Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, mohli byste mi doporučit ty nejlepší hororové hry co znáte nebo jste přímo hráli? Děkuji =)
    • Vogon
      Doporučuji vyzkoušet již výše zmíněné klasiky(Já ti z nich nejvíc doporučuji Dead Space a Silent Hill 2 až 3). Pokud jsi je ovšem už hrál, tak tady máš některé méně známe:
      Fatal Frame 2
      Siren: Blood Curse
      Clock Tower(SNES verze)
      Clive Barker's Undying
      • Hanzales
        Jaj vidíš, díky že jsi ho zmínil, ten Undying :) Se moc nezapomíná.
        A Fatal Frame 2 zase zkusím já. A ještě jsem si vzpomněl na "The Thing"
        http://games.tiscali.cz/recenze/the-thing-recenze-51181
        Houby, to není ono, bylo to na lodi v zimě, jdu hledat dál :)
        Nevzpomenu si, nenajdu, tak snad ještě Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
        • Vogon
          Cryostasis?
          http://games.tiscali.cz/recenze/cryostasis-recenze-49593
          • Hanzales
            Nene, to bude i starší právě taky, ale začínalo to tuším na palubě velké lodi v zimě, celý se to houpalo ve vlnách a potvory byly podobné těm z The Thing. Paměť to vylovila, tak to asi taky nebylo úplně marné, jen ten název :)
            • Hanzales
              JO! To je ono, díky moc!
            • Cold Fear?
    • Jop, díky všem za ohlasy, asi to hodím na silent hill a pak RE serii =)
    • residentevilfans
      silent hill trilogy, dead space trilogy, outlast, resident evil 2,3, zero remastered, remake remastered, revalations, fatal frame, the suffering 1,2, until dawn, evil within a treba f.e.a.r 1,2. *5*
    • Kozy
      Amnesia: Machine for Pigs, System Shock a momentálně mám rozehranou Soma. Bezkonkurenční, co se týče atmosféry.
      • Hanzales
        Silent Hill 2 určitě. Já tak nějak obecně strachem netrpím, mně shodil ze židle jen svého času facehugger v AVP. Obecně né že bych neměl cit pro atmosféru, představivost atp. ale můžu hrát cokoli o půlnoci a ještě si u toho odříkávat 12x12 (strašítko z dětsví), pořád bohužel pro mně vím, že mně ty pixely na monitoru nezabijou. Když koukám na letsplay nějaké hororovky a pak ji hraju, tak někam vejít nemám takový problém i když tam rachotí strašidlo.
        Každopádně v Silent Hill 2, i trojka je fajn, se mi vybavuje hodně míst a momentů, kdy jsem se bál, ta nemocnice třeba to se nezapomíná :)
        Momentálne Alien Isolation je taky pěkně nervydrásající občas (v dobrém slova smyslu), ale Soma si mě docela chytla, jednak mi to pěkně hrálo na city + to pustupné odhalení, kdy jsem si uvědomil že každý hráč to zjistí v různou dobu (a těm pomalejším to pak hra vysvětlí), paráda. No a monstra... systém malinko podobný Isolation, člověk hledá systém jak se vyhnout, obejít, schovat, ale tady jsem měl po dlouhé době zase fak takový ten lepkavý pocit, obvzláště když jsem celý gameplay neumřel a byl blíže dalšímu odhalení a ta potvora si pro mně šla a já měl o ten svůj virtuální život (zažranej) fakt strach, tím tuplem že ta hra má vychytanější mechaniku se na potvoru nekoukat, neohlížet se a utíkat doufajíc, že se schovám a ještě lépe ji nějak obejdu. (o*ebu/objedu/obejmu, stačí málo s písmenky a je to v pytli)
        Somu doporučuju hrát a nejlépe o ni dopředu vůbec nic nevědět až tak možná na to výše zmíněné.
        No a všechna doporučení okolo trefná. Je hororová hra a hororová hra s atmosférou. Pár jich je jen lekačkových, pár umí hrát na nervy, pár všechno kombinuje, svého času byl hodně fajn clive barker's undying *3*
      • Nic z toho není horror. Soma je dobrá hra, jen ta horrová složka je spíše komická a hráče jenom otravuje.
    • Veskoslav
      Silent Hill 2
      • Ano, to je nejlepší horror s Fatal Frame, co kdy vznikl, ale předpokládám, že jsi to viděl tak max na youtube *15* *3*
  • Izmæl

MW3

Double XP po celý víkend na všech platformách. Just sayin'.
    • rancor1223
      V BF3 taky *1*
  • pí-a
  • Podle prezidenta SOE bude Star Wars: The Old Republic poslední MMO hrou založenou na předplatitelských...

Hlavně, že to má SOE podchycený. To už v Sony vynalezli křišťálový samověštící koule?
    • MrSanta
      No, vzhledem k tomu, že patří pod firmu co řekla "next-gen přijde až my řekneme", tak nějaká udělátka s náhledem do budoucnosti určitě mějí *1*
  • jindra.veliky

prašule

Jak se vydelavaji penize v Cities in Skyline? Popr. jak lze efektivne usetrit. *9*
    • PreidaQ
      Yep, stačí být trochu v plusu a nechat běžet čas. Nic se nemůže pokazit.
    • Prilis jednoduse... kdyz mesto funguje tak se ti sypou skoro neomezene.
  • DotA 2 má udajně stát 50-60 babek.

No, jako cena by to byla trochu přestřelená, jelikož samo Valve uznalo, že nějaký inovace nemáme čekat. Obávám se, že s takovou cenou by moc neuspěli, vzhledem ke konkurenci... Ale kdo ví, určitě tu cenu nějak ospravedlní a kdo ví, třeba vydaj spolu s nějakou další hrou... ;).
  • jindra.veliky

Steam pořádá výprodej Deus Ex her. Zatímco Human Revolution si můžete nakliknout za 155 Kaček,...

A nevite jestli maj zitra v nejakym obchodnim retezci slevu na pizzu? *12*
    • pizza nostra

Jedině brněnská pizza nostra *14*. kde jinde seženeš poživatelnou pizzu, ze které se nacpeš jak divý kolem 4 pětek *1*
    • ucho
      obchodní řetězce prodávají pouze mraženou pizzu a to je vesměs fuj.
      • Mražená pizza je podle mě pořád lepší, než třeba smažený řízek v trojobalu a podobné blafy :P . Nemyslím zrovna ty "Tesco Value" nebo něco z diskontů tipu Lidl, Penny atd.
        • Dnes vycházející DLC Extended Cut pro ME3 vás bude stát 1,9GB na disku, což dokazuje, že tvůrci...

nejlepší je falafel!!! *yummy* *14*
  • Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.

A já veřil , že se nedočkám. Vsadím se , že to bude zajímavé období až to výjde. Half-Life 2 čelila v té době Far Cry a S.T.A.L.K.E.R. , které v té době byli a dodnes jsou všechny kultovní hry. A hlavně Věřím , že udělají zase nějaký Evoluční prvek.. něco na způsob Portal nebo vylepšeného Gravity Gun.
    • "Half-Life 2 čelila v té době Far Cry a S.T.A.L.K.E.R." - teda nevím jaký rozsah má u tebe ta doba, protože Half opravdu na konci 2004 nečelil S.T.A....! A spíš bych řekl, že Far cry muselo čelit HL a rozhodně né naopak.
      • Hlavni souper Hl 2 byl Doom 3 ...
        • Ano, byl.

Dodnes si vzpomínám na porovnávání Source engine vs Doom3 engine.
        • Facht jo?! ...
          • Ne, delam si srandu
  • Nebesa se hroutí Telltale chystá hru na vlastní motivy

http://www.gamesindustry.biz/articles/2015-01-12-telltale-president-bruner-becomes-ceo
  • Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

Naopak, pokud si prectete original prispevek, tak je pan manazer docela chytry (narozdil od jinych PR kravatacku) a vi, ze pokud nekdo ocekava moc, tak se zvysuje riziko, ze bude proste v kazdem pripade zklamanej. Kdyz neco hrozne prechvalite, clovek ma tendenci na to koukat mnohem kriticteji nez obvykle... Je lepsi byt prijemne prekvapen necekanou prumernosti nez neprijemne zklamany absenci ocekavane dokonalosti.
    • Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

Mě Diablo III nechává chladným i bez těchto vyjádření. Nehrál jsem jedničku ani dvojku, nějak mě to minulo, takže můžu být jen překvapenej. Jestli teda ta trojka vůbec někdy výjde.
    • LTM3
      Právě že je docela hloupej, kdyby to řekl více diplomaticky, tak by to bylo v pořádku. Ale takhle se mu to může vymstít.

Ono to bylo mysleno hlavne pro ty tamejsi "hatery", kteri jsou schopni 30 min gameplay hrat porad dokola desitky hodin a pak rict, ze hra je nudna.
    • No jo no taky jsem si to nakonec precetl :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit