Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Členové Xbox Live Gold programu získají v červenci 2015 zdarma Xbox One hry Assassin’s Creed IV: Black Flag a So Many Me. Majitelé X360 obdrží Plants vs. Zombies a Gears of War 3.

Kdo z vás tohle má XD
  • Historie a vývoj herní série Grand Theft Auto.

Moc pěkné!! Jenom mě tak trochu zaskočilo, že jsem "objevil" skrytý díl GTA - GTA:Advance *8* Hrál to tady někdo? O čem to je? Asi se nikdo nepříhlasí tady, když se prodalo do dnes jenom 0.1 milionů kusů a navíc na Game boy *1*
  • Murlock

Vážená redakce. Dejte už Janchorovi najíst, aby už konečně mohl vydat audio 383 nebo to budu muset stahovat přes konvertor.

• Magicka zřejmě obdrží PvP režim, ale až po vydání DLC Vietnam.

Co to je PvP?
    • Plevel! vytrhat Plevel!
      • krunoslav
        díky tobě budu mít navždycky problém, abych se při hraní PvP neválel smíchy *1*
    • Player vs. Player - boj hráče proti hráči
  • B.o.b

Komunita

Na PS4 je založená komunita Games.cz, tak se můžete připojit *3*
    • Mart9
      nechci
    • DwaR
      PS4 nevlastním, takže je mi to v zásade jedno. ale zo zvedavosti: je to s požehnaním redakcie? tuším k tomu nedávno vo figh clube vyzvali, že ak má niekto záujem, nech sa im ozve a že sa dohodnú. ty si ten "niekto", kto sa podujal?

každopádne za iniciatívu a pozitívny krok v komunite palec hore a veľké ďakujem.
  • Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.

To je dobrá výmluva:-) A taktika, jak se zbavit nepříjemných recenzí na HW. A kolik teda MS vyrobil opravdu kvalitních rodinných her pro Kinect? Možná kecám, ale je jich asi jako prstů na 1 ruce nešikovného dřevorubce.
    • Taková ta jak se tam plácali po zadku se mi docela líbila, ale hádám že to byla casual verze. Hardcore by asi microsoftem neprošel *12*
  • Horror game

Když už se tady doporučujou hry tak mi doporučte hororovou hru děk.
    Silent hill,amnesia,slenderman,Alan wake,dead space,cry of fear,fear,nightmare house2,underhell a Outlast znám.
    • thx

diky za tipy kdyby jste meli jeste nejaky tak piste *5*
    • ja se bal v doomu 3 a v stalkerovi 1
      • Jack1947
        Jo Stalker byl v pozdejsi fazi desivej ale horor to bohuzel nebyl.
    • Jack1947
      Resident evil si nenapsal, Cryostasis, pokud mas konzoli tak pokracovani Condemned:bloodshot 2...
      Cry of fear mod do hl (nehral jsem a i jine m ody do hl jsou bre) Contagion,Dayz.

Penumbra, Splatter house (konzole) kinect Rise of nightmares.
      tech her je dosdt a stale vychazi, budou Forest,Stasis, Cantine (nebo caffeine)
      SOMA.
      Manhunt 2 mozna nehraj ani zmrsenej port z PS2 verze. (hlavne grafiika hnus ale smrti sou celkem hezke) Ten bych si dal treba v GTA grafice atmosfera je proste paradni.

AVP(!!) To je treba velkej horor.
      *3*
    • ringmancz
      E.T. the Extra-Terrestrial, kterýho teď vykopali v Novém Mexiku v poušti, je celkem horor na hraní

a žánrově třeba Penumbra a Manhunt? to jsou jediný dva horory co si vybavím že jsem hrál
    • Condemned: Criminal Origins. Klasika.
    • Miserius
      ... Dead Space 2? *15* Nej díl podle mě...
      Resident Evil
      Echo Night: Beyond
      Call of Cthulhu
  • Bioware chce znát Váš názor na připravovanou sošku Liary z Mass Effect.

Anime postava možná. Asari z ME rozhodně ne !
  • Grafický designér Assassins Creed 3 by chtěl děj hry zasadit na území Asie nebo Jižní Ameriky.

Jen to ne :(
    • Malleth

Deus Ex: Human Revolution nabídne několik možných konců.

Co mate proti asii? Ja sem jedine pro. Je tam ohromna rozmanitost idealni pro barvite herni lokace.
    • Grafický designér Assassins Creed 3 by chtěl děj hry zasadit na území Asie nebo Jižní Ameriky.

jen to ne :-/// ..to mě fakt jako vážně nase..ou a určitě i další fandy. trojku bych viděl ve Starověkém Egyptě, tam by se to krásně šiklo
      • A po cem bys tam lezl? Po pyramide a mori chysi? : D
        Kazdopadne v ramci dejovy linky ma smysl jen casovej posun smerem k soucasnosti, ne?
        Navic ta hra musi bejt uz daaaavno rozpracovana, tak co ta novinka vubec znamena?
        • Je vidět, že o starověkým egyptě vůbec nic nevíš :-D ..stáhni si film Mumie a podívej se na začátek, jaký tam kdysi měli paláce, chrámy ..je to tam krásně ukázaný ..te´d to tam samozřejmě není ..proto by se to taky neodehrávalo v současnosti. No a co, že by to nešlo podle příběhový lince ...vždyť desmond může krásně zavzpomínat i na své starší předky, na tom nic není.
          • Pokud chceš použít film Mumie jako historický zdroj, tak to už bys tam rovnou mohl lézt po Minas Tirith a lítat na Nazgůlech. Navíc bys tam stejně mohl lézt jen po jednom paláci a několika pyramidách, městská zástavba tehdy nepřevyšovala 5m.
          • Film mumie jako lekce dejepisu? Ted fakt nevim jestli si nedelas srandu.. : D
            OK - chramy samozrejme meli, ale porad by to proste pro AC nebylo vhodny prostredi.

(Kdyz uz, tak ty se prosimte koukni treba na Ztracena mesta staroveku. Mumie? : D Hochu...)
            • Já ti nedávám žádnou lekci dějepisu :D :D ..jen ti doporučuji film, kde to měli krásné znázorněné ten starověk ..sice to je hned na začátku filmu, ale to neva. Samozřejmě jsou i dokumenty, kde toho uvidíš v podstatě více, tak je jedno, kam se podíváš:D ..můj názor je takovej, že assassin by se do tý doby krásně šikl. Chce to změnu..koně vyměnit za velbloudy ...jiný kompletní prosrtředí, jiný děj..atd.
  • Dead Rising 4 bude exkluzivním titulem pro Microsoft pouze po dobu jednoho roku.

"Pouze"? Jeden rok je sakra dlouhá doba. A to pak budou chtít jako prodávat rovnou za plnou cenu na PS4 a PC? To jsou ty nejstupidnější nápady. Časová exkluzivita mě fakt štve.
    • SalemCZ
      Microsoft znamená i PC, Microsoft=win10 a xbox one

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit