Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaklínač 3: Krev a víno prý nabídne komplexní příběh a nezapomenutelného záporáka.

Pochybuji, že můžou udělat lepšího padoucha než v základní hře *15*
  • Draken69CZ

The Last of Us na PC!

Haleluja

http://1url.cz/sdJL

Smysl pro humor? Nikdo? Nic? Škoda.
    • frag.ment
      smazáno, nedošlo mi, že je to mod ;-) Tak si to užijte, já si raději zahraju originál (jen zas budu muset přepojovat kabely, a to sem si říkal, na co má TV 4 HDMI a teď bych bral tak 6 :-D ).
    • No vidíte, přeci jen se PCčkáři dočkali *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Britský žebříček prodejnosti 35. týdne roku 2014: 1. Metro Redux, 2. Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil, 3. The Last of Us: Remastered.

nice, po fotomontáži PSX verze přichází vizuál jak z PS2. Dobrá práce.
  • Nazdar, poradí mi někdo nějákou hru, kde nemusím hrát jen za dobráka, ale rozhodonout se pro hru za hajzla? Nejlíp RPG.
    • DFCZ
      edit:ditto
    • Tilwaen
      Neverwinter Nights 2. Jedny z nejlépe napsaných a nejzábavnějších dialogů pro záporáky vůbec *4*
    • Jack1947
      Boundy by flame tam jsi dokonce napůl dáběl či co.
      • solomon.short
        no, tak to uz jsi mohl rovnou doporucit Inquisitor, tam hrajes za katolickeho megahajzla :D
    • star wars knights of the old republic 1 a 2 (k ty nedavno vyslo rozsireni-dodelani)
    • fable, zrovna vyšla ta anniversary edice :)
    • Za šmejda mužes byt treba v Mass Effect trilogii, nebo Fallout 3/NV
      • V Mass Effectu je to takovej smejd nesmejd, porad jsi v zakladu hrdina. Napada me Kotor, tam muzes bejt opravdu zaporak:)
    • Napadá mě Overlord 2. Ale tam jde hrát jen za zlého.
  • neznáte nejaké dívčí letsplaery na yt?
    • Draken69CZ
      R-e-n
      • ta se mi nelibi
      • God-of-War
        Jj, ta je sjízdná:).. Nejlepší byla při hraní P.T.
        • Draken69CZ
          Brzdi frajere ta je moje, jen o tom ještě neví :D
          • Bacha! S tou babou to musí být tragédie.Ty její hry na PS3, které tam bohužel tak snadno jako u PSP nejdou nacpat zadarmo, jak jsem se sám přesvědčil, jsou pomalu dražší než boty a hádám, že by se online funkcí nezbavila dobrovolně. *15*
  • Beam NG srovnani

http://www.youtube.com/watch?v=jioDVotNZRw

Neni to uplne perfektni ale na alfu docela slusny rekl bych.
    • není nic lepšího než pro radost zmuchlat pár plechů. dobrá hra, už ji nějakou chvíli hraju
      • Ja zjistil ze to ma docela prijemnej jizdni model kdyz se to nehraje na klavesnici a zacalo me dost bavit se prohanet po tech uzkejch silnickach. Je to moc fajn ale stejne to jezdeni bude potrebovat jeste trochu prace i kdyz se autori dusujou jak realisticky to je....
  • Hry na XP

Zdárek mam dotaz :-) Už asi 10 měsícu mam krizi, v pc mam seznam her co chci hrát př.(Assasin 3,Far Cry3,Skyrim,CoD,NFS, Sleping dogs,MoH,Crysis atd.....) ale bohužel mam XP a new PC s win7-8 bude asi až na vánoce :-( Takhle dlouho sem bez novinek nikdy nebyl a proto hraju od Ledna WoT a jediný novinky co šly byli Dishonored (výborná) a Dead Island a dneska jestli bude fakčit tak i Roma 2 Total war :-) Tak bych rád zjistil jestli za ten necelí rok vyšlo něco co bych měl na 100% zkusit a hlavně aby to šlo na XP. Jediný co nehraju je fantasmagorie WoW,Lol atd... Díky za odp.Začína mi hrabat hraju jen tanky a euro truck 2, nedávno sem si stáhnul Farming simulátor a Popeláře :-D :-D Pomoc please *13*
    • ve starým systému s novým hardwarem jsem naposledy hrál Tomb Raidera novýho a byla to super hra, zkus!
    • Tilwaen
      Raději než po novinkách bych se, být Tebou, spíš ohlédla trochu zpět, pokud máš třeba ještě nějaké herní resty.

Letos vyšlo namátkou třeba Deadpool, Saints Row IV (pokud jsi nehrál předchozí díl, tak ten stojí za to), ArmA III, Total War: Rome 2, Splinter Cell: Blacklist, Payday 2, Company of Heroes 2, Remember Me, Wargame: Airland Battle, Metro: Last Light, Dead Space 3, ...

Nevím, kolik z nich ještě podporuje DirectX 9, vím stoprocentně, že SR III určitě - a nová čtyřka vypadá prakticky stejně, tak by také mohla. U zbytku nevím, ale tipuji, že minimálně dobrá polovina z těchto her na XP asi nepofrčí - pokud by Tě něco z toho zaujalo, tak se mrkni na net a raději to zkontroluj, v tomto víc bez Googlu neporadím (a googlit se mi to nechce).
      • Tak sem tady našel hry jen od prosince jich je 26 to by mělo být vše co mi chybí :-D a nejhorší je že to sou skoro všechno hry co hraju a mam rozjetý od začátku jediný 4 novinky: Watch dogs, True crime a ten Payday 2 který si mi připomněl :-) a Remember Me? jaky to je? :-) jinak SR III je dobrej blázinec :-D :-D best game Total war už stahuju :-D na Rome 2 potřeba Directx 11 :-) Tak mi zkus prosimtě napsat nějaký hry za poslední 2-3 roky co tě bavily, třeba si vyberu :-) jinak sem koukal na Call of Juarez the cartel 1 byla celkem dobrá ale tohle je v současnosti hral si to? :-)
        • Tilwaen
          Call of Juarez jsem nehrála, zatím doháním jiné herní resty *4* Remember Me také ne, ale byly na to zajímavé ohlasy.

Beztak tam není vše, ale pokud chceš zhruba vědět, co jsem hrála, tak se koukni sem. Jak tak na to koukám, měla bych to zase aktualizovat.
    • Inquisitor
      Až na vánoce? Kéž bych čekal na nový comp jenom do vánoc :D
      • tohle je určitě nějakej hodně sofistikovanej vtip, ale nepobral sem ho...
        • Tak jseš asi úplně blbej..
    • Jack1947
      Ja spise nechapu jalk v dnesni dobe pc hrac , podotykam ze pc hrac protoze i kdyby nebyl tak jen XP je proste malo. Win7 neni nejlepsi system , do 8bych ani nesel ledva s dotykovym LCD. Interface se mi taky kdovijak hnusi. Win7 Sp 1. Kdyz az na vanoce takto vydrzis ne. Muzes stale hrat i indie hry prozatim (jestli holdujes tomuto zanru) . Nevim ale fakt ze XP uz bude brzo/je nepodporovan systm tzv raj hackeru nevidim duvod proc nemit i win7 a postupne na ni prejit. *4*
      Minimalne herne bych se uz na XP nikdy nevratil. *3*
      • Hanzales
        Ty se taky musíš vyjádřit ke všemu co ? :) Tak hlavně že jsi mu nějakou tu hru poradil.
        Vždyď píše, že nový Pc bude mít nejdříve na vánoce a hledá něco na XP na kterých zatím musí vydržet. PS: Windows 7 nejlepší systém je ;o) Tedy alespoň na mne zapůsobil za celou historii Windowsů tak, že už v Release Candidate verzi běželo všechno mnohem lépe, bez kritických porodnách bolestí, jako byly třeba u XP, nebo nedejbože Vist. K osmičkám se nevyjadřuji, nezkoušel jsem a nezajímají mně, tedy k nim nemám co říct ;o) Ono za ty roky už začalo platit pomalu i pravidlo, brát widle vždycky až každé druhé ;o)
        • Jack1947
          Tak sry, ale mne prijde jako archaicka zalezitost, samozrejmne pro nekoho je to neco i vic a ja mu to neberu. Vyjadrit ano, pac ja to nechapu mit jen Win xp jak uz jsem psal to fakt ne kor kdyz jeste nekdo tak aktivne hraje. Ja tolik na pc neparim a presto mam Win7, je to muj nazor.
          Neporadil hru, podle mne jeste ich spusti spoustu a poradil indie ( aha ja zapomnel to nejsou hry, chudaci ti kluci co na tom tedy travily svuj volny cas prevazne.) To je prozatim asi tak vse. *4*

http://gamesystemrequirements.com/ Abych teda nebyl za uplnyho neznaboha. *3*
    • Hanzales
      Rayman Legends :) jinak jsem chvíli hledal ideálně seznam her podporujících XP a hledá se těžko. Ideálně bych asi doporučil mrknout třeba na Steam shop ( http://store.steampowered.com/ ), u každé hry máš pak dole minimální požadavky, včetně OS a rovnou uvidíš, jestli tě hra zaujme a jestli na těch XP stopro pojede.
      Edit: Z těch posledních třeba Outlast stojí za zahrání ;o)
    • pokud hraješ WoT tak bych zkusil War Thunder, jinak vyšla výborný český mod do falouta2
  • Jazz

Dohrání Dishonored Vám zabere déle než 22 hodin.

To známe no.
  • EA Sport Gladiator

EA Sport prý chystá hru ze světa gladiátorů.Podle mě to bude absolutní pecka?Co myslíte
    Dovolím si přidat odkaz z konkurenčního webu
    http://www.zing.cz/novinky/11674/mrkneme-se-s-ea-sports-do-rima
    • Nechápu za co mínusy.Nebylo to myšleno jako reklama,nejsem majitelem toho serveru ani s ním nejsem spřízněný,bylo to myšleno jako zajímavé info
      • braveman
        Myslíš zajímavé info, o kterém v bleskovkách bylo psáno již v ranních hodinách.... ?
  • Jack1947

Z Microsoft Store si nyní můžete stáhnout 10 hodinovou trail verzi hry Gears of War 4.

Tak jo to zkusím beztak zase nemám do čeho píchnout *4*

Hehe a ne nezkusím WIndows store bazmek mi nefunguje heheh
  • DLC Rise of Isengard do hry Lord of the Rings Online vyjde 27. září.

Je to datadisk ne dlc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit