-
Do Evropy v červenci dorazí PSP-E1000 (mono reproduktory a bez Wi-Fi) v ledově bílé barvě za cenu...
Když mono , tak snad by stačil i jeden reproduktor ne ? -
jestli to DLC neni maskovany patch .. treba nestihali a musi dodelavat dx11 timhle zpusobem a chteji si hrace udobrit pridavnou kampani .. nebo se lekli negativnich reakci hracu na styl SP kampane a rychle jeste zbouchaji neco normalniho (coz nevim jak by stihali) .. kazdopadne to ma byt zadara v ramci patche a jeste s omluvou
-
Šéf THQ věří, že Google a Apple brzy vstoupí na trh se svými konzolemi.
To by nam jeste chybelo,aby bylo na trhu jeste vice hernich platform a kazda z nich mela vlastni exkluzivni tituly.... -
Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...
You don't say!! *1* -
Naughty Dog: „Jízda na vlaku či level s bořící se budovou v Uncharted 2 bylo kafíčko oproti...
Doufám, že se to tím nezkazí, už dvojka ztratila část atmosféry původní hry. -
Star Citizen získal investici skoro 50 milionů dolarů, použije je na marketing.
Žeby začaly docházet prachy?
-
-
Určitě. Tak jako minulej rok. A ten předtím. Vlastně už měli dávno zbankrotovat. A ono furt nic.
-
-
Tak ono když už rozprodávají firmu, tak třeba jim ty prachy mohou docházet, že? Osobně bych teda, dokud bych finance dostupné měl, tak bych nedával 10% firmy za 50 mega dolarů. Radši bych teda sáhnul do kasičky, kterou dostupnou mám (tedy kterou si kultisti myslí, že mám).
-
-
-
Crytek vyzvalo hráče, aby našli jakýkoliv rozdíl mezi PS3 a X360 verzí Crysis 2. Žádné smyslupné...
http://www.lensoftruth.com/head2head/verdictscreen-shot-comparison/head2head-crysis-2-multiplayer-demo-screenshot-comparison/
Kdo nevidi je slepej. -
3,60 E
The April Fools Bundle - Available Now - http://www.indieroyale.com/
Defense Grid: The Awakening
Hack, Slash, Loot
Alien Zombie Megadeath
Explodemon
BONUS: Astro Tripper
for anyone who pays more than the minimum - Rock: Deluxe Edition, Sexy Synthesizer's awesome Japanese '80s-style chip album -
Nvidia oznamuje podporu PhysX a APEX pro PS4.
To se mi nechce moc věřit, když bude v PS4 grafika od AMD. Jedině, že by konečně zapracovali na PhysX , který pofrčí na procesoru. -
-
Asi se nějak dohodli.
Pak je otázka proč se to nejde na kartách AMD které si hráči kupují v obchodech. -
-
Mike Capps opustil vývojářské studio Epic Games.
No co jsem četl, tak dohodnout se mohli, ale AMD (ATI) mělo (myslím, že celkem oprávněně) obavy, že ze strany Nvidie by docházelo k určitému znevýhodňování ATI (například v kódech speciální optimalizace pro NV a pak by to na ATI frčelo pomalu nebo z bugama). -
-
Tak podobné praktiky se dějí pořád ale v menším. Alespoň to tak vypadá.
Když se u hry píše, že nejlépe běží na ATI tak se stává,že než vydá další strana nový ovladač tak to opravdu je. Zrovna u nového Tomb Raidera NV řekla,že se dostali k finální podobě hry pozdě a do té doby to asi mělo ATI protože tam to jede dobře.
A naopak.
Docela by mně zajímala podoba dohody. Co za to NV chce.
-
-
-
alebo lepsie, physx ktore pobezi na vsetkych grafikach :)
-