-
Dragon Age: Inquisition, 10 minut gameplaye na IGN
https://www.youtube.com/watch?v=FfGTtyYeO8E -
-
Zatim snad nejslabsi E3 video co jsem videl...
Update: Uz ne... viz FC4 -
Na můj v kus trochu diskotéka ty souboje a celkově mi ta grafika přijde, že by měli udělat v Bioware námátkový test na drogy u grafiků. Mám raději chladnější barevná spektra ve hrách
-
-
*9* WTF?
Je to moc barevný a není to japonské šílené RPG. Já mám, rád když to je od něčeho pořádně udělané. Pořádné šílené japonské RPG klidně ocením i když to nebudu hrát, ale tohle vypadá divně. Je to barevný jako omalovánky, bude to mí západní styl vyprávění, máto v názvu vážné téma inkvizice..
Navíc stejný systém rozhovorů pro lidí, kteří umí rozpoznat obrázky (to umí snad i id*ot). Vždy víš jakou, emoční reakci tvoje odpověď vyvolá, protože to prostě vidíš. To je tupost. Zlatá jednička. Bohužel.
Když máš někdy 2 volby jak to hrát (3rd person anebo taktický pohled jako v DA 1), tak ani jeden většinou nemá něco navíc aby jsi nikoho nenaštval. Tedy asi bude jedno co použiješ = nebude asi taková potřeba nějak taktizovat, když tam je možnost hrát to jako akci. Jakmile kamera není účelná a je to jen jako volba, tak se hra často té volbě přizpůsobí. Co kdyby to tak někdo hrál, tak to musí fungovat aby se nenaštval...
Ani komentář borce pod videm to nijak nezlepší:
Wow, this looks fantastic. That dragon fight is everything a dragon fight should be. Holy hell." (Btw: kdyby to byl drak co umí létat, tak by asi vzlétl a byl by jsi v řiti :) ) -
-
Vsadím se (a opravdu doufám!), že ta obtížnost půjde upravit tak, aby hra hráče nutila používat ten taktický režim.
Graficky mi to připadá, že se v EA nedokázali shodnout, jestli to bude víc jako jednička nebo dvojka. Nepůsobí to už tak komiksově, ale barvama to hýří neskutečne :D.
Ale ten souboj s drakem. Ten mi přišel strašně fajn. Hned jsem si vzpomněl na trailer k jedničce -https://www.youtube.com/watch?v=u2903GwmMEA . A to je přesně to co od DA3 očekávám a co si přeju.
Teď už jen aby to fakt takový bylo, ale úplnej průšvih to snad nebude....snad. -
-
Vsadím se (a opravdu doufám!), že ta obtížnost půjde upravit tak, aby hra hráče nutila používat ten taktický režim.
bohuzial, od 1.DragonAge je zvysovanie obtiaznosti len oblbovanie - zvysuju sa len rezistancie, pridavaju imunity(zlaty BG2 a suboje s magmi - to uz sa nezopakuje) -
Jo, možnost nastavení by byla dobrá. Ale to se moc nenosí....
Jasně, že jsem přeháněl u toho draka ale šlo by to klidně udělat, že by jsi draka musel prvně nějak dostat na zem a znemožnit mu let aby to prostě bylo výzva zabít draka..
V DA:O ten drak kopal skákal apod. Tedy byl celkem aktivní :)
-
-
-
-
-
Na Nintendo eShop dorazily jarní slevy, které nabízí až o 30% levnější 3DS a WiiU hry. Jarní slevy na vybrané hry pro Xbox One a Xbox 360 se nevyhnuly ani Xbox Store.
Chtělo by to dodat, že se to netýká Evropy ohledně Nintendo shopu -
Red Dead Redemption pc
Zdarec lidi nevíte někdo jestli bude Red Dead Redemption na pc ? Někde jsem četl že tento rok by možná měl vyjít ale nikde jsem nevygoogli žádne oficiálni prohlášeni,a to je škoda,westernových her s otevřeným světem je na pc opravdu málo, snad jen GUN :( -
-
To sotva. Navíc by to museli celé předělat aby se na to šlo podívat. Je to staré jak Metuzalém. Lepší je Juarez: Gunslinger
-
prej v nějakejch Rockstarskejch reportech se to psalo, ofiko asi nic... http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/Possible-Red-Dead-Redemption-PS4-PC-Remaster-Coming/td-p/44695702
-
-
V tom článku se píše že prý by to mělo vyjít někdy v březnu ale jestli to není nikde oficiálně potvrzené tak o tom dost pochybuji,škoda no zrovna tuhle hru bych si na pc opravdu moc rád zahrál.
-
-
Zkus PS3 emulator.
-
-
Bojím se že na to nemám dost výkoný komp ono hry přes emulátory jsou docela náročne na procesory atd. a zkušenosti mám zatím jenom s emulátorem na ps2 na kterém jsem hra metal gear solid 3 a i ten jsem musel dost dlouho nastavovat aby mi to běželo jak má.
-
-
Maji tam zrovna na titlni strane, ze na tom beha gta V. Podle videa i celkem slusne, ale nevim jak moc je to verohodne a stahovat se mi to taky nechce. Jestli je autor zoufaly, tak bych to asi zkusil.
-
Hodně štěstí s takovýmhle emulátorem. Prostě doteď X360 a PS3 emulátor není a ještě pár let ani funkční nebude...kupte si konzoli za 3 litry z aukra...
-
na PS3 je leda RPCS3, ale bude ještě dlouho trvat, než se přes to bude dát něco hrát, jestli vůbec někdy
-
??? .... http://playstation3emulator.net/
-
On hlavně žádný fungující emulátor PS3/X360 na PC neexistuje, bohužel.
-
-
-
-
-
-
Zatímco v Severní Americe už expanze Goblins vs Gnomes pro Hearthstone už běží, vydání evropské verze se zadrhlo a momentální časový rámec zní "během 24 hodin." Alespoň do startu dostanete tři balíčky GvG zdarma.
Celkem dobrej fail... ale co... ona někoho Evropa ještě zajímá? Vždyť je přece normální, že na ni všichni kašlou (vždy pozdější vydání hry než ve světě). -
Unikly obrázky z alfaverze multiplayeru Battlefield 3.
i na nejnizsi detaily to vypada lepe jak mw3 -
-
Řekl bych, že se tady značně vytrácí objektivita. Zcela jasně vypadá MW3 oproti těmto screenům BF3 v alfa verzi se zabugovanou grafikou lépe. BF3 vypadá ve videích úžasně, jsem zvědav na to, jak bude optimalizován a jak poběží na různých sestavách. MW3 už není MW a tím pádem ani CoD, když ho tvoří směsice 3 studíí, z čehož asi 3% jsou původní vývojáři série Call of Duty. Nedá se proto čekat nic zázračného. Studio dalo příkaz vytvořit další díl a naservírovalo jim podporu, aby měli alespoň něco proti konkurenci. I tak si ale hru zahraji, nemusím vytvářet bezduché kecy o tom jak je to hra o ničem, když jedinné co jsme viděli, jsou záběry z traileru.
-
-
Nepotvrzený drb tvrdí, že se pracuje na remasterech prvních dvou dílů Tony Hawk Pro Skater.
Vid remaster byl nedávno ne?
-
No nic jdu chrápat
a zejtra šlohnu něco v pobočce EA v hodnotě 1500,- kč,nebo aspoň Starmanovi kšiltovku,když mě dnes EA pod falešnou záminkou okradla *16* *16* -
Dobrý den, psal jsem níže své problémy se svou graf. kartou. Myslíte, že má v mém případě smysl pečení?
-
-
jen nezapomen ze ji musis zapekat v mikrovlnce, v klasicke troube postup nefunguje!!
-
No vidíš já jsem ted zjistil že se mi docela slušně přehřívá CPU a budu potřebovat koupit termální pastu a hlavně vyčistit celej case.
-
Tak za pokus to stojí, u nás ve firmě se běžně opravují BGA pouzdra a i na profi opravovací stanici to je pořád 50:50 natož doma v troubě, ale pokud ji chceš stejně měnit tak za tohle nic nedáš.
-
-
Ghost of a Tale
Je to venku *14*
Hra s předběžným přístupem
http://store.steampowered.com/app/417290/?snr=1_620_4_1401_46 -
-
Kvalitní portréty všech bojovníků z Mortal Kombat.
Ajajaj. Co já bych jen dal za PC port *9*