-
Seznam herních vývojářů a vydavatelů, kteří budou podporovat nově oznámenou konzoli Playstation 4.
Warhorse tam nejsou -
-
Warhorse není (self)publisher *7*
-
-
já tam teda čtu "list of third-party video game developers and publishers who will be supporting..." PlatinumGames nebo Cauldron si taky hry nevydávají sami
-
-
Ti si to asi nebudou vydávat sami a mezi indie scénu se taky neřadí, takže to nic neznamená. Navíc kdo je zná, když nic zatím nevytvořili?
-
A není tam ani CDPR, kteří Zaklínače 3 na PS4 oznámili.... a co z toho? :)
-
-
čtyříkrát hurá!
-
-
třikrát Hurá!
-
-
Tom clancys bundle ze humble bundle je predpokladam celej na uplay a neprida se do knihovny na steamu co ?
-
-
Pokud si koupíš i tričko, tak si ho můžeš přidat do skříně. V knihovně by to vypadalo docela divně.
-
Pod každou hrou je logo uplay, takže si to do knihovny steam upravdu nepřidás
-
-
Ellen
http://www.youtube.com/watch?v=1hlCEIUATzg -
Element4l
nějak mi zde chybí info k této hře... :) -
Vývojáři hry Thief museli snížit inteligenci nepřátel, aby proti nim hráči měli nějakou šanci.
Mno a o tom je celé dnešní hraní...Dětičky to neumí, tak vývojáři hru upraví, aby dětičky uměly...Chjo -
Metro: Last Light si z 254. čísla EDGE odneslo hodnocení 8/10, Dead Island: Riptide pouze 3/10.
konečne niekto ohodnotil DI:R popravde, gratulujem EDGE. -
Všechny tři verze stříleky Brink, která se Danovi před párměsíci moc nezamlouvala, se dočkají...
No ted uz je to celkem jedno, kdyz je ta hra mrtva (minimalne na PC) -
Viideo se seznamem třinácti multiplayerových map, infu o 2 módech (standardní Team Deathmatch a...
Viideo čeho?! Nechce se mi klikat a pak zjistit, že je to o homocodu. Bleskař zase změnil drogy určitě, nějak vynechává. -
-
Ano, určitě si po ránu spletl LCD s LSD *1*
-
-
To chce novinku pozdržet, za chvilku se na ni podívat a pak bude vidět, že tam něco chybí (já bych nevěděl za pár minut, o čem to je) *3*
-
-