Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

wtf? to snad ne...
  • Veskoslav
    Asi je naivní se zeptat, zdali po 3 měsících nefunčkčního prvku diskuzí s tím něco hodlá dělat Tiscali nebo Games, co?:) Mimochodem nechápu, proč je možnost Inkognito u regirstovaných účtů, kdy se vyrojili napodobitelé, kterým stačí změnit ikonka a hodit se inkognito. Nebo ještě lépe, ikonku ani nemají.
    • Já mám inkognito, protože před třinácti lety jsem nepočítal s tím, že přihlašovací jméno se bude zobrazovat v diskusi místo přezdívky. Takže inkognito je v podstatě jediná možnost, jak tady diskutovat jako Dworkin.
      • proč si nezaložiš novy učet?
      • Veskoslav
        To chápu. V dnešní době se není ani čemu divit. Ale tebe člověk pozná hned jako Dr. McKay:) Prostě máš ikonku a nevím, jestli by někdo napodobil tvůj styl.
        • Takovou práci bych mu snad ani nepřál. *4*
    • Zase brecis? Jedinej komu to vadi jsi ty, je nam lito. Maminka ti to pofouka.
      • Osviceny
        Veskoslávek dělá pouze dvě věci. Tedy tři pardooon. Ponižuje ostatní, fňuká, nebo ze sebe dělá největšího machra. Mám teorii že je silně schizofrení a záleží jaká z jeho osobností má zrovna převahu
  • MrSanta

Kompilace Hitman: Blood Money, Hitman 2: Silent Assassin a Hitman: Codename 47 na STEAMu za krásných...

Ajaj, tahle Square Enix akce přichází ve velmi nevhodnou dobu... The Last Remnant konečně za přijatelnou cenu a jestli se ještě dostane do individuální akce i DE:HR. Chjo, zase další nákup do "šuplíku" *1*. To mám zase o čem přemýšlet do konce víkendu...
    • heartless_cz

Dva wallpapery s motivem Medal of Honor: Warfighter pro Vaši plochu.

Přesně můj případ. Mám na steam asi 5 hero, co jsem ani nerozehrál. Naposled TW shogun 2. Pitomá DOTA mi nedá pokoj a teď ještě přijde diablo :D
  • Jack1947

GOT

Seríál nesleduji, středověk moc nemusím ale hra to tedy 1epizoda to byla skvělá a konec... ehm řekněme že jsem zvědavý jak se to bude dál vyvíjet. *4*
    • SkillJam
      Ale teda oproti ostatním TellTale mi to přišlo o dost slabší.
    • To už to vyšlo? Jsem si toho ani nestihnul všimnout.
    • Taky se moc těším na pokračování. Seriál sleduji, takže se těším o to víc. Ale osobně si raději zahraji 2 epizodu Tales from the Borderlands. Nevím proč ale do příběhu mě to vtáhlo ještě víc než GoT.
  • Veskoslav
    Vyšel Star Wars Uprising. Kupodivu zábavná a kvalitní "diablovka" s dabingem, pěknou grafikou, slušným ovládáním na telefonu a nenásilným platebním modelem.
  • SalemCZ
  • grinderman

Star Fox + David Bowie + plyšová zvířátka = EPIC WIN.

bwahaha. to je ovšem hustopekelně boží!
  • Kozy

Z důvodu technického omezení nepoběží Bloodborne při 60fps.

Jako by to nebylo jedno.
    • Miserius
      Co tě napadá? 60 FPS je dulezitejsi než samotnej gameplay, to nevíš?
      • Draken69CZ
        Dobrej trhanej gameplay je ti k prdu!
        • Jack1947
          30fps trhané? chci důkaz., otherwise stfu! *4*
      • MickeyMutant
        Ze zdravotního hlediska určitě.
    • Draken69CZ
      Napadá mě jedna platforma kde by se to nestalo.
    • Keyz
      Protože ten rozdíl v plynulosti je prokazatelný tak to jedno není. To pak klidně může běžet 15 FPS, když je to jedno.
      Bohužel konzole se pořád snaží držet ve standardu rozlišení a i to jím jde blbě. Všechny hry nejedou ve FullHD. Navíc časem se rozlišení posouvá a pak se to vždy zasekne někde v pozadí.
      O snaze odskočit od 30FPS ani nemluvě. To je většinou vykoupeno právě menším rozlišením.

Jasně při zachování stejné kvality potřebuješ o dost lepší HW aby jsi skočil ze 30 FPS na 60 FPS. Ale když ani nedrží to rozlišení tak to je prostě zoufalý.
      • Kozy
        Jedno to je, nevim že by se hra na konzoli ve 30 fps sekala nebo byla nehratelná.
  • Video 1 / 2: Fanouškem vytvořený mód se zdárně pokouší zahalit hru Star Wars Battlefront do filmovějšího kabátku.

To jsem jedinej komu to prijde horsi jak original (podle komentu na YT)? Vzdyt to vypada hrozne, jak to tam v jednu chvili vypina a zapina tak ten original vypada 100x lip. Ma to strasne presaturovany a divnej kontrast...
  • SalemCZ
    na Gogu Carmageddon TDR 2000 zdarma https://www.gog.com/game/carmageddon_tdr_2000

oprava už to tu psal někdo včera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit