-
Arma 2
Prosím můžete mi někdo říct jestly jsem to správně pochopil??? Arma 2 Combined Operations obsahuje základní hru + přídavek Operation Arrowhead... A Arma 2: Reinforcements zase obsahuje přídavky British Armed Forces + Private Military Company... Takže pokud jsem to správně pochopil stačí nainstalovat pouze Combined Operations + Reinforcements a budu mít v pc Armu 2 a veškeré přídavky které k ní vyšly je to tak ??? -
-
nechci kecat ale v dobe vydani balik combined operations obsahoval jen armu 2 + arrowhead, ty dlccka nebyli soucasti
-
-
No však ano, jestly jsem to správně pobral tak dodatky British Armed Forces a Private Military Company by měly být oba dohromady součástí Arma 2: Reinforcements... Tohle právě ale nevím jistě tak se radši zeptám, vůbec se v tom nemůžu zorientovat...
-
-
tedy alespoň podle tohohle je to správně Arma 2: Reinforcements brings to the Armaversum two new factions -
British Armed Forces (BAF) and Private Military Company (PMC). Play it
separately or combine with original Arma 2: Combined Operations for
ultimate military combat experience. Join massive online multiplayer
battles with up to 50 players and hundreads of AI units
-
-
Hmmm a neleaknuly jim nakonec jako součást běžného update ? .... V každém případě Combined Operations jsou ochuzeny jen o Reinforcements
-
-
-
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/co-kdyby-byli-v-ea-uprimni
Něco k sobotnímu čaji o páté *4* -
Sluchatka
Je to asi blby misto na tenhle dotaz, ale chtel bych poradit podle ceho vybrat sluchatka k PC, mel jsem obyc Superluxy za 600, takze nejsem narocny :D nejlepe neco za priblizne stejnou cenu -
-
Sluchátka jsou dost individuální zboží, já třeba vyzkoušel troje než jsem našel takový, který vydržím mít na hlavě déle než hodinu aniž by mě bolely uši. A jelikož tady každý doporučuje to co má doma tak taky přihodím *3*
http://www.czc.cz/genius-gx-gaming-hs-g700v/101171/produkt
Vibrace v podstatě nevyužiješ, ale líbí se mi ovládání hlasitosti přímo na mušli a neodnímatelný mikrofon, který se vypne při sklopení nahoru a přitom vůbec neruší. Menší výtku bych měl jen ke kabelu, který je klasicky "gumovej" namísto textilního, který je samozřejmě příjemnější. -
Já bych si dovolil doporučit Sennheiser HD 205-II. Pokud je budeš používat u počítače, tak nejspíš oceníš i dlouhý kabel.
-
Jestli to chceš bez mikrofonu a chceš vyrovnaný zvuk tak Akg K 512 MKII. Ty jsem si kupoval a ten zvuk je skutečně jak popisují "Natural sound stereo headphones with superb audio balance."
Na první poslech to je něco jiného, když jsi měl nějaké herní přebasované sluchátka, anebo vůbec většina sluchátek je udělána, tak aby ten zvuk účelově zkreslovala. Více toho, méně toho...Více se to lidem líbí apod. Za mě tyhle. -
V té vyšší cenové kategorii (1500 a výš) je to skoro jedno. Jenom bych se vyhnul Beats sluchátkům. Nejsou příliš kvalitní a hlavně jsou předražené.
-
-
K těm kterým je vhodné se vyhnout si přidej klidně Kossy, a pak ty různé značky, které dělají všechno, jako Philips, Sony, Panasonic apod.
Pokud chceš fakt nějaké levné, tak asi bez debat bych šel do Sony MH1. Teď to vypadá, že si odporuju, ale tyhle špunty nemají nic společného se Sony z Japonska, tohle je produkt SonyEriksson a za tuhle cenu asi lepší neseženeš. -
-
Špunty k pc? Myslím, že autor nahoře se ptal na herní sluchátka k pc:)
-
-
a to je někde psáno, že k PC se nesmí používat intraaurální sluchátka? Někomu zkrátka supraaurály sedět nemusí a tazatel nezmiňoval, že chce headset. Ptal se na sluchátka a já mu poradil MH1 (kdyby si chtěl připlatit, tak MH1C), toť vše. Netřeba být hned arogantní.
-
-
Sennheiser za litra hraje třikrát hůř než tyhle Sony za 300, opravdu se povedly. Ovšem k PC, respektive ke hraní, se prostě nehodí. Na poslech hudby k přehrávači nebo třeba do práce k PC super, skvěle utluměj okolí a ani ty tím poslechem nikoho neotravuješ. Ale k PC bych si představoval něco většího, s lepším podáním prostoru a taky méně intenzivního - zvuky u her nejsou tak vyladěné a špunty mohou tahat za uši.
-
No tak teď už jednoho znáš. Já třeba supra- nebo cirkumaurály dlouhodobě nesnesu, příjdou mi ergonomicky příšerné, zvláště když nosíš brýle.
K těm MH1, popřípadě MH1C - podívej na recky na head-fi nebo avmanii, tohle jsou zkrátka sluchadla, která se zvukově povedla. -
To není aragance proboha, jenom konstatování. Neznám nikoho, kdo by používal špuntovky jako hlavní "platformu" na poslech. Vždycky jako nouzovky. Navíc už z principu nemohou být takové MH1 něco kvalitnějšího. Za ty peníze rozhodně ne.
-
-
-
-
-
viz reakce na Veska
-
Kup si nejaky takovy od takovy ty sluchatkovy znacky jako Sennheiser a nic nepokazis...
-
-
EA bude prodávat trička s motivem brnění z Dead Space 2.
IGN recenze 9/10
Recenzent si to prej rovnou musel dvakrat zopakovat. (i kdyz zcasti kvuli zbranim/upgradum/trofejim)
Nevim teda - demo fajn, ale ze by to vypadalo na kdovijakej mazec... Proste akcnejsi jednicka v (snad) variabilnejsim prostredi. Tak snad to fakt prekvapi i mne - recenze chvali mimo jiny "psychologickou stranku" hry, kdy je Isaac zdeptanej uz udalostma jednicky. Souboj s vlastni mysli, psychologie postav(y).. To jednicce teda fakt chybelo.
Jinak multiplayer prej o celkem o nicem, pribeh stejne plochej jak minule. (krom ty omilany Isaacovy psýchológie)
Ja s nakupem teda urcite pockam. -
-
Hodnocení na IGN nemají s kvalitou hry nic společného. Je to takový neoficiální indikátor kolik za tu recenzi IGN dostalo zaplaceno.
Co jsem viděl, zanechalo mě to vlažným. -
-
Důkazy
A kde máš důkazy že za recenze IGN dostává zaplaceno? *3*
-
-
-
PS4 : Helldivers :Super Earth Edition
Chtěl bych se zeptat , zda nevíte jak aktivovat Helldivers :Super Earth Edition , které jsou právě v PS+ , když jsem si již předtím zakoupil Helldivers bez DLC a za DLC které jsou teď v základu chce Sony dál zaplatit :(
Doufám že existuje nějaká cesta jak DLC aktivovat i pro původní majitele hry , protože pokud ne , pak by to znamenalo , že mě Sony trestá za to že jsem si dovolil hru nakoupit dřív než ji dali v rámci PS+ programu zdarma *16* -
-
zkouším to teď nainstalovat, všude se píše jen Helldivers, ale v adresáři s hrami na PS4 to u Helldivers píše ještě to Super Earth Edition.
edit: ale vzhledem k tomu, že se v těch DLC nevyznám, tak netuším, co to znamená a co mám a co nemám za DLC. -
Pokuď vim, tak je v PS+ jenom základní verze Helldivers. Já si k tomu dokoupil ještě ten Reinforcements Mega Bundle.
-
-
Jednačtyřicetiletý biker Dave Mirra, který propůjčil své jméno BMX hrám, spáchal sebevraždu.
No když se koukám na to, za co sbírají achievementy kamarádi vidím v popisku Helldivers : Super Earth Edition - což je základní HellDivers a Reinforcements Mega Bundle :(((
(Well the PS Store blog.us.playstation.com finally went live & confirmed that the Democracy Strikes Back Edition is a Slap in the Face Edition to everyone who already Purchased Helldivers & has Playstation Plus.)
-
-
-
Paráda mínusy/plusy rozbité ( snad navždy!)
Now its time to get rid of anonyms! -
-
To samozřejmě můžeš, Jacku. Sice to asi málokoho bude zajímat, ale technicky ti nikdo nebrání vystupovat tu pod jménem a příjmením. *4*
-
-
Jestli to mělo být vtipné tak nebylo... ale na druhou stranu lepší než urážení.
-
-
-
Human: Fall Flat
Steam klíč, daruji. Má o hru někdo vážný zájem?
https://www.youtube.com/watch?v=DOq2Ay-pueM -
-
Musím říct, že je to prvně, co o téhle hře slyším (stydím se), ale vypadá zajímavě, přesně
v takovýhle hříčky, kde se dá do syta vyblbnou, umím strávit nechutně času. Pokud ten klíč navíc ještě máš, tak bych se přihlásil:) Dík -
Uz jsi to hral? Je to dobry? Ja ten klic nechci protoze ted stejne nevim co driv ale uz jsem na tuhle hru koukal a prisla mi zajimava.
-
-
ještě jsem bohužel neměl tu čest. ale hra mi podle videa přišla zajímavá :)
určitě bych ji chtěl zdolat ještě letos.
-
-
-
Red Orchestra 2 vyjde 20. srpna letošního roku.
Šotek is online -
MGSV
https://twitter.com/metalgear_en/status/671263592583446528
Hodně nenápadné, Steam začiná byt nekontrolovaný balast, který je zahlcen ruskými trolly, podvodníky atd... -
-
Ať už jde o jakoukoliv hru, když narazím v MP na imbecilka s cheatama, tak je to v drtivé většině případů mongol s plynem, nazýván rus.
-
To je vazne smutny :(
-
-
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/428212-nintendo-zarazuje-vyssi-rychlost-zajem-o-konzoli-switch-je-obrovsky.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu