Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19

THQ Nordic reagovalo na časovou exkluzivitu Metra Exodus tím, že nevylučuje stejný postup i u svých dalších her, ale obecně upřednostňuje nabídnout co nejvíc platforem. Za rozhodnutím o Metru navíc stojí dceřiná společnost Koch Media.

Sa môžu hanbiť, čo dopustili, hovadá. 

• MickeyMutant

Pirátství v Evropě

Asi vás překvapí, že Evropa prý má zdaleka nejvyšší míru pirátství z celého světa.

Společnost MUSO, která sleduje a vyhodnocuje data o pirátském trhu a chlubí se vůbec největší databází z této oblasti, zveřejnila metadata z minulého roku a sestavila žebříček zemí podle poměrného množství přístupů k nelegálním streamovacím službám a torrentům. Čísla udávají poměr mezi všemi uživateli internetu v dané zemi a těmi, u kterých byl zaznamenán přístup k pirátským stránkám.

Z padesáti vybraných států je prvních 11 z Evropy (Lotyšsko, Bulharsko, Litva atd.), evropskou dominanci narušuje až Austrálie a Izrael na 12. a 13. místě. V první třicítce je jen 6 mimoevropských zemí. Česká republika je v pelotonu 27., kus za Švýcarskem s dotírající Francií za zády. Německo i zde potvrzuje roli evropského mimoně 49. místem mezi Mexikem a Vietnamem.

Čína, Japonsko a Jižní Korea byly před startem diskvalifikovány pro nedostatečná data.

Až se zas bude někdo pohoršovat nad českou nebo postkomunistickou vychcaností, můžete ho odkázat na tvrdá data, která mluví trochu jinak.
    • SalemCZ
      češi tam nejsou protože jich hodně stahuje z uloz.to a ne přes torrenty
    • To je výbornej výzkum. *1* Jakože Mexiko a Vietnam má stejnou míru pirátství jako Německo? A to posuzují podle toho kolik lidí stahuje warez? *1* A byli se soudruzi do těch zemí podívat? Ono to tam totiž funguje tak, že to jeden člověk stáhne a pak to na ulici prodává po tisících. Internet tam opravdu nemá každej. Takže vyvozovat závěry ze stahování je naprostej nesmysl.
    • a to nemame ani more
      ale piratstvo na riekach je u nas rozsirene
      min tyzden som siel po Vahu, a 3x ma prepadli
  • Veskoslav

Nový bundle:) Nevypadá špatně

http://www.bundlestars.com/all-bundles/inferno-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+inferno
    • "10 flaming hot Steam games" LOL
    • Inquisitor
      Ani jedna z her mi nic moc neříká. Která z nich stojí za zahrání?
      • Veskoslav
        Jet Car a Dungeons znám a hrál jsem, tyhle mě bavily. Zbytek netuším jaký je:)
        • U Bundle Stars se nejprve dívám, kolik her z balíku má Steam Trading Cards , potom kolik DLC tomu chybí a pak až zvážím jestli má takový deal smysl .
  • S příchodem Windows 8 budou moci proti sobě hrát majitelé PC, X360 a Windows Phone.

To nebude moc fér :D
    PC hráči mají s myší mnohem rychlejší reakce. Pochybuju, že půjde XBOX hráč dobrovolně hrát proti PCčkářům.
  • http://magazin.aktualne.cz/video/u-vsech-skotu-dnesek-je-den-do-ktereho-cestoval-marty-ve-fil/r~8048a02677cb11e5adcb0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-2
    • Inquisitor
      http://allday.com/post/6252-heres-how-back-to-the-futures-2015-stacks-up-against-the-real-2015/
  • Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

Podívejte se na BF4, grafika nádherná, ale hra samotná stojí za prd. Netcode je ještě horší jak v BF3 a to lhali a říkali, že bude o dost lepší. U Forzy je grafika stejně hezká, ale o to tam ani tak nejde ne???? Jestli chcete super duper realistickou grafiku, tak zvedněte zadek, nastartujte auto a běžte se projet. :D
    • Tj., jestli chcete co nejrealnejsi pocit ze střelby, skvělou grafiku, mocap, parádní zvuky a herecké výkony s povedenym příběhem se spoustou voleb...jeďte do Iraku

Mě baví GTA, takže jdu do ulic. Už jsem si nachystal kanystr s benzínem a zapalovač - uvidím, kolik lidí se mi podaří zapálit. Jen doufám, že až mě zabijí, tak se pak respawnu v místní nemocnici a ne až v Brně

Ale mně nejde tolik o grafiku, takže tenhle argument je vedle. :P
        • Vrook
          Ono právě vůbec nejde o grafiku, jde o to, do jaký míry se nechá kdo vyj*bávat. A je jedno na jaký platformě, od koho nebo v jaký grafice.
        • Ono by o ni nešlo prakticky nikomu, kdyby ta hra nevyžadovala novou konzoli za 500 dolarů...

Když chceš hrát hry, tak musíš mít na čem. To jde říct o všem jako např. "ono vůbec nejde o to, kolik to auto stojí, kdyby nevyžadovalo benzín za 38 korun/litr"
            • Jack1947
              Az te omrzi hry, dojdou nebo proste nebude co hrat chte nechte presedlas na novou konzoli protoze si zaminku proste najdes. *4*
            • Jack1947
              Zalezi na tom kde cepujes. *3* Nekde i jen 32-35.
            • Chlape, ty jsi nějak mimo. To je jasný, že potřebuješ nějakou konzoli, abys to mohl hrát. Otázka je, proč potřebuješ novou (xbox one) a nestačí ta stará (xbox 360), když to vypadá prakticky stejně.
      • rancor1223
        misclick
      • Jack1947
        Pak se ale treba nedivit kdyz vas trefi zbloudila kulka, LOAD tlacitko budete hledat marne nebo Respawn. *3*
    • Jack1947
      Ale pak se nedivte ze po narazu to nebude takove jak ve hre... *15*
  • B.o.b

Hudební doprovod Assassin's Creed Revelations obstarají hned tři veteráni tohoto řemesla: Jesper...

Nevíte někdo jestli Hans Zimmer bude dělat soundtrack k MW3 ?
  • Na vlastní oči se můžete podívat, jak jsme si poradili s instalací mixpultu, který jsme pořídili...

Pobavilo :)
  • Jack1947

Call of Duty: Modern Warfare nabídne nový, rychlý multiplayerový mód dvou proti dvěma.

Není to spíše z praxe " 2 proti jednomu který táhne ten sopl za sebou. protože matchmaking zde těžce selhal?" 😛

Takovééhle blbosti nej byl stejně gungame. Pak jetě Kill confirmed a s odřenýma ušima Search & Destroy.

I když bez mučení přiznám že v MW2 jsem si docela užil i 1v1 3rd person zase něco nového.

• GlaDOS

Tvůrci Broken Sword série z Revolution Software brzy oznámí novou adventuru, na které pracují...

Prosil bych klasickou ručně kreslenou 2D adventuru, nejlépe znovu ze série Broken Sword. Hlavně ať to není patlanina zmršená 3D grafikou typu BS3 a BS4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit