Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Seznam herních vývojářů a vydavatelů, kteří budou podporovat nově oznámenou konzoli Playstation 4.

Warhorse tam nejsou
    • smejki
      Warhorse není (self)publisher *7*
      • ringmancz
        já tam teda čtu "list of third-party video game developers and publishers who will be supporting..." PlatinumGames nebo Cauldron si taky hry nevydávají sami
    • Ti si to asi nebudou vydávat sami a mezi indie scénu se taky neřadí, takže to nic neznamená. Navíc kdo je zná, když nic zatím nevytvořili?
    • A není tam ani CDPR, kteří Zaklínače 3 na PS4 oznámili.... a co z toho? :)
      • čtyříkrát hurá!
    • třikrát Hurá!
  • Tom clancys bundle ze humble bundle je predpokladam celej na uplay a neprida se do knihovny na steamu co ?
    • Pokud si koupíš i tričko, tak si ho můžeš přidat do skříně. V knihovně by to vypadalo docela divně.
    • Pod každou hrou je logo uplay, takže si to do knihovny steam upravdu nepřidás
  • Ellen

http://www.youtube.com/watch?v=1hlCEIUATzg
  • frantisek_nejezchleba

Element4l

nějak mi zde chybí info k této hře... :)
  • Vývojáři hry Thief museli snížit inteligenci nepřátel, aby proti nim hráči měli nějakou šanci.

Mno a o tom je celé dnešní hraní...Dětičky to neumí, tak vývojáři hru upraví, aby dětičky uměly...Chjo
  • Metro: Last Light si z 254. čísla EDGE odneslo hodnocení 8/10, Dead Island: Riptide pouze 3/10.

konečne niekto ohodnotil DI:R popravde, gratulujem EDGE.
  • Všechny tři verze stříleky Brink, která se Danovi před párměsíci moc nezamlouvala, se dočkají...

No ted uz je to celkem jedno, kdyz je ta hra mrtva (minimalne na PC)
  • Viideo se seznamem třinácti multiplayerových map, infu o 2 módech (standardní Team Deathmatch a...

Viideo čeho?! Nechce se mi klikat a pak zjistit, že je to o homocodu. Bleskař zase změnil drogy určitě, nějak vynechává.
    • Ano, určitě si po ránu spletl LCD s LSD *1*
      • To chce novinku pozdržet, za chvilku se na ni podívat a pak bude vidět, že tam něco chybí (já bych nevěděl za pár minut, o čem to je) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit