Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bioware jsou

lamy, když se musí snižovat k takhle dementním praktikám!!! FUCK THIS STUDIO! A pak si beztak ti čurá*i budou stěžovat, že je komunita nepochopila. Mocný LOLec z toho bude... *10*
    • Joha

Magor

alebo len ty si ignorantský idiot... čítal si tie fóra?? End of line
  • Cena bezdrátového ovladače X360

Ahoj, co se sakra stalo s cenou bezdrátového ovladače (bez USB přijímače) k X360? Jsem si chtěl k Vánocům koupit druhý a teď koukám, že jsou najednou o dvě stovky dražší. Dřív stály cca stejně co s kabelem...
    • Jack1947
      Poděkuj praseti Singrovy *11* *12*
      • Tam šly moje první myšlenky, ale podle historie se cena zvedla během dní, kdy Euro vůči dolaru posílilo a třeba PC komponenty šly mírně dolů.
        • Jack1947
          Já řikám Pray for Euro " je to sice hrůza ale aspon by to těmhle nevyžrancům zkrouhlo chutě *3*

Kvůli lidem jako Singr a i vládě by to udělalo čáru přes rozpočet.
          • ??? Koruna je uměle oslabovaná vůči Euru => snížená kupní síla majitelů Kč, protože Kč (uměle) padá s Eurem. Proč bych se měl modlit za Euro?
            • Kurz koruny není ani tak řízený , jako soustavně oslabovaný tak , aby euro nikdy nebylo vůči koruně levnější než za 27Kč - Takže takové velké dojení státu i občanů a nepřiznaná podpora Eura a eurobankovnictví .
              Když vidím úrokové sazby na slovensku a srovnám s našima, chce se mi blejt . Oni se nakonec budou mít už lépe než vzkvétající exportéři z české kotliny :(
    • Vogon
      Možná to bude tím že před vánocemi všechna elektronika zdražuje.
      • Jen PS4 jde s cenou blíž naší realitě :/ .....
      • Jiné ovladače nezdražily... No co, za takovou cenu na to kašlu. Holt budu to Trine s něžnou polovičkou zvládnu na klávesnici.

A nebo mi někdo doporučí jiný (levnější a klidně i menší) gamepad s dobrýma analogama (trigery vzadu, vibrace a vlastně i bezdrát nejsou nutné)?

Na stánku MSI jsem měl v rukách A4Tech X7-T2 Redeemer velikostí/váhou pro holku ideální, ale nastavení narosto nemožný (nepodporuje xinput) a vibrace nefungovaly, toto potvrzovaly i uživatelské recenze...
        • Asi budu muset počkat. Děkuju za rady a diskuzi (všem).
        • Vogon
          Buďto počkej do ledna, pak možná zlevní, nebo můžeš vyzkoušet Dualshock 3, ale s jeho seřízením na PC je práce.
          • Origo DS3 za 500? Kde? Shodou okolností mám jeho stránku na Heuréce otevřenou, a schválně si zkus rozkliknout ty nejlevnější nabídky - místo DS3 je tam nějaká no-name napodobenina (nechce se mi zkokušet, jaké kvality).

Jinak DS3 jsem v ruce pořádně neměl, ale nepředpokládám, že by šla kvalita od DS2 dolů. A oproti tomu mi X360 přijde lepší ve vibracích (více intenzit) a triggery vzadu (ty má DS3 taky, ne).
            • Draken69CZ
              triggery u DS3 jsou pěkně na prd jsou malé prst ti z nich kloužou nejsou ve tvaru spouště jako u X360, pro mě je X360 lepší do ruky,bytelnější a mám pocit kvality jen ten kryt na baterie no ten to trochu kazí se slabší výdrží na baterie prý to jsem nikdy neověřoval.
          • Draken69CZ
            Když už Dualshock tak DS 4, DS 3 ve srovnání s X360 je opravdu špatný.
            • Draken69CZ
              Tak to je šetření že se mu to prodraží protože koupí DS3 zjistí že je na prd a stejně koupí X360 takže pak ho to bude stát stejně jako DS4
            • Vogon
              Dualshock 4 je skoro dvakrát dražší než ovladač, který nechce protože je moc drahý, kdežto Dualshock 3 stojí 500kč.
        • Jack1947
          Tak je spousta hybridů, nejsou od Mrkváku ale X360 kopírujou více než slibně... jinak to hraješ na tv že je podmíknou bezdrát nic proti ale drát by byl klído pído i bez púár stovek levnější.
          • Původně jsem se rozmýšlel, ale když jsem viděl, že drát a bezdrát stojí skoro téměř stejně (a přijímač mám), říkal jsem si, že bezdrát bude přeci jen pohodlnější. Nemusím se bát o konektor/počítač, když to náhodou někdo necitlivě položí a zakopnu o to. Chtěl bych hrát ze sedačky dál od počítače.

A drátovej za 8 stovek i přijde taky docela málo muziky za hodně peněz.
  • Draken69CZ

New Overwatch Character

http://cheezburger.com/8763545344/new-overwatch-character-unveiled-video-game-coverage?ref=whatspopularvotes
  • EuroSamurai

PETA: “Mario Promotes Animal Cruelty”

http://1url.cz/IMC4 *1*
    • MrSanta
      PETA - People Eating Tasty Animals
  • Podpora cross-platformového haní mezi PC a PS3 hráči v Counter-Strike: Global Offensive oficiálně...

to by me zajimalo jakym spusobem budou handicapovani PC hraci aby ti na PS3 stihali ..
    • Psychotic
      Hra bude podporovat myš+klávesnici na PS3. Předpokládám, že to půjde jen takhle.
    • Jazz
      Nijak, chachá!
      • no to ale nebudou mit sanci .. :)
    • na mireni budou pouzivat misto mysi smerove sipky na klavesnici *1*
  • Lukass

Dues Ex

https://www.youtube.com/watch?v=I5acI46z9Y4
    Tak ten downgrade je uplne silene, navic se me nelibi ani ta hratelnost. Po tomhle urcite nepudu.
    • Vypada to fakt slusne. Pevne doufam ze to nebude tak nemastny/neslany jako predesly dil.
    • Jack1947
      Jupp, downgrade byl třeba aby to šlapalo na všem , holt Ubisoft s tím začal a ostatní pokračují *4* *7*
    • Still
      Downgrade? To jsou zase pindy...
    • jakubc
      Podle názvu neznám, chvilku jsem se lekl, že chceš bojkotovat další podle všeho skvělé pokračování nejlepší hry všech dob, ale Dues Ex zní jako nějaká mizerná kopie, tak to chápu.
      (a ne že to opravíš ) *3*
      • Lukass
        Pardon pane dokonaly *5*
        • jakubc
          To nebyla reakce kvůli tomu překlepu, ale kvůli tvému postoji ke hře, která nikdy neměla graficky uchvacovat (kromě futuristického stylu) a která se bude bez sebemenších pochyb hrát skvěle, protože je to jen lehce renovovaný Human Revolution, který prostě skvělý byl. Jestli se ti nelíbil ani ten, tak pak úplně nechápu tvůj zájem o Mankind Divided.
  • Keyz

BattleTech knihy

Navazují ty knihy nějak? Třeba jako u Zaklínače nebo Enderova sága?

Knih je mnoho a autoři různí...Podle obsahu (co jsem se podíval na pár kusů), tak to je vždy o něčem jiném.
    Rád bych něco, co by obsáhlo začátek - konce časové řady.
    Na internetu je přehled http://www.sarna.net/wiki/Timeline ale jak na to navazují knihy?

Dík.
    • Veskoslav
      Já četl jenom BattleTech - Sága Legie šedé smrti

[1] Roklina hromu
      [2] Žoldnéřova hvězda
      [3] Cena slávy

A podle toho, jak se to četlo, tak to na nic nenavazovalo a byla to samotná kapitola v BattleTech.
      • Keyz
        Jo, na to jsem koukal. Něco je i česky.

Divím se, že to nikdo neobsáhl nějak normálně aby to navazovalo. Takto zde je zajímavý svět a řada knih kde se něco nějak řeší nebo děje, ale asi to nenavazuje :(

To si přímo říká udělat nějakou ságu od začátku do konce a pak si to čtenář doplní tím co již je.
  • CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 je mnohem, mnohem větší než jakákoliv jiná naše hra.

Super! Více otazníku na mapě.
    • wenceslaus
      Asi tak. Tohle mi W3 znechutilo tak, že po questu z baronem jsem to už nezapnul.
      Zbírat kytky jako kombajn a grindovat otazníky jako v MMO...
  • skaven
    http://www.pcgameshardware.de/Nvidia-Geforce-Grafikkarte-255598/News/Treiber-38165-WHQL-sammelt-Telemetrie-Daten-1225270/

Parada, to chcem: nV v tejto verzii driveru(381.65)presunula spehovanie z GeForce Experience priamo do driveru, takže teraz dokaze sledovat fapping pouzivatela aj bez nainstalovaneho GeForce Experience. LV, rychlo vymaz videjka a cracky hier *1*
    • 0011
      Prosímtě ty nemáš nainstalovaný steam, origin, uplay ani battlenet, pardon teď už vlastně blizzard? Navíc, kdyby sis ten článek přečetl, tak tam píšou, že je ve výchozím nastavení aktualizací telemetrie zapnutá = jde vypnout. Jestli chceš vyprovokovat hádku za použití falešných "faktů" či založenou na neznalosti cizího jazyka, vezmi si to prosím na jiný server patřící tvému krajanovi Burešovi prosím, děkuju.
      • skaven
        mam steam, a vyblokovanu telemetriu, nemam v nom svoju platobnu kartu, nepouzivam ako svoj login svoje meno/priezvisko(dokonca mam VPN tunel, za 4$na mesiac). a buresa si nechajte, vyzerte si ho az do dna, exSTBaka :)
        • Ronox
          *1* *1* *1* Watch out guys, we're dealing with a badass over here.
        • Draken69CZ
          Diagnóza = Alobalová čepička *15*
          • MickeyMutant
            Ty by ses měl místo humorů radši zamyslet, jaks mohl pustit ten třetí Dirt od ringmana.
            • MickeyMutant
              On to stejně nehraje, on to jenom sbírá.
            • SalemCZ
              Dirt původně jeli přes ten Windows bazmek, ted jedou přes Steama to bude mít v sobě špionážních programů.
          • SalemCZ
            pšš oni tě slyší. Doufám že po večerech radši i vypíná modem aby ho někdo nesledoval jak chrápe. Šifrovaný telefon dostal k Vánocům. Ale stejnak radši používá tu poslední telefonií budku co je asi 50 km od jeho bydliště, tak pro jistotu.
          • skaven
            nie, 5 min nastavovania *12*
    • Morraw
      To je čistě rýpnutí směrem k LV nebo tu fakt řešíš nějakou rádoby internetovou anonymitu a špehování?
      • skaven
        jedno s druhym, vedel som ze LV sa da lahko narypnut, ale ta informacia je aj pre vsetkych ostatnych nevedomych pouzivatelov
        btw, nechapem reakciu, ako ked si odmyslim to ze tam bolo rypnutie do LV, preco sa tu namiesto urazenych reakcii neriesi, ako to zablokovat, alebo vypnut? to uz master race je taka otupena, a nevazi si to posledne co stat/spolocnosti nevlastnia, tj vlastne sukromie?
        • Morraw
          Já nemám pocit, že by mi někdo lezl do soukromí. Nebo to falšuješ všude svoje osobní data (jméno, adresu, čísla atd). Ptže jestli ne, tak tyhle věci už prostě někdo dávno má, tak nevím o jakém soukromí tady mluvíš.
          U Nvidie máš nějaké podmínky. Stejně tak v bance mají tvé reálné údaje atd atd. Takže nevím co tady zkoušíš, ale nejlepší řešení bude vypnout cely internet a kontakt se světem, aby se ti někdo do toho soukromí nedostal. Jen mi to přijde paranoidní.
          • MickeyMutant
            "U Nvidie máš nějaké podmínky. Stejně tak v bance mají tvé reálné údaje atd atd."

Opravdu jsem netušil, že po koupi grafiky musím firmě, která ji vyrobila, krom zaplacení za výrobek plnit ještě nějaké další podmínky. Jako třeba postoupit jí právo na skenování PC a odesílání hlášení bez mého vědomí. A nevím, odkud by Nvidia o mně získala reálné údaje bez mého svolení, tak jako moje banka, jak píšeš.

Pokud by konkrétně tobě všechno tohle nevadilo, ok. Ale necpi to prosím ostatním.
            • MickeyMutant
              Vezmu to popořadě. Co stojí v EULA není podstatné, podstatný je český právní řád, který by podobnou povinnost odesílání kontrolního hlášení po zakoupení čehokoliv velmi rychle odkázal do patřičných mezí. Upřímně řečeno by si podobné faux pas žádný výrobce hardwaru ani dnes ještě nedovolil, riskoval by skandál a zesměšnění. Důkazem budiž ona možnost vypnutí, která by tam nikdy nebyla, být to jen na výrobci.

Telemetrie je sice součástí GeForce Experience, ale GE není nutnou podmínkou pro funkci grafiky, na rozdíl od ovladačů. GE můžeš při instalaci prostě s klidem vynechat, ovladače těžko. Jako přímá součást ovladačů je to takhle poprvé, nechápu, proč se nepochlubili*4*
            • Morraw
              Co já vím jaké podmínky jsou u grafiky jako hardwaru, instalací ovladačů souhlasíš s EULA. Víme, ne? A tam to klidně může být napsáno. Vzhledem k tomu, že telemetrie je součástí GE, tak nevidím důvod, proč by měli oznamovat, že to bude i součástí normálních ovladačů. Hlášení o pádech stejně nikdo nereportuje. Jestli to budou dělat ovladače automaticky, tak to jedině pomůže.
              Jinak si prostě myslím, že od jisté doby, se kolem takových dělá velký humbuk.
              Soukromí na internetu je takové dost fantaskní a všichni dělají, jak kdyby jim někdo něco bral.
  • 0011

Streets of Rage 4 😍

https://www.youtube.com/watch?v=M_bgPefCyfA

nevím jak pro vás, ale pro mě je SoR 2 nejlepší beat'em up všech dob, hlavně kvůli soundtracku od legendy jménem Yuzo Koshiro - z toho důvodu doufám, že současný muzikant co tvořil pro trailer je pouze placeholder

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit