-
Je možné získat Windows 10 ještě zadarmo?
Zdravím, nechci prudit, ale mám malou otázečku.
Je možné získat Windows 10 ještě zadarmo? ("chci"/potřebuji to kvůli hrám) a jaké s tím máte zkušenosti? -
-
Jde to a celkem lehce. http://www.zive.cz/clanky/microsoft-nabizi-novy-zpusob-jak-upgradovat-na-windows-10-opet-zdarma/sc-3-a-183528/default.aspx
-
-
Článek z prvního srpna. Microsoft po pár týdnech začal od některých zájemců vyžadovat potvrzení přes chat nebo telefon, které jsem odkazoval. Ale třeba mu to ještě půjde, aniž by musel cokoliv zdůvodňovat.
-
-
Takže ti zavolají ty řekneš že používáš lupu a je to, nebo jak jim to přes telefon musíš dokazovat?
-
-
Do toho chatu, který jsem linkoval, napíšeš, že používáš lupu, protože špatně vidíš a hodily by se ti desítky, protože jsi viděl jejich skvělé funkce pro lidi jako ty. Poprosíš, jestli bys nemohl využít jejich „upgrade for assistive technologies users“. Dodáš, že neumíš moc anglicky, protože jsi nevzdělaná socka z České republiky, aby se už radši dál moc neptali. Poté by ti měli zpřístupnit upgrade, který byl k dispozici do konce července.
Tedy pokud na tohle všechno máš žaludek a svědomí. -
-
Opravdu? A co myslíš, že se stane, až MS zjistí, že se to hromadně zneužívá? Zruší to všem, i těm postiženým...
-
Pěkně debilní příklad, protože tohle není na úkor někoho jiného - neznamená to, že někdo jiný win 10 nezíská. Ale od tebe mě to nepřekvapuje.
-
Meow: Spíš to je jak kdybys v autobuse začal slintat a předstírat mentálně retardovaného, jen abys nemusel pustit babičku sednout. Zkrátka osobní zisk na úkor někoho jiného (to bude to svědomí), při kterém ze sebe děláš debila (to bude ten žaludek).
-
Proč žaludek a svědomí? :-D Jakoby šlo o nějakou krádež hraček dětem z dětského domova.
-
-
-
Aha, tak to pardon. Nemám s tím vlastní zkušenost, tak jsem to bral jen podle toho co čtu.
-
-
-
https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade
-
-
To mu už jen tak lehce pravděpodobně neprojde. Bude nejspíš muset Microsoft kontaktovat a tvrdit, že je nějakým způsobem hendikepovaný. Třeba že používá win nástroj lupa, hlasité čtení textu, on-screen klávesnici atp. Bude to zřejmě stačit napsat s prosbou do toho Disability chatu. Pak mu to povolí bez dalších otázek.
-
-
Takže Jack by ani nemusel nic předstírat.
-
-
-
-
4. listopadu má vyjít GOTY edice LA Noire, která bude obsahovat plnou hru a její dosud všechna...
red dead sem si zrovna chtěl koupit a kvuli tomuhle nikde není k dostání. -
vyšla ta F2p hovadina Umbrela Corps už ? " !
Jako flastr za tu blbost F2p má kampan o 20misích, sice to vypadá hrozně a hratelnost nebude o moc asi lepší ale aspon něco no... *3* -
-
Nepotrebuju hrat F2P, na steam ua gogu slevy takze nakupuju ve slevach a nejaky F2P mam u otvoru. Zlodeji.
-
-
No chvíly jsem to hrál asi se dá říct že "Mise" je nástin z Plné hry tedy té onlajn . Spíše takové ty arény známé s mercenaries modu kdy vystřílíte pošet zobijí aby ste sebrali vzorky, jinde sbíráte kufříky nebo variace na Domination zabrání bodu - V MP to bude hrozná volovina. Dokonce si na začátku člověk vybere nějaké DLC vybavení. Suma sumárům víc do dokurvit nemohli 6/10.(spíš mín protože to nemá s Resident evil nic společného). Tak5/10 to sem ještě velkorysý.
-
-
Že ty netušíš, co zkratka F2P znamená?
-
-
to znamená že se to dá koupit na v zátoce
-
-
Tam nenakupuji.
-
-
-
ono to je F2P? http://store.steampowered.com/app/390340/
-
-
Pro Jacka je všechno F2P.
-
-
piráte..
-
-
SOULCALIBUR VI - PS4/XB1/PC - Geralt of Rivia
CDPR už před nějakou dobou oznámilo, že se Geralt objeví i ve hře z jiného světa a dílny jiného studia. Dneska vyšel trailer a jde o SOULCALIBUR VI od BANDAI NAMCO, Musím říct, že vypadá celkem k světu *1* -
-
Já to říkal :D viz bleskovky stránka dvě.
-
-
Už jen chvilku trvající akce- Bioshock za necelé 2 dolary!!
Co znamena v tom Marketplace klientovi pro PC, ze musim mit zlate clenstvi? Znamena to, ze mohu kupovat hry, pouze pokud si zaplatim zlate clenstvi? -
Jak by mohlo vypadat MineCraft 2 odhalí fanouškovský trailer.
Skvělá práce! Kraťounký videjko ale perfektní, osobní top 10 2011. *16* -
Human Defiance
Dle ofiko facebook stránky Deus Ex zítra dojde k odhalení nové hry s podtitulem Human Defiance. Pokud teda nejde o apríl -
-
Nevim co se píše na ksichtknížce ale na twitteru je napsáno "Yes, the rumors are true: #DeusEx : HUMAN DEFIANCE unveiled TOMORROW! http://ow.ly/jBOT6"
Kde jsi z toho vyčetl, že půjde o hru? Rozhodně bych se nezlobil (to teda fakt ne*1*), ale přijde mi to trochu přehnané A do toho ten Apríl. No nevim nevim... *7* -
-
Dopsali to v komentech když tam lidi spekulovali že půjde o film
-
-
Tak to potom jo, teď jen doufat, že to není Apríl *1*
-
-
-
-
Tato webová stránka není dostupná.
Nevíte někdo co se děje s flawlesswidescreen.org? -
Instalační velikost Xbox One verze Wolfenstein: The New Order dosahuje velikosti 44,55GB.
Do vypuštění Wolfa zbývá 9 hodin, přes noc staženo, ráno hrajeme. Nejvíc jsem zvědavý na AI, protože to video bylo tragické.