Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Zombie Monkey Games je další studio, která se v brzké době bude přes XBLIG snažit prorazit s...

mohli by ukázat něco ze hry...
  • Foxtrot_cz

Takřka jakákoliv akce, kterou se rozhodnete v The Elder Scrolls V: Skyrim vykonat, vytvoří i odpovídající...

Mám takový pocit, že až si opeču tu slepici, tak po mě půjdou ochránci zvířat *4*
  • Peter Moore oznámil, že se s novým dílem Medal of Honor již nebudeme setkávat každý rok. Hráči si prý...

"Hráči si prý nepotykali s autenticitou a kritici dávali menší hodnocení než si hra zasloužila" LMAO
    • Se klidně po*er *1* , ale je to tak. Hodnoceni hry je ubohé, ale spousta horších her a někdy i mnohem horších má hodnocení o dost vyšší. Čím to? Všichni se svezli na hate vlně a myslím, že i zdejší redakce. Hra to není dobrá, ale to COD5-8 taky ne (poslední 9ku jsem nehrál) a dostávají 8-9/10.

Btw Medal stejně nevycházel každý rok.
      • Je vidět, že většina lidí ani neví, co LMAO znamená. Ve volném překladu: "Poseru se smíchy". *16*
        • Co znamena LMAO samozrejme vim a ten tvuj volny preklad je opravdu hodne volny. Zajimave ale je ze vetsina lidi nevi co doopravdy znamena LOL.

BTW. Puvodne jsem chtel ale napsat ROFLMAO...

http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/b/bb/Roflmao.jpg
      • Mno vzhledem k tomu, ze predposledni MOH mi nesednul a ten posledni jsem nehral, tak tezko muzu soudit jestli znamky, ktere posledni MOH dostal, byly opodstatnene... Me spis pobavil ten zvast o autenticnosti.
  • frag.ment

Nepotvrzeno: Valve pracuje na novém Counter-Strike, který vyjde během několika let.

Valve už dávno není vývojářské studio, takže na novém CS pracují asi jako na HL3.. Kdy naposled od nich něco zajímavého vypadlo? Portal a Portal 2, jo a možná ta Dota2..
  • jindra.veliky

syndicate recenze

uz by to chtelo recenzi na syndicate. potrebuju si zanadavat na nejakou spatnou hru a tuhle jsem smazal po prvnich dvou misich *2*
    • Ringwraith
      Já ti nevím Jindroušu... pár světových recenzí bylo docela pozitivních.
      Třeba jsem dostal pocit, že se co-op hraje na styl L4D... a to může být dobrý.

Jinak já bych bral recenzi na Binary Domain a Asura's Wrath...
      • Ktery? Ja vetsinou vidavam 7-7.5 coz je v dobe, kdy CoD ma mezi 7-8 znacka toho, ze ta hra neni zadny zazrak.
        • Ringwraith
          Já bych 7+ označil pořád ještě za pozitivní.

Jo, před lety bylo 7 hodně dobrý a dnes už není, ale stejně.
  • Malleth

Server Gamespot zveřejnil nominaci deseti titulů, které se poperou o titul Hra roku 2011.

Je vidět že je to na Gamespotu na trochu jiné úrovni než VGA.

Ok, hru roku tu vyhrál taky Skyrim *6*
    Beru to zpátky *16*

What's wrong with this world?
  • Warhorse mají posilu

http://www.gamesindustry.biz/articles/2015-05-26-warhorse-hires-amazon-games-exec-as-new-cco
  • Tento krásný sekundový záběr z WiiU verze Bayonetta 2 je prý přímo ze hry.

Avast mi nahlásil škodlivou stránku, takže na odkaz raději neklikejte!
    • Proto je nejlepší žádný antivir nemít. Nemam ho už tři roky a nemam žádný problémy
      • Dneska se snaží být viry nenápadné, protože kradou tvá data, hesla atd. a ne jako dřív, kdy ti často znemožnily PC používat či jeho používání aspoň znepříjemnily.
      • To ze nemas problem neznamena ze ti neco v PC uz davno nesmejdi :D
    • mně to samý symantec...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit