Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

The lást of as

Nechcete si pro tyto novinky udělat nějaký spešl stránky? *7* Kdo se tim ma prohrabovat *2*
    • Gambit92
      Hra právě vyšla, takže neboj teď už se toho moc neobjeví
      • Pan_Klobouk
        Spekulace: Sony pracuje na TLoU verzi pro PS5. Takze o tehle hre jeste uslysime! ;)
        • Tohle neni smesne ani na zakladni skole! *7*
  • Bungie se chystá oživit herní sérii střílečky Marathon.

Kašlat na Marathon, chceme nové Oni !!!
    ^_^
  • SalemCZ

Zkoušeli jste The Elder Scrolls: Blades co na to říkáte?

• Ve švédském obchodu CDON byly spatřeny PS4 tituly Demon's Souls 2, Dragon Rising 3, Titanfall a Evolve.

Hmmm předobjednávky ... http://www.alza.cz/playstation-4/18854416.htm *7*
    PS4 11 990, - vs Xbox One 12 989, - *16*
    • tedy

Demon's Souls 2? To je nějaký divný.
      • Jasnej preklep, chybi tam totiz Dark Souls 2. Cimzto padem leaknuti dalsiho Souls titulu neni na poradu dne :)
        • Malleth
          http://cdon.se/spel/dark_souls_2-23500894
          Dark Souls 2 tam je.

Navíc Shuhei Yoshida se nedavno vyjádřil, že by chěl další díl Demons Souls. Takže to není tak úplně jasný
          • michelangelo
            To je ale PS3 verze. Ja si praveze myslel, ze Dark Souls 2 se chysta i na PS4, ale po mensim googleni koukam, ze je potvrzena jen soucasna generace, tudiz scenar leaknuti je opet ve hre :) Ja bych se urcite nezlobil. Paklize se druhe Dark Souls nepovede, mohl bych se tesit na potomka prvorozeneho Souls - Demon Souls.
            • Malleth
              Křížovka: Nemyslim že je dobrý vystřílet všechny esa. Je tu taky TGS a GC. Navíc třeba neměli zatim co ukázat. Hra bude určitě v brzký fázi vývoje.
              Navíc bych se dost divil, kdyby to oznámili dřív než vyjde Dark Souls II. Mohli by si tim možná uškodit.
              Každopádně jestli na tom opravdu dělaj, tak se zbláznim radostí. Lepší PS4 exklusivitu si těžko představit.
            • No

Moc tomu nevěřím. Demon's Souls bylo úspěšný a kdyby chystali další díl na novou platformu jako tahák, tak by se s tím asi pochlubili na E3.
    • Alza je ale predrazena, nie?
    • MrSanta
      Zajímavé cenové kouzlení. PS4 vyjde o nějakých 20 % dráž, než je doporučená cena a rozdíl v doporučené ceně PS4 a Xbox1 činící 100 € je v korunkách 999,-.
      Cena her se mi naopak zdá celkem nízká. Neříkali, že budou hry na novou generaci dražší?
      • montatatana
        Zadna ceska doporucena ceny neni.
        • MrSanta
          Česká není, ale je ta "evropská" €399,- PS4 a €499,- za Xbox1. Ta cena by měla už mít zohledněné DPH a náklady na záruku, takže konečná "česká" cena by se zas tolik lišit nemusela. Uvidíme.
      • ringmancz
        nikdo z prodejců u nás ještě neví za kolik to budou prodávat
        • MrSanta
          Pravdu díš, teď koukám, že na Xzone mají varování, že cena ještě není pro ČR stanovená a netuší kolik to vlastně bude stát. Snad to záměrně trochu přestřelili a konečná cena bude menší.
  • MrSanta

Alice: Madness Returns se objevila na STEAMu. Válka mezi dogotálními obchody Origin (od EA) a STEAM...

Dogotální obchod - roztomilý překlep lorde Bleskaři *3*
    • Jako by těch O v té větě nebylo málo *4*
  • MidnighT91

Tomb Raider SPOILER AHEAD!!!

Všimnul jsem si něčeho divného v posledním Tomb Raideru. V poslední scéně jsou na cestě domů na velké lodi, která je snad až příliš podobná Endurance a s Larou si tam příjde promluvit námořník http://www.youtube.com/watch?v=yMZZruwpIdY Každopádně ten maník se před koncem ve hře neukázal. Když ale najedu do modelů postav tak tam je mezi přeživšíma, nadepsanej jako "námořník na lodi Endurance" Když se však podívám na wiki, tak to je jedinej charakter o kterém tam není ani zmínka...
    • Jeden z uživatelů služby PS Plus objevil způsob, jak si bezplatně protáhnout členství na desítky let...

...no a?
  • Je Smutné že někteří herní redaktoři nedochodili devítiletku a ani se nikdy neprošli po Praze

"In researching the architecture of Bloodborne, Miyazaki and the team visited Romania and the Czech Republic, drinking in their gothic grandeur."

http://www.theguardian.com/technology/2015/mar/31/bloodborne-dark-souls-creator-hidetaka-miyazaki-interview
    • ringmancz
      že se inspirovali i u nás, se ví už dlouho
  • fallout 3 na notebooku pouze okne

cau lidi, nemate nekdo sajna co mam udelat aby me fallout 3 bezel fullscreen a nemel jsem tam ramecek od okna? kdyz se hra loaduje do hlavniho menu tak to chvilku je ve fullscreen ale pak se tam objevi ramecek.... samozrejme v nastaveni nemam zobrazeni windowed zaskrtnuto

diky
    • co píše skaven, případně ve vlastnostech spouštěcího souboru nemáš třeba zaškrtnuto v maximalizovaném okně ?
      • hraju to na win 8, tak jsem myslel treba nejaky doplnujici ovladace ke starsim hram
        • tak to je ten problém, pamatuj si HRY = W7 64bit, o ničem jiném ani neuvažuj, 8čky bych nechtěl ani zadarmo.
          • Neviděl bych to tak cerně, mám oba systémy, na ntb sedmičky, na desktopu 8.1 a ty druhý zmiňovaný běží rychleji a zatím jsem se nesetkal se hrou, co by na nich neběžela. Jen na interface si je potřeba zvyknout, ten byl krok k horšímu.
      • a ve vlastnostech launcheru jsem se dival a tam ani takova moznost neni :-(
    • skusil si dat ALT+Enter? ked si vo windowed mode?
      • alt plus enter jsem zkousel, ono to jakoby je maximalizovany okno ale nahore je lista a kolem celeho obrazu ram..
  • Členové PS Plus programu s americkým účtem obdrží v lednu zdarma hry Don't Starve, DmC: Devil May Cry,...

není lepší informovat o tom, co dostanou členové s českým účtem? jako chápu, že někdo má u nás americký účet, ale řekl bych, že takových čtenářů moc nebude. ale ono je to vlastně jedno. vždyť tento typ bleskovek je tady normální a bleskař už holt asi jinej nebude.
    • braveman
      Členové s českým účtem byly o "své" nabídce v bleskovkách informováni již 13. prosince. Vzhledem k tomu, že tu před pár dny padla bleskovka (spekulace) o tom, že PS Plus členové obdrží Bioshock Infinite zdarma a nyní se objevil v nabídne pro členy s americkým účtem, zdálo se mi fajn se o informaci podělit.
      • ucho
        zajímavé, že informovat o amerických účtech ti přijde fajn, ale opravovat si po sobě ty každodenní kopance, to už tě nezajímá...
    • Jde spíšo to , že nejen Sony informuje své zákazníky na základě emailové adresy a v případě uiverzální domény jako google.com dostanete nabídku domovského amerického playstore i PS + účtu . Jako info pro neregistrované OK , pro zbytek okrajová zpráva .
  • Radioaktivni_surikata

Dohrát Battlefield 4 kampaň zvládnete prý za 4 hodiny (na normální obtížnost).

Byl bych radši, kdyby už za půl. Prej je to pěknej sr*nec a bohužel se v ní odemykaj některý zbraně do MP, čili kdo chce mít přístup ke všem zbraním, musí dohrát SP stejným způsobem, jako jsme museli hrát Coop v BF3. Tohle se jim fakt nepovedlo.

EDIT: Pro pobavení. Totální lama hrála conquest... A s KH2002. Mít svoje favority (G3A3, M416, L85), mohlo to bejt ještě o fous lepší. Jen tak, kdyby si zas někdo na mně chtěl zvedat ego :)
    http://www.imagehosting.cz/?v=obrazegeg.jpg
    http://www.imagehosting.cz/?v=obrazegwg.jpg
    http://www.imagehosting.cz/?v=bf32013102.jpg
    • M416 neexistuje,ta zbraň je HK416,EA sou tak známý s.ině ,že ani licenci nedostanou.
      • Nefunguje přihlášení...

Že to je od H&K samozřejmě vím, ale proč je to ve hře značený jako M416 nemám páru. Verze M27 IAR se zase znační oficiálně s M, přitom je ze stejný "rodiny", jako H&K 416. Tak nevím, proč to dvojí značení a kdo to zpackal. A je mi to i celkem jedno, bavím se o BF3, tak to beru tak, jak je to ve hře značený :)
    • Jack1947
      To se mi zase libi, prinasi to zase neco noveho ze by to byla ta "priprava" na MP? *15*
      Vysledky, nejsou spatne ale tady se proste tim moc nezavdecis tem imbecilkum. *3*
    • Si fagt borec! *14*
    • Ukradnute obrazky ti nikdo nezere! *1* Nulicka ma pokazene ego! *1* Dite jak se patri! Musis si neco dokazovat! Kid go home! *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit