-
Má někdo zájem o Steam slevový kupon 40% na Luftrausers? Vyprší 15.5 a sám ho nevyužiji.
-
-
http://steamcommunity.com/id/trashbot
-
Taky mám jeden, kdo by měl zájem.
-
-
Pro ty, co nemají ještě doma Černého rytíře
http://www.bundlestars.com/store/publisher/warner-brothers/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=deals+batman -
-
RE: Černý rytíř
Myslíš tohoto? http://goo.gl/tAw7Li -
-
That's why they call him the Black Salami
-
ne, tohohle https://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690
-
-
-
Tvrdá ruka cenzorova
Víceméně si redakce odporuje se svým tvrzením, že nechceme mazat diskuze, necháváme vám prostor nebo co.
Nechtějí no mají nato vlastního nasazeného člověka...
Možná by nebylo od věci vypsat zakázaná slova. tedy "zakázaná" jenže toho se nedočkáme.
Co tedy redakci dohnalo k tomuto zoufalému řešení... nechápu a určitě nebudu sám. (vrací se snad komunismus?). -
-
Já bych tady fakt chtěl dělat moderátora, to bych tě mazal snad dřív, než bys to vůbec odeslal *1*
-
#Jack1947ForPresident #FreeJack1947
-
-
Ha, dvojník *15* Asi je čas se registrovat *1*
-
To už je nuda tyhle hashtagy i když vím že to je myšleno, vtipně (možná pravdivě). Ovšem tohle není jen o mně spoustu jiných tu taky má bany a neví častokrát za co atp...
" Takhle mi to příjde jak nějaká pomatená "doplnovačka" aneb nehodící škrtněte).
Ještě že ti není nějaký SHoutbox/chat toby dopadli to by bylo banů a nebo ne? I když tak nějak předpokládám že to je zase Tiscali a tomu by se nějaký nezávazný chat kde by se řešily i nousvisející věci. Moc asi nevonil spíš je to nezajímá. Takže jak to nakonec bude sterilizované diskuse? kdy tu bude jen pár uživatelů, zbytek (nebo přebytek - bude vybanován skryt) protože měli tu smůlu že jejich názor/psaní nevyhovovalo zdejším poměrům. ( tedy tzv srandárium).
Už radši končím, ono je ošemetné tu něco takového rozjíždět. ( Tak krátce po...) -
Já si říkal, že tu bylo poslední dobou nějak pěkně.
-
-
-
steam keys
6l0q9-8a95r-jakac
ny6y2-4a5rv-9tzai
vxjib-kr75t-icqyc -
-
???? Na co si konzolista kupuje EA Bundle ? Nebo už je to jinak ?
-
Tak díky za Medála! Tak teda můžu s kámošem hrát jak Battlefield, tak Medal of Honor *1* . Ale nebylo by od věci napsat, od čeho ty klíče jsou *3* .
-
-
Kdo hledá najde =D, i když je fakt že hledat to je celkem vopruz.
-
-
lidi dostanou neco zadarmo a ještě si stěžují jaký je to opruz, to je opravdu vrchol...
-
-
-
-
PS4 verze Planetside 2 poběží při 30 FPS.
A pak ze PS4 neni cekaci platforma. Planetside jsem hral a dohral pred dvouma rokama a peasanti na to porad cekaji? Trololol. *5* -
-
Muzu se zeptat jak.jsi dohral planetside?
-
-
Ja jsem ho taky hral a dohral. Spustil jsem to. Videl jsem jaka je to strasna blbost. Vypnul jsem to a uz jsem to nikdy nehral. Tomu rikam u MP hry hrat a dohrat.
-
-
Ne tomu se rika prestat hrat. Dohrat znamena dohrat hru do konce *1*
Ale chapu ze to je na tebe moc slozity *3* -
-
Tak promin :(
-
-
Hlavne je to p2w blbost, ale konzolisti se na to trepou protoze tak dobrou grafiku na ps4 jeste nemeli. Skoda ze to pojede jen na 30 fps.
A ted sleduj jak ti butthurti naklikaj minusy. *15*
-
-
-
-
úlet ...
Dead Space na iOS ... http://bit.ly/fnA9xR ... (neviem nebolo tu už toto video ? viem že som ho niekde videl včera len si nemôžem spomenúť kde) ... som veľmi zvedavý ako sa bude vyvíjať hranie na mobilných (iOS, Android, WMP7 ...) platformách ako ovplyvnia hranie na Handheld-och ... keď si uvedomíme že o PSP2 idú zvesťi že bude mať grafický výkon PS3 a o iPad 2 sa šušká že bi mohol mat asi 1/2 výkonu PS3 (no a to nevravím o tích klepoch že bude mať displej s rozlíšením 2048 x 1536 - čo je viac nez väčšina má desktop-ou) ... som naozaj zvedavý čo nám prinesie budúcnosť ... možno niečo také ako bol na nedávnom CES-e prezentovaní mobil od Motoroli (Atrix) ... http://bit.ly/fYpEiE ... človek bude mať jedno-dve zariadenie par dock-ovácích staníc (desktop, notebook, niečo čo sa pichne do telky ...), príde domou strči mobil do kolísky chytí ovládač a na svojej veľkej LED HD TV začne hrať najnovšiu FPS ... ráno v autobuse cestou do školí/práce bude pokračovať presne tam kde večer skončil ... alebo sa niečo také nakoniec bude stream-ovať z net-u (btw. onlive funguje v našich končinách - Brno, upc net - vcelku dobre som si nevšimol žiadne sekanie alebo pomalú odozvu) ... hmmm budúcnosť je zaujímavá o som zvedaví ako dopadne niečo takéto o 10 - 20 rokou ... http://bit.ly/fLR8TY ... budú sa naše ratolesti nechápavo smiať čo sme to mali za nemotorne hrači ??? už sa teším žijeme naozaj v krásnej dobe ... len keby že tu zem tak neničíme (ospravedlňujem sa za svoj grafomanský úlet ale Prokrastinujem (do čerta ako sa to slovo skloňuje) skúškové ...) -
-
Death Space? *7*
-
-
sorry ale keď som nevyspatý som mierne hyperaktívni + gramatika je pre man španielska dedina
-
-
Ok, tak to je jiná. Taky někdy píču jak píša (čti: píšu jak píča) - no, offence. *3*
-
-
-
-
Multiplayer hry Battlefield 1 hraje téměř 6x více hráčů než multiplayer hry Titanfall 2. komentáře
Bodejt by ne.
Moje dojmy po 17 hodinach sou jenom pozitivni. Tohle se fakt povedlo, mod operations je perfektni a atmosfera pri nem pripomina Call of Duty a slavnou misi podle filmu Nepritel pred Branami. Rev, hudba, a neskutecne zivy bojiste, klobouk dolu panove.
Jeste musim vyzdvihnou mapy, kdy lepsi mapy sem zivote v zadne hre nevidel, zvlast Monte Grappa je mozna nejlepsi mapa v historii MP her. Ale i ostani mapy sou lahudkovy. Musim to napsat, tohle je jasna 10/10 a neni co resit, a ja jdu na dalsi bitvu :-) -
-
Musim souhlasit. MP v BF1 proste funguje skvele. Par drobnosti me obcas trochu zazlobi ale jinak jsem opravdu moc spokojenej.
Operations je podle me uplne genialni napad. Je skvely ze vlastne tak jednoduse vytvorili tak strasne moc chytlavej mod. -
Wew, z hladu po prvoválečné akci to má 10/10 ! Pecka.
Realita bude ovšem jako vždy trochu jinde. -
-
Socka detected *1*
Jo proto vyzdvihuju hlavne mapy *1* ty ses zas za moc chlapiku. *1* -
-
Fanboy BF detected - ty máš vlastně s drastou jedno společné oba jste blázni do bf *3*
Vždyt já vám to neberu hlavně že baví, to je to hlavní ( Sesšnšpas taky )
Já až bude k mání dám tu kampan to je tak všechno - BF va v takovéhle podobě nemusím, takže žádná socka.
Vyzvihuj si co chceš fanboje neodpářeš *5* -
-
Proc bys daval to co je na BF to nejhorsi? Zkus multiplayer...
-
-
Trojku prostě tenhle styl jak již jsem předtím psal mi nesedí já bych potřeboval něco pomalejšího, taktičtějšího a klidně kdyby tam byli vozidla... nemusí být.
Což má Titanfall 2 víceméně.
Jinak jediné o co mi šlo bylo že Lukass klído 10/10 ale jinou podobnou hru které nefanbojuje hrdě by dal klidně méně... nebo i by to byl nehratelný odpad takže hlad po akci +fanbojství vyvolalo tyhle extázní stavy jinak si to ani představit neumím *4* -
Jack: V zivote si multak BF nehral pac ses socka a kdybys hral takovy bludy bys nepsal.
-
Tak jestli si to umis predstavit tak to je jina... kterej posledni battlefield jsi hral v multiplayerul? :D
-
Tak já si umím živě představit jaký bude akampan prolétnu coby dup , díky ale nechci.
-
-
-
-
-
-
Diablo3
Mam dotaz(od tych co ho hrali) uz ma niekto odsledovane kolko cca kB alebo MB priemerne prejde od peera k serveru za 1 h?
*3* -
Gabe Newell chce podporovat Linux, protože se mu Windows 8 zdají katastrofální.
Z článku - Gabe Newell: "Měli jsme rozhovor s firmou Adobe":
Valve: "Příští verze Photoshopu by měla přejít na něco jako je free-to-play model u her."
Adobe: "Nemáme ani nejmenší pojetí, o čem to mluvíte, ale zní to opravdu strašně."
*1* -
-
Majitelé Just Cause 2 získají příští měsíc DLC pro Sleeping Dogs zcela zdarma.
Každopádně nějaká dohoda určitě vznikla. Před pár měsíci se našli ve Steamu schované obrázky do knihovny, právě pro software jako je Adobe Photoshop, nebo nějaké 3D programy. Uvidíme, v jaké formě se to tam dostane. -
-
dlc?
-
-