Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

SC II WoL+HoTS

Na Blizzardu je Black Friday, takže je akce na přechozí díly za 9,99 euro, kdo by nad tím uvažoval. Rozhodně doporučuji pro milovníky RTS.
  • Ravensword Shadowlands, kdyby měl někdo zájem.

https://www.humblebundle.com/gift?key=V5CqDbrBxPc83Upk
  • Co takhle DOOM Lego

https://www.flickr.com/photos/ochre_jelly/15374213411/in/set-72157647706131447/
  • Co nás čeká a nemine v období od 2.7. do 15.7. 2013 na XBLM? Podívejte se!

Hlavně se dá teď koupit Borderlands 2, AC 3, Far Cry 3 a Max Payne 3 za 199. Sleva platí jen do zítra, tak kdo má zájem ať neváhá :)
  • Novy trailer na Eitr

https://www.youtube.com/watch?v=z4EWdcoSpAo
  • Svetovy rekord Warface

Ten rekord je ale jen pro strilecky, treba world of tanks hralo naraz mnohem vic hracu, ale jako spatny to neni... http://warface.cz/svetovy-rekord-a-open-beta-v-koreji/
    • Za první rok 9 milionů hráčů jenom v Rusku, to je přece super výsledek, třeba to ještě WoT dohodní, http://warface.cz/vyroci-warface-v-rusku-je-co-oslavovat/
  • Můj názor

Vypsal jsem se u jednoho příspěvku, kde se dotyčný ptal, co má vybrat za konzoli. No po tom jsem si řekl, že bych mohl poradit. Docela mi to dalo práci napsat, takže to hodlám uveřejnit. Ono je nepříjemné, když svůj názor píšete jako odpověď na komentář, a mezitím ten komentář smažou a váš komentář jakožto odpověď na spam, bude označen též jako spam, takže ho nemůžete uveřejnit, což je dost nepříjemné... už se mi tohle podobného stalo vlastně několikrát.

Takže zde to naleznete: http://en.textsave.org/enOb

Ono je vždy lepší tyto diskuze o konzolích radši smazat než se na to dívat, neboť je to vždy nekonečný a dlouhý boj. Dnes jsem se k tomuto tématu vyjádřil, přestože se k tomuto většinou nevyjadřuji. Zkrátka nechci, aby můj komentář přišel nazmar. Takže tam máte odkaz.
    • kompatibilita je zajímavé téma. A dle mého není na místě obě konzole soudit podle toho, jakou generaci zrovna umí naemulovat. Z mého pohledu nelze říct, že generace předchozí (PS3, X360) má lepší hry, než generace před ní (PS2, původní Xbox). Z technologického pohledu máš ale pravdu – Microsoft je napřed (přijde mi ale trochu pokrytecké, že se stejnou logikou nedíváš i na reálný výkon obou konzolí na úrovní současné generace her – přičemž je každému jasné, že tady PS4 vítězí).

Na druhou stranu jsem neslyšel o tom, že bych si na XO mohl spustit i hry na původní Xbox. Nemluvě o tom, že Microsoft – aspoň co já vím – nejede politiku plošné emulace, jak to mělo třeba PS3 (ať už mluvíme o softwarové emulaci PS1 her, potažmo hardwarové emulaci PS2 her u první generace), tedy na XO si nezahraješ všechny X360 tituly, ale jen vybrané, není-liž pravda? Vyveďte mě z omylu (dění kolem XO příliš nesleduju), ovšem pokud mám pravdu, tak celá tato záležitost jen podtrhuje „záplatovou politiku“ Microsoftu, kterou se řídí veškeré „upgrady“ či „updaty“ její poslední konzole (začalo to tím, že si firma nedokázala stát za svým s povinností Kinectu).

Exkluzivity a ovladač je čistě subjektivní záležitost. A já absolutně s tvým pohledem nesouhlasím. Přičemž k debatě ohledně ovladače musím napsat, že několik let jsem právě na Xboxovém ovladači hrál a tak jej můžu s čistým svědomím odsoudit. Není špatný, ale mně víc sedí ovladač od Sony.
    • Kozy
      Napíšu k tomu jenom tohle. Tvrdit, že má to nebo ono zajímavější exkluzivity je přece pitomost, každej má přece úplně jinej vkus. Ta kompatibilita je vtipná věc, určitě jsem si kupoval novou konzoli abych na ní mohl hrát starý hry, vždyť to nedělám ani na pc. Radši ať zůstanou ve vzpomínkách.
      • Když retro je mnohdy to jediné co má hloubku .......

Asi jsem divný , ale když už kupuji nové PC , tak koukám především jak poskočí výkon právě v emulátorech , zvlášť těch kde výkon PC skutečně ještě není jen na ozdobu .
        Kompatibilita s předešlou generací/cemi na ozdobu není . V době , kdy není na nové konzoli v podstatě žádná "must have" hra by jsi měl alespoň co dohrávat .... Pravda při klesající kvalitě launch titulů by taky mohlo dojít k tomu že dotovanou konzoli použiješ k hraní her z druhé ruky .... a to se prodejci co má zisk z novinkových titulů prostě nemůže líbit .
    • kennyB
      Nic ve zlém, ale je to jeden velký blábol. Xbox oproti PS vepředu není, exkluzivity u PS jsi vypsal možná co tě zrovna napadlo a stím ovladačem je to tak, že žádný není nejlepší, ale zálaží na tom, jak komu ten či onen padne do ruky.
    • "Xbox One má určitě zajímavější exkluzivity než PS4"
      Jedina zajimava exkluzivita je Forza jinak tam proste neni nic co by stalo za rec...

"Xbox One je oproti PS4 hodně dopředu"
      http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

Ta zpetna kompatibilita je fajn pokud mel clovek X360 a ma to Kinect coz se muze hodit pokud mas deti.
      Mimo to snad neni jedina vec ve ktery by byl Xbox lepsi...
    • Chim
      Ta zelená barva mě přesvědčila *1*

Ale vážně... tohle vypotit, to muselo dát asi hodně práce.
      • Upřímně: barva je pro mě nejpádnější argument ve věci PS4 vs. XO. *1*

Spíš mě štve, že se tu na Games mažou komenty a já odpovídám na ten, který se maže, takže je má odpověď k ničemu. Proto jsem se rozhodl si to tu prostě prosadit. Popravdě re-upload ztraceného příspěvku mi dal víc práce než jeho vypracování, ale co už...
    • Draken69CZ
      Ryse není exkluzivita (TR jen časová), zapomněl jsi na ty nej hry jako Bloodborne, chystané GT a Uncharted 4, "Xbox One je oproti PS4 hodně dopředu" PS4 je výkonnější tak nevím, v čem je vepředu? Vzhled, výběr her a ovladač jsou hodně individuální záležitosti.
      • No já bych to shrnul tím , že Forza a Halo je to jediné , co může Xbox1 nabídnout , pravda že s PS4 také není kdovíjak zajímavé ....
        Multimédia ... celkem jedno kolik variant Netflicků podporuje Xbox , když mu k tomu chybí lokální podpora. You tube a další služby podporuje i PS4 ... Tune In mám snad jen na PS3 . Emulace Xboxu kdy "emuluje" jen několik předem remasterovaných her , je ... no hlavně bych to nenazval emulací ale HD remakem jako je tomu u Sony už dlouhá léta ...
        Barva kontrolky ovlivní jen frikulíny , na proporce a tvar ovladače už co člověk to jiný názor - mně tedy víc taky vyhovoval Dualshock2/3 . Touchpad , reproduktor a konektor na normální sluchátka v joypadu ... to pokud vím Xbox nemá (taky ale nesvítí zbůhdarma pánu bohu do oken) .
        HW má v poslední generaci navrch PS4 ale stejně to není ve výsledku takový markantní a kvalitativní rozdíl , který byl mezi 360 a PS3 ... kdy PS3 byla často mazanice bez detailů a v přímém porovnání graficky neobstála .
        Ovšem pro PS4 mluví fakt , že pokud si již jednou členství v Plus programu platíte , tak máte jeden "GOLD" účet na víc než 3 různá Sony zařízen k dispozici .

Moje shrnutí po dvou dnech s PS4 ? - Pěkné ale prázdné .... PS3 teď boduje výběrem i cenou her. Nebýt slev do PS4 bych ještě nějaký ten pátek nešel , protože stále není skutečný důvod .
      • Díky za názor. Ono je to založené hodně na osobním vkusu. Pořád čtu x komentářů, že je PS4 lepší, tak jsem chtěl dát vědět, že je i někdo, kdo dává přednost Xbox One.

Ať už jde o GT nebo Drive Club, Forza jej rozdrtí (dílů Forz je více). Uncharted mě nezaujal....

V čem je podle mě ve předu? No výkon jsem dal stranou. Myslel jsem hlavně na features. Ono PS4 je pouze herní zařízení a nic jiného, zatímco XO je i multimediálním zařízením, což beru jako velké plusko pro XO. XO má dřív podporu na streaming her na obrazovku a podporu her hned z předchozí generace, proto je napřed.
        • Draken69CZ
          Většinu multimediálních funkcí Xone využiješ tak akorát v USA, streamování na web zas má jednodušší PS4 a možná to mělo i dřív, pro mě tyhle vychytávky jsou teda to poslední co bych řešil hlavní jsou hry který mě zajímají a tam to zatím prohrávají obě. Ne že by nebyly, ale je jich tak málo že zatím si klidně počkám.
          • Nemyslel jsem streamovaní na web. Myslel jsem streamování hry třeba na tablet, že můžeš hru hrát i z jiného místa než obyváku. Nevím, jak se tomu říká.

Já si asi taky počkám, neboť nemám money, ale Forza mi stejnak nedá spát.
  • LOL

co mám dělat? bratr začal hrát lolko, bože! jak ho toho zbavit? nějaké rady od lidí co se už střetli s tímto morem?
    • Co takhle odprásknout sebe? možná že se zbavíme jednoho rozšířeného "moru blbých otázek".
      • Jack1947
        Tim by mu moc nepomohl. *3*
    • stačí ho nechat hrát ne EU East, to ho časem zničí
    • Miserius
      Co mu ukázat DOTU 2?
      • *1* Experimenty na nemrtvých povoleny !
    • Já hraju lolko už rok a není žádná vakcína.... Musíš, ač to bude těžké, ho zabít... Já se s tím naučil žít, vlastně já už jsem štasten, ale když vidím ják svého bratra máš rád, MUSÍŠ ho zachránit, MUSÍŠ ho zabít. Podřízni ho v noci, to je jediné východisko.
    • Vrook
      Musíš vzít pistoli a střelit ho s ní do hlavy. Je to jediná možnost, zachraň ho.. *9*
      • Přece musí být nějaká vakcína, co nemocným pomůže! Nemůžu tohle dopustit na vlastní krvi *16*
        • To máš jako se zombie nákazou , jakmile začne slintat , už víc hummáního pro něj udělat nemůžeš ...
  • Black_Hand

Diablo 3 si budete moci zahrát až ve čtyřech lidech na PS3 i PS4, a to i bez připojení k internetu....

Blizzard: "a to i bez připojení k internetu." because WE CAN!
  • ucho

GOG

Tak co, spustí dnes summer sale?
    • ucho
      tak už to spustili *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit