-
-pardon, špatná reakce, smazáno-
-
DEUS EX Human Revolution
DEUS EX Human Revolution dnes na Steame len za 9,99 Euro: a 75-percentna zlava na vsetky hry serie! :) -
-
Zaplať kolik chceš za balíček The Ingie Gala 3 s tituly Trapped Dead, Greed: Black Border a Future...
A kdo by chtěl levně krabicovku... http://www.thehut.com/games/platforms/pc/deus-ex-3-human-revolution/10201859.html
-
-
Jinak jak sakra vypnu ten nekonečný respawn u hry století shadow of mordor? Anebo to má být grindovačka? Co jsem, četl tak je nutné zabít protivníka, speciálním způsobem a to je skoro nemožné v hromadném boji, protože to prostě trvá dlouho a často vás někdo přeruší...
Tohle je opravdu otravné, když stejné oblasti nelze projít bez nekonečných bojů anebo pomalého plížení. Navíc jsem ušel 3 metry a zabíjím stejného kapitána jako předtím.. Nejhorší je, že dané jednotky nikde nechybí a respawnují se tedy s pr/ele. -
-
zahraj si divinity nebo wasteland a na tyhle sr4čky pro konzlisty se vykašli *2*
-
-
Dragon Age II bude oproti svému předchůdci o 20hodin kratší a 2,5x více filmovější.
To že to bude akčnejšie mi nevadí, lebo ja také hry môžem, ale to že to bude o 20 hodín kratšie tak to ma teda točí. Zase mi chce niekto predať hru čo dohrám za jeden deň. Obrazne povedané. *10* -
-
Před pár dny jsem četl, že vývojáři udělali hru kratší schválně, protože jedničku dohrálo strašně málo lidí - tedy aby prakticky všichni hráči mohli pocítit emotivní zážitek, který celková hra přináší.
-
-
Chystá se kontroverzní mod do Half-Life 2 v kterém je hlavním úkolem v roli studenta postřílet...
Jasne, ja v praci budu psat hlaseni taky jen z poloviny, protoze budu predpokladat, ze si to nikdo do konce neprecte... :-) -
-
A kdyby DA2 vyšel a měl 150 hodin, tak zas budeš reptat: ,,Kurva, to je dlouhý, to nemám šanci dohrát.´´
Takovým škarohlídům se fakt nedá zavděčit. *10* -
-
bože, to je bullshit *7*
-
-
Na škole to tak s domácimi úlohami funguje *1*
-
-
-
-
Valve přidalo na STEAM možnost permamentního smazání hry z vaší knihovny.
Tak tohle jsem potřeboval, konečně, Protože mi kamarád koupil Arma III a byla v ruštině a navíc přes VPN, prostě na chuj, psal jsem jim už třikrát a ani jednou se nevyjádřily. Konečně to budu moct smazat. -
-
Tak se pozna pravy kamarad, kdyz ti koupi nejaky rusky gift aby na tobe usetril a nedal ti nahodou neco drahyho *1*
-
Tohle nepomohlo? http://steamcommunity.com/app/107410/discussions/0/558756255811451397/#c558756256210758767
-
-
Když už se bavíme o filmech...
Švankmajer na indiegogo: https://igg.me/at/insectsmovie/x/14346779 -
K ročnímu předplatnému PS Plus nyní získáš zdarma Star Wars Battlefront Ultimate Edition! Ale spěchej padawane, nabídka nebude trvat věčně.
netykejte mi laskave *11* -
-
Zas nějaká ubulená holčička :D
-
-
Darksiders 2
Paráda už se těším až bude 21a vyjde to na PC (v češtině) začátek hry vypadá super. -
-
Ono to vyjde v češtině ?
Ach jo.... -
To bude zase paskvil ta čeština.
-
-
SWTOR
Další skvělé CGI ke SWTOR - https://www.youtube.com/watch?v=LbpDxrew4A0
Jen je trochu škoda, že hra obecně je čim dál horší, už jsem to vzdal úplně a účet daroval, protože mmo složka je úplně zabita a ten single jsem dohrál asi do 12 kapitoly a dál jsem neměl chuť pokračovat. -
-
Skoda ze se poslednich par let zabyvaji jenom recyklovanim a vymyslenim jednoduchych itemu a jejich prodavanim na cartel marketu za tezky prachy. A prinos pro obsah hry nulovy.
-
-
Je to tak, ale to musí vidět na populaci i sami tvůrci. Kdysi hojně zaplněné Tomb of Freedon Nadd dnes zeje prázdnotou.
-
-
lidi přešli na red reaper, tam jich je fůra
-
-
Já vím, přešla tam i moje bývala guilda(Dark Lords), ale už to že měli důvod přejít, je známka, že ta hra není v pořádku. Recyklují pořád stejný obsah od vydaní hry, i teď tam najdeš flashpointy z původní hry. Ztráta času...
-
-
-
-
-
Dishonored (Steam)
na nuuvemu je za 5 eur, ale asi se vyplatí počkat na nějakou kompletní edici i s dlc, co? no žádný region lock tam nepíšou, ale s tou hrou to bylo všelijaký... -
-
Stránka zrovna nefunguje, ale jak ty ty slevy vždycky najdeš! *1* Jinak bych potřeboval sehnat Brigmore witches bohužel pro tu posranou region locked verzi... Koupil jsem klíč na GMG a zjistil jsem, že nefunguje, takže po 14 dnech, kdy mi tvrdili jak to řešej sem z nich zpátky vykopal prachy.
-
-
No to si ma nepotesil. Aj ked ja mam ROW verziu, cize kupovanu priamo na Steame. Pripadne to prestane byt problem po vydani GOTY.
-
-
Pokud máš RoW, tak to není problém... Docela by mě zajímalo, co s tim klíčem, podle mne asi bude pořád funkční, ale prachy mi vrátili...
-
-
-
Jojo, zrovna oznamili GOTY edici
BTW ta hra byla super *3* -
Kompletní edice vychází 11. října.
-