-
herní Vánoce
kupujete letos nějaký herní/počítačový dárky pro někoho? jaký? -
-
Já si koupil pro sebe Dark Souls obraz na zeď
http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2013/018/e/d/dark_souls_main_characters_by_giovannimicarelli-d5rwrq4.png -
Já osobně nemám pro koho kupovat... Takže sobě si nadělím asi novou grafiku do 5500. Snad něco seženu *15* .
-
Grafárnu, tedy ehm tu budu mít pro sebe
-
Počkám si, jestli ji nedostanu, a když ne, koupím si FIFU 15
Velmi mě zklamaly ceny minulé generace konzolí. Chtěl jsem si nadělit PS3, už rok to mám v plánu, ale cena po příchodu nových konzolí prostě nespadla k těm 4-5 tisícům, jak jsem si vysnil. A koupit starou konzoli za 7000, když nová je za 10000, tak to nazdar. -
-
Nedávno jsem viděl PS3 za 4000 Kč... Takže dolů to opravdu šlo.
-
-
Dozvěděl jsem se tady, že konzole bez HDD je na h o v n o
-
-
Ber tu použitou, vejdeš se s přehledem do 4k a budeš mít tu lepší verzi Slim, ne ten šmejd SuperSlim.
-
-
-
Ty si případ, jak píše ringman z bazaru... máš i hry atp... za 5,5 lol to je ti hodně pokud je to pro tebe hodně tak bys mít konzoli neměl , zbytečné pro tenhle typ lidí.
-
-
Mně to nekoupí rodiče jako tobě.
-
-
z bazaru za 4000, někdy i se zárukou a hrama, ale pokud ta konzole nějakou dobu běží, tak nebývá problém
-
-
Ale já to nechci opatlaný, ojetý, použitý a zaprášený po někom, to je ten problém.
-
-
osobně neznám nikoho, kdo by se takhle ke svýmu majetku choval. pokud je někdo prase, tak to při prodeji aspoň trochu upraví na fotky. a konzole bez disku není problém, jenom je potřeba do toho investovat další 1000, pokud nemáš volnej disk
-
-
-
-
Kupuji klíče na Steam kamarádovi. Konkrétně Dirt 2 a Rock of Ages.
-
Vitu pro bratra.
-
-
Grim Dawn Alpha gameplay
http://youtu.be/gdRCyP8oz_0 -
Total War Warhammer za 12$
https://www.humblebundle.com/monthly -
Podpora cross-platformového haní mezi PC a PS3 hráči v Counter-Strike: Global Offensive oficiálně...
tak to teda budem my hraci PS3 dostavat od PCckaru pekne na pr*el :-D:-D -
-
Podle Kotaku bude PS3 verze Counter-Strike Global Offensive podporovat ovládání nejen skrze kláesnici...
staci si koupit mys a klavesnici.nevim proc zijete porad v praveku ze se da hrat na konzolich jen s gamepadem -
-
To je sice pravda,ale na druhou stranu,moc her,ktere mys a klavesnici podporuji,neni.
Navic ortodoxni konzoliste porad tvrdi,ze se prece nebudou "hrbit u klavesnice s mysi" kdyz se muzou rozvalit na gauci.
Me osobne je to jedno,nedela mi problem si zahrat s gamepadem,ale klaveska a mys je mi milejsi.
-
-
To budete, ale radši bych hrál s těma natvrdlejma xboxáčkama než s váma. *1*
-
-
Ona vysla nejaka studie, podle ktery maj lidi s xboxem nizsi IQ, nez lidi s PS3?
No... kdyz se podivam na nektery skutecny, tak bych se az tak uplne nedivil : D
Kazdopadne k prokazani toho, ze nejhur na tom jsou jedinci, kteri podobne retardovany zavery neustale vyvozuji, zadna studie ani potreba neni.
Ale radsi nebudu po tvem vzoru mlatit prazdnou slamu... : P
-
-
treba vam tam nechaji autoaim :)
-
-
Takže první zkušební Games.cz pokerový turnaj je tady... Začneme v neděli v 18.00, buy-in 0,5...
lol. Napred ten pokus s prispevkama na provoz bo co. Ted se chce nekdo z redaktoru napakovat na ukor par chudaku kteri se do toho prihlasi protoze to je prece "GAMES pokerovej turnaj" . Trosec to smrdi ... -
-
vole, keby si nesedis na vedeni tak vies ze sami navstevnici iniciovali podobnu aktivitu ze si chcu zahrat poker z redaktormi
-
-
Takže první zkušební Games.cz pokerový turnaj je tady... Začneme v neděli v 18.00, buy-in 0,5...
diagnoza: Slovák
http://www.youtube.com/watch?v=YpiAhxaE_oI -
a zvací kod sem nikdo nenapíše???
-
-
-
Tady je kdo chce ten Hitman na mobil, jestli to přes to nějak půjde aktivovat, se v telefonech vůbec nevyznám, tak nevim :)
https://humblebundle.com/kAzkwksNRH4rZtKuM -
-
taky diky moc, vyzkousim!
-
dík
Děkuji :)
-
-
Assetto Corsa
když je to teď v akci na steamu, k čemu byste to přirovnali? je to spíš Gran Turismo nebo rFactor? teda zábavná "simulace" nebo hardcore simulátor. díky -
-
O něco menší hardcore simulator než rFactor, ale i tak podle mě jeden z nejreálnějších simulátorů, co se na pc vyskytuje. GT mu nesahá ani po kotníky. A graficky je to podle mě nádherné a to ještě není finální verze.
-
-
"GT mu nesahá ani po kotníky" píše člověk, co má s PS3 nulovou zkušenost a pohádky na dobrou noc o svým zázračné prací, kde máté PS4, PS3 vynech...
-
-
Mám PS a mám doma všechny díly GT a souhlasím s Veskoslavem. GT je v mnohém ohledu arkáda, která si hraje na simulátor. Assetto Corsa má reálné zpracování tratí, snaží se o reálné podání jízdního modelu (což u GT a jeho tisíci autech prakticky není a jednotlivé modely např hatchbacky se chovají všechny stejně prakticky) a graficky je zcela někde jinde než GT.
-
-
GT je v mnohém ohledu arkáda??? To jsi asi hrál jiný GT. A reálné zpracování tratí má taky *3*
-
-
Ja nerikam ze ti GT sedet nema. Bezpochyby je to kvalitni zavodni titul (i kdyz co se me tyce tak bych byl pro kdyby kvantitu uz konecne nahradili kvalitou). Taky jsem u ni stravil par veceru coz zatim o AC rict nemuzu.
-
Drasťa: Tak jasně že to není žádnej ultra simulátor. Ostatně, mám raději GT, než rFactor. Ale to záleží každém, co mu sedne lépe.
-
GT je takovej ten pop-sim. Neni to arkada ale nejaka ultra detailni simulace to teda rozhodne taky neni. rFactor i iRacing to podle me strci do kapsy bez mrknuti oka.
-
Oproti AC rozhodně nemá. Ta používá laserové snímání reálných tratí, GT ne.
-
-
no tvl prý Jindra Penísák...
-
-
A? *6*
-
-
-
-
-
-
Až aktualizujete hru Micecraft příštím updatem (v1.5), nedivte se, až v ní začne sněžit nebo...
pršet jako z konce? z konce čeho? -
-
Všechno musí přeci mít svůj začátek i konec *4* Díky
-
Z konce mraků asi. To je přece jasný, jak se můžeš takhle blbě ptát *1*
-
-
Dark Souls 2
Pokud je tu někdo kdo si chce lámat hlavu s Dark Souls lore tak mrknětě na toto video ze dvojky - boj s bossem !Na vlastní nebezpečí!
http://youtu.be/Us1s7E923dU -
-
to tady musíte spoilerovat, když budu chtít tak se na to kouknu, demence *16*
-
-
Ja nic nevyspoileroval, pisu o cem to video je a ze klikat na vlastni nebezpeci, pokud je nekdo tupej a nepochopi to z toho tak si to zaslouží *2*
-
-
Promiň nemělo to být na tebe, ale na ty diskutující pod tvým příspěvkem, na video jsem samozřejmě ani nenajel myší natož kliknul *3*
-
-
No a tohle si budeš užívat ještě měsíc... :D
-
-
Aaa ty si musíš rejpnout viď :D
-
-
-
-
-
Na vyvojarsky deniky a prolog jsem se jeste podival, ale vazne se nenecham pripravit o kouzlo prvniho setkani s bossy ;) Dark Souls je totiz nejlepsi napoprve. Navic by pokracovani melo mit gamedesignersky reseni, ktery ti umozni udelat si hru jeste tezsi a ani nepratele by nemeli byt stale na stejnych mistech – coz cenim, pac hra tim ziska na nevyzpytatelnosti a zpestri nasledujici NEW GAME+.
-
-
Ver mi, ze s timhle bossem rozhodne nebudes bojovat poprvé *1* Kor kdyz mu nehcali uplne vsechny jeho pohyby z jedničky...
-
-
Paklize to na plnou hubu vyzvanil uz RavenHolm, tak bohuzel. Ale pro priste bych ocenil spoilery do < spoiler >
Ornstein < / spoiler >. A byt doufam, ze to byl z jeho strany jen "humor", protoze Ornstein by mel bejt v dobe, kdy se druhy Darks odehrava, nejen mrtvej, ale i davno zapomenutej , tak bych ve dvojce nejakou znamou tvar docela rad potkal ☺
EDIT: Nahore vyspoilerovane, mnou jen zopakovane skryvam, pac spoilery jsou na *
-
-
-
První 4 a půl minuty mi připomíná video "This is how you DON'T play Dark Souls".
-
-
Celkove je to nějakej lamer... U některých úskoku/pohybu uz clovek rika: to se ti vymsti! a vymsti se mu to *1* A to behani po mistnosti aby se vyhealoval *15*
-
-
Copak ve dvojce dělá Ornstein? Hmm :)
-