Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B.o.b

Pokud stojíte o sedmikilovou sošku Ezia z Assassin's Creed, obraťte se na Playmana, pár jich k prodeji...

Ne to je dobrý, ale vim kdo by to bral DSP GAMING *3* *4*
  • vlastik.plaminek
    Jenom takový malý dotaz. Zrušili u Batmana kromě GFWL i ty dementní aktivace nebo musím pořád stahovat crack?
    • Tilwaen
      Jaké aktivace máš konkrétně na mysli?

Google říká jen to, že si Batmana nyní musíš vložit na Steam, stáhnout poslední patch a jsi za vodou.
      • vlastik.plaminek
        Mám na mysli aktivaci po instalaci. Zajímá mě, jestli zrušili i ten omezený počet aktivací, po kterých ti vyprší licence a nazdar. Na Arkham City totiž není revoke tool, který by to rušil, takže to zatím řeším crackem a doufám, že se to vyřeší oficiální cestou.
        • Pokud nehrajete Batman: Arkham přes STEAM, pak se vám po zrušení služby Games for Windows smažou uložené...

SecuRom aktivace by mela byt take odstranena,kdyz to jede pouze pres Steamworks. http://community.pcgamingwiki.com/page/articles.html/_/news/gfwl-and-securom-removed-from-batman-arkham-games-owners-upgraded-to-goty-editions-r100
        • ucho
          1) nebyl tam limit na 10 instalací? opravdu jich k zahrání hry potřebuješ tolik?
          2) exe /revoke by měl pokud vím obnovit počet instalací...
          • vlastik.plaminek
            1) Vzhledem k tomu, že GOTY AC je celkem macek a často žongluju s místem, tak jo.
            2) Nevěděl jsem a dokonce ani strejda google nenašel. Děkuju.
            • vlastik.plaminek
              To vím, ale kromě Steamu tam byly ještě SecuROM aktivace, kterých byl omezený počet. U většiny her to řešil revoke tool, který sice omezení nerušil, ale aspoň vrátil poslední instalaci. Teď to zrušili úplně.
            • Tilwaen
              No a neměl by to řešit právě ten Steam? Ze Steamu si kteroukoliv hru můžeš stáhnout kolikrát chceš, jakmile ji tam máš jednou aktivovanou.
    • vlastik.plaminek
      Moc děkuju za odpověď, ale mínusko je mi v tomhle případě k p*či. To jsem rovnou mohl napsat na Microsoft a dostal bych srozumitelnější odpověď.
  • Veskoslav teda dobrej breakdown v diskuzi. Asi už toho na něj bylo moc.
  • Veskoslav

Beyond: Two Souls – PS3 vs. PS4 Remaster Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=PYFYRjrcIns

Žádná sláva a některé scenérie vypadají ještě hůř než na PS3 viz scéna od 1:57, kdy vodopády u PS3 vypadají mnohem lépe než u PS4. Nevím, zrovna tato hra nepotřebovala remaster....
    • to teda nevím. 720p a 30 fps vs. 1080p a 60FPS. PS3 verze nemá AA, PS4 má lepší nasvícení a lepší stíny.
      • Veskoslav
        A tím bychom výčet novinek ukončili:) To není žádná hitparáda....Sony prostě jde rýžovat.
        • Zlá, Zlá Sony, oni chtějí vydělat *15* Ano, chtějí a je to logické, dyť spoustu majitelů PS4 jsou bývalí PC hráči či Xbox hráči a teď mají možnost si ty hry zahrát.
          • Veskoslav
            Zlá? Ale kdepak:) Prostě toto není příklad hry, která potřebovala remaster. Nic víc.
            • Draken69CZ
              Tak evidentně je poptávka i od těch co to hráli, tak proč jim nevyhovět.
            • safra. Byly* vysněné
            • Demon Souls, Dragon's Dogma, Metal Gear Solid IV, Journey - to byli moje vysněné remastery. Zatím teda jenom Journey, tu hru potřebuji, snad bude remaster i na PS5. DD se teda objeví na PC, o konzolích nepadlo ani slovo, Demon Souls už asi neklapne a Metal Gear taky ne. Osobně bych uvítal další remaster ICO a SotC. To bych koupil i po třetí a Okami bych taky podpořil.
            • Draken69CZ
              Je pravda že čím více her tím líp, ale představa že jsem velký fanda a z PS3 okamžitě kupuji PS4 tak jsem docela naštvaný že vydávají to samé co jsem před pár lety hrál a nic nového kvůli čemu jsem si kupoval PS4. (modelová situace netýká se mě to)
            • Zamysli se, pro koho je ta hra dělaná? Ano, pro ty co to nehráli, takže ty jsi soudce, který říká, že to noví hráči hrát nechtějí, proto je remaster zbytečný? Zajímavé a odvážné tvrzení. Pokud se bavíš, o těch co to hráli, tak to je věc druhá, ale ti budou tvořit menší procento prodejů. Dle mého je naprosto logické vydávat remastery...
            • jakubc
              No nevím, to bys pak mohl říct i o GTA 5. Nebo o hrách, které vycházejí na obě platformy zároveň. Já myslím, že čím víc her dostupných na nejnovějším systému, tím lépe.
            • Veskoslav
              Tak je rozdíl jestli hra vyjde v roce 2013 nebo 2008. Ale nemyslím si, že by ta z roku 2013 měla dostat po 2 letech remaster.....
            • Draken69CZ
              Tak to jde říct o každé hře minulé generace konzolí.

Já osobně bych chtěl Demon´s Souls který v době vydání nevypadal nic extra teď na PS4 by to byl skvost.
  • Nechci vynášet něco co moc není důvěryhodné - ale tenhle článek by spousta pc hráčů mohl zajímat. http://www.zive.cz/clanky/eu-zvazuje-kontrolu-vykonu-osobnich-pocitacu/sc-3-a-165909/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=RSSfeed

Jenom vytyčím jeden bod:"Dle tohoto rozdělení bude možné grafické přiřadit ke konkrétním omezením, které se budou týkat zatím pouze spotřeby v klidu."

Jako EU - pozitivní ( *2*) nechci vynášet zatím žádné soudy. Navíc článek na Nordic hardware je prý zfušovaný a moc neodpovídá co se píše ve studii - analýze.
    • Mnohem lepsi clanek nez na NordicHW.
      Jen upozornim na to, ze rozdeleni podle pameti opravdu dava smysl. Je nutne si uvedomit, ze jde o idle mod, kdy je GPU v podstate vypnute a pro operaci GK staci pouze RAMDAC (pamet a prevodnik signalu). Ironie je, ze lide, co nadavaji na to, jak blbe to urednici (ve skutecnosti za tim stoji experti v oboru) navrhli, v podstate jen ukazuji svou neznalost.

Cilem techto smernic totiz neni omezit vykon a vyvoj HW. Stejne jako u zarovek - pokud muzeme mit produkt se stejnym vykonem, proc by mel mit spotrebu 100W misto 10W?

Pokročilejší výrobní technologie ale zajišťují postupné snižování spotřeby v rámci všech elektronických součástek, což se k úředníkům z Evropské unie asi ještě nedostalo.
      Veta je napsana jako negativni reakce na smernice?! Pritom vylepseni spotreby komponent pouze umozni vyssi vykon a vice pameti ve stejne kategorii.
      • promiň, ale spotřeba energie a odpadní teplo je nemusí vůbec zajímat - mohou být rádi, že lidé projebou na GFX více energie, alespoň pak budou mít státy na zaplacení svých dluhů a výdajů - teda u nás se ty peníze samozřejmě rozkradou, ale jinde třeba ne.

Navíc nějak nemůžu pochopit že je z hlediska životního prostředí zajímá tahle prkotina, zatímco vývoj solárních a vodíkových pohonů automobilů (úmyslně) stojí - jo, to by EU nesměla bejt banda byrokratů, která má smlouvu snad s každým lobistou na světě.
      • Ghost47
        Do těch žárovek si rejpnu, ona sice LEDka nebo úsporka je účinnější, ale to, kolik svinstva se dostane ven při její výrobě v Číně, nebo až nefunkční eko žárovku někdo mrskne do popelnice, to už nikoho nezajímá...
        • Co takhle si ty smernice precist? Dopad na zivotni prostredi pri likvidaci je zapocitan do vetsiny techto kalkulaci (nejspis do vsech, ale vsechny jsem necetl).
          Cina je kapitola sama o sobe. Je to nejmene efektivni zeme na planete - na vyrobu ruznych produktu spotrebuje v prumeru o 50% vice energie nez ostatni staty. Podle analytiku je to ale prechodny stav na preskoceni mezikroku vyvoje - uvidime.
        • A co teprve takové "zelené" *1* automobily? Při výrobě a nesprávné likvidaci jejich akumulátorů zapláče nejen matka příroda.
      • a co je cielom tejto smernice?
        krivost bananov uz smernicou nadiktovali, vysavace dokriplili, ziarovky zakazali, energie a pohonne latky enormne predrazili, o co im ide teraz? *3*
      • Děkuji za vysvětlení

Problém je že nejsem odborníkem přes HW takže za takovéto vysvětlení jsem rád. Já bych zase upozornil na to, že Úředníci nestojí za legislativou EU - drtivá většina směrnic a nařízení musí projít Eu parlamentem a pak zasedáním ministrů za jednotlivé země. Smůla je že v Čechách se vše napíše jinak.
    • Už včera se to tu řešilo...staci mrknout par prispevku dolu
  • smejki

Dva povedené komiksové vtipy s motivem hry Duke Nukem.

Banana Computers *1*
  • Kingdom Come: Deliverance s Danielem Vávrou - INDIAN SHOWTIME Speciál

https://www.youtube.com/watch?v=-7p9-C6leVg
    • ringmancz
      ty games musí Vávrovi hodně ležet v žaludku, když chodí do kdejakýho herního pořadu, ale Fight Club nic
      • Lukass
        A ty se divis?
        • Jack1947
          Jo divíme se všichni. Do Levelu samozřejmě píše.
        • Co se vlastně stalo?
          • Nevím, jestli je to tím, ale Poláčkovi v jednom Fight Clubu došla trpělivost a řekl Vávrovi na férovku, ať už drží hubu. Teďka jsem nedávno nějaké staré podcasty s Vávrou poslouchal a upřímně řečeno se Petrovi až tak moc nedivím, protože Vávra byl prostě typickej Vávra (překvapivě například ve videích z GDS mluví Vávra velmi rozumně).
            • ringmancz
              napiš na youtube: petr poláček thug life

https://www.youtube.com/watch?v=gRHnnmIINiE
            • WhySoSad
              To bych rád viděl :D máš link ?
            • ringmancz
              Myslíš Petrův thug life moment, o kterým se nesmí mluvit? Vávra se potom asi na nějakou dobu urazil, ale podle toho, co říkali v některým podcastu, si to vyříkali
          • Diskuse se staly!
            • SalemCZ
              Tak s redakcí problém nemá, nevím jestli ještě píše do Levelu?
            • Mart9
              Nevěřím, že jsou za tím jen diskuse, protože tady má přece i podporovatele.
  • Pethulla
    Co na tom GOGu kurňa blbnou? Vždyť jsou to asi 3 týdny co skončila jedna slevová akce a teď začíná zas další. No a nebyl by to GOG aby zas něco nerozdával zadara, takže kdo chce Age of Wonders, tak ať tam běží. Zbývá necelého čtvrt miliónů kusů.
    • Mart9
      Nevim, co to je, ale byl bych blbej, kdybych něco nevzal zadarmo, když se to rozdává ve velkém. Takže díky!
    • Jack1947
      Dík za typ, zadarmo vždy něco potěší. Už se valí do knihovničky. *4*
  • Ringwraith

Video popisující systém skillů z Dragon's Dogma

www.youtube.com/watch?v=_c8krHCKHDI
    Watch it!

http://www.youtube.com/watch?v=r4CQI9aadKY
    This too.
  • Jack1947

Letošní Call of Duty bude představené do konce června.

Já jsem v tichém očekávání, ale defakto (všechno co má kampan beru všema deseti!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit