Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Remake hry Syndicate bude zřejmě FPS.

Syndicate ? To myslíte tu Syndicate jště z Amigy ? Jak se ovládala parta lidí a každý měl svoje vlastnosti a zbraně ? Tuhle Syndicate myslíte ? :)
    • WE ALL HATE F.ast P.ersona S.hooter !!!!

:( Zprasí to zprasí ... bože jak já nesnáším remaky klasik do FPS
      Xcom , Syndicate ... a co dál , Jagged Alianci ? *11*
      • afas

Lemmings, jahahah!
    • To je přesně ona! :)
  • Devadesátiletá babča navštívila virtuální svět skrze 3D brýle Oculus Rift.

:) Tak hoši , kdo první to předvede na nějakém tom lokálním conu ?
    ... a doufám že tentokrát se na mne řada dostane ne jako u VFX1 na Invexu blahé paměti ;)
  • ringmancz

The Order: 1866

co takhle místo Watch Dogs začít hateovat jinou hru? třeba The Order, která poběží ve 30 snímcích (přemýšleli i o 24), protože 60 není filmových a to oni pro svoji hru nechcou? to bude ještě větší propadák, vzhledem k tomu co se o tom poslední dobou píše

http://kotaku.com/a-developers-defense-of-30-frames-per-second-1580194683
    • ucho
      uveď zdroj, kde přemýšleli o 24 fps. počítám, že jen hloupě kecáš...
      • Miserius
        http://www.playstationlifestyle.net/2014/05/29/the-order-1886-is-gonna-run-at-30-because-24-fps-does-not-feel-good-to-play/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-order-1886-is-gonna-run-at-30-because-24-fps-does-not-feel-good-to-play
        • ucho
          Tam se ale nic o tom, že reálně přemýšleli nad použitím 24 fps, nic nepíše...
          • ringmancz
            je to i v originále na kotaku - "films run at 24 fps. We’re gonna run at 30 because 24 fps does not feel good to play. So there’s one concession in terms of making it aesthetically pleasing, because it just has to feel good to play"
            • ringmancz
              filmy jsou ve 24fps a tak uděláme ústupek a bude to ve 30fps, aby se to dobře hrálo
            • Miserius
              Z toho jsi zjistil jak ze vubec nekdy uvazovali o 24 fps? Okamzite rekli ze ikdyz film bezi ve 24 oni budou mit hru ve 30 (drive totiz pisou ze chtej docilit maximalni filmovosti)
            • ucho
              ano, i v originále na kotaku není nic o tom, že by přemýšleli o použití 24 fps...
          • Miserius
            Jsem nic takovýho netvrdil, jsi se ptal odkud to zal, odtud si to podle me domyslel
  • Ataker

Od dnešní 20. hodiny až do úterý poběží pro vybrané hráče betaverze Torchlight II. Zaregistrujte...

To se dalo čekat, že po vydání D3 se to nějakým způsobem s T2 rozjede...
    • rancor1223
      Už aby to bylo.
  • ringmancz

FF XIV Online má dvoutýdenní trial

jen pro nové hráče

http://support.na.square-enix.com/faqarticle.php?id=5382&la=1&kid=70929&ret=main
    • Fremencz
      dík rozhodně vyzkoušim.
  • AMD cuts Radeon R9 290X price amid GTX 970 "issues"

http://www.techspot.com/news/59576-amd-cuts-radeon-r9-290x-price-amid-gtx.html

Chudák ten, kdo si koupil polotovar GTX 970. Část paměti nepracuje tak zbytek... To je sranda.
    • AMDkids breci, protoze i odrbana 970 je mnohem lepsi nez 290 a zaroven levnejsi. Trololol. *15*
      • Draken69CZ
        Tak těm to může být fuk hlavně, že to nevadí majitelům 970-ky
        • Nevim, ale zvlastni je ze nejvic rvou, pritom 970 ani nemaji. *15*
    • Draken69CZ
      Nechce se mi to koumat mohl by mi tu to někdo v pár větách polopaticky popsat o co jde?
      • http://9gag.com/gag/a7yvqLe
      • Keyz
        Poslední 0,5GB VRAM na GTX970 je nějak jinak udělaná a jakmile to hra začne využívat má to negativní vliv na výkon. Předtím než se na to přišlo, tak uváděli u GTX 970 špatné info a poté to opravili.

Tak jsem to pochopil.
        • Jack1947
          To by však znamenalo že místo 4gb jede 970 max 3,4gb xcož je docela ojeb. Budou to asi nějak řešit ne... *7*
      • Jack1947
        Vypadá to jen na kydání špíny na NV že má pár chyb nebo co... že AMD snížilo cenu hmm to neznamená že AMD je lepší. To je jak z nějakého česského fan AMD serveru. Jak tak koukám.
    • na diit dot cz a extrahardware dot cz je o tom tiez kopec informacii, plus je dobre prebehnut aj diskusie
  • Video: Nefalšovaná radost sedmiletého chlapce z narozeninového dárku - konzole Nintendo Switch.

Nintendo Sixty-FOOOOOOOOOOUR!!!
    • Video: Nefalšovaná radost sedmiletého chlapce z narozeninového dárku - konzole Nintendo Switch.

faf
  • Lukass

Battlefield 1 Update.

Taky vam po poslednim updatu padaji FPS v Battlefiledu? Problemy hlasi hromada lidi, dropy az o 10 FPS, stejnej problem mam i ja. Ted em to pada i v Rushi k 47 FPS, stejne tak v Conquestu a Operacich. Je zajimavy ze pocet hracu na serveru najednou nema vliv na vykon. V Dice asi zjistili ze to optimalizovali az moc dobre, tak to zamerne do.urvili aby sli s dobou.

Hergot psat sproste se tady nesmi ale posilat lidi do p.ce ve Figh Clubu jo, udelejte si v tom poradek, pokrytci!!!
    • Jack1947
      No se zas tolik nečerti no, je to EA oni to obratem opraví *4*
    • Mart9
      Protože by jinak zdejší diskuse neměly úroveň.
  • Joshua

Pixel Piracy

steam key: NQ66W-LXD60-DIMRQ
  • Hanzales

8 nových obrázků ze závodního PS4 titulu DriveClub.

Já jsem jenom zvědavý, jak si tvůrci MotorStorm poradili s asfaltem, ale vypadali kluci všichni docela zapálení do motorů a že prej takovou hru chtěli udělat už dávno. Ono totiž po vizuální stránce to vypadá víc, než kulervoucně! Počítám PS4ku poberu asi zase později, levněji, nějakou slimku, ale tohle bude první věc, co na to budu chtít (byť by fyzika třeba nebyla top-notch) ...ale doufám že bude. Jinak obrázků je sedm, jeden se jim tam opakuje :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit