Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius

EA chce, aby přestalo být nenáviděno.

Ja jsem jim ted vdecnej za DLC do Battlefieldu 3, sice to asi hrat nebudu ale dobry gesto kdyz na konzolich porad stal 405,--
  • Valve žalováno Německem

http://www.pcadvisor.co.uk/news/game/3423715/valve-sued-in-germany-over-game-ownership/
    • Vrook
      Co to zas vymyslelo za socky? Jako by jim nestačilo, že maj na steamu nonstop nějaký slevy, a to často až úplně šílený.
      • Asi to pro tebe bude překvapení, ale zákony a pravidla platí i pro Gabena.

A jak vidíš, tak ta žaloba je ZA práva zákazníků. Možná je to zbytečný, co? Když zákazníci neumí vidět dál než za levný hry párkrát za rok.
        • Slepý jsi ty, nevidíš to nejzákladnější. Protože jestli ******* EU prosadí přeprodej her na Steamu, tak sbohem slevy. To chceš?

*7*
        • smejki
          Stojí socánek uprostřed pouště, řve, že má právo na vodu, a nejde mu na rozum, jaktože mu ji nikdo neveze. To je přesně obrázek, který vidím pokaždé, když vidím, jak někdo brojí za práva "obyčejných lidí" na úkor práv kohokoliv dalšího. Čuju trollíka, ale nedá mi to.
          • Dost mimo přirovnání. Já vlastně ani nebrojím za práva "obyčejných lidí" ale spíš za svoje. Mám dost her na Steamu, co bych rád prodal někomu klidně i za minimum cenu.

Whatever, je mi to jasný, Steam je dokonalej jak je a je nedotknutelnej.
            • No jo, ubohá argumentace to je. Sorry, Okej, podřídím se vůli Gebana a budu už držet pusu. A Geban se možná podřídí vůli soudu, uvidíme.
            • smejki
              To není přirovnání k nynějšímu stavu věci, nýbrž k následkům tvojí politiky. Modří to snad chápou i bez vysvětlování.
              A s tím podsouváním lásky ke Steamu a uraženeckým tónem mi jdi k šípku. Je to sice snadná "argumentace", ale dost ubohá.
        • ucho
          Možná to pro tebe bude překvapení, ale Steam je služba a jako taková může být klidně zpoplatněná. Ale někdo holt moc daleko nevidí. Pokud si stanovuje nějaké podmínky pro prodej, lidé by na ně měli buď přistoupit nebo tam nenakupovat.
          • Vrook
            Přesně tak. Nějaký boje za práva zákazníků mi příjdou v tomhle případě úplně na hlavu. Stačí, že maj právo služby Steamu nevyužívat, to je vše.
            • A jistě, všechno je zneužitelný. To můžu říct i o tom, že nemyslíš na práva zákazníků.
            • Ne, musíme bojovat za to, na co máme právo. Jsme přece v EU, ne? Tak ať z toho něco máme, ne?

Já taky platím za věci.
            • Vrook
              Je to spíš o smíření se s tim, že se za věci platí. S čímž nemám problém. Tvoje argumenty jsou teda jaký? Musíme stát proti, protože Valve je korporace a chce za svoje služby peníze? To fakt dává smysl. *7*
              EDIT: A na nějaký práva zákazníků budu myslet, až mi je budou upírat nebo až se budu cejtit vykořisťovanej. Rozhodně né z principu. To je totiž mnohem snáž zneužitelný.
            • Aha no jo, oproti miliardové korporaci jako Valve (a EA, a kdokoliv jinej) nemá cenu moc myslet na sebe.

Je to vymahatelný? Kdo ví. To se uvidí.

Ale tvrzení, že někdo jako The Federation of German Consumer Organizations jsou socky, když jen stojí za právy zákazníků, je od tebe takovej přestěl Vrooku, že to ani není vtipný. Dostal jsi pluska a já mínuska, protože stojíš za Valve... co se dá dělat. Já budu radši stát za sám sebou a podporovat ty, co podporují práva zákaznáků. A vy si stůjte za korporacemi, kterým jde jen o vaše peníze. Ano, Valve je v tom braní vašich peněz daleko férovější než ostatní, daleko férovější, to vidíme všichni. Ale jaksi nezapomeňte, že pořád je to korporace a vy jste její zakazníci.
            • Vrook
              Tak ten druhej tábor na sebe zase myslí až moc. A je to opět díky zamávání jinou výhodou, která podle mě ani neni právně vymahatelná. To ale uvidíme až jak dopadne to řízení.
            • Zaslepený pohled. Zvláštní jak málo komplexně začnou lidi myslet na sebe, když se jim před nosem zamává nějakou očividnou výhodou.
          • A všemocný Gabe si může stanovit podmínky, které jsou proti platným zákonům a pravidlům EU/Německa?

Neuctíváš ho trochu moc? Ty by jsi měl využívat Steam, ne Steam tebe, jak se děje teď.
            • ucho
              Vividwraith: nejsem slepý. používám mozek.
              Ten soud je z principu hloupý. Ať už proto, že něco někomu diktuje, tak proto, že tohle Steam dokáže vyřešit naprosto jednoduše:
              1) odstřihne Německo - nepravděpodobný
              2) přeprodej umožní a cenu stanoví na pár centů... pro uživatele naprosto k ničemu a cenu už Steamu nikdo diktovat nemůže...

takže ještě jednou, boj je to hloupý. dosáhnout by se mohlo jediného. že by šlo v rámci steamu hry tradovat mezi hráči. což je samozřejmě hezké, ale opět hloupé, protože je to vlastně legalizace warezu. ano, důvod k jásotu... jen se vrátím k tomu, že je to hloupé :)
            • Vrook
              Sranda, jak označíš někoho s pozitivním názorem na současnej stav Steamu, za uctívače Gabena, ale v zápětí se hystericky ohrazuješ proti tomu, že tě dotyčnej označí haterem.
            • Hahaha, typické socanské řeči. "Probuď se", "zaslepený pohled". Dost mi to připomíná prohlašování, že zákazníci mají právo na jiný konec ME3 nebo co bylo to poslední téma.

Podmínky jsou naprosto jasné předem, pokud se to někomu nelíbí, nikdo ho nenutí si nic kupovat.
              Ty... slepenče jeden :D
            • Vitej v EU.
              https://www.computerworld.com/s/article/9228762/EU_court_rules_resale_of_used_software_licenses_is_legal_even_online
            • ringmancz
              to že se software musí smět přeprodávat není uzákoněný
            • Ne ucho, ty jsi slepý. Nemám problém s haterstvím, Steam používám a mám v něm přes stovku her.

A teď někdo bojuje za to, abych ho mohl používat ještě výhodněji, podle platných zákonů. Ale ne, když to podporuju, tak jsem hater Steamu.... probuď se ucho.
            • ucho
              Nikoho neuctívám a nikdo mě nevyužívá... ale ty máš očividně problém s haterstvím... :)
      • Přesně moje myšlenky :)
    • ringmancz
      to budou muset žalovat i Origin, PSN, Amazon a další digitální obchody
      • ucho
        a co teprve microsoft a jejich programy...
  • GaradosCZ
    cs all
  • Příští hra od Sony Santa Monica (tvůrců God of War) bude vyvíjena v novém studiu "The Reserve".

Teď jestli to bude zase další God of War nebo je konečně napadne udělat i něco jinýho...
    • ringmancz
      Ascension jsem nehrál, ale trojka mi přišla jako nejlepší díl. akorát je pravda, že příběhově už by další díl byl míň zajímavej
      • Mám to úplně stejně jako ty, ale bylo by dobrý, kdyby se už konečně přesunuli k jiný IP.
        • Miserius
          Ascension byla slabota pánové... Ani jsem to nedohrál...
          • Hanzales
            Nevím čím to, ale GOW3 jsem taky projel 3x z toho jednou na tu těžkou obtížnost a Ascension jsem taky nedohrál (zatím) on to nějak přebil Last Of Us a pak jsem se k tomu Ascensionu už nějak nevrátil, no něco na tom bude :)
          • Jack1947
            Těžko se tomu dá věřit když hra sbírala celkem vysoká (i když né přehnaně vysoká) hodnocení... asi byla chyba někde jinde. *7*
            • Jack1947
              To sis špatně vyložil, čéče...

" Asi je chyba u tebe v hlavě...zase".

*4* (doufám že nejsi už ten z těch který jen slyší/čte co chce číst a na ostatní bezvýznamné pro něj věci kálí). Rozhodně mínusujte, je to zbytečná diskuze a když nebudu umínusován tak to nebude spravedlivé).
            • Miserius
              Mě se vubec libi tvoje "logika" Predchozi dily se mi libily ze jsem je hral nekolikrat, ale Ascension se mi nelibilo protoze dnes prší...
            • Jack1947
              I feel your pain bro, really...

Tak třeba néé no, třeba jo. Akorát nevím jestli mi řikáš abych se nebavil - tudíž se nemám u toho bavit nebo se určitě u toho nebudu bavit protože to nebavilo nimkoho a co je tam tak nezábavného. Vždyt to že to není plnohodnotný díl to vím dávno. Rubání je všude stejné nebo ne. Pak tě lituji kdyř si koupíš hru kterou ani nedohraješ... (jo Darksider 1,2 ) mě je to taky občas líto že něco nedopařím ale peněz mi líto není. (naštěstí).
            • Miserius
              Omg co to placas? Ascension je proste slabota, muzes si davat na ohlasy lidi nebo na celkovy ohlasy nebo cos to zase vypotil za blabol, ale nebudes se u toho bavit jako treba u tretiho dilu... A ne, bohuzel jeste neprselo, nesnasim tohle vedro
            • Jack1947
              Copak začalo pršet (aspon u nás konečně) a tobě se náladička zhoršila co? já si zahraju GOW jednou a nedám ti určitě zapravdu... GOW se zkazit přece nedá nebo jo...
              Ánoo dám více na něčí ohlasy néé lidí co to nebavilo ale globálně - a tam to prostě je dobré ale nebudeme se dohadovat.
  • Draken: používáš Mrzáka, že se tak ptáš? Hledej šmudlo, je toho plný net :)

Počkej nepsal jsi tu náhodou nedávno, že tvoje Windows mají 34GB? :D Pro porovnání, moje stále krásných 13,7GB (necelých 66k souborů) a věř tomu, že nebobtnají když si umíš systém aspoň trochu vyladit. Po té debatě co tu pak smazali jsem se schválně díval u brátránka a ještě nějakých pařanů co znám a krom jednoho (18gb) to nikomu nepřesáhlo 15GB ten systém a to ho mají nainstalovaný roky. Na mém minulém pc jsem měl W7 5 let a pamatuju si, že to taky nešlo přes 15. Prostě je to rukama a než příště začneš nadávat a osočovat ze lži, tak se sám sebe zeptej, proč tvoje windows mají skoro 40 GB :D (že se k tomu teda vracím...).

Pro zloděje nicků níže, pochopitelně, že nikdo neví všechno, myslel jsem to tak, že na IE (krom BFU) kašle víc a víc lidí a v desítkách nastupuje Edge, což jsi myslím bude pro MS priorita do budoucna. Já třeba IE odebírám natvrdo ze systému pryč.
    • Draken69CZ
      Já jsem s ním spokojený proto mě to překvapilo, jinak já ho považuji za nej prohlížeč taky TO lze najít na netu hledej *15* jo no 35 ale podle tvé logiky lze označit WIN95 za nejstabilnější OS všech dob, jen se musí dvakrát v měsíci přeinstalovat *15* ale co raději nic neřeš to.
    • Inquisitor
      Tak jednoduchý to zase není, když nevíš co můžeš smazat a co ne. Já jsem odinstaloval co jsem věděl, jako hry, IE apod. a jsem na dvaceti GB. Nechci se do toho víc vrtat když nevim co můžu bez následků smazat.
  • Call of Duty: Black Ops III

Super, pozvu na to svoji mladou a budeme na to koukat v televizi pres Youtube (máme doma smart TV*5* ). Je to v podstatě jako jít do kina na biák.
  • 4x Fallout 4 *4*
    http://i.imgur.com/Zv8F2uf.jpg , http://i.imgur.com/A8w8g6f.jpg
    http://i.imgur.com/yTNFygx.jpg , http://i.imgur.com/Ti617hB.jpg
  • Vogon

Dark Souls 3 The Ringed City trailer

https://www.youtube.com/watch?v=igomOLwqsV0

Fyzická goty edice DS3: http://i.imgur.com/y4V1wYY.png
    • WetBandit
      pro mě bylo DS3 velké sklamání. krátké, 2 gimmic bossove, konec o ničem a ještě na PS4 naprosto otřesný framerate *12*
      • zaty
        Přesně tak. Ale když jsem tady před půl rokem deklaroval, že DS3 je nejhorší Soul hra, byl jsem argumentován, že melu blbosti :)
        • Femto
          Vždyť meleš blbosti. Dvojka má daleko méně nápaditější bossy, level desing je tunel, minimum zkratek, graficky otřesné, atmosfericky průměrné, hudebně nijaké, emo npc. Přece to nebude dávat dvojku před trojku jen kvůli pvp, o tom přece Souls hry nejsou, že ano?
          • Me se hratelnost dvojky taky líbí vic. A sice je vic linearni ale to ds 3 taky treba ta katedrala kde je bonfire a vedle toho vpravo levo zamcene dvere... jak necekane ze to budou zkratky. Navic ds3 nema ani moc dobrou atmosferu snad krome toho bossfightu z priestama. Hlavne me ds3 prijde tak nejak cheap zbrane a sety z predeslich her anor londo a celkove kratke ze me to prislo jako easy money grab a ne poctiva snaha
          • zaty
            Jeden aspekt ve kterém je DS2 na míle před DS3: Hratelnost.
            Prostě DS3 bych bez DLC už snad ani nezapnul, kdežto DS2 zapínám pravidelně a to nejen kvůli PvP.
            • Femto
              beru, subjektivně tě baví více dvojka, ale rozhodně bych nedělal závěry, že dvojka má lepší hratelnost.
            • zaty
              Prostě mě to baví hrát i po 400 odehraných hodinách, přestože ty nedostatky vnímám, ale nijak zvlášť mi nevadí, protože je radost tu hru hrát. DS3 jsem vypnul po dohrání NG+ a kdyby nevyšlo AoA tak bych to už nejspíše nikdy nezapnul.
            • Femto
              definuj mi tu hratelnost, protože když vezmu čistě gameplay a combat, tak i tam je trojka o dost lepší.
      • Femto
        Konec je bídný, to naprostý souhlas, jenom když jsi Hollow, tak ten ending má aspoň trochu koule. Délka je ok, problém je, že začátek je poměrně nezajímavý. Bossové jsou víceméně poměrně jednodušší až na výjimky, takže taky souhlas. Další výtka je k level desingu, který je hodně kolísavý či až nedodělaný jako Profaned Capital. Někde je super jako Cathedral of the Deep či DLC Ashes of Ariandel, ale v dost oblastních je dost fádní. Ještě bych pochválil Irithyll of the Boreal Valley, což je moc hezké město. Osobně mě mrzely i odfláklé textury u High Wall, kde je občas 2D textura, to prostě bije do oči, když je to tak nádherné město. Už jsem tu psal, že hra vypadá dost nedodělaně, a že za to dost s velkou pravděpodobností může Namco, které z toho udělalo doják. V globále pořád fajn hra a lepší než dvojka, ale je tam spousty ale. Tohle DLC ale vypadá naprosto parádně.
        • Osobne mam dvojku nejradši hlavne dlc byla naprosto skvělá
          • Femto
            Já mám nejvíce hodin ve dvojce, zpětně bych to hodnotil jako naprostou ztrátu času. Ta hra byla divně stavěná, ale některé věci tam byly fajn. Je zajímavé, že nejméně hodin mám v Bloodborne a ten bych hodnotil asi nejlépe. DLC byla fajn ty poslední dvě ve dvojce. Mně osobně se líbilo i DLC Ashes of Ariandel, které je dle mého zbytečně moc kritizované. To DLC má nejlepší level desing z celé trojky, navíc artově a graficky je to super.
            • Jack1947
              Třeba ti nesedlo prostředí.. kdoví...
    • Kozy
      Skvělý, na tuhle edici jsem čekal. To znamená že je tohle poslední DLC?
      • Vogon
        Ano, pro DS3 byly oznámeny jen 2 DLC, přičemž tohle by mělo být dle tvůrců "Nový úhel pohledu na Dark Souls". Nevím, jestli ta edice vyjde i na západě, kde hru publishuje Bamco, protože je jen v japonském traileru.

EDIT: Po aktualizaci stránky se už na konci anglického traileru ukazuje Game of the Year edice - bohužel není ani zdaleka tak zajímavá jako ta japonská. Vyjde 21. dubna.
  • Killzone Shadow Fall Gamescom 2013 1min Gameplay HD

https://www.youtube.com/watch?v=8XcW4ub1298
  • RimWorld - sci-fi colony sim

Pro fanoušky sci-fi colony simulatoru, inspirace z Dwarf Fortress, Firefly, FTL, a Dune. Graficky podobny Prison Architectu , me osobne to ihned zaujalo a tesim se :) ceknite to tady: http://www.kickstarter.com/projects/tynansylvester/rimworld

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit