-
Interstellar
Ted sem dosel z kina a je to strasna kravina. Skoro tri hodiny nudy a logických nesmyslu. Konec v "knihovne" tomu nasadil korunu. Nikdy vice. Zlata Gravitace...
P.S. Koukam, ze je to i mysteriozni film. V tom pripade radeji doporucuji film: Borgman. -
-
Nikdo nemuže za to že ten film nechápeš. Interstellar je vědecky velice, opravdu velice dobře vypodložen a víceméně vše v něm dává smysl... Insterstellar je film pro lidi co o červích dírách, černejch dírách, relativitě a časoprostoru něco vědí
-
-
Mne se teda Interstellar moc moc libil a to hlavne diky hudbe a atmosfere ale s tim vedeckym vypodlozenim to zdaleka neni takova parada i kdyz se mi libi jak tam pracujou s casem.
-
-
No hele já sem do vesmíru a těhletěch problematik velice dlouholetý fanda. Takže za sebe si troufá tvrdit že to je podložený jak to jen jde. Je samozřejmost že to co je uvnitř černý díry nikdo neví, ale ve filmu se s tim poprali docela fajnově
-
-
No pokud jsi takovej fanda tak jiste vis co se stane s cimkoliv co pada do cerny diry nez se dostanes za horizont udalosti... A taky tusis ze kdyz ze zeme odletas s velkou raketou tak mozna budes potrebovat jeste vetsi abys odletel z planety co ma 130% gravitace zeme. Troufam si tvrdit ze i ten manevr kterym vytahli tu zenskou z cerne diry je taky totalni ptakovina.
-
-
Ja vim ze je to film a dokonce film ktery se mi dost libil ale kdyz jsme tu u tech vedecky vypodlozenych veci.
-
Já ti něco prozradím je to jen film, ale psss
-
-
-
-
-
V kině jsem z toho byl nadšenej ale vyprchalo to celkem rychle. Taková Odyssea pro masy. To se mi letos víc líbil Guardians of Galaxy a As Above, So Below. No a Hobit, ještě že jsem na tom byl ve 3D ale pořád lepší jak dvojka.
-
-
U Guardians of Galaxy jsem se hodně slušně pobavil, výborná sci-fi komedie. Ten horror z pařížskýho podzemí, taky nebyl špatnej, na to že nemám rád filmy točený roztřesenou ruční kamerou.
-
-
Je normální, že se to někomu nelíbí (to máš jako u her), ale každopádně internet s tebou nesouhlasí :)
http://www.imdb.com/title/tt0816692/?ref_=nv_sr_1
(vzorek hodnocení slušný) -
-
Já to mám opačně. Gravitace fajn v Imaxu, ale jinak film o ničem, Interstellar mě bavil mnohonásobně více jako všechny Nolanovy filmy. Pokud chceš zklamání, zkus posledního Hobita....
-
-
mne sa hobit pacil, splnil to, co bolo v knihe, inteligentne vysvetlil par tolkienovych logickych kiksov v knihe(ako sa tak rychlo a nepozorovane mohla dostat goblinia armada k ereboru), a sadla mi tam aj tauriel a jej vplyv na legolasa --->preco sa vlastne skamaratil s gimlim
vesko, prezrad, cim ta vlastne sklamal hobit? ved od zaciatku bolo jasne o com to bude
btw, smutne na tom je ze je to posledne plnokrvne fantasy, ktore sa natoci..(warcraftu neverim, zda sa mi priliz infantilny) -
-
Minor spoiler alert.
Mě poslední Hobit také celkem zklamal. Nevadí mi záležitost kolem Tauriel; co mi ale vadilo, bylo zakončení - které vlastně žádné nebylo. Co se stalo se zbytkem trpaslíků? Kdo je jejich dalším králem? Ani žádný náznak rozloučení s Thorinem, vážně? ...
Možná mi absence tohoto všeho vadí víc jako někomu, kdo četl knihu a ví, co se stane, než kdybych ji nečetla. -
Hobit byla blbost, a hlavně konec nedává smysl!!! Legolas jde najít hraničáře...ALE Pán prstenu se odehrává až když je Bilbovy 111let, to by za tu dobu byl hraničář dávno, dávno po smrti
-
-
Jak je vlastně starý Aragorn? Zaprvé je to potomek Númeronců, Dúnadánů a Vysokých elfů. Už jenom první dva mu dávají dlouhověkost, kdy většina Gondorských králů před pádem žila více jak 200 let. Aragorn se narodil 2931 Třetího věku, bojoval za Rohan i Gondor, nosil Barahirův prsten (prsten krále elfů, kterého zachránil král lidí, je to v Silmarilionu, víc se mi teď nevybavuje).Aragorn znal Gandalfa více jak 50 let než se s ním a Frodem vydali pro prsten. Umřel v nějakých 209 letech, ale to bych si musel znova přečíst dodatky k Návratu krále, abych ti to řekl přesně. Takže první číst knížky a pak psát. Ne psát a pak se ztrapnit;) Zrovna tohle bych Hobitovi nevyčítal. Je tam tuna jiných blbostí.
Souvislosti ti dojdou mnohdy až později: https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10885302_10153025158846840_614108400352464571_n.jpg?oh=dea98a3a48d22d28ffe18f29b32b705e&oe=54F927DF -
Nejenže žil v době Hobita, dožil se Pána Prstenů, ale pak ještě 100 let vládnul Středozemi. V jeho předcích jsou elfové i jedna bohyně, pokud si správně pamatuju.
-
Mrkni na prodlouženou verzi Dvou verzí a bude ti to dávat smysl, v době bitvy o Hlmův žleb je totiž Aragornovi už 87, protože pochází z dávno ztraceného rodu dlouhověkých lidí *3*
-
-
Jen to upravim.. nekoukej se na prodlouženou verzi Dvou Věží... Read the fuckin books! Dyť Tolkien je základ kurňa. Dneska po vás nikdo nechce abyste četli povinně bibli, ve škole povinná četba skoro neni, tak otevřete knihy z vlastní iniciativy, ne? Já bych se styděl psát vo čemkoliv z Tolkienova univerza, byť jen do stupidních games.cz diskuzí, kdyby jediná moje zkušenost s nim byla skrze postupně vyčpívajícího Petera Jacksona.. (Nedej bože přes nějakou generickou AC wannabe hru z wannabe Středozemě)
-
Aha no vidíš to díky! měli to tam říci trochu dukladněji... kdo se v tom má takhle patlat :D
-
*Dvou věží *15*
-
-
-
mně v zásadě přišlo, že se za ty tři hodiny nic nestalo... řežba řežba řežba, konec :) ale tak jasný, když nebylo z čeho brát, už Jackson moc vymyslet navíc nemohl... slušná tečka, ale na dvanáct oscarů to fakt nebude (myslím, že žádnej)
mimochodem, nejlepší je pro mě furt první díl Společenstva, tam se furt střídaly prostředí, seznamovalo se, jak se dalo, ten si dám vždycky znova rád :) -
-
no, boli to dve hodky :)
jj, bol to slusny fantasy akcny film, a kaslem na oscary, ako vacsina ludi :)
Spolocenstvo je v tom jedinecne, pretoze bolo prve (btw, prvy hobit je robeny presne tak isto ako spolocenstvo - na minutu presne urobene sceny):)
-
-
-
-
2001: Vesmírná odysea *14* mě se líbil i Moon trochu lacinější ... Gravitace se mi líbil vizuál jinak je to taky trochu nelogický a škoda známých xichtů.
-
-
The Order 1886 dohrají pouze čtyři majitelé hry z deseti.
Asi to je moc dlouhý... -
ReCore nebude exkluzivitou pro Xbox One a během tohoto roku zamíří i na PC s Windows 10.
Počkat, takže zachvíly Sunshine zvrácenost bude na pc taky a co Quantum Break hm... to trochu ten mrkváč už přehání ne? *7* Exkluzivitám se tomu říká právě kvůli tomu že jsou exkluzivní... -
-
nevím co je Sunshine, ale u Recore se to dalo čekat. exkluzivní na konzole budou dál a Microsoft na tom vydělá i tak
-
-
Tam ta šílenost nebo Sunrise... nicméně exkluzivní bude jen Sony protože si za tu exkluzivitu patřičně platí *3*
-
-
-
PlanetSide 2 Beta keys
pokud má někdo 3 dny před vydáním ještě zájem zde jsou klice na betu PS2
7GKF9FT24GMM9TFP9T6F
XT63C2NRKK2NFD3CER3D
NHE6EN2JPKJ2ACTDKJ7H
6XTJ3KN27FADJE39NZPC
27CRRHAF74KH9Z2E9DFT -
-
To je moc hezký, ale beta pár hodin zpátky skončila :)
-
-
hw dotaz
Doporučili by jste přetaktování i7 2600K 3,4 Ghz? Četl jsem že se zkrátí životnost. Jsou s tím spojené rizika (+ budu muset kupovat nové chlazení?) -
-
Lepší chladič budeš potřebovat určitě a životnost se zkrátí zanedbatelně jestliže nepřekročíš doporučené napětí.
Máš "K" CPU a ten je uzpůsoben k taktování. Některé hry těží z frekvence více a jiné méně. Jestli máš na lepší chladič a pastu a máš desku které to podporuje, tak tím nic nezkazíš. Teploty lze také udržet pod nějakou hranicí. -
Taktování = vyšší teplota = nižší životnost. Na každé taktování cpu, je lepší mít něco lepšího než seriový chladič. Ty základní většinou nejsou na taktovaní vůbec dělané. Otázka je proč to chceš taktovat, ten procesor je silnej i bez toho. Osobně mám v bedně ještě starší I5 2500k a taky není potřeba ho vůbec taktovat.
-
-
Díky za komentář. Myslíš že utáhne i novější hry?
-
-
Zvládne v pohodě. Tady máš i docela dost podrobný test přímo toho procesoru, i taktování. Pokud budeš kupovat chladič, tak doporučuji Noctua (vyjma modelu NH-L9, ten se moc nepovedl na netu jsou taky testy chladičů), jsou drahý, ale zase fakt kvalitní, v tomhle se vyplatí celkem připlatit, obzvlášť když chceš taktovat. http://pctuning.tyden.cz/hardware/procesory-pameti/19723-core-i7-2600k-a-core-i5-2500k-velky-test-intel-sandy-bridge?start=1
-
určitě
-
-
-
-
Podle reportu měl Facebook podepsat exkluzivní smlouvu na Assassin's Creed a Splinter Cell hry pro virtuální realitu.
To by byl humus🤮 hlavně chudák úlomek střepiny by byl těžce ponížený.
-
EverQuest Next vyjde primárně na PC, Playstation 4 verze zatím není v plánu.
Doufám že to na PS4 co nejdřív udělaj. Vypadá to zatim dost nadějně. Navíc myslim že by se tam takový MMORPG opravdu vyjímalo -
Jaká je nejpopulárnější herní platforma pro piráty? S náskokem vede PC, nejmenší množství...
To jako na těch lodích ještě stíhaj hrát na PC? -
-
A ještě k tomu chlastat rum !! *3*
-
-
Media Molecule zaměstnalo (zatím) 5 lidí, kteří vytvořily zajímavé levely v editoru LittleBigPlanet.
Pravopis!!! Bleskař se už určitě stydí, že *1* -
-
Bleskař se stydí za každou chybku, kterou provede O:)
Díky
-
-
Transformer-like PC Chassis
https://www.youtube.com/watch?v=weqe3PM1Cpg (akorát to otvírání mohlo být rychlejší) *2* -
-
Jako jooo, vypadá to cool, ale praktičnost bude asi trochu někde jinde - hluk a prášení dovnitř case.
-
Oceňuji technické zpracování, ale k čemu je něco takového reálně dobré? Vždyť tam jsou šíleně velké spáry. Neovlivňuje to nepříznivě proudění vzduchu? Nebo jsem to nepochopil a je to jen taková frajeřinka, která nikdy nebyla a nebude určená k prodeji?
-
-
Říkají tam něco o využití pro vývojáře hardwaru ale souhlas, je to frajeřinka pro návštěvy *4*
Naopak tohle je už reálnější a zároveň krásné:
https://www.youtube.com/watch?v=uOWMISiLN5Q
https://www.youtube.com/watch?v=YTevIcXDxUY
https://www.youtube.com/watch?v=zNIlqkFLbSY -
-
Nádherná věc a k tomu ještě funkční. *14*
-
-
Je to frajeřinka.
Chladit to bude dobře. Má to vodní chlazení tedy teplo to odvání někam, kam to je určené. A ten tvar není tak zásadní aby to přidala +10 stupňů. Prostě to nevadí :)
-
-