Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heroes 7

Hraje tu někdo Heroes 7? Po updatu mi hra padá do WIN a nepustí mě zahrát kampaň.
    • To neni bug, to je featura.
  • Amylee.Anderson

Firefly Online vyjde na STEAMu.

To je vtipný, na tenhle seriál zrovna koukam.
    • Pilgrim66
      Až teď? Tsk tsk
  • pred tyzdnom som chcel dat 2.sancu hre Skyrim, stiahol som si hru, doporucene mody na opravu gui + vylepsenie grafiky a po necelom tyzdni musim povedat, ze to je stale rovnaka sracka, preboha - AI je duta, lukom som vrazdil jedna radost, rozdelenie zbrani na jednorucne a 2rucne, a najviac zabilo to, ze tam niesu povolania(btw Skyrim je maznuty a uz nikdy viac)
    pre porovnanie som rychlo stiahol Morrowind Overhaul a nechapem, ako to ze sa tolkym ludom ten Skyrim paci :(
    • kennyB
      Skyrim je dobrej v tom, že si můžeš libovolně povolání kombinovat. Já např. jel ve spellsword povolání, což je známé už z předešlých dílů a je to dobrá kombinace boje na blízko + magie *3*
    • Keyz
      Bohužel modifikace které by opravili jádro hry moc nejsou. AI bude pořád skoro stejná to samé, pohyb postav po městě a kecy postava na tebe jakmile projdeš okolo apod.

Hodně jsem si sliboval od SkyrimRedone nebo jak to je. Sice podle manuálu to má být více věrohodné ale pak se často dějí situace, že ihned na začátku zemřeš na ránu šípem apod. Je to značně nepředvídatelné.
      • Pilgrim66
        Vzdalenost promouvani mi jeden z modu meni tim jsem si 100% jistej (a to je to grafickej mod, mam jenom ty). Pokud by tě to opravdu a upřímně zajímalo, mohl bych se asi prohrabat a zjistit kterej (mam jich tedka 65...).
      • Took an arrow in the knee?
    • Veskoslav
      Rozdělení zbraní je ale poněkud složitější právě ve stromech schopností. Jednoruční se dělí dále na 3 další podskupiny. Mě naopak absence povolání naprosto nevadí, protože jsem si postavu udělal jako kombinaci lukaře, tanka, léčitele a vyvolávače. Což bych například v Oblivionu nemohl. A strávit nad něčím týden, no asi ses hodně přemáhal, co?;) A věř mi, že ačkoliv mám luk na maximum (100% damage+100% při plížení), tak přesto mi nepřijde, že by to bylo něco, co zabíjí nějak rychle. A to mám luxusní luk a luxusní šípy.
    • nekromant33
      http://www.godlikeproductions.com/sm/custom/e/k/3aa9090d30.jpg
    • Jack1947
      Ty pises na Officialnim webu o Hrach ze si neco stahnul ? Jesteze to je Skyrim a pote Morrowind... mas kuraz cece. Paci se pac proste to je pecka a basta.
      • ved to je prave tragedia, ze sa to paci a to staci..hej, aj mne sa to 1. par hodin pacilo, dobre to vyzera, conjure zombies je sranda, ale potom som do toho prisiel, a zistil ze je to plytke, povrchne, a ma to primitivne pravidla
        • Jack1947
          Je to Mainstream ... Jsou tam Draci! a atp... velky svet spousta moznosti a paradni grafika.
          Tezko to neco zvrhne z trunu.
      • Stáhnout to můžeš i ze Steamu ty joudo. A Skyrim rozhodně není žádná hitparáda.
        • No myslím, že nikdo neříká stáhnul jsem si hru ze Steamu...... *7* Prostě si to stáhnul z piratebay či něčeho obdobného. Nic víc. Zase nehledej někde něco, kde není. Navíc skaven je tímto známý.
        • Jack1947
          Jo ale neda se to vyzkouset a pak vratit v tom je rozdil.

Byl snad nekdo tak zklamany ze Skyrimu ze to tahl z Warezu aby to nakonec smazal ale notak.

Ne, opravdu tu nechci rozvirovat takovehle diskuze, on si to kazdy prebere sam.
          • Promiň, ale ty jsi vážně mimoň. Jediný prokazatelný warezák jsi tu ty, a to, že netušíš, jak funguje steam, to jen potvrzuje. Já například Skyrim také vlastním na Steamu. A už jsem ho stahoval 3x. Poprvé jsem ho smazal vzteky, podruhé z nudy a potřetí jsem ho instaloval jen proto, abych si prohlédl grafické mody.
            • Dobře ukončíme to, nestíháš. Ale na jedno se tě ještě zeptám: V obchodě taky nejdřív sežereš rohlík, abys věděl, že si ho chceš koupit?
            • Jack1947
              No jo, to se to hezky chyta za slovo co. Kdyz to je tak jak je, abych si zahral musim nejdrive platit. Vyzkouset se to neda tak nedelej blbce ze sebe me. To vayzouseni jsem jen nadhodil takze o nic moc nejde ne.

Pak tedy vazne nezbyva nic jineho nez to vyzkouset nejlepe odnekud z privatu. (konec diskuze na toto tema).
            • No mimoň jsi ty, když tu pořád plácáš něco zkoušení, o čemž tu nepadlo slovo. *7*
            • Jack1947
              Aha, takze pac neznam moc STEAM atp... takze jsem Warezak ( i kdybych byl tak co, aspon se tim tady nechlubim jako mnapr Predator atp...)

Na mysli jsem spise mel ze se neda vyzkouset a to se neda , vzdycky zato je treba zaplatit o tom co se deje potom uz je kazdemu burt. Jenze vyzkouset se to neda aniz bys dal penize predem. Tak pak kdo tu nevi a je mimon ze.
  • Morraw
    Viz reakce na Tilwaen a příspěvek o Inquisition.

Uf, tak to přeji příjemnou zábavu. Já jsem se taky na Inquisition přemáhal, ale ještě více jsem se přemáhal během hraní. No nakonec jsem skončil asi po 15h v první lokaci, která je strašně nezaživná. Do toho hrozné ovládání, které mi zkazilo i ty souboje. Doufám, že čtvrtý díl se vrátí ke kořenům, ale vzhledem k tomu i jak dopadl poslední ME, tak tomu vůbec nevěřím.
    • Tilwaen
      Zatím jsem tedy úplně na začátku, ale jak říkáš, i já s ovládáním dost bojuju. Nutnost ovládat každého člena party u tužších soubojů je doslova za trest. Rozhovory mě zatím taky moc nenadchly, po Tyranny je dost zklamání, že je celý svět doslova prosycen hrdinským patosem ještě víc než třetí Mass Effect a já (snad zatím?) nemám možnost, jak to zajímavě pročísnout.

Dám tomu šanci, přecijen jsem toho ještě neodehrála tolik, abych mohla soudit, ale na to, že to byla hra roku 2014, zatím celkem zklamání.
      • Na gamepadu se to hraje královsky dobře :). Ostatní členové party se chovají vcelku autonomně, stačí dobře rozdat hvězdičky a kdo komu má krýt záda. Radím hru trochu rushovat a nevyzobávat každou mapu na 100%. Ale spíše se soustředit na hlavní a vedlejší úkoly co vyžadují Power!
      • Lukyz
        Já to mamlas koupil v den vydání a od té doby to zkoušel 3x rozehrát, ale nikdy nedohrál.
        Za mě to byla prostě nuda - lokace jak na vypnutým MMO serveru, tragický ovládání, postavy krom Varrica nezajímavý a příběh? Už si ani nevzpomenu o co šlo *1*

A s tím patosem souhlasím, ale ten byl i v jedničce a nevím proč, tam jsem ho vůbec nepovažoval za mínus. Ačkoli hráč byl prostě ten poslední Grey Warden, kterej to všechno spasí nebo šlus *1*

Zatímco Origins i dvojka mě přes svoje chyby opravdu bavili a rád jsme se k nim vracel, tak Inquisition bych jedním slovem popsal jako: Meh *7*
        • Ono to myslím i bylo původně myšleno jako MMO a potom z toho udělali klasickej single. Ale pořád se to chová jako MMO. Dohrál jsem to asi načtyřikrát a pokaždý jsem v mezidobí zapomněl lore. Pak už jsem to ani nedočítal, akorát mi bylo líto to nedojet. Proto jsem taky dohrál to příběhově poslední DLC, naštěstí to bylo na čtyři hodiny.
  • ucho

Steam

hm, to se mi stalo poprvé, jak na mě kdo přišel?

We've received a request to access your Steam account from a new browser
    located at IP address: 190.110.218.18
    Our records show this IP address is in QUITO PICHINCHA EC
    • Jack1947
      Mne se "stalo" neco podobneho a to s Windows live uctem , dokonce doslo i nakoupeni asi 3x - 5x bodu na muj ucet *15* , sdelil mi to google myslim ze slo od nasich pratel z ciny ci tak uz to bylo dlouho a jinak se mi i neuspesne/uspesne nabouraly do schranky gmail. Dokud nebudou moci co ukrast, tak resit nema cenu , u steamu to muze bejt tedy i pech , prijit o vsechny hry uh, (o pristupu na ucet nemluve.)
    • Tak tohle se mi jeste nestalo. Nepsal si sve udaje na nejakou fake steam stranku? Pokud clovek neni ostrazity, tak se muze lehce napalit.
      Jinak moc nevim, jak mohli na tve prihlasovaci udaje prijit. Predpokladam, ze tve prihlasovaci jmeno je odlisne od jmena na steam profilu ze?
    • Taky? To stejný se mi stalo dnes ráno. Z Brazílie, Rio de Janeiro. Musel sem si změnit heslo na mail i Steam.
    • Tě hackuje ekvádorská sopka. :((
      • Tilwaen
        http://goo.gl/eS8Euu
  • zdeeneek

Procesor WiiU má prý takt 1,24GHz a grafické jádro běží na frekvenci 550Mhz. To jsou menší hodnoty než...

Na to s*re pes. Dulezity bude jak se na tom budou hrat hry a hlavne kolik jich bude vychazet. Pokud budou hry vypadat aspon tak jako ZombiU a budou vyuzivat dotykovej ovladac aspon jako ZombiU, tak pro me bude nova konzole od Nintenda uspech. O grafiku mi fakt vubec nejde, jestli bude lepsi/horsi jak na ps3,x360 mi je jedno.
    • Procesor WiiU má prý takt 1,24GHz a grafické jádro běží na frekvenci 550Mhz. To jsou menší hodnoty než...

Ale vždyť je to neskutečně málo. Ten takt je k pláči. Už dnes je to zastaralé. A co teprve s příchodem další generace? Vždyť ty konverze budou vypadat otřesně.
      • zdeeneek
        A co treba moznost, ze nebudou konverze, ale exlusivni tituly jen pro WiiU. Tahle moznost neexistuje?
        • Jeden z dabérů Far Cry 3 se na otázku, zda byl třetí díl tím posledním, lehce pousmál a dodal, že na...

Stále tu je možnosť, že v budúcnosti Nintendo vydá firmware ktorý zvýši takt procesora.
      • ringmancz
        já myslím že WiiU bude zajímavý spíš kvůli exkluzivitám
  • Veskoslav

Hloupý dotaz

U toho Hubble jsem si až teď všimnul, že mám dva kódy na některé hry. To jako že jsem za tak malou částku dostal tolik klíčů nebo po aktivaci na Originu to nepůjde na Steamu? Děkuji za odpověď.
    • ucho
      máš klíče pro origin a pro steam, tedy můžeš aktivovat, kde uznáš za vhodné... nebo někomu druhý klíč dát
      • Veskoslav
        Děkuji za odpověď:) No pár klíčů si nechám pro kamarády:) Zbytek sem pak hodím. A ještě jednou děkuji, potěšil jsi mě.
        • ucho
          no já myslím, že největší radost mají provozovatelé humblebundle, protože defaultně je nastaveno, že dostanou 25 % ze zaplacené částky, v současnosti už se vybraly 2 milióny dolarů, takže už teď jsou z nich dá se říct milionáři jen za to, že něco zprostředkovávají.
          • Veskoslav
            A ještě jeden blbý dotaz. Jsou ty kódy časové omezené pro zadání nebo platí napořád? Děkuji:)
            • ucho
              no úplně jistý si nejsem, ale myslím, že žádné časové omezení tam není a bez problémů bys to měl aktivovat třeba za rok...
          • Veskoslav
            No tam můžeš nastavit kolik dostanou:) Ale nechal jsem to defaultně. Za to zprostředkování jim klidně nechám těch 25% z mé částky jako poděkování. A radost udělám nejspíš neteři s The Sims.
  • Několika hráčům se již 17.12. podařilo dosáhnout maximálního (padesátého) levelu ve Star...

A mně se podařilo i dvakrát lognout :) heč :(
    To se fakt nedá čekat na připojení cca 3,5hod. každej den :(
  • Chcete si zahrát Forza Horizon 2 na PC? Ukažte tvůrcům váš zájem a podepište petici.

Podepsáno.
  • jindra.veliky

""Na PlayStation Store startuje další kolo zajímavých slev, třeba Red Dead Redemption 2 teď pořídíte za necelých 800 Kč.

Upřímně, tohle moc zajímavá sleva není, protože za tolik se tam prodává každej druhej měsíc už rok :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit