Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zebrani

Zdravim,
    tak jsem si cetl Vas pozadavek na prispevky. Prijde mi to jako ubohe zebrani, ostuda. nikde jsem to vzivote nevidel. Asi by jste se meli zlepsit, aby jste mohly zit z reklam. K cemu porad GAMES.CZ kdyz mate RE-PLAY?
    Zavedte si poplatek na mesic a mate to. Ale myslim, ze vam to nikdo neda.
    OSTUDA
    • Donation je na každé druhé stránce. Je to dobrovolný příspěvěk. Můžeš dát 500,- nebo taky 20,- a nebo taky 0,- Nikdo tě do ničeho nenutí ;o)
      Já třeba přihodil kilo a bylo to poprvé, co jsem to tlačítko "donate" použil. Nečekám, že by ubylo reklam, ale pokud by dal každý třetí byť 10 kč, tak to pořád redakci pomůže a počítám to v hospodě nepropijou a investujou to do zlepšení webu ;o)
      • Je ale fakt, ze to neumi podat. Ja bych dal normalne donate na stranky a treba k recenzim (tam mi to prijde logicky, libil se mi clanek, recenze, tuk mam touhu to ocenit). A hotovo, jaky pak proslovy....
  • Vogon

Další hra od Fromsoftware vyjde pro PSVR,PS4, XONE a PC nejdříve v roce 2017

https://www.youtube.com/watch?v=BIi-zuwP9ms
  • SalemCZ

Dreamhack

Komu jste fandily ve finále?
    já bohužel NIP
  • Dotaz

Chtěl bych si konečně koupit Pillars Of Eternity. Ale nikde jsem nenašel jak to je s partou během rozhovorů. Když na nějakou možnost u rozhovoru potřebuji x obratnosti a postava která vede konverzanci to nemá, tak se tam automaticky započítají data z party? Tedy jestli někdo bude mít x obratnosti tak to budu moci použít? Nebo musím začít rozhovor s osobou která má x obratnosti?

Dík.
    • Ať klikneš na danou postavu jakoukoliv jinou, začne rozhovor mezi NPC a tvou hlavní PC, takže to nejde tak, že bys ty neměl dostatečnej lore, ale tvůj kouzelník jo, takže bys ho mohl použít, některý volby v rozhovorech ti prostě vždycky zůstanou uzavřený, ikdyž kombinací nějakého toho vybavení (přičemž když ti 2 věci dávají stejnej bonus, tak se to u jedné z nich "potlačí", takže nejde na postavu narvat 10 předmětů, které přidávají třeba inteligenci), jídla, lektvaru a odpočinku ve správném pokoji v určité krčmě jich většiny jde nějak dosáhnout, když moc chceš, ale důležitý volby, kde opravdu jde o nějakej rys postavy, když jsi se na to nezaměřil přímo při tvorbě postavy, tak nedáš, protože to fakt bude moc vysoko....
    • Tak snad je to realné RPG ne? V reálu snad potřebuješ body do obratnosti, abys sbalil ženskou? Blbost...
      • Tilwaen
        Třeba balí ženské na šplh po laně *1*
  • Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Hurá, no to z těch 729 MHz jde docela pěkným směrem...
  • Jack1947

Jelikož na Xbox One verzi Rise of the Tomb Raider pracuje jiný tým (Crystal Dynamics) než na verzi pro X360 (Nixxes), nemusíme se obávat toho, že by hra byla starší platformou brzděna.

Supr *5* tak přeci jenom X360 bude. Pcckáři si holt s tou časovou exkluzivitou nachvíly naseerou.
  • Seznam všech potvrzených her, které nebudou chybět na letošní E3.

Jede tam někdo z vás? Jede, že jo? Musí. A určitě půjdete i kolem stánku CCP. Kdyby vám něco dali, zaprodám za to svou duši. Nebo finance, to je jedno *4*
  • tak tohle je super :D

http://www.infobaden.cz/2013/03/04/sestnactilety-ridic-noc-pred-nestestim-sledoval-na-ct24-zaznam-ze-snemovny/
    • a v návaznosti na to tohle :D
      http://www.novinky.cz/koktejl/295034-muz-v-kostymu-batmana-chytil-zlodeje-a-dorucil-ho-na-policii.html

vsadím se, že muž hrál noc před tím Batman: Arkham Asylum! za mříže s ním! :D
  • The Guild 2 na Steamu

Dneska je sleva The Guild 2, za sebe to velice důrazně doporučuji, ještě jsem nehrál zábavnější simulaci (cca) středověké rodiny. Sice to má dost obyčejnou grafiku, celkem špatnou optimalizaci, není to hra zrovna bez bugů a multiplayer znepříjemňují desyncy, ale je to jedna z her, u které dokážu sedět i 6 hodin...
    Nemám zdání, jestli v původní hře je nějaká kampaň, ale v Renaissance nic takového není, jen takový "sandbox skirmish", plus asi i něco, co jsem ani nezkoušel...takže stačí si pořídit jen poslední a zmiňovaný Renaissance.

Edit: Ještě bych měl dodat - aspoň co se týká Renaissance, není tu žádný aktivní tutorial a hra to není z nejjednodušších. Sice vyskakují jakési tipy, ale ty jsem vypnul hned při první hře.
  • Nová betaverze STEAM klienta nabízí možnost stahovat hru v pozadí, zatímco budete hrát jinou.

Co to je za sprostost prosim VAS ? toto je v steame uz davno(neviem ci uz nie od zaciatku steamu..) staci spustit hru, stahovanie inej hry sa vam stopne ale akonahle ho zas pustite mozete stahovat hry a kludne hrat ine..
    Co za amateri to tu pisu preboha ? *8*
    • Třetí naprosto stejný příspěvek, gratuluju.
      • Nová betaverze STEAM klienta nabízí možnost stahovat hru v pozadí, zatímco budete hrát jinou.

Prepac ze nemam tak zmysluplny zivot a necitam vsetky prispevky co su na games tiscali *9*
        • Nikdo asi nečte všechno. Ale když napíšeš naprosto to samé, co člověk ob komentář pod tebou (mimochodem on udělal to samé) akorát to znepřehledňuje diskuzi. Zase si to tak neber *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit