-
Zaklínač 3
Našel jsem takovou zvláštnost a zajímá mě zda to tam máte taky. Na sever od stromu oběšenců, u řeky, je pevnůstka s věží jménem Hindhold (českej název jsem zapomněl, dodám jak to zapnu) je tam hnízdo harpyjí. Když od toho hnízda vylezete vlevo, na nejvyšší možnej bod kam se dá dostat, budete na plošině se čtyřmi kostrami. Nic jiného tam není ale když jsem se u těch koster rozhlédl pomocí smyslů, všiml jsem si že úplně na vrcholu té věže ještě něco žije (vychází odtud takové ty zvukové vlny) harpyje jsou všechny mrtvé a co tam žije se mi nepodařilo zjistit. Taky to tam máte nebo je to jen buglá harpyje? zkuste to někdo omrknout. -
-
V jednom příběhu, co si vesničané vyprávěli bylo to, že Harpyje unesli nějakou dívku a už ji nikdo neviděl. Ale jestli je to ona nebo ne, to netuším.
-
Vyzkoušet to nemůžu, protože jsem v práci, ale zkoušel jsi tam hodit petardu?
-
-
Zkoušel jsem to z různejch úhlů a nic, pořádně se to tam hodit nedá protože i od těch koster je to dost vysoko, ale něco tam rozhodně žije...
-
-
To je doupě Jacka1947, raději bych ho tam neprovokoval!
-
-
-
-
W3 - Reakce na "zádrhel" od MidnighT91
Byl jsem se podívat na tu plošinu se čtyřmi kostrami severně od stromu oběšenců jak jsi psal, že ti to ještě výše ukazuje ty zvukové vlny. Jsem v levelu 19 a žádné smyslové vlny tam už nejsou... Ale toto místo jsem dříve vymlátil (ty harpyje + jejich hnízdo a vše vybral okolo...). Tak je možné, že jsi tam ještě měl harpyji, která by přilétla níž někdy... No každopádně tam nic už neni.
Ale stalo se mi (jelikož před hlavní linií plním vše okolo, všechny otazníky), že jsem myslím asi 2x našel tělo či něco co mělo červenou auru (tedy něco ohledně nějakého úkolu) ale nešlo s tím nic dělat. Takže myslím, že něco lze splnit až po "objednání" či "sebrání úkolu z nástěnky", tak až pak... -
hm, infamous second son už za 999,-
to zlevnilo nějak rychle. -
-
To je fajn, teď by ještě mohla zlevnit PS4ka tak na 8 litříku a šel bych do toho *3*
-
-
Phil Gaskell (Ripstone): PS4 je tiché jako myška s silné jako jev.
*14* -
-
Z toho dneska nebudes spat, vid?
-
-
Battlefield Hardline obsahuje ochranu, která vám v případě časté změny hardwaru odepře přístup do hry.
Zdá se, že to není pravda: http://www.pcgamer.com/battlefield-hardline-doesnt-have-an-activation-limit/ -
-
Každopádně se normálnímu člověku nestane, aby ten limit překročil, a když náhodou ano, nebo když dělá někdo testy, tak se s nimi domluví na výjimce.
-
-
Nemyslím, že je úplně v pořádku, když někdo pro svůj benefit strká nos do vnitřností cizího počítače, a ještě o tom "zapomene" majitele informovat.
-
-
hlavne kolika lidi se to muze tykat, myslim pripadny zneuzivani? naprosto zbytecna sikana
a pokud nekdo migruje mezi stalym a prechodnym bydlistem, do toho ma jeste treba notas, tak k ni prijde jak slepej k houslim
-
-
-
Pravda to je, jen to zřejmě nedělá Battlefield, ale přímo Origin. Těžko říct, co je lepší.
-
-
Skloň, ohni, neustrň!
"Ve Forza Horizon 3 přibudou zasněžené oblasti.
V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
Obálka... bude patřit Mass Effect: Andromeda.
Šéf Activision Blizzard Studios naznačil potencionální animovaný seriál na motivy Overwatch."
Bleskaři, zkus si někdy zaskloňovat. Kdoví, třeba v tom najdeš zalíbení. -
Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.
snad se aspon prihlasil do hry *4* -
-
Jednoduchý návod, jak si v Diablo III zajistit při hře za wizarda nesmrtelnost. Aha, vy byste to...
slabší -
Jsi celý den přemýšlel, jakou hovadinou zase na bleskovkách zaperlíš? *6* Gratuluji! A těším se, co příště *7*
-
-
mam to v hlave uz delsi dobu jen jsem cekal na clanek ale ten nikde *9*
-
-
Tak sis konečně uvolnil prostor.
-
-
-
-
51000
toto je 51 000. koment v bleskovkách -
-
Congrats :)
-
Ještě není důvod slavit. Protože se počítá tak těch 40k komentů.
-
-
Česká deskovka
https://www.kickstarter.com/projects/fromvoid/battle-for-nethervein?ref=discovery -
-
Já bych všechny ty deskovky zakázal. Už je 21. století.
-
-
Trocha pochopení pro jiný druh zábavy. Nezakazovat co se mi nelíbí. Už je 21. století.
-
-
Člověče, nezlob se
-
-
-