-
Naughty Dog: Uncharted 4 vám odfoukne ponožky
Uncharted 4 vám odfoukne ponožky tak že udělají díru do země a vyletí na druhé straně Země, to je zatím vše, co vám mohu o hře říci,“ řekl Andrew Maximov, který samozřejmě nic více zatím říci nemůže, aby neporušil embargo. -
-
A tys mu na to skocil.
-
-
The Bureau - xcom declassified
Hm, tak FPS zrušili :/ http://www.polygon.com/2013/4/26/4268456/the-bureau-xcom-declassified-hits-aug-20 -
Child of Light
This game will require a free UPLAY account to play
Chjo... -
Zaklínač 3 nabídne přes 200 hodin zábavy.
No snad to nebude zábava jak v posledním Dragon Age, po 7 hodinách totální nuda a stereotyp. -
-
DAI byla nuda už po hodině.
-
-
Ja sem vydrzel 4 hodiny, ale tak hra roku vsude no :-D
-
-
-
Sledgehammer Games oznámilo, že majitelé Season passu Xbox One a X360 verze Call of Duty Advanced Warfare obdrží 11. prosince útočné pušky AE4 a AE4 Windowmaker. Zbraně budou rovněž součástí prvního DLC, jenž dostalo název Havoc.
"Sht, they moved inside and i dont see what they are doing now." *9*
"Here, take this AE4 Windowmaker and you will see ..." *5* -
Kompilace Gears of War Triple Pack se sice dá sehnat pouze v US, ale nemá regionální zámek a tudíž...
Tak se mi podarilo vygooglit ze ta treti "hra" je asi nejaka kompilace DLC. Jmenovite All Fronts Pack, jestli i Dark Corners si jistej nejsem - uvadej to ruzne.
Hlavne jsem nikde nevycetl, co ty DLCcka obsahujou - muze nekdo objasnit? Dik
Asi nebudu sam, komu tahle novinka spis otazky vyvolala.. : / -
-
Gears of War, Gears of War 2 a Gears of War 2: All Fronts Collection (obsahuje kampaň (=DLC) "Road to Ruin" a 19 multiplayerových map rozšiřujíí herní zážitek).
5 multiplayerových map z Map Pack 1 a Hidden Fronts se nenachází na disku, ale jsou k dispozici zdarma ke stažení přes Xbox Live. -
-
Diky za odpoved
-
-
-
Free-to-play MMO APB Reloaded se nyní nachází ve fázi otevřené betaverze. Vyzkoušejte si ji i...
Tak jsem to s nadsenim stahl a zkousel a se znechucenim se od toho zase asi odvalim. Ta beta je tam zatim asi moc znat. -
-
Free-to-play MMO APB Reloaded se nyní nachází ve fázi otevřené betaverze. Vyzkoušejte si ji i...
To se máš, já to ani nevyzkoušel. Po několika sekundách mi to spadne *10* -
-
Jak se vsude po internetu pise ze je to plny cheateru tak je to pravda. Ke vsemu je to plny bugu, ma to brutalne neintuitivni UI, docela to laguje a vubec spousta lidi pouziva pri nejmensim podivne praktiky pro viteztvi v misich (blokace vstupu lidmi v autech kteri ani v misi nejsou a tim padem je nejde vubec zabit nebo se jich zbavit apod.). Malem jsem u toho vzteky vypustil dusi. Za me vrele nedoporucuji.
-
-
Muhahaaa! : D
Tak takovyhle blokovani mi tam nikdo nedelal, ani cheaty snad ne, ale system ty hry je fakt imbecilni.
Jizdni model jsem taky haluznejsi nevidel, a to jsem hral ledaccos...
Ale zas tolik bugu tam snad neni - ja nenarazil na nic, co by nebylo v MP/MMO bezny i ve finalnich verzich. Ale hral jsem tak dve hodinky, no...
Taky urcite nedoporucuju, ale je to skoda. MMO mestskou akci hrat chci, ale tohle je navrzeny fakt jak od debilu, nebo prinejmensim uplnejch lenochu. -
-
A to jsem to hral vcera asi 3 nebo 4 hodiny...
-
Jj uplnej souhlas. Ja blokovani zazil asi 4x a jednou mi nekdo 3x narazil do auta kdyz jsem do nej daval bombu takze jsem musel znova a znova a znova. Jizdni model je prinejmensim podivnej (auta skoro nezatacej a pak najednou zatocej moc). Mno uprime nedivim se ze ten projekt puvodne nikdo nechtel a ted je free 2 pay...
-
-
-
-
-
Za 10 minut očekávejte spuštění novějšího, čerstvějšího a většího GoG.com. Buďte u toho!
Spuštění je naplánováno na 9h GMT, což je kvůli deb....mu letnímu času pro nás +2h, tedy na za 10minut, ale za 1h a 10minut :(((( -
-
Konecne
Zadny Diablo 3, zadnej Mass effect ...Legend of Grimrock je po predlouhe dobe RPG, na ktere se ja tesim! -
Legend of Grimrock předobjednáno. Už mi to dejte. *1*
-
-
Na steamu se dneska rozdává Left 4 Dead 2 zdarma. Tak kdo ji nemá, stačí nainstalovat a je vaše. *5*
-
-
Jeden by řekl, že takový gigant jako Steam bude na velký nápor připraven. Musí se ale nechat, že pokud někdo chce otestovat své servery na nejvyšší zátěž, tak dá něco zdarma - ovšem zřídkakdy se servery udrží déle, jak pár minut
-
Steam z toho zkolaboval *1*
-
-
takri
Jup, hraju takhle Dotu, najednou nonstop "Connecting to Dota network", tak jdu hledat proč to je, najdu že Left4Dead2 je zdarma a servery kolabujou, tak že si ho alespoň stáhnu... a nemůžu vubec nahrát steam store. :D
-
-
ajaj, to zas budou všude mraky nováčků...
EDIT: Zájem bude asi obrovskej, na tu stránku kde se to aktivuje se už nejde vůbec dostat. Totálně přetížený. *3*
-
-
Ahoj,mel bych dotaz.Chystam se koupit na ps3 Call of Duty : AW z druhe ruky,za slusnou cenu.A muj dotaz zni tak,jestli potrebuju k hrani MP nejaky online pass nebo tak neco.Moc se v tom nevyznam,tak me omluvte.Diky.
-
-
Není tam online pass, měl bys v pohodě hrát multiplayer bez dalšího placení.
-
ne, na PS3 není potřeba nic platit, abys mohl hrát mp.
-