-
Forza Horizon 2 na Xbox 360 je sakr bléé - proč?
Dobrý den, furt narážím na komentáře napovídajíc, že FH2 na Xbox 360 byla hromádka neštěstí. Jakožto člověk, co nemá konzoli bych to rád pochopil. Bylo to jen kvůli grafice, nebo jsou v tom i jiné problémy?
Děkuju -
Videa z neoficiálního remaku TES III: Morrowind, který poběží na stejném enginu jako TES V: Skyrim.
Na videu je město Bravil z Oblivionu, zřejmě částečně v enginu Skyrimu. Remake Morrowindu nevidět. -
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
to já jsem spíše teď začal zasvěcovat do používání PC -
První počítač který jsme vlastnili doma byl Commodore 64 přivezený z Rakouska hned po revoluci (když si zpětně uvědomím, že to oba rodiče stálo minimálně dva měsíční platy, tak mě asi měli hodně rádi :-) ). Horší je to z první hrou na něm, tuším, že to bylo něco z kartridge, která k tomu byla přibalená, nějaká raketka.. Samozřejmě už předtím se konaly herní seance u kámoše, kterej měl ZX Spectrum, jeden ze dvou lidí z celé vesnice, kterej počítač vlastnil a občas nás tam bylo i deset :-D A první PC byla 386 DX40 za 70.000,- a první hra na tom tuším Doom nebo Carmageddon, paměť už je děravá..
-
-
čo i len uvažovať o tom, že by sa dal Carmageddon hrať na 40 MHz 386ke trochu mentálne... na to nemusí mať človek dobrú pamäť aby mu to docvaklo.
-
-
treba si to jen plete s quarantine, to bylo jak doom rizlej carmageddonem *5*
jedna z mala her, co jsem tenkrat nedohral, kdyz uz jsem se k ni horko tezko dostal... -
-
Na Quarantine si pamatuju moc dobře, hlavně na ty ohavný ženský (lehké děvy), které člověk vozil... Jinak je fakt, že se mi asi pletou hry, protože jsem měl dost PC a už je to pěkná doba. Gratuluju těm, kteří si to do puntiku pamatují, ale hned se nemusí navážet. Jó, asi sem v mládi hulil moc trávy..
-
-
-
Carmageddon určitě neběžel na 386, to už byla Pentium hra.
Máš v tom trošičku hokej, opravdu.
Jinak nechápu proč jste kupovali 386 za 70k, my ho kupovali za 35, což v tý době byla taky pálka, ale dalo se to ustát. Stačilo kupovat z Německa. U vás asi špatnej dýl:) -
jaj, to mělo patřit uplně do diskuze dolů, nevím, proč se to hodilo sem.. Pardon.
-
-
frag: vubec se ti nedivim ja si dneska nevzpomenu ani na konfiguraci prvniho pc. Hold kdyz clovek nesedi celej zivot u pc tak to zapomene. nic si z tech hateru nedelej:D muj prvni pc stal taky pres 100k tusim ze prvni hru kterou jsem na nem zkousel byl duke a quake jinak jsem k tomu mel i nejake bryle ale na nazev bych si nevzpomel jen si pamatuju kdyz jsem je vyhazoval o mnoho let pozdeji:D Tenkrat se delal jeste kvalitni hardware svedci o tom i CD prehravace ci projektory ktere fungujou dodnes. coz se o aktualni max 3lete vydrzi HW rict neda. hold znacka uz neni to co kdysi. jsem vedel ze drazsi kousek od sony nebude na dva roky
-
-
ty bys měl místo PC sedět u učebnice češtiny, píše jak dobytek.
-
-
-
-
Screeny a video z neoficiální (fanouškovské) třetí epizody Half-Life 2.
:'( -
-
Co tam proboha dělá Pulse Rifle z Aliens?
-
-
Kitchen simulator 2015
http://store.steampowered.com/app/399230
Někdo trolloově ve fc se ptal na cooking simulator tohlr je +- to samé... ba lepší. *5* -
-
Tady je squirty play od Jima Fu*king Sterlinga Son:
https://youtu.be/2jxFI1jC4hY -
-
An error occurred during validation.
This video does not exist.
Sorry about that.
Jsem byl zvědavej na to , protože to jméo (Jewtuber tuším li správně?) nic neříká a ono to asi porušovalo nějaké.. nepsané pravidlo.Tak nic, no třeba příště.
-
-
-
Lonesome Road, další DLC pro Fallout: New Vegas, určitěnevyjde v průběhu srpna, tvůrci se...
To je ta tajemna zasypana cesta na vychode mapy u Primmu? Cmaranice "Courier six", apod. ?
Ta me hrozne zajimala - asi se dalo cekat, ze to rozlousknou v DLCcku... -
-
Takových míst tam je docela dost. Upřímně doufám, že jich co nejvíce otevřou.
-
-
POE joke...
https://twitter.com/icequeenerika/status/584095214240931840/photo/1
*7* zachvíly budou tyhle sissinky určovat co ve hrách má být a co ne.(bonusweb.cz) -
-
já jsem tam furt hledal ten význam, kterej měl někomu vadit a to je ta upravená verze...
tohle je ta původní - http://static1.gamespot.com/uploads/original/1535/15354745/2841412-5299186766-obsid.png -
-
Vždyť je to vtip a dokonce vtipnej! Ale nějaká s prominutím "attention whore" to prohlásí za nekorektní a trans-mysoginní (WTF?) a sama se prohlašuje za trans-feminist?!? *7* Přátelé, řítíme se do pěkný ...
-
-
Ještě si ztoho cení sami vyvojáři? fakt, člověk by řekl že si za svoji hrou a obsahem, budou stát.
Měli by udělat hru v hlavní roli s transkou, aby se zavděčily jak bude krájet/řezat kvanta protivníků na počkání... bude tam hodně krve/čerstvého masa ale transgenderům se zvedne úd protože hrdina bude správně - transní. *12*
-
-
-
Je dobré si zjistit, jak to doopravdy bylo..
Ve zkratce "Tu básničku nechal změnit sám backer, ne Obsidian"
https://forums.obsidian.net/topic/74461-controversial-limerick-discussion/page-25#entry1631723
A tady nový memorial
“Here lies Firedorn, a bard, a poet
He was also a card, but most didn’t know it
A poem he wrote in jest was misread
They asked for blood, so now he’s just dead” -
-
To ovšem nic nemění na tom, že nějakou kravku asi začala svědit nebo co a tak si musela na něčem vylít žluč. Fakt už by to měli přejmenovat na Twatter, podle toho, co z tama leze.
-
-
Tahle přehnaná korektnost je úplně na hlavu.. *7*
-
-
Snad si můžou na KS nebo jinde vysomrovat na hru podle gusta, ale ono je asi jednodušší natáčet obsahově prázdné sra*ky a psát na Twatter.
-
http://mobil.idnes.cz/iphony-jsou-uz-rasove-korektni-d3i-/iphone.aspx?c=A150409_181510_iphone_jm
*15*
Stejná hovadina jako tahle zpráva. Aneb tím, že se budou ostatní více odlišovat tak to bude méně rasistické. Přitom ten smajl byl univerzálně žlutý a nevím o tom, že by si běloši stěžovali...
A do tohle upravený text na základně nějakého komického tlaku. Divím, že tak lehce podlehl. Sra*ka to je. I když v USA jsou cvoci a politická korektnost a tedy i nepojmenování problémů tam je skoro součásti bible. Poté bude jeden univerzální humor který nikoho neurazí a vše bude univerzální aby to nikoho nemohl urazit. To poté bude skutečně humor. -
-
Však o nic vesměs nešlo a souhlasím s jeho vyjádřením. Moudřejší ustoupí a kravka si myslí, že něco vyhrála. Ty nápisy nemají s hrou stejně nic společného. Takové věci může psát kdekoliv na blog, do komentářů atd.
Horší kdyby se musel modifikovat obsah hry (NPC, rozhovory atd.)
Ale spíše je mi líto, že vůbec něco takového postihlo i PoE. Lidstvo je prostě retardované. Nebezpečně retardované.
-
-
-
-
-
Jde o text backera, takže nejde o nic, co tam dali tvůrci hry...
-
-
To ale nemění nic na tom, že museli zasáhnout do hry, protože to "někomu" nepřišlo korektní *7*
-
-
A mimochodem existují i hráči, kteří by byli nejraději, kdyby v té hře nebyli od backerů vůbec žádné texty... Občas to trochu může ovlivnit tu atmosféru hry.
-
-
V jedné z nahrávacích obrazovek je o tom zmínka. Lidé to tedy nemusejí číst, aby jim to nekazilo atmosféru.
Mě to třeba nevadí a některé i pobaví.
-
-
Předpokládám, že změnu provedli poté, kdy se to nezdálo ani jim správné. Kdyby za tím textem stáli, tak ho tam nechají. Poslední slovo mají tvůrci hry. Teď se z toho dělá, jako že to změnit museli... (nemuseli, kdyby nechtěli)
-
-
vies co je shitstorm ktory by urobili ochranci ktori to maju v naplni prace? :)
-
-
-
-
-
Matadoři z Digital Foundry přivezli ze Švédska srovnání next-gen a PC verzí Battlefieldu 4.
Kromě rozlišení, který mluví jednoznačně pro PS4, to je vizuelně dost podobný. Xbox verze je kontrastnější, což je naprosto jedno, tam je to o osobních preferencích. PS4 verze vypadá, že má navíc nějakej lacinej post-proces AA, nejspíš založenej na FXAA, kterej je do FrostBitu implementovanej. Xbox vypadá že běží bez AA. Ve výsledku je to docela jedno. Důležitá bude samotná hra, a ta je podle toho co jsem zatím viděl a zkoušel ve všem lepší než BF3. Největší radost mám z designu map. Je vidět, že se DICE hodne naučili. Taková Teheránská dálnice, Bazaar nebo Metro byly vysloveně nepovedený. Moc úzkejch hrdel, kde se všichni potkali v jedný nebo dvou uličkách a tam se spamovalo vším, co bylo po ruce. S BF4 to zatím vypadá slibně. Fakt se těším. -
-
V Metru se holt ukázalo, kdo má koule na to prorazit campery. A šlo to.
-
-
Jo no, ale to jsi musel mít tým, kterej se dal strhnout k tomu, aby přestal taky campit, k čemuž se hodně lidí ze zoufalství uchylovalo, a jít tam s tebou. A pak to byla taky slušná loterie. A to nemám rád. Ten tým, co začínal nahoře měl prostě obrovskou výhodu, protože hlídal tři úzký chodby, kdežto ty co šli zezdola se museli najednou zorientovat v mnohem širší hale plný schovávaček a míst na campení. Ono to jde, ale jen za určitejch podmínek a jeden tým to má prostě lehčí, protože pokud neudělá vysloveně chybu, tak si většinu vlajek pohlídá po celý kolo. A to je u mě špatnej level design.
-
-
Teheranska dalnice mela nejaky uzky hrdla?
Bazaar mi prisel jako dobra pechotni mapa. Jenom metro me stvalo. Jedno uzky hrdlo je prece jenom trochu malo. -
-
Bazaar byl supr... Člověk nechal psychopaty bojovat v tý nejfrekventovanější uličce a zbytek mapy byl výbornej...
-
-
Nevím, co se vám na Bazaaru tak líbilo. Celá mapa měla prakticky 3 cesty. To je tak akorát při při nějakejch 24 hráčích. Už 32 bylo pískoviště camperů a loterie náhodnejch kulek. Metro to samý. Troje schody a to je všechno, jinudy cesta nevede. A Teheránská dálnice se nikdy skoro nehrála, teď už tuplem ne. Z těch třech byla podle mě nejlepší, ale bůh ví jaká sláva to taky nebyla. Půl mapy na šířku bylo prakticky otevřený prostranství. A Damavand Peak Conquest byl už vysloveně špatnej vtip. S Shanghaií se to nedá vůbec srovnávat. Ta mapa má mnohem víc možností postupu, navíc tu nejotevřenější část můžeš proplavat pod vodou, a snipeři taky truchlit nemusej, protože maj střech na hraní víc než dost. Za jedinou opravdu podařenou mapu vanila trojky považuju Kaspickou hranici v Conquestu. Ještě Firestorm ušel a Noshar Canals měly dobrej TDM. A když do toho zapojím fakt, že mapy se ve čtyřce měněj podle potřeb jednotlivejch módů, takže v Conquest Domination vypadá část Shanghaie jinak, než v Conquestu, tak se trojka nechytá už vůbec. Třeba na Kaspickou se vůbec nemuseli namáhat dávat TDM nebo Rush. Prakticky to nikdo nehrál a myslím, že je docela jasný proč. Jestli jste s těma mapama byly spokojený, tak vám to přeju, ale já je velmi rychle přestal hrát a po tom co jsem viděl a zkoušel do čtyřky v tomhle směru vkládám velký naděje.
-
-
Má snad něco na Heavy Metal, Oasis, Nelson Bay, Panama Canal nebo Cold War? Z BFBC2 samozřejmě.
-
-
Nevim, hrál jsem Play4free než z toho udělali Pay2win, alá headshoty z klasický sniperky tě nezabijou, když si zaplatíš armor, pak celou trojku a čtyřku betu. Po Shanghai jsem běhal a viděl jsem podrobnej záznam z Paracel Storm a Flood Zone a z herního hlediska se mi ty mapy zamlouvaj víc, než co nabízela trojka.
-
-
Ach jo ty tvoje slohovky nas nepresvedci! Si proste totalni lama! Doufam ze te nepotkam v bf4. *1* (Musel bych se smat tvemu gameplayi *1*)
-
-
Ty jses fakt traged *1* Ten rozmazany nick mam verit jako ze jsi to ty ? To je bida! Prohral jsi na plne care! *2*
-
Škoda, že nepřišel, mohla bejt sranda. Ale bavil jsem se i bez něj :)
http://www.imagehosting.cz/?v=obrazehoh.jpg -
Ty jses velkej kluk ja vim ze? V bf3 te zajima TDM ? Vubec nevis o cem bf3 je prosim nekupuj si bf4! *1* A na netu je kazdej nabouchanej typek ze ? Pod do hospody dame rec? *14*
-
Tak tímhle jsi se pohřbil chlapče a nehodlám na tebe dál reagovat. Hubu plnou řečí, ale když dojde na věc, tak stáhne ocas a zaleze pod židli. Mohli jsme jít na férovku, klidně bych šel i na servr pro míň hráčů, abysme se potkávali častějc. Co čekat od člověka, co tě osloví idi*te v první větě, že...
-
Ty jses fakt hloupej jit na nemeckej server? *1* A jeste 24 hracu? To neni ps3 ja chci poradnou bitvu 64 hracu a ne TDM ,ale large conquest ty nulo! *2*
-
Tak se pojď zasmát, Noshar Canals TDM?
EDIT: -=[Die Urgesteine]=- Fun Clan Germany -=[NO RULES]=-
Germany Team DM • Noshahr Canals
Pro 24 hráčů, na tu mapu až až, aby to nebyla řezničina ale slušná hra. Budu tam, můžeš přijít.
-
-
-
-
-
Bla bla bla Metro nejhranejsi mapa idi*te! A bazar a teheran jsou nejlepsi pechotni mapy!
Vis uplne howno
-
-
Mirrors Edge 2 mi přijde více scifi než první skvělý díl. Mirrors Edge 1 byla hra o jednoduché a zároveň krásné grafice. Tato kombinace a vyváženost byla skvělá.
Ještě než mi dáte všichni kupu dislaků, neb jsem podle zdejších 12 lidí ze 13 deb*l a všichni tady rádi utíkají z dnešního světa do středověkého Kingdom Come nebo Deux Ex, či cokoliv jiného mimo dnešek. Chci vystavit jednu otázku:
Proč tam přidávat další nereálné monumentální stavby a různé special run speed police? Parkour není o tom, že si vymyslíte vlastní město a pravidla, je to o transformaci do běžného, dnešního, vysokými budovami obléhaného města.
Nereálnost je odhánění hry od hlavní myšlenky.