedostaví. Jinak čtyřka má dost dobrej příběh a je to první díl, kde hraješ za víc jak jednu postavu, což tu formuli dost oživilo
            • Jack1947
              Souhlas není podobné hry bohužel, prostě neměla tak silnej hype.

Sterotypní a zbytečné bylo Y4( je to i tady v recenzi) Y5 jsem nehrál ale asi bude parádní.
            • Vogon
              Nezapomínejte na speciální bojový styl IDOL.
              https://www.youtube.com/watch?v=ldPxadNKkaE

Fordzy: Na PC máš nejblíže asi Sleeping Dogs, alespoň spirituálně. Čti: Karaoke.
            • Malleth
              Především je to slabým marketingem. Ohledně pětky ale nesouhlasim. Ta je rozmanitá jak svi*e.
              Lovíš tam medvědy v horách, závodíš s taxíkem, děláš taneční vystoupení atd. A to nemluvim o minihrách

Navíc si tu vyzkoušíš čtyři různý bojový styly, který pak ještě postupně rozšiřuješ. Neznám moc her s takovýma možnostma
            • Jack1947
              Nechápu proč to na mnašem trhu a západním nemá takovou úspšnost že nevydali Yakuza5 tady hned v době vydání.

Možná proto že po několika hodinách je to celkem stereotypní mlátička ale Y5 měla povedenej trailer.
            • Malleth
              Oficiálně ne. Ale jednička i dvojka jde v pohodě hrát na PS2 emulátoru. Letos sem je oba dohrál a pak sjel i ty díly na PS3, Je to výborná a dost zvláštní série, která stojí jak na gameplayi, tak i silnýmu příběhu bez toho aby se navzájem dusili. To se moc často nevidí.
            • Fordzy

Neoficiálně: Death Stranding poběží na interním enginu Sony.

O Yakuze jsem čítával už v OPS2 magazínu, ale nikdy jsem se k ní osobně nedostal a vždy jsem si jí chtěl zahrát. Jsou nějaké díly i na PC?
            • Malleth
              Dr. Lisa Su: To je stejně zvláštní jak to slovíčko zdomácnělo
            • Vogon
              Jo, s těmi animacemi naprosto souhlasím, obzvláště špatně to působí, když v nových scénách, které jsou občas doslova vpletené do těch starých, mají animace moderní. Vydání v angličtině by bylo super, ale jak znám Segu, tak ho vydají tak v roce 2020, aniž by komukoliv řekli, a pak se budou divit že se hra neprodává.

EDIT: Lisa Su: Je to hra předělaná do nového enginu s vylepšeným bojovým systémem a mechanikami. Animace tam nechali schválně, pro nostalgii. Pokud si myslíš, že to odbyli, tak se podívej na srovnání: https://www.youtube.com/watch?v=z0iM30jgMfM
            • "reusování" *8* to už je moc i na mě

EDIT Vogon: o hře nic nevím, šlo mi o to slovo a krvácející češtinu..
            • Malleth
              Tomu věřim, i když mohli teda znovu udělat animace v cutscénách místo reusování těch z 11let starý původní hry. Já ho ale nehci hrát než vyjde Zero a navíc chci ještě počkat jestli i ten remake nakonec nevydaj v angličtině.
            • Vogon
              Vždyť ten remake je dost dobrý, navíc přidává nové scény.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit