Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Někteří majitelé digitální Xbox One verze Call of Duty: Advanced Warfare se setkali s problémem, který způsobuje nutnost opětovně stáhnout přednahraná data o velikosti 46GB.

Ty vle to bych fakt nechtěl lol si koupit hru a ještě jí tahat celou "skoro" znova. *12*
    • A prej ze jen PC hraci musej stahovat tuny dat kvuli jedny kratky hry *1*
  • MishKonn

THQ&Relic News

Company of Heroes i oba datadisky na Steamu dnes s 80% slevou :)

A dnes v průběhu noci vyšel první patch na Space Marine, upravující zejména hlasovou komunikaci (přidává Push to Talk a Mute All) *4* http://www.spacemarine.com/blog-post/space-marine-pc-patch-today
  • SOE ukončí 4 MMO

"Sony Online Entertainment has announced that it will shut down four MMOs before the end of the year. Free Realms and Star Wars: Clone Wars Adventures will end by March 31, while Vanguard: Saga of Heroes and Wizardry Online will end by July 31." IGN

Toho Vanguarda je škoda, ale co už. V té době už poběží 4 měsíc EQNL alpha.
  • ucho

Typing of the Dead Complete Collection (Steam)

na GMG za 6 eur (když použijete kupon na 20% slevu). myslím, že zatím nejnižší cena, pokud by si chtěl někdo procvičit psaní.
    • u tý snad úplně první verze hry z 99. bylo idiotský, že nešlo předefinovat klávesnici... prohozený "z" a "y" se ještě šlo přeučit, ale když tam pak dál ve hře byly vykřičníky, otazníky, zobáčky a podobně, tak než to člověk na tý anglický našel, byl mrtvej... tušíš, jestli to v novějších verzích jde?
      • ucho
        co jsem to zatím chvíli hrál, tak tam byl spedifický znak jen pomlčka. jinak mezery se nemusí psát (ani ta pomlčka ne), ani to nerozlišuje malý a velký písmena mám dojem. s y/z jsem problém neměl, je to zrovna tak, jak jsem zvyklej (ale z hlavy ti neřeknu, kde to je, v nastavení nic takovýho měnit nejde). ty DLC obsahují další slovníky, takže člověk píše různý tématický věci. v tom prvním levelu mi přišly ty slova rozumný, nečekám, že budou obtížnost zvedat speciálními znaky.
        však mrkni na nějaký gameplaye: http://youtu.be/jslf5hJMtvs
        v gameplayi jsem zahlídl apostrof. toho bych se celkem bál :)
  • hetmik

off topic

jaké bude dnes retro?
  • Maarta

Potvrzeno: Ke každé předobjednávce Xbox One bude v Evropě přibalena plná hra FIFA 14.

Ano, a trvalo vám to tři hodiny to sem napsat *1*
  • SalemCZ

Fanoušci se 343 Industries hromadně odměňují pizzou za PC verzi Halo: The Master Chief Collection, komunitní manažer už vyhlásil stopku.

můžu vědět proč zrovna Pizzu

• Lukyz

Protože reddit, vysvětlení zde.

• omiklon

Protože Amerika?

• V Japonsku nyní hrozí za nelegální stahování pokuta 25000$ (popř. až 2 roky ve vězení) a za...

a ako chcu (legalne) odsledovat direct download nelegalneho softwaru?
  • Veskoslav
    http://www.swtor.com/join-the-battle-rewards

Jinak, jestli někdo uvažuje o reaktivaci či akltivaci nového účtu, tak se dostanou nějaké dárky pro nové i stávající hráče.
    • Mě by zajímalo, jestli se už dá hrát příběh postavy v tý free verzi bez problémů. Platit si to znovu nehodlám, chtěl bych si jen proexpit některý postavy kvůli příběhu, ale pamatuju si, že když poprvý spustili to f2p, tak jsem tam neměl bez mikrotransakcí ani dostatečně místa na actionbarech, tak jsem to honem odinstaloval, páč jsem málem omdlel vzteky.. Čili je to teď už ok, nebo to je furt debilní?
      • rancor1223
        Pokud vím tak je to pořád stejné. Action bary jsou stále omezené na 2 což je snesitelné tak do 15-20 lvl. Já si za 100Kč koupil nějakej balíček věcí, tim pádem jsem dostal Prefered Status (ten kdo někdy něco koupil) a byl jsem spokojen (4 action bary,...). Na příběh a občasné PvE to bohatě stačí.
        • Veskoslav
          Action jsou pro bývalé předplatitele 4 (dříve byly 3) nebo druhá možnost, jak píšeš ty. Ale lepší si je to ověřit hned na začátku při spuštění, jak tvoříš své "menu".
          • Jack1947
            Ses tady proste hrozne "Popularni". *3*
          • A to i když jsem byl předplatitelem před tou destrukcí hry zavedením f2p? Páč naposledy jsem měl ten action bar jen jeden nebo dva, no prostě málo. *15*
            • Veskoslav
              No jestli jsi dal někdo až takovou práci, tak to klobou dolů:-D
            • rancor1223
              Ano, pokud jsi byl předplatitel před přechodem na F2P dostal jsi automaticky Prefered Status.
              Primárně je dokonce zapnutý jen jeden. Druhý se dá zapnout v nastavení UI a další se přidají až když něco koupíš.

Veskoslav: Koukám, že si na tebe někdo napsal bota *1*
            • Veskoslav
              To si ale musíš zapnout ty ostatní:) Primárně jsou totiž aktivní právě jenom dva.
    • no ono ani GW ani swtor neni zadnej zazrak swtor je dobrej tak na to abych si zahral pribeh co me na swtor ale tak strasne stvalo jinak bych si to mozna nekdy znovu zahral bylo to ze cestovani po planetach bylo to peklo clovek jel na speederu 30 metru a pokazde se musel zastavit abych vymlatil skupinu nepratel ze zacatku fajn ale po 2 postave me to uz otravovalo kdyz se jim clovek chtel nejak vyhnout tak zjistil ze si nemuze protoze vedle stoji dalsi skupina
      • Veskoslav
        Stačí jezdit po těch tlustých cestách, tam jim je naprosté minimum. Navíc jsou to většinou nejrychlejší spojení mezi úkoly.
    • Thorar
      Ta hra mě na jistý čas výborně zabavila, byla skvělá, ale návrat do ní už ne. Zaplatil jsem si nedávno dva měsíce, byl v ní asi 3 hodiny a vrátil se do GW a k čekání na Shadowrun Online/Pathfinder Online/TESO.
      • Veskoslav
        Já to mám zase opačně:) GW jsem byl a jsem zpátky u SW. Tak hodinku denně maximálně a stačí. Osobně se těším a nevím co čekat od těch leteckých soubojů, ale na to je ještě čas:)
        • Thorar
          Mě v SW chybí ten živoucí svět co je v GW2, ta hra si žije vlastním životem, nejsou to jen statické potvory na mapě, pořád se tam něco děje. Kdyby tohle dokázalo i SW kde zase miluju ten SW svět(setting) a příběh tak maj u mě vyhráno *1* Takhle jsem si dojel příběhy pár postav (naprosto skvělé) a nějak nebyla chuť pokračovat.
          • Veskoslav
            Mě se třeba v SW líbí to, že můžu zabíjet důležitá NPC, kdy se rozhodnu jak s nima naložím. Sice většinou je zabiji, protože my temní Sithové nemáme slitování, ale občas i někoho zachráním. Ale je pravda, že svět by mohl být poněkud živější.
  • hm

Tak ten armoring ve Witcherovi je vyloženě slabý, mám všechny sety a ani jeden se mi nelíbí. Armory, co najdeš v lese jsou pak barevné jak pro šašky. Oproti dvojce, kde to bylo propracované do detailu velký ústupek. Co mě ještě mrzí, že zrušili ten kožený pás ze dvojky, na kterém byly připevněné pochvy meče. Je to sice detail, ale W2 byla snad jediná hra z poslední doby, kde meče nedrželi na zádech pomocí záhadných a nevysvětlitelných sil. Jenže ve trojce pochvy drží záhandě ve stylu Dragon Age...
    • jakubc
      Hloupost, ve trojce je násobně víc armorů a vybrat si musí každý... Něco najdeš, něco si můžeš vytvořit, ale já jel čistě zaklínačský sady a na třetím stupni paráda, funkčně i vizuálně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit