-
Nemáte dost herní klientů na svém PC? Nemůže se dočkat Bethesdí aplikace, ale stejně se bojíte, že jich nebudete mít dost?
NEZOUFEJTE! Do konce roku totiž začne hry vydávat i Discord! Takže se vám řádka ikonek zase o něco zvětší 🙂
https://www.wired.com/story/discord-game-sales/?mbid=social_twitter_onsiteshare
-
-
A co jako? Bethesdí aplikace nezájem, Discord úplný nezájem, tam budou zase už dávno vyčpělé hry... ještě něco tam máš? Nemam ani GOG, to je podobné.
-
-
Starpoint Gemini 2
Nehraje někdo? Docela mě to zaujalo. -
bazarovky XO
http://kotaku.com/you-will-be-able-to-trade-xbox-one-games-online-micros-509140825
:-D komedianti -
2. dil rozhovoru s tvurci Factoria
https://www.youtube.com/watch?v=t66QDZ7LL5Y -
Také se přidávám a přeju všem uživatelům, trolům a jiným individuím krásné svátky a bohatého Ježíška. *5*
-
PC verze Batman: Arkham Knight se konečně začne znovu prodávat tento měsíc.
tak to ma byt, ak firma sprasi svoju hru, ma si ju sama opravit, a necakat na predajcu hardwaru, ktory to za nu urobi -
-
Tak to rozhodně být nemá, ta hra měla fungovat před půl rokem při vydání a když ne, měli to houby co vydávat. Automobilka taky nepošle k prodeji do salónů auta, která nebrzdí, mají vůli v řízení, žerou dvakrát tolik co mají a chcípá jim náhodně motor.
-
-
btw: "Automobilka taky nepošle k prodeji do salónů auta.....žerou dvakrát tolik co mají"
asi nesledujes udalosti poslednych dni kamo, ale VW dostava na rit kvoli tomu
*7* -
-
Zaprvé VW má problém s emisema, ne se spotřebou. Zadruhé, to bylo snad jasné každému, kdo se trochu zajímá o auta. Dýzly byly vždycky čmoudy jak prase a najednou mávnutím kouzelného proutku se jim sníží emise o xx procent jen díky tomu, že nějaká EU vydá normu? Takhle naivní snad nikdo nebyl :) Teď to holt jen oficiálně vyplulo na povrch.
-
-
v podstate som ti chcel len naznacit, ze tvoje porovnanie s automobilkami je naprd
bavim sa o Warneroch, a ich vydanu rozbitu hru Batman a o tom, ze si ju opravili vo vlastnej rezii, a necakali ako vsetci ostatni vydavatelia, ze ju opravia patchami AMD/nvidia
ale predator sa nezaprie, stale musi mat svoju pravdu, a v rychlosti 2 sekund po napisani svojeho postu svoje 2 pluska k dobru(bud tu mas fanklub, alebo mas male ego) ...a je evidentne co je z toho pravda :) -
-
Tebe ty minpluska hodně žerou co? Věř, že já tu mám víc fanoušků, kteří mi buchnou minus a co jako? Neřeš to furt, důležitý je snad obsah, to, že tu nějaký argumentační profík se znalostma buchne minus místo aby se zapojil a řekl svůj názor, je irelevantní.
-
-
-
-
to som netvrdil, tvrdil som, ze ked uz to firma poseriie, ma si to poriesit vo vlastnej rezii a necakat od 3tej firmy napravu
-
-
-
Rogue trooper Redux vyšlo
he zajimavá pařbička a v lepší grafice, trochu se zase probudila tá nostalgie *4* -
CRPG Book Epub
Zdarec,
Všiml jsem si, že CRPG book byla chvíli k dispozici v epub formátu, bohužel jsem si toho všiml až dnes, kdy už elektronická verze na webu knihy není ke stažení, z důvodu vydání papírové verze. Nemáte někdo staženou tu epub verzi, že byste mi ji někam uploadli?
Předem díky -
-
-
Díky. Kámoš našel ještě 1.0.4 v pdf a 1.0.2 v epub. Nebudu to tady dávat veřejně, ale kdo by chtěl, tak mail na radim@zaty.eu, pošlu link na stažení. Calibre je fajn, používám ho na konverzi z různých formátů na azw3, ale zrovna u pdf dává dost tragické výsledky, zvlášť u knih se složitější sazbou.
Ale i tak díky za snahu. -
Xspy
Netušil jsem o čem je řeč ... ale teď v tom už půl hodiny ležím ;) Díky chlapci , tohle je živá historie !
-
-
PC Master Race
*1* *1* *1*
http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/aLKxjGP_700b_v1.jpg -
-
aby ne když jsem dal za hw 5x vic nez konzole
-
*15*
Ty vlasy. To je určitě věrohodný obrázek.
Jen bych ten Steam vyhodil. To mají i konzole digitální nakupování s DMR a dal bych tam GOG. To konzole nemají. Když to má být opravu PC Maste Race -
-
Já nechápu jak to ještě může lidi bavit, ale jo baví se zasměju co si osobě ty nabubřelý pccčkáři nemyslí. Ted už jen aby to hlásali i do éteru... pořádně někde na ulici. Nejeden kokos by nezůstal celej. *2* *3*
-
-
Hlavně proč to lidí řeší? Někdo hodí přehnaný obrázek podle kterého to vypadá, že každý má PC za 20.000 Kč +. A pak se najdou lidí kteří asi závidí a komentují to kecama..
Mají být spokojení s tím co mají a budou mít veselejší život *3* . Jestli jsem chudej a mám levný HW anebo drahý je jedno. Netřeba závidět ani machrovat. -
-
To nejde a řešit se to prostě musí, máš jako se vším např. nevím šikanování slabších jedinců na školách ? proč je to baví nebudou si stěžovat pravda no tady z toho budou jen a jen dohady nebo nevím česká závist, na silnicích mám rychlejší a dražší auto budu buzeerovat chudšího člověka a naopak... atp. Rozumný člověk si řekne kkti ale jiný d-bil to bude řešit no.
Ohraná písnička a přeskakující deska ZZzz... máš to i v online hrách když nejsi tak dobrý tak si slovně napadán a když si... prostě nějaký podivní koloběh života stále se opakující blbosti. Tím chci říct že patrně krom CZ to asi dost řeší i mimo EU možná ještě více.
Jde o to jak to řeší někdo slušně někdo sprostě a někomu z toho teče pot po čele, někoho vůbec nezajímá. Jednou co já se těším že je třeba aby byl cross-platforem a dostal nějaký profík s klávesnicí pořádně naprdel od páčkovače třeba v CS to už je jedno. Byl by nahrán stream na YT a machr by ho prostě totálně zdeptal a znemožnil. Věřím že jednou se tak stane, splní se sen o rovnoprávnosti a že páčkovači dokážou taky páčkovat a natrhávat sedinky (svým teplejšším bratřím sry nemyšleno na všechny ale když už sme u toho *15* ). Takže tak... -
-
V principu je to na stejné brdo ne? není rovnocenost a tak. To je jedno jak bys srovnal ty... to je trochu přehnané ale v tom zmíněném principu je to celkem shodné. Většinou se jedná o majetkové či jiné možnosti. (omezené). Jinak na mně to působí tyhle console wars/pc majst schreize k smíchu. Pro někoho je to zase naopak ůčel života, neřeším. *4*
-
Srovnávat žabomyší války nevyzrálých individuí (z obou táborů) se šikanou na školách je tedy dost velký úlet :-D
-
-
Podle mýho jde o to, jestli to má někdo v hlavě pořádku. A to už jedno není. Jestli je PC banda plná psychopatů, tak se s tím musí něco dělat nebo nám tu krásnou herní společnost utopí ve své nabubřelé gumovosti. A to, milý kolego, by mohlo být opravdu fatální.
-
-
Snaž se jak chceš, míru ptákovitosti na "konzolisty" a "pcčkáře" nerozdělíš. A formu taky ne. Jak to chceš určovat? Máš na to výzkum, ve které "sekci" (pc/konzole) herního osazenstva je kolik a jakých ptáků? Nebo soudíš ze zdejší diskuze? (malinký svět oproti tomu tam venku). Nebo ze svého okolí? Vím že nejsi haha, ten je více anonymů, ale ty to nejsi (doufám) ale pořád nechápu, co tady nějakému maníkovi tak rozhodilo auru, že to tady už několik týdnů zaplavuje takovýma schýzama šílenýma :) A jede a jede. Až jsem si vzpomněl na jednoho šílence, co do chatu psal šílené odstavce něco o bohu, člověk ho 12h banoval, a další šichta na noční dalších 12h... šílená energie :D PS: Začátek příspěvku ti nějak koliduje s jeho obsahem. Nebo že bych tě podcenil a byl jsi schopen i takové sebereflexe? ;o)
-
To já vlastním jen to PC. Ale tak nějak mi přijde, že tahle naše přeslavná vyspělá komunita uhnívá a smrdí. Nejen, že to krade, ale egoistická vírá v platformní nadřazenost gumovost u téhle barikády zcela jasně překypuje. Ani nejzarytější konzolista není takovej pták, jak PC hráč s patentem na všechno. Nad tím se nedá smát, to je k pláči...
-
PC je osobní počítač (personal computer). Gumy jsou na obou stranách "barikád" ...bohužel. Fatální je to co se tady vyrojilo po vydání nových konzol. Zatím (zatím) to není nic zrovna převratného a některým slabším jedincům se z toho asi zbortil jejich malinký svět a pak to tady takto ventilují. Inu jim to tady prochází a vždy se najde někdo, kdo zareaguje. Naštěstí poměr reakcí a ne-reakcí je propastný, tedy lze usuzovat, že zdejší "Tiscali komunita" (nikoli nutně master PC race) nad těmito prskajícími, provokujícími jedinci vyhrává na plné čáře :) A teď koukám, že si někdo dovolil udeřit opačným směrem a ejhle :D Osobně si myslím, že člověk co to má v hlavě "v pořádku" se nad těmi linky zasměje, ať už vlastní jen pc, nebo jen konzolu a ti co mají obojí se smějí nejvíc :) Tím nemyslím sebe, mám k PC už jen PS3, ale tak do roka PS4 určitě neminu.
-
-
-
-
-
http://i.imgur.com/8BHSrwl.png
-
Njn demence toho nejčistšího mástrovství. *7*
-
jj, a ten obrazok bol robeny kde, na xbone alebo ps4?
-
To se mě kámoš ptal, proč si myslím, že jsou PCčkáři nejhorší. Tak jsem mu ukázal "PC (warez) master race a jak to PCčkáři žerou...
-
Chybí něco o pirátění. Ale celkově to je potvrzuje, že to jsou takový hráčský adaptace na metrosexuální *****. Co by od téhle skupiny tady jeden čekal, že jo.
-