-
Obtížnost
Neví někdo, které hra jako první přišla s možností volby obtížnosti, resp. kdy se koncept easy-(medium)-hard masově rozšířil? Nějak se mi to nedaří vygooglovat. Předem dík. -
-
vzhledem k tomu, že obtížnost řešil i tetris, tak nevím nevím, čeho se dopátráš.
-
-
http://www.amk.cool/gify/nejnovejsi/detail/57166/ myslím si že se tady ukazuje kdo je napřed.
-
-
Mimoň odstřihnutej od reality je jasnej krok kupředu. Navíc je to na amk tak to bude určitě pravda.
-
-
how console gaming looks like
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/016/674/802.jpg
*4* -
Obrazem: Screen z Gridiron módu a londýnské mapy, které naleznete v Call of Duty: WWII. Ze souborů betaverze se rovněž podařilo získat seznamy zbraní, map a informace k divizím.
Londýn, Gibraltar, to je panečku druhá světová. Co tam bude dál? New York? Tokio? Nacistická základně na Měsíci? -
-
Tý základně bych věřil asi nejvíce inu, bude to beztak jen pro "předplatitele".
-
-
Anonymous se dnes v 18:00 chystali zaútočit na stránky Ochranného svazu autorského (OSA). Stránka...
Uteč nebo bojuj! -
285. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Super Mario Maker (9/10), nejhůře dopadly tituly Mad Max a Lovers in a Dangerous Spacetime (3/10).
Lovers in a Dangerous Spacetime: Edge - 3/10, TotalBuiscuit - nejlepší hra roku. Co si o tom mám myslet? -
-
Že nemáš věřit bleskařovi. Mad Max a Lovers in a Dangerous Spacetime dostaly v Edge šestky, ne trojky, jak píše.
-
-
Hráči EVE: Online společně nashromáždili za dva týdny 44608$, které pomohou obnovit zdevastované...
Hráči TF2 podle mě nashromáždí víc, akce ještě probíhá, ale už teď to je přes 350 000 dolarů... -
Teď jsem se nasr*l.
Jedu CS:GO a jsem byl level konec silvra - ke goldu
Odehraju jeden kompeťák, kde jsem byl druhý nejlepší a dostanu downgrade silver 1
Co to k*rva je? -
-
Karma?
-
-
Ne, nespravedlnost.
-
-
Neodvijí se to od toho že třeba si byl v týmu s neschopnejma? Jsem rád že nemusím kompetitivní hry. I v tom COD:BO3 upustily od kompetitivnosti.
-
-
-
on někdo může mít silver 1? o tom ranku jsem slyšel jenom pověry že ty hráči netrefí ani na Long
-
-
DOPORUČENÍ PRO BLESKOVKU (nebo rovnou celou novinku!)
Známá skupina Extra Credits (dříve na Escapist Magazine) zabývající se produkcí videí o tom, jak funguje herní průmysl a jak ho zlepšit, založila:
Extra Credits Indie Fund, kterým hodlá pomoci nezávislým herním designérům pomoci dosáhnout svých cílů za rovných podmínek (například rovným rozdělením zisků (50% pro indie developera - 50% zpět do fondu) nebo skutečností, že developer si ponechává IP).
---------------
Osobně už jsem se přispěl svojí troškou do mlýna a hodlám ještě přidat v průběhu....:) Co vy? -
Dark Souls
Promiňte ale musím to napsat zcela bez obalu... Ta hra je prostě neskutečnej NÁMRD... Fakt mě to dostává... A čím je to těžší, tak tím je to lepší... -
-
A co Sen's fortress? Dokončit todle místo ti dá HODNĚ zabrat, to mi věř. A nejhorší na tom je, že ještě furt nejsi na tom nejtěžším místě.
-
http://www.youtube.com/watch?v=nc_LIR5ExIU&feature=plcp
-
-
Ale copak, vynechaly jsme dneska léky ?
-
-