Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Letní výprodej na Steamu proběhne od 22. června 18:50 do 5. července 19:05.

a bleskaři, z jakého ověřeného zdroje tuto informaci máš?
    • froztik
      https://www.reddit.com/r/Steam/comments/6aec94/steam_summer_sale_2017_date/
  • První fotky z Convention Center a více či méně přilehlého okolí poslali z Los Angeles naši...

Jahahahaaaa - koukam ze "roudnicka rapova scena" je uz fakt fenomen : D
    Muj nejoblibenejsi vyblitek je (u nas uz kultovni)
    "Neni cas se votacet a koukat dozadu..je potreba makat!..AH!..akoukat dopredu!" : D
    To video jsem videl snad stokrat a dneska se u nej rachal zase.
    Pro negramoty: ; )
    http://www.youtube.com/watch?v=ww4XqAE6UyM
    • Od negramotů pro negramoty. Nepředstavitelně oduševnělý videoklip. *1*
      • Eh? Ja chtel teda asi rict spis "ignoranty" a kazdopadne jsem to myslel jako humornou srandu zalozenou na vtipu a legraci.
        Stejne jako vlastne celej ten blabol - ted jen nevim jestli vsichni minuskari brali vazne (to snad ani nejde), nebo jestli to je zase proste minus pro Crooka : D
        Nebo jestli se ten klip fakt nekomu libi - to ale snad ani nejde! : D
        • "humornou srandu zalozenou na vtipu a legraci." *11*
          • Uz ti chystat diplom za vsimavost ; P
            • asdf

V tom případě já ti chystám jeden za demenci. *12*
  • Veskoslav

Poněkud mimo herní scénu

Máme bronzovou medaili:-)
    • Pro některé bys měl říct z čeho, třeba se tak neorientují.
      • Veskoslav
        Biatlon, sprint na 10 km muži:)
        • ucho
          na gamepadu nebo s klávesnicí a myší?
          • Samozřejmě že na klávesnici s myší. Paralympiáda je až jindy.
            • Sice mi je uprimne jedno, kdo na cem hraje, ale tohle me opravdu pobavilo. *1*
            • trefně řečeno :)
          • Veskoslav
            Budeš se divit, ale ani jedno protentokrát:)
            • Wii? Kinect?
  • VaZqeZ_EU

Tom Clancy's The Division [Agent Origins]

Tahle část (7:29min) nádherně vystihuje atmosféru hry: https://youtu.be/KHB3JhQf9bc?t=1452 *14*
    • Co to je? *1* *1* To je parodie, nebo to myslí vážně? Takovýhle přestřelky jsem viděl naposledy snad u Ramba, ale tam ho aspoň párkrát trefili. *1*
      • VaZqeZ_EU
        Škola: Tučňákova školka pro žáky se sníženou kapacitou mozku
        Zaměření: Postupy Hejtu 4. kapitola - Trollování v praxi
        Třída: 6A
        • No troll jsi možná tak ty. Technicky je to video pěkné. Chápu i, že tvým cílem bylo poukázat na atmosféru a ne video samotné. Ale faktem zůstává, že ten klišovitý děj a výkony "herců" jsou šílené. A na konci té bojové scény, snad každý dopředu ví co se stane, z takových scén mi je trapně. Pokud si to neumíš přiznat, tak je mi tě líto.
          • kennyB
            Proč je ti trapně??? Není to trailer na celovečerák, ani na seríál, ale na hru. Myslím, že je to zahraný slušně a herci z dnešní tvorby se od nich můžou klidně přiučit.
            • Ok, mám jiný názor. Scéna typu krytí za autem a z 5 metrů je stacionární protivník s kulometem netrefí přes boční skla, to není nic pro mě.
    • Kde je auto heal?

Ale konečně next gen grafika. Snad to rozjedu *3*
    • kennyB
      Nejvíc se mi líbí tohle video https://www.youtube.com/watch?v=X40CTplhI9s
    • Maj v tom videu nejaky strasne OP zbrane... dik zabiji nepratele na jeden zasah.
      • Tilwaen
        Když to zprůměruješ se zbraněmi nepřátel, tak je to tak akorát. Třeba jak ta scéna, kdy z pár metrů čumí skrz okénko přímo do hlavně, ale hlavní záporák se ne a ne trefit *1*
    • Teda jak po sobe strili z 2m tak to vypada spis komicky.
      • VaZqeZ_EU
        Taková situace může v boji opravdu nastat. Mají zbraně spíše na střední vzdálenost, takže na 2m to není tak lehké RYCHLE pod palbou zamířit.

Ale to vše je třeba brát v tomto případě s rezervou. Jen jsem poukázal, že to vystihuje atmosféru, což se jim podle mého povedlo.
        • Takhle kontaktni boje byli mozna tak ve 2. svetove. Dneska neni problem trefit kleciciho panaka na 200m. Vem si, ze nejaka 9mm pistole ma ucinnou vzdalenost asi 30m.
          • Presne ve druhy svetovy meli stary zbrane ktery strileli min presne a dneska maj novy a ty strilej presnejc na vetsi dalku takze se nemuze stat ze by nekdo bojoval na blizko.

:DDDDDDDDDDDDD
  • Keyz

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Graphics & Performance Guide

http://www.geforce.com/whats-new/guides/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-graphics-and-performance-guide
    Také vyšly nové ovladače pro MGS i Maxe
  • Jack1947

<span class="time" title="19. 6. 2018 12:00">12:00</span>
    Vývoj <strong>Cuisine Royale</strong>, původně aprílového vtípku od vývojářů z Darkflow Studios, pokračuje. Pokud si nainstalujete Early Access verzi do 25. června, získáte tento battle royale titul zdarma

Určitě zkusím, vypadá to dost legračně přiblble.

• kuRe
      Bohužel jen nevypadá. Ta hra je naprostá tragédie. Postava se hýbe jak zfetovaná opice. Random spawn? wtf? Další odpad v Battle royal řadě.
    • To je přesně tvůj problém Jacku, spamuješ příspěvkama, který nikoho absolutně nezajímají.
  • The Long dark

Dneska vyšel nový update pro The long dark - co jsem zbežne proletl noty, tak se jedná o balanc, co bylo treba. Kdo tu hru nezná, doporučuju!
    • https://www.youtube.com/watch?v=EKV7P1054lc
  • open beta RS

no tohle kdo vymyslel, tohle má vyjít příští týden ? jsem pobouřen
  • Steam Witcher 80% off

80% sleva na oba Zaklínače !!

Zaklínač 1 1,59€ (=44Kč)
    Zaklínač 2 3,99€ (=110Kč)
    • do 17.2
  • Trol.diskuzni

The Elder Scrolls V: Skryrim Vám s novým beta updatem (v1.6) umožňí bojovat proti nepřátelům,...

Hurá sláva! Teď ještě aby koně nezačali běhat pozpátku a 12/10 zcela zasloužené...
    • -

Keď povieš 1 vtip x-krát, prestáva to byť vtipné, vieš môj?
    • To ses uz opravdu tak zoufalej,ze musis psat stejnej prispevek do dvou oddelenych diskusí? *1*
      Vazne by jsi mel uvazovat o zmene jmena na Trotl.diskuzni,protoze tvuj projev patri do uplne jine ligy,nez je trollovani *1* .
      Lepe by to vystihovalo tvou jedinecnou osobu *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit