-
multiplayer v novom Tomb Raider
http://www.oxmonline.com/our-next-issue-tomb-raider-gets-multiplayer -
-
Dochází nám náměty na trailery a lidi už nadávají, jak Lara vzdychá, rychle něco vymyslete do hry, ať můžeme udělat reklamu, bum a je to tam
-
-
Potvrzeno
Live stream na hratelnou verzi KINGDOM COME: DELIVERANCE bude zejtra o tehle dobe. Takze nezapomente na to. *4*
http://www.reddit.com/r/Games/comments/1y5yj1/we_are_warhorse_studios_developers_of_kingdom/ -
výprodej
V TSB mají MSI GTX 970 Gaming za 6999,- Zbavují se toho dokud to jde. :D -
-
Klasika
Fakt mě překvapuje, kolik rozmazlenejch dětí tu ve zdejších diskuzích působí. O tom, jak bude port vypadat, se vývojáři zmínili hned pár dní od oznámení PC verze.
Ta hra hratelná bude, na konzolích se hrála úplně stejně. Ne, hry ze Souls série nikdy nevynikaly po technologické stránce. Nejlepší RPG (pokud se tu najde nějaký pochybovač, ty hry jsou RPG jako řemen) hry všech dob z nich dělá jejich hratelnost, leveldesign, atmosféra a geniálně pojaté vyprávění příběhu (ano, hry mají propracovaný příběh).
Všechny tyhle věci vy ufňukaní PC hráči dostanete, vždyť jste to tak chtěli, nebo ne?
Těším se na mínuska, pouze to dokáže, že mám pravdu a že tady jsou akorát hloupí hateři, kteří mínuskují jak o život a píší vtipné komenty typu seš magor a nemáš pravdu, ale na normální diskuzi se nezmůžou.
Mějte se. -
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
Ano, PC hraci si prali konverzi (byl jsem jednim z podepsanych v petici), ale opravnene ocekavali jisty kvalitativni standard a ne pravy opak toho jak to s nejvetsi pravdepodobnosti dopadne. Nezlob se na me, v tehle podobe se na to meli s prominutim "vys*rat" a ne honem honem, 2 nebo 3 mesice po potvrzeni konverze na PC to urychlene bez jakychkoliv uprav vydat s prohlasenim "jak jim to nejde". Tohle v teto podobe z podstaty veci nemuze dopadnout dobre, co na tom nechapes? Takovyto pristup bych mel ze svych vydelanych penez podporovat? Nebud smesnej. Pokud na to nemam udelat adekvatni konverzi, tak to nedelam a nebo najmu externi studio jez s tvorbou PC konverzi ma nejakou zkusenost. A pokud jej zaplatit v teto veci nechci, opet, meli se na to vykaslat. -
Měj se *1*
-
Nikdo přece nezpochybňuje, že Dark Souls je skvělá hra. Dokonce právě proto, že je to tak skvělá hra, si ji chce spousta lidí zahrát na PC a spousta lidí o ní diskutuje. Kdyby to byla nějaká ptákovina, tak po ní po pár výkřicích neštěkne ani pes.
Kdybych měl PS nebo Xbox, tak bych si Dark Souls určitě s chutí zahrál a asi by mi vůbec nevadil lock 30 FPS, nižší rozlišení nebo malý pozorovací úhel, protože na obvyklou vzdálenost televize-pohovka je to ok, bez problémů a tip top. Miliony lidí, kteří hrajou na konzolích nejsou idioti, aby dobrovolně trpěli a ještě prohlašovali, že je to baví. Problém je v něčem úplně jiném. Problém je ve vzdálenosti od panelu, který to má k mému nosu mnohokrát blíž než televize. Každý je na různé věci různě citlivý, ale já mám například s hrami, které jsou uzamčené na třiceti snímcích seriózní problém. Zrovna tak s úhlem zobrazení. Neříkám, že mě z toho přímo bolí hlava, ale 60 stupňů na půl metru je něco úplně jiného než 60 stupňů na čtyři metry. Tak trochu klapky na očích. Nízké rozlišení (1024x768) bych z téhle vizuální trojice osobně ještě snesl asi nejlíp, ale musím předpokládat, že to na 24palcový panel určitě nebude ideální a nemá to vůbec nic společného s bezpochyby nádhernou výtvarnou stránkou celé hry.
Prostě zkus pochopit, že každý si pod záminkou nepodařené konverze nechce jen ohřívat vyčpělou polívku nadřazenosti báječného PC hraní nad ubohou konzolovou primitivností, ale může mít docela praktické důvody, proč se mu zrovna tahle konverze asi moc líbit nebude. -
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
To je zbytecne se s nim hadat, proste vubec nechape co se stane, kdyz na 30" monitor 16/9 pustim hru v rozliseni 1024/768. On si proste mysli, ze to jen ,,nebude tak pekne,,.
-
-
Na hodnocení nejlepší rpg všech dob je poněkud brzo, navíc podobná hodnocení jsou už z podstaty nesmyslná.
A k tomuto: "Všechny tyhle věci vy ufňukaní PC hráči dostanete, vždyť jste to tak chtěli, nebo ne?
Těším se na mínuska, pouze to dokáže, že mám pravdu a že tady jsou akorát hloupí hateři, kteří mínuskují jak o život a píší vtipné komenty typu seš magor a nemáš pravdu, ale na normální diskuzi se nezmůžou."
Dobrej alibismus typu "řekni ano nebo jo". *1* -
Ale musíš uznat, že zámek na 30 FPS je celkem ptákovina...
-
-
No, zjednodušuje to jaksi synchronizaci uhh...času? Prostě by pro ně bylo patrně moc složité, aby ta hra na 60 FPS nebyla 2x tak rychlejší. Nebo taky ne, ale jako vysvětlení by mi to stačilo.
-
-
co je prosímtě tohle za blábol?
-
-
To je hypotéza laika, kterého nebaví používat kvůli každé kravině vyhledávač. V každém případě to je lepší, než někoho osočovat ze šíření blábolů bez vlastní teorie, proč konzolové hry při nízkých FPS zpomalují i zvuk, proč jiné hry jsou při (pro ně) extrémních FPS zrychlené, proč třeba v CODu (dvojka to myslím byla) je maximální vzdálenost doskoku závislá na výkonu PC, v Prototype 2 je akcelerace myši závislá na FPS, a tak dále.
A vůbec, nevidím na tom nic tak hrozného, vždycky je lepší mít pevný framerate než jednou 70 a pak hned 30. -
-
No jo, taky myslím, že to někdo dost brzo obejde. :)
-
No, nevim. Mám to pořád předobjednané. Je mi to celkem jedno, protože i LA Noire vyšlo s 30 FPS zámkem a pár dní potom se objevil mód, který to vyřešil. Myslím, že tady se to vyřeší obdobným způsobem.
-
@Sheffield:
Přéjde ti tohle jako neplynulé? Mě teda ne, a to je myslím dokonce 24FPS -
Tak to měli nastavit trochu výše, protože 30fps je tristní hodnota.
-
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=92GBBLpNq78
Tak se nám ta herní žurnalistika začala tak nějak hroutit *7* -
-
Nechápu, proč banuje za sprostá slova, když je sám v komentářích používá. Kouknul jsem na jedno video a je to samé blbče, pitomče atd... Asi zapomíná, že Youtubera dělají diváci *11*
-
Ty vle tohle se nedá poslouchat ani na to dívat jako fakt ? "Máte právo na váš komentář, ale nesmí bejt špatnej a tenhle byl vyloženě špatnej a já ho tam nechci... " ctje ty vle egoistické, nafoukané dementní a bůhvíco h*vado.
Abych řešil tohle ještě... to bych se asi zbláznil. Já myslel že J.D je maximální koukám i on má své hranice, co ještě nepřekročil. *7*
Nechápu proč to sem cpeš, ani jaktože má tolik odběratelů, očividně jsou to podobně smýšlející lidi (nejlépe brainless) co rádi poslouchaj nonsense... a pak se cejtěj.
Protože bytostně nesnáším arogantní, nafoukané a díky tomu nemocné idioty, co si myslej že sežrali všechnu moudrost, nechápu je a ani nikdy pochopit nechci... a nevede to k ničemu dobrému. Kor když to svoje neumětelství šířej takhle veřejně. Máš mínus. -
Mě přijde jako hroznej vocas, já mám pravdu a nejlepší názor a VY víte hovvno. Maňas se zeleným mozkem.
-
-
Přesně tak. Padaj z něj strašný moudra.
Jen tak mimomochodem kdo je masodžonistický? -
-
Pravděpodobně je to derivát slova misogynie:)
-
-
Ano, taky mě u něj občas štve že se tak chová, ale alespoň má na ty svoje názory pádný argumenty.
-
-
Ten pádnej argument bude nejspíš papír na hlavu, jinak nevím.
-
-
-
omg, proč u nás není žádný youtuber, který by měl poslouchatelný hlas a uměl mluvit?
-
-
Nejde o jeho hlas, ale co říká.
-
-
Ano, takovej War Thunder, to bylo opravdu něco. Učiněný rétor a duševní gigant.
-
polovinu času tam mluví o tom, jak cenzuruje příspěvky na youtube, protože on je tady pán a když mu přijde, že někdo nemá pravdu nebo to vyhodnotí jako útok, co by se s tím matlal a raději to smaže. a tohle celé se snaží obhajovat... říká se tomu tuším božský komplex a je vidět, že mu to trošku vlezlo do hlavy a že už nad tím ztratil kontrolu. je to vyjadřování nedospělého člověka. no ta první půlka mi moc zajímavá nepřišla. hází všechny do jednoho pytle za cenu vyvolání jakési aféry. mně tento přístup přijde jako velmi laciný, špatný, senzacechtivý. do toho ještě vloží každých pět sekund nějaké přeřeknutí a fakt nevidím důvod někoho takového poslouchat i jindy...
-
-
súhlasím, božský komplex ako vyšitý a zrejme to nebude jeho jediný problém ... presne ako istý ucho z games.cz.
-
-
A pak si představ že takoví lidi mají přistup ke zbraním *13*
-
*3*
-
-
-
-
protože takový lidi dělají užitečnější věci
-
-
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 letošní rok pravděpodobně nestihne.
Je tu niekto, koho to prekvapuje? :-)
Ale nevadi, hlavne nech to urobia poriadne... Len nedavno som dohral Call of Pripyat a kludne si to dam este 2-3x...
Len dufam, ze tentokrat naozaj vydaju hru a nie betu. -
-
Ocekavat vadani v roce 2012 by bylo dost naivni vzhledem k historii predchozich her a hlavne k nedavnym problemum a porad jaksi nejiste budoucnosti.
Jinak nikdy jsem nepochopil tu povest silene zabugovane hry,kterou si stalker sebou nese.
Hral jsem vsechny 3 hry prakticky v den vydani a nikdy jsem nenarazil na nejaky game-breaking bug a ani jsem nemel pocit,ze by jsem hral hru nejak vyrazne vice zabugovanou,nez jine hry.
Zejmena v CoP me prislo,ze tech bugu bylo opravdu pomalu.
Stalker sice postrada urcitou vypiplanost a vyladenost vetsiny zapadnich her,ale ze by trpel nejak vyrazne vice bugama,nez jine sandbox hry?
Bud jsem mel proste stesti,nebo nevim.... -
*sry, to nemala byť reakcia na roflcopterov príspevok :)
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 letošní rok pravděpodobně nestihne.
Čo takto už hru niekde ukázať, medializovať? ....keď GSC tak zúfalo hľadá distribútora/sponzora, tak nech si získajú viac pozornosti. -
Já se obávám, že nestihne ani ten rok 2013 a buglé to bude. Budu velmi rád, když se budu mýlit.
-
-
-
-
Cock pit! Prej rozdilnej felánž z řízení každého auta. Že bych konečně upžgrádoval jedničku?! *14* *5*
-
-
Obrazem: Vylepšené modely postav v Killzone: Shadow Fall.
Hmm 10h single player. Paráda, to je akorát. -
-
No vzhledem k tomu, ze oficialni udaje jsou vetsinou znacne nadnesene, tak by takovych 12-15 hodin znelo lepe, protoze v realu by to nakonec tech 10 hodin prumernemu hraci dalo.
Takhle to bude tak 7 hod, coz za tu pomerne vysokou cenu u konzolovych her je imho malo. -
-
Podle mě, když hru člověk hraje poprvé, tak vždy mu hra zabere více méně ten čas, který slibují vývojáři. Možná jsem jedinej, ale copak když vy hru hrajete poprvé, tak nezkoumáte prostředí, nekocháte se grafikou a scenériemi (pokud je co zkoumat) a nenavštěvujete každej kout?
-
-
Praveze si na cas davam a prolizam kde co, hraju na nejtezsi obtiznost a stejne malokdy se dostanu na cas avizovany tvurci. A to jsem prumerny hrac.
-
-
Zase křišťálová koule? Já jsem stejně podprůměrný hráč (na konzoli). Takže mě to zabere hodin 14. A cena rozhodně není nijak rozdílná oproti PC konkurenci (ghosts) a nabídne to více než dvojnásobný "zážitek".
-
-
Kdepak, spis moje osobni zkusenost. Ale tak, pokud ty to mas jinak, tak tim lepe pro tebe. *3*
-
-
-
-
Peter Molydeux uvažuje o hře, ve které by cílem soubojů bylo zabránit další cut scéně: http://twitter.com/#!/PeterMolydeux/status/188747701914050560
a ve které by ženy byly ceněny pro svůj mozek: http://twitter.com/#!/PeterMolydeux/status/188793288894066689 -
-
Jen pro jistotu:
Jeho profil na twitteru: "Obviously this isn't the real Peter Molyneux, just a twisted parody based on the legendary British Game Designer"
-
-
Vzít základní PS4 nebo PS4 PRO?
Jelikož mi současný PC dosluhuje, ale zároveň odmítám platit současné předražené ceny za grafárny a ramky, tak si chci koupit PS4 jako mašinu na nové hry.
Dostačuje základní verze PS4 nebo je lepší připlatit za PROčko? -
-
Vynikající rozhodnutí. Za sebe doporučuji základní PS4, kterou sám mám a jsem velmi spokojen. A zároveň bych rád poznamenal, že pokud si měl dosud jen PC, neměl bys myslet jen na nové hry, ale i na remasterované exkluzivity z minulé generace typu Uncharted nebo Heavy Rain. Sám jsem o Vánocích hrál Uncharted 1, a i když je původní hra z roku 2007, opravdu stála za to.
-
-
Uncharted 1 je fajn, ale je to poměrně krátká hříčka, kde se ještě nepouštěli do moc velkých akcí. druhý a třetí díl je teprve jízda...
-
-
To mě teprve čeká. Ale možná tak za rok, protože za chvilku vychází Kingdom Come, pak Tennis World Tour, pak si dělám zálusk na Spider mana a o Vánocích si chci zahrát Last Guardiana, který je teď ve slevičce za krásných 399 Kč.
-
-
tebe je tady škoda, měl bys dělat někam do telemarketingu
-
-
Ty snad nesouhlasíš? Sám jsem po 15 letech hraní na PC přešel na PS4 a jsem rád, že jsem měl tu čest si zahrát Uncharted.
-
-
-
Pokud to chceš mít jen na pár her tak klidně základní tedy lépe řečeno SLIM, pokud to chceš mít jako primární platformu tak si kup PRO. Osobně bych těch 9k dal tak jako tak a koupil PRO.
-