Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...

Fuj fuj fuj, ale zase u Steamu bude něco podobnýho myslim.
    • Určitě. Steam monitoruje hardware a software v PC, kde je nainstalován a jistě mnoho dalšího. Dělá to Google, Microsoft, Apple atd. Spíš je otázka, kdo to nedělá *1* Proč se tím ještě vzrušovat. Kdo může za tuto antikampaň vůči Originu?
    • fixcz
      ano je: http://www.valvesoftware.com/privacy.html

Už mě ty FUDy okolo Originu docela nudí.
  • stormrager

Pokud by byl děj dalšího dílu Assassin's Creed zasazen do Číny, vypadalo by to podobně jako na povedených...

To snad raději ne. Spíš než Assassins Creed mi to přípomíná Zaklínače 2. Dva meče za ramenem, dlouhé vlasy i to brnění je hodně podobné...
    • Pokud by byl děj dalšího dílu Assassin's Creed zasazen do Číny, vypadalo by to podobně jako na povedených...

Mě se to na druhou stranu líbí, ale nemuselo by to mít zrovna značku assassins creed
  • Na konci tohoto měsíce vyjde v PS Store demoverze Twisted Metal, ve které si budete moci vyzkoušet...

na tohle se fakt tesim,to bude relax hrani.na jaro nam toho moc nezustalo,vetrelci odlozeny takze uz jen twisted metal a mass effect
  • Guillermo del Toro potvrdil zrušení očekávaného titulu Silent Hills. Demoverze (P.T.) bude na Playstation Store dostupná pouze do zítřka.

Potvrdil jenom zrušení spolupráce s Kojimou...
    • ringmancz
      Silent Hills collaborator and director Guillermo del Toro confirmed the game has been canned.

http://www.pcgamer.com/silent-hills-reportedly-canned-amid-rumoured-kojima-exit/
      • Vojta_Ilavsky
        Ne tak docela.
        http://www.gamespot.com/articles/konami-responds-to-silent-hills-cancellation-claim/1100-6426908/
        • ringmancz
          sis nahrál, po aktualizaci to máš i přímo od Konami
        • Jack1947
          Bude tééda jiná, Silent hill hra... nevím gamespot se mi zdá není moc věrohodný. *7*
    • Jack1947
      To je pomalu to samé...
  • hehe

http://bit.ly/1Vx1UHD
  • MS koupil Havok

Docela zajímavá zpráva, Microsoft koupil fyzikální engine Havok (alternativa k PhysX), což by v kontextu s DX12 mohlo být v budoucnu zajímavé. Uvidíme co s tím MS provede. Podle mě dobrá zpráva, Windows je dominantní platforma a DX12 bude za poslední hromadu let největší pokrok v hraní, tohle by mohlo posunout fyziku ve hrách zase konečně o kousek dál.
    • pocuj, ze robis v marketingu? *1*
      vacsina hracov je na W7, a nechystaju sa tak skoro prejst, W10 kopiruje percentami W8 - W8.1
      • Co to má společnýho s tím, co píšu? Já jsem taky na W7, ale až se rozjede DX12 během příštího roku (?), tak ti nic jiného nezbude, než jít na W10. Jakmile se objeví první hra s nabušenou grafikou/lepším výkonem pod DX12, tak uvidíš jak rychle všichni přejdou, to není otázka jestli, ale kdy.
        • tak, najblizsia hra ktora ma vyjst na DX12 bude SW Battlefront, a div sa svete, ta bude mat podporu aj Mantle/Vulkan :)
          Ashes of Singularity DX12/Vulkan
          Deus Ex ma byt na Linuxe, tj DX12/Vulkan
          Fable ma byt na DX12(vidim hromadny prechod hracov na W10 kvoli Fable)

tj, zatial nieje dovod... *4*
          • Zase taháš do diskuze toho krachujícího výrobce, který má podporu všude, všechno nejlepší, nejširší, nejlevnější a realita je pak uplně jiná? :)
            • khronos?
              kasli na AMD, to uz nieje v ich rezii, mas tam Vulkan
              ziadnu dominanciu MS, ziadne sw obmedzovanie DX api
              *4*
              inac, videl si pascala? bude to obor, a bude zrat ako prasa(fiji), som zvedavy, ci ti bude stacit ten tvoj 550W zdroj *1*
            • Proto za Q2/15 mají opět ztrátu dalších 180mil dolarů, akcie neustále pomalinku klesají a momentálně propouští 5 procent zaměstnanců ? :(
            • https://www.khronos.org/members/contributors
              krachujuci? na com slapes?
              *1*
  • PS4 verze hry Diablo III zaznamenala nejlepší prodejní čísla ze všech konzolí

Tohle nepochopím.... Taková kravina na PC a lidi si myslí že na PS4 to bude něco jiného. Ještě víc přehajpované než WD. Doteď lituju, že jsem za to dal 1200. Značka Diablo tam nemá co dělat. Ten odpad mě bavil do lvl 30 což je mimochodem docela rychlovka.
    • Já bych měl dotaz, sice ne na tebe, ale ať tady není víc vláken o jedné hře...

PS4 verze a lokální coop - chápu, když má každý hráč svou verzi, ale jak je to v případě, že je jen jedna hra? Jsou další hráči nějak omezení ve hře? Ukládají se jejich postavy taky a můžou si je příště zase vybrat, až mě navštíví a chceme si zahrát další kus hry?
      • Děkuji vám oběma, nezní to vůbec zle.
      • Veskoslav
        Nevýhody vidím v tom, že menu je jen jedno, takže když si jeden vybírá, ostatní musí čekat. Nemůžeš bojovat jinak než ve skupině, třeba, že by jeden dělal jeden úkol a další dělal jiný na mapě. Ale jak píše miserius, založií, oni si založí a příště zase vyvoláš.
      • Miserius
        Postavy se samozrejme ukladaj, dokonce to ma myslim ze Apprentice mode, to znamena ze kdybys mel lvl 60 a chtel hrat s kamaradem, on si vezme ovladac, udela postavu a samo ho to vyleveluje na tvuj level abyste mohli hrat spolu... Bude mit porad vse jako na ten jeho originalni level, i veci na ten level mu budou padat, ale bude moct hrat stebou a zaroven levelovat svoji postavu... Doufam ze jsem to napsal srozumitelne *1*
        Tady to mas oficialne a krátce: Apprentice Mode: The game will automatically boost the stats of lower level characters so they can match up with higher level characters in a multiplayer game. The bonus only lasts for the duration of that MP game.
    • Ten odpad zacal mit trochu koule od lvl 60 ale po kompletnim prekopani uz je to o dost lepsi ale duvod k navratu uz nemam.
  • Jack1947

COD AW

Dopařeno, fakt se to povedlo projeli jsme se v lodích, autech ,skútrech, tančíkách a na konci v obrněném mechu (!!) zastříleli si z zbraní... třeba brokovnicí se silou odstřelovačky, laserovým samopalem - kulometem ... až na trochu sušší konec kdy jsem čekal něco víc... celkově se hlavnímu "záporákovy" zas tolik místa nedostalo což byla škoda no. Inu 7/10. Šel bych i vejš ale to by tam muselo bejt něco extra... ted se musím zasmát nad velikostí pc verze 39,91gb *15* ... chudáci harddisky.

Už se těším na ty Pc ohlasy jak to nejede, jak je to velké... jak se to nedá hrát. *3*

Všichni kdo mínusují, jsou tak čestní a vždy byly až mi ji z nich zle, fakt... *2* To jen na okraj, kdybych mínusy řešil, jinak je mi to samozřejmně fuk.
    • Prasaak
      Líbí se mi, jak nezapomeneš kopnout do Battlefieldu, kde to jde, ale tento skvost Tě náramně baví:)
      • Jack1947
        No jasně, ale jak vidíš v debatě nahoře asi si ho nepořídím. Tady byla kampan až na pár kiksů (respawn nepřátel opět, nelogičností) prostě parádní.
    • Keyz
      Podle steamu to chce 55GB. Vzhledem k tomu jak levné jsou 1TB+ klasické HDD, tak v tom není žádný problém :)
    • taky se mi to líbí a premyšlím, že bych kvuli tomu koupil konzoli, beze srandy. je to mnohem lepší zažitek sedet v obyvaku a koukat na mega TV než se krčit pred pc.
      taky v mym vyšším veku už nejsou reflexy co byvali tak bych se na ty blázny s myší už asi nechytal
      • Keyz
        *15*

"sedet v obyvaku a koukat na mega TV". Ten kdo má na mega TV za mnoho peněz, si koupí levnou konzoli a hraje tam 900p nebo kolik? To sotva.
        Ten kdo má na mega TV, má i na mega HW *3*
        • konzole neni jen kus hw, je to o pristupu a stylu a navic to do obyvaku zapadne (na rozdíl od pc)
        • PC nejde pripojit k televizi a musis se pred nim krcit. Kdezto konzole ma spravnou barvu, hry delany podle velikosti pixelu televize a jde polozit na stolek v obyvaku. Proto je mnohem lepsi.
          • Zajímavé důvody. Takže ty sis krabičku koupil kvůli barvy a možnosti položit na stolek? Proboha tady se to začíná hemžit konzolovýma trotlama. Pořád tady budou kňourat a cpát svůj hloupý názor ostatním. Samozřejmě to neplatí pro normální konzolisty ale bohužel 80% z vás jsou přesně tihle panicové... Zajímalo by mě jestli tak chodí někdo trolit na konzolista.cz
            • Ja bych rekl, ze to ma napsany jako sarkazmus.
          • Keyz
            *15*
            Zajímavé, že si klidně koupíš PC o velikosti konzole a v barvě dle libosti *3* Ale to není pro chudé, stejně jako Mega TV. I když na úvěr umí nakupovat i oset a borci co si musí půjčit na Mega TV, protože bez toho nemohou být, pak mohou používat i levnou konzoli, když jím na nic jiného nevystačí peníze. (ale díky chabému vedení vlastního rozpočtu nezjistí, že za hry a různé + programy nakonec zaplatí více [přesně jak výrobci chtějí] )

Jinak by by se mělo banovat za lži. Tohle co jsi napsal, je zcela jasná lež. A dopadne to tvojí reakcí na mojí a jestliže se někdo připojí zadělá to klasicky celou stránku.
            Pak to vypadá jak to vypadá, když se dohaduje o nějaké lži.
            • Jack1947
              Tak to by sis pod sebou , uřízl rovnou celou větev... on si dělá srandu z vás naivitů a vy si sním píšete. *3* Boha, pak se zadělá stránka, fakt to tomu člověku co to tady má na práci vůbec nezávidím. *7*

Je mi ho upřímě líto, kromě teda toho že to i sraáží hodnotnost mého příspěvku... kdyby mne to zajímalo.

Je rozdíl mezi cílenou lží, klamem a nesprávným tvrzením a trollingem očividným neříkejte mi že tohle myslí někdo vážně to by byl na urovni, nějakého dítěte ani to ne. I to hloupé dítě je pak chytřejší... takže trollý . Snad to chce trochu nadhledu ne.
      • Jack1947
        No já si jsem jistý na 80% že na ty blázny s gamepadem by ses možná taky nechytal no.

Ty na pc mne udivují no, většinou tě zabijí tak jak to nečekáš... a tak mne jde o zábavu no. Navíc má to své plusy... na konzoli pokud nevlastní mikrák může tak max narážet hlavou do zdi ale víc nezmůže. Tudíž i to urážení tam je na lepší urovni no.
        • Miserius
          Lidi, jsem ožralej a Jacka příspěvky davaj trošku smysl...
          • Jack1947
            Nemusíš , nemusíš je kupodivu ani číst nemusíš nic... jo vlastně jedno musíš a my všichni jednou zhebnout.

Prosím takhle ale ne, proto taky nepiju škodí to zdravý... stačí být propadlý hrám... ale aspon nemít oddělané játra atp.
          • Jack1947
            No vidíš tak se vždycky napij a můžeš číst moje příspěvky ne? *3* aniž by tě to nák pohoršilo.
            • Miserius
              Vzhledem k tomu jak mi je teď blbě tak raději budu nerozumnět tvojím komentářum *1* *11*
    • Miserius
      Zadarmo by mě to asi taky bavilo... Ale dát za to 15 kil... Vtipálci
      • Na trhu je takových pseudo herních píčovin, že 15 kil za nový CoD je naprosto v pořádku. Navíc, co jsem mohl díky nedočkavcům jako je kolega Jack, vidět, tak budu rozhodně spokojenej. Vypadá to minimálně kampaní vskutku na výbornou záležitost.
        • Jack1947
          No hele, dám ti za pravdu... tady to je za oslední dobu jedno z nej COD v SP vůbec... chtěl bych to na pc no. Ještě ale musím pořešit kartu, bez ní to totiž nerozjedu. *15*
          • oktavius66
            Sakra nestraš tady z kartou... Už teď mám z každé nové hry depku, že ji nerozjedu a ty to tu řekneš, že je to náročné (jak jinak). Tím si mě uklidnil děkuji *15* .
            • Johnny
              Mam GTX460 a zatim nepozoruju problémy. Jediny ceho se malinko bojim je Kingdom Come. Ale podle alfy, kde nešlo vypnout AA to vypadá že i s tim nebude problém na High
            • Jack1947
              Depku jo? vždyt, já mám starou 8800GT a s ní fakt Dx11 hry nerozjedu tak jaké pak strašení lol. *4*
      • Jack1947
        No, hele... docela bych to i koupil. Ano, ty udělátka se mi líbila. Ne nevidím v tom nic víc než prostě vypnout mozek a postřílet pár stejnejch bláznů online. Uvidíme.
  • kostejnesmrtelny

Counter Strike: Source mod, který vás přenese do místa posledního výdechu Usámi bin Ládina -...

UsámY, prosím. *5* *6*
    • Jazz
      mod ?
      Snad mapa...
  • Lukyz

Batman Arkham HD Collection

Podle dokumentu, který se dostal do rukou EG, by během zítřka mělo dojít k oznámení HD kolekce prvních dvou Arkham her (Arkham Asylum a Arkham City) pro PS4 a XO.
    • karlman.hajsky
      Ty předělávky na nové konzole jsou někdy fajn, ale zároveň už to všichni začínají přehánět. Navíc nechápu když už teda dělají takovou kolekci starších her proč tam u toho není i Arkham Origins aby to bylo kompletní. To samé mají Borderlands kde zas chybí první díl.
      • Lukyz
        V tomhle případě mi to přijde ok, pokud někdo vlastní pouze nové konzole a chtěl by si zahrát Batmana namísto World of Tanks Batman Edition, tak to určitě ocení, půjde v podstatě o GOTY jen s vyžehlenější grafikou.

Origins chybí zřejmě proto, že ho vyvíjeli WB Montréal, zatímco ostatní díly Rocksteady, kteří taky připravují tuhle HD edici. Ale určitě je to škoda, Origins byl v rámci série po vychytání bugů skvělý díl a měl rozhodně nejlepší boss fighty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit