Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTA IV - Multiplayer.

Hledám do GTA IV nějakou obdobu SA:MP.

Zkusil jsem IV:MP, ale to i po velké snaze nefunguje. Ani jsem se nedostal do hry.

Nezná někdo nějaký funkční Multiplayeru do GTA IV?
    • Jack1947
      Ten co byl spojen s GFWL už nefakčí jo ? lool (ofiko)
      • Hmm... Spíš potřebuji něco, abych mohl hrát i se svými přáteli, co hru mají stáhnutou.
        • davskal
          sakra, dyť jí rozdávaj co kvartál skoro zadarmo
  • Upoutávka na příští číslo francouzského OPM slibuje odhalení nějakého velkého comebacku.

Silueta mi přijde jako Tony Hawk, že by návrat ke kořenům? *3*
  • Veskoslav
    IGN opět ukázalo, proč ho nikdo nebere vážně. CoD AW 9.1, Evolve 9. CoD Ghost 8.8 a nejlepší nakonec, naprosto zasloužené CoD BO3 za 9.2. Je to jenom číslo, ale jasně ukazuje, že IGN je partička CoD dětiček, které nebere vážně ani část vlastní redakce. Nový DOOM 7.1. Doporučuji přečíst zejména těm, co nadávají místním redaktorům za úroveň:)
    • Hele za mě singl 9-10/10, multiplayer je tak rozbitý, že bych tomu nedal ani 1/10 a oni to prostě zahrnuli do hodnocení. Ano vůči skvělému singlu je to nefér, od ign beru vážně jenom recenze na nintendo tituly, ale skutečný důvod proč tomu dali tak málo - abych parafrázoval oblíbený youtube vtip na IGN - Too much demons 7/10 *1*
    • Draken69CZ
      "Nový DOOM 7.1." Výsměch jak tohle mohlo dostat tolik *16* Cítím s tebou.
    • Dali moji oblibene hre spatny hodnoceni. Asi se mi zhrouti zivot.
    • Ja novyho dooma fakt miluju ale s timhle asi zit dokazu.
    • Ty si myslíš, že to bude jediná sedmička?
    • Zase tak tragicky bych to nevidel. Proste je jina doma a podle toho vypada i hodnoceni. Ja na doomovi vyrostl ale proste dneska me to uz nebavi.
    • recenzoval to aspoň stejný člověk?
  • Délka herní doby ve hře Wolfenstein: The Old Blood

Pokud už někdo z vás dohrál nového Wolfensteina, kolik hodin vám to zabralo?
    • Jack1947
      http://howlongtobeat.com/game.php?id=24484 Já jsem zatím v chapter5 a stále žádní zombíci *9* , snad se to zlepší nové zbraně se mi líbí. *4* Hezká porcovaná. *5* *14*

Taky hrát to vkuse není divu, no s pauzou na oběd. Hehe. Dopařeno, u bosse jsem si nemohl nevšimnout že se jednalo o natahování délky hry trochu ale super prožitých 5hodin až mi tohle jednou dá cod (zase) budu rád.
    • oktavius66
      Na normální obtížnost se to dá dohrát za 4 a čtvrt hodiny. Ovšem pokud bys to hrál na nejtěžší, tak by sis tu hodinku ještě mohl přihodit.
      • Lukass
        35 giga za 5 hodin hry, co to zase je za podvod? Paneboze kam to fakt speje, zachvilku budou mit hry 100 giga ale poznat to na nich nebude.
        • Lol a já si bláhově myslel, že vztahovat velikost hry k její délce může jenom Jack. Jak hluboce jsem se spletl. *1*
          • Jack1947
            Víš co se povídá o myšlení... ty bláho jeden *4*
            • No ty jsi o tom "myšlení" zjevně slyšel jen z vyprávění. *3*
        • Za to, že má hra 35GB, může Id Tech 5 a Megatexture.
      • Děkuji za informaci. *4*
        S mým "talentem" si tu hodinu můžu přičíst i k normální obtížnosti.
        • Poradím ti stránky HLTB viz. http://hl2b.com/game.php?id=24484
  • Seznam změn, jenž s sebou přináší obrovský patch (v1.07) do hry Zaklínač 3. Pro navlečení některých brnění je nyní potřeba mít hlavní postavu na vyšší úrovni.

patch 1.07 na W3 je spatnej joke... ale konzlolisty potesi lock na 20FPS pri narocnejsich scénáchm Xbox ma nove double Vsync misto triple, takze downgrade na PS4 level, stejne tak co se týče FPS, až -8FPS oproti 1.05... takže gl pri cekání na 1.08 a mínusování zdar
    • tohle neni flame ani hejt ale uprimne lituji konzolisty že hrají na 20 fps a divím se jim že si takovy slaby hw vubec mužou koupit.
    • Vojta_Ilavsky
      https://youtu.be/-oNdvGcJ-vc?t=30s ...
  • Lionhead

Microsoft zavírá Lionhead a ruší vývoj Fable Legends |
    http://www.gamesindustry.biz/articles/2016-03-07-lionhead-closing-fable-legends-cancelled
    • SalemCZ
      to je škoda Fabla 1 jsem měl rád taková krásná pohádková atmosféra.
  • Lukass
    Dneska bych chtel koupit Sleeping Dogs Definitive Edition, ma nekdo zkusenost stim jak se hra hraje na PC?
    A jeste bych mel zajem o Armu 3 nevi nekdo jaka je ve hre kampan a jak hra funguje?
    • pokud to budeš kupovat přes Steam, tak si to zkus a pak to můžeš do dvou hodin vrátit, uvidíš jestli tě to chytne
    • Jack1947
      To není pravda že by ti tam někdo nezatopil, náhlým útokem navíc ty komba je třeba řetězit a naučit se je a potom je to sranda. Mám to zwe SCORE a třeba i tzahraju protože jsem nehrál DLC ale netuším zdali tam jsou takž pokud máš rád mlátičky a sérii True crime tak není nač čekat. Nic lepšího nebude... (Triad wars F2p fakt lepší není).

Bavily mně zde honičky s policiií které končily přerušením husté dopravy v hongkongu a nějakým výbuchem a co na tom že si to nezmákl.

Doporučuji Gamepad u takovéhle hry se to vyplatí na klávesnici to musí být prstolam... Navíc to ubere na zábavě.
    • Hra funguje bez problemu a kampan je ve hre dobra, nb co chce slyset ? : )
    • Mart9
      Sleeping Dogs ti nedoporučuji. Já jsem se nechal nachytat obecně dobrým přijetím té hry, koupil jsem ji s tím, že je to slušná open world akce, bohužel po 3 hodinách jsem ji musel smazat. Jediná náplň té hry jsou bitky s postupně rostoucím počtem nepřátel, nedovedl jsem si představit, že bych to měl hrát ještě třeba dalších 20 hodin. Velmi nudná a stereotypní hra.

Jinak na klávesnici s myší se to dalo hrát celkem dobře, bohužel stále stejně, postupně se učíš komba, která stejně zapomínáš a používáš 3 základní, které si zapamatuješ hned na začátku.
    • Sleeping Dogs je skvělá hra, dohrál jsem to chvíli po vydání na PC, normálně na klávesnici a super. Ze začátku jsem si trošku na tu hru zvykal, ale pak se to rozjelo a byla to jízda.
    • lol
    • Pethulla
      A co chceš slyšet? Vcelku logicky se SD hrajou líp pokud máš gamepad, ale na klávesnici a myši se to dá taky. Šíleně arkádové ježdění, dobré souboje na blízko, slušné na dálku a hlavně přepálený DoF, který nejde vypnout. Ve výsledku to je ale překvapivě dobrý.
      • Lukass
        No laka me to prostredi a prave ty souboje. Nadruhou stranu me desi konzolova hratelnost a vubec ovladani hry, nemam ted moc co hrat tak do toho asi pudu.
        • Pethulla
          Tak pokud jsi hrál nějaký díl Saints Row nebo GTA do San Andreas, tak máš asi představu jak jízda vypadá, akorát se jezdí vlevo. Souboje na blízko jsou fajn, jenom na tebe útočí po jednom, abys měl šanci to stíhat. Na to je pak naroubovaný vážný příběh - ale nic co by aspirovalo na Oskara to fakt není, navíc pokud bys jel jen hlavní linii, tak je i docela krátký. Ale jak je v těchhle hrách zvykem, tak je tam dost vedlejších úkolů, které tu herní dobu dost zvedají. Nejlepší ale na tom je to město samotné. Není sice tak velké jak u konkurence, ale je to prozatím jediná hra tohodle typu, kde mě bavilo se s paňácem jen tak procházet - zvláště jestli máš hustotu chodců na maximu.
          • Saint Row sem nehral ale GTA jo.
            Jak uz sem psal laka me prostredi a ktery je fakt origo.
            Co sem videl videa tak souboje vypadaji dobre a efektne.
            Koupim to a uvidim, dik za nazor.
        • Draken69CZ
          Hele ty ASS co je jako konzolová hratelnost to mi prosím vysvětli.
    • Tohle je zrovna jedna z mála her, kde si můžeš stáhnout demo.
      Edit: Mluvil jsem o Sleeping Dogs.
      • Lukass
        Na to nemam cas.
  • Zlatí členové XBL mohou tento týden získat Dead Rising 2: Case West za poloviční cenu (400 MS...

Nebylo by lepší psát "předplatitelé služby XBL Gold"?
  • Majitelé původních PS4 se nemusí bát, že by časem vycházely hry pouze na PS4 Pro. V budoucnu se Sony chystá vydat PlayStation 5, který má být klasickým nástupcem předchozího modelu.

Tak to je snad logické, ne? To by napadlo snad jen úplného vola, že by byly nějaké PS4 Pro exkluzivní hry. A odkaz na článek v němčině je třešnička na dortu.
    • Lukass
      Posledni dobou se vam ty konzole nejak prodrazujou :-)
      • Draken69CZ
        Dva týdny se mi doma povaluje PS4 Pro a 10 her, vyšlo mě to na cca 15K, není to málo, ale že bych si musel brát půjčku a být o vodě a chlebu to opravdu ne, ale chápu že ne každý to tak má.
      • Jak to myslíš? Konzole stojí pod 6 tisíc, pokud si jednou za cca 6 let koupím novou, tak mi to moc drahé nepřipadá. Vlastně já zapomněl - u nových konzolí se musí platit za hry a to je pro české hráče nepřekonatelný zádrhel.
  • Batman: Arkham Knight vyjde na PC již 28. října.

No a takhle už by to mohli dělat i s ostatními pc hrami, nedočkvacvi koupej na konzoli a pc hráči počkaj na opravu a odbugování klidně i půlroku *3*
    • Konzole jsou mi ukradené, ale bylo by na čase začít vydávat hry v ok stavu, raději pár měsíců počkat, než patchovat pořád nějaký paskvil.
      • Ty si mi teda troska, naklikat mi -7 a sobě +5 ale když ti to tak vyhovuje a pomáhá budiž.

Jo mohli ale asi se jim to nevyplatí, takýe nezbývá než hned neběžet si předobjednat... ale taky vyčkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit