Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Bionic Dues

.......................................K0QHK-R9EQ7-ZWBV4
  • ucho

indiegala

http://youtu.be/P8CTqVV8b2M
    http://www.indiegala.com/

na indiegala se dnes trochu pochlapili
  • Obchod Amazon porušil nařízené datum vydání GTA V, jak k tomu došlo Rockstar vyšetřuje.

Já nevím, je to tak těžký zadat poště kdy má expedovat balíky do domů ? Zásilky ať pošlou klidně týden dopředu, pak ať leží pár dní na poště a až v den vydání se začnou roznášet...
    • Miserius
      Jenze Amazonu zacali lide stornovat objednavky, protoze proste nechteli cekat kdyz to jinde uz prodavali/bylo an torrentech tak nez aby prisel Amazon o tretinu objednavek, radsi dostane nejakou mensi pokutu
      • Tak myslím, že tohle je ptákovina. Těžko by jim tolik lidí odřeklo objednávku kvůli tomu, že hra je o pár dní dřív na torrentech.
        • Miserius
          No, ocividne by ses divil... Pokud teda to vse neni kec co si nekdo vymyslel, ale pochybuju, spousta lidi by zrusila objednavku kdyz by to mohli mit o 3 dny driv (ja bych to udelal taky)
          • Pokud už má někdo chiplou konzoli, tak si bude těžko předobjednávat hru na den vydání... To si rovnou počká až se objeví na netu a stáhne si ji. Nebo si snad myslíš, že by si ji kupovali ?
            • Rockstar pravděpodobně připravil pro GTA V doprovodnou mobilní aplikaci iFruit.

Na to jsem se ptal radši už týdny dopředu jak to mají s expedicí aby to náhodou nedorazilo pozdě :D
            • Miserius
              Presne tak *2* Ja jeste ten muj dnes otravoval, aby nezapomneli odesilat dnes *1*
            • A zrovna ten můj to musí dodržovat sakra *1*
            • Miserius
              Jasne, tam jde spis o to ze mensi obchudky to, ne zrovna tajne, prodavali uz pred vikendem
  • rancor1223

Alan Kertz (DICE) hlásí, že všechno prostředí na mapách v Battlefield 3 je (po delší době...

Tak už si be vyžvejkout mohli. Bude, nebude. Já si pod 100% destrukce představím jeden veliký kráter místo mapy. Jen nevím co tím myslí DICE...
    • Portal 2 si vede lépe na PC než konzoli PS3.

A co vlastně znamené to "po delší době hraní" ? (O_O)
  • Během prvního měsíce od vydání se v Americe prodalo 440 000 kusů hry Max Payne 3 a 400 000 kusů...

Neni to na poměry Rockstaru trochu fail?
    • Miserius
      Pul milionu po mesici? Hry ktery sek azdej bal, jak bude neoptimalizovana? Jen v USA? Zas tak strasny to neni :)
      • Hairy_Ass
        No, prodeje LA Noire byly dvojnásobné a to se považovalo téměř za prodejní popadák, tak nevím.
  • Jack1947

Just cause 3

Hlavně nepište na Steam forum že vám nejede hra, když nesplnujete minimální požadavky *1*
    • Prestan uz otravovat, rodice ti koupi Just Cause a ty si myslis ze objevils svet. Ses trapak.
    • nemas si zamykat jadra na procesoru, pak bys je treba splnoval *1*
      • Jack1947
        Nemám vědět o tom že mám CPU se zamklými jádry... *1* *2* *15*

Dobré... ale už dost. *4*
    • Zajímavé příhody se ti teda dějí *1*
      • Jack1947
        Přitom to bylo jak jsem psal celé to je jen o volné ram = Denuvo předražená ochrana k ničemu.
        • Většina problému jsou blbosti viz základní hláška z IT crowd :)
  • WhySoSad

DayZ

Jsem jedinej pro koho je toto v DayZ rutinou ? *1*

http://youtu.be/9Hm-l1kWzkk
    • Já si momentálně dávám od DayZ pauzu. Cestování je, ale to poslední co mě na něm sere. Nejvíc mě vadí to, že hra momentálně postrádá jakýkoliv survival aspekt. Jídlo a pití na každém kroku, léky které vyjma morfia nejsou potřeba. Žádný strach o to, že něčeho má člověk málo. O tom, že pro mě z nepochopitelného důvodu 80% hráčů hraje místo DayZ, "Call of Berezino" je ještě horší. Potkat někoho dále než je Krasnostav je zázrak.
    • Vrook
      V DayZ platí naprosto skvěle "jaký si to uděláš, takový to máš". Takže pro mne tohle třeba rutinou není. Když chcem akci, vždycky si nějakou najdem. A přesouvání se na mapě je samozřejmostí a občas mi přijde, že stížnosti na tohle téma zacházej až do takový absurdity, kdy někteří hráči implikují, že by chtěli ve hře fast travel.
      • WhySoSad
        Já s tím rozhodně problém nemám, rutina to je pro mě v pozitivním slova smyslu, proto mám tu hru tak rád *3*
        • Pro mě je mnohem více efektivnější, když půl hodiny bloudím krajonou a pak 2 minuty akce, než naopak. Taky se rád toulám.
          • Chernarus je krásná. Nechápu lidi co jsou líní ve hře 10 minut držet tlačítko a někam běžet. Já těmhle lidem co chtějí už od vydání alfy auta, vrtulníky nebo dokonce snad nějaký teleport, že hrajou jinou hru a DayZ pro ně není.
            • Přesně tak, já bych si už konečně dal ty zvířata, aby se tam neběhalo s takovou jistotou.
    • Inquisitor
      No není tam moc živo :)
  • The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Cinematic

https://www.youtube.com/watch?v=1-l29HlKkXU&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D1-l29HlKkXU&has_verified=1
    • Keyz
      Podle té grafiky to nevypadá na downgrade *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit