-
Assassin's Creed Syndicate problém s hrou
Ahoj, asi to sem moc nepatří, ale nutně potřebuji radu. Mám problém s hrou Assassin's Creed Syndicate. Před cca 3 měsíci jsem jí hrál úplně v pohodě a skoro naplno a když jsem si jí chtěl zahrát včera, tak se mi úplně seká a v nastavení jsem zjistil, že si to bere grafiku Intel(R) HD Graphics 4600 a ne tu Nvidia Gforce GTX960M. Zkoušel jsem snad skoro všechno( aktualizovat ovladače atd...), ale nikde to změnit nejde, prosím poraďte. Díky -
-
Ovládací panel nVidia - Spravovat 3D nastavení - Globální nastavení - Zvolit preforované GPU
-
-
SUPER, díky moc za radu, teď zkouším a běhá super. Díky
-
-
*3*
-
-
-
Ani ve správci zařízení ? má to tak i jiná hra... nebo jen tahle. Potom už asi jedině v biosu ji nějak vypnout úplně.
-
-
Právě že to má pouze tahle hra. Např. Zaklínač 3 běžel super furt a běží i teď, pouze tahle jedna hra. Když jsem jí zkusil v systému zablokovat tu Intel, aby šla jen ta Nvidia, tak se mi hra ani nespustí.
-
-
Pro jistotu bych tu integrovanou grafiku radši zakázal nebo jí snad potřebuješ? aby to příčtě nedělalo další neplechu.
-
-
-
-
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužil jako trenažer pro školní...
Jack je debil a hotovo... to uz fakt nema nieco ine na praci? -
Nová doba
http://bonusweb.idnes.cz/apple-appstore-mikrotransakce-plne-hry-pay-once-and-play-pe0-/Novinky.aspx?c=A150217_151508_bw-novinky_anb#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
*15* -
Připravte se na nálož nových informací o GTA V. Příští číslo anglického Official PlayStation Magazinu, který vychází v pátek, přinese rovnou deseti stránkové preview.
Jak se prosím na takovou událost připravuje? -
-
Připravíš oltář, zapálíš svíčky, vytáhneš indulonu, papírové kapesníky, nastavíš si autorefresh na neogafu a začneš pomalu, ale jistě masturbovat, abys neomdlel až na tebe vybafne ta nálož.
-
-
Aha takže normální úterý *1*
-
-
-
Konzolové verze hry Minecraft překonaly v celkovém počtu prodaných kopií verzi počítačovou.
Není se čemu divit. Konzole = víc dětí = větší tržby z minecraftu -
-
Spis bych to uvedl takhle:
Konzole = víc platících hráčů = vetsi tržby. -
-
U Minecraftu je spíš ten problém, že je extrémní množství různých provozovatelů serverů, kteří Minecraft servery dělají a inkasují za ně peníze od hráčů za VIP účty a podobně. Problém je, že se na těchto serverech dá hrát s warez verzemi, přesto ti lidé za hraní někdy platí, i když si hru nekoupí...
-
-
Hodně slabej pokus o trollování. Nesmíš ale zapomínat, na jaké platformě hra vznikla *1*
-
-
stejně jako všechny ostatní hry
-
-
*7* Ano, všechny hry vznikají na pc a všechny se na něm tudíž dají hrát. Proč jsou teda sakra exkluzivity???
-
-
Počkat počkat počkat... Ty si myslíš že třeba The Last of Us dělali týpci s gamepadama na PSkách?
-
-
Psychotic: Pravda, řešímu tu blbosti, omlouvám se *3*
-
Do prčic, pánové...
Prostě Miserius chápe "na čem hra vznikla" jako "na kterém stroji byla vyvíjena" a kennyB to (stejně jako já) chápe tak, na které platformě začínala, na které poprvé vyšla. Tak, nedorozumění vyřešeno, hotovo. -
Jak zamotal??? *8*
-
Tak to už si se do toho ale zamotal, řešilo se na čem hry vznikaj...
-
Děláš si srandu??? Myšleno bylo tak, že hry sice vznikají na pc, ale to ještě nic neznamená. Hlavní je, na jakou platformu vznikají. TLoU si na pc nezahraješ i když na něm vznikala *1*
-
-
-
-
-
-
Hlasujte ve facebookové anketě o nejhezčí obálku Levelu v roce 2015.
chybí vám ty výroční obálky, máte tam od nich jenom jednu -
-
-
proc nefungujou tagy? omfg
http://www.gametrailers.com/video/arsenal-gameplay-rage/712649
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-broken-twisted-metal/712641
-
-
Myslíte si, že Luigi pomáhá Mariovi z bratrské lásky? Kdepak, za vším hledejte ženu!
Vřelý dík za odkaz. Opravdu nádherná píseň. *14*
Připomnělo mi to jednu podobnou událost z mého života (ono být pořád věčná dvojka není vůbec jednoduché) *9* -
klíč pro betu TES online
dostal jsem mailem klíč z xzone do bety elder scrolls, já o to zájem nemám, tak se poperte... XJ7NWP3MCWJWFXHDJ9YG -
Red Dead Redemption
Zdá se, že si ho nakonec majitelé pc zahrají. Má to ale háček. Půjde to jedině skrze PlayStation Now. -
-
Anebo si koupit xboxa za ani ne tři litry. Já bych to hrál teda radši na něm, než přes tohle streamování.
https://youtu.be/whcjRhXpgGE?t=8m48s
-