Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

1. srpna vyjde PC verze hry Yakuza 0, která nabídne podporu 4k rozlišení a nelimitované fps.

Tohle jsem ani nikdy nečekal navíc těch her bude více např Valkyria chronicles 4 atp... *5*
  • Když si předobjednáte u Cenegy standardní edici Deus Ex: Human Revolution, dostanete k tomu bonusové...

Kdyby radši Cenega dala češtinu. Takhle nekupuji ani s deseti DLC :-(
  • Lukass

Zaklinac 3

Tak sem po tydnu zapl Zaklinace a po patchi 1.05 me zacala pekne skakat framerate. Treba v Novigradu me to drzelo stabilne 45, a ted me ro skace nekam k 38, fakt super. Ma jeste nekdo podobne problem po tom patchi 1.05

Ale zase se me zda ze textury sou vo dost hezci.
    • Jo ten patch je nějaký divný, celou dobu ta hra běžela krásně a ráno když jsem to hrál dnes, tak ve Skellige mi to dvakrát spadlo, pak už to zase běželo ok, tak snad to bude dobry a byla to záležitost jen toho jednoho úkolu, to už se mi teda hodně dlouho nestalo, abych musel nějakou hru restartovat :)
      • Lukass
        Jeste se me zda ze je v Novigradu ve dne na ulicich vic lidi.
    • Johnny
      Tak sniž detaily textur
      • Lukass
        Mam na ultra, a dela to jenom v Novigradu a jeste nejak divne, zas jeden patch co hru pokazi misto aby ju spravil.
        A i sem si vsiml ze zvetsili pismo a popis predmetu je taky jine.
  • genki.sudo

Fanoušci Call of Duty 4 musí s prosíkem o remake, jenž by byl jediným řešením proti hackerům...

Čo to je za blbosť ? V čom by bol riešením ? Čo si pametám tak tam bola tiež hromada cheatujúcich blbečkov...
  • Ataker
    Moje chyba... smazáno
  • 14:10 Kolik bude zabírat The Elder Scrolls V: Skyrim na harddisku? X360 verze 3.8GB, PC verze 6GB.

Nechápu, jak může takovej Rage brát 20GB a tohle jen 6 *8*
    • Miroo_CZ
      kvůli těm texturám má Rage tolik kolik má...
      • Nejnovější studie ukázala, že hráči videoher mají po opuštění PC/konzole větší hlad než...

To je pekny ze ma Rage velky textury a zere to misto ale ze by treba trochu fungovali to ne :D Kazdopadne nadruhou stranu mi pride 6GB pro takovouhle hru jako Skyrim trochu malo
        • Miroo_CZ
          Podívej se třeba na Just Cause 2 to je taky obrovský svět a má jenom 4GB...
      • Irisis
        kvůli těm texturám má Skyrim tolik kolik má... *15*
  • zombytrooper

FIFA 17 vyjde 29. září, těšit se mohou i majitelé konzolí PS3 a X360.

Cus
    K tomu hardware, osobne mam asi +- pul roku stare streva a procak i3 absolutne staci to muzu potrvrdit. brzdi to grafika, ale ten trend ze nastaveni na stredni ci ultra necha hru temer stejnou krom vychytavek, je to parada. Asi je to kvuli konzolim netusim. Kazdopadne jsem rad. nove hry si zahraju 60fps v pohode. u kazde hry staci udelat dve vecicky vypnout stiny a zmensit dohled. 10+ za grafiku bych dneska uz rozhodne nedal. mozna pred par lety.

FIFA17 na PS3 jsem nadsenej, myslel jsem ze na ps3 snad uz nic nebude noveho. v posledni dobe VIP Member dostavame hry pro ps4 a kdyz mame stesti tak nejaka arkada pro ps3. za me super novinka:)
    • Draken69CZ
      Tak docela bych se vsadil že tvá nová i3 bude výkonnější než ta stará i5 co má LV, ale o tom že absolutně stačí by se dalo polemizovat.
  • Microsoft na podzim spustí službu Xbox Music, která bude obsahovat 11 milionů písniček.

Předpokládám, že to bude opět jen North America only a ona zpráva to jen zapomněla/nemohla zmínit...
    • obracenyKybl
      Beztak tam ale budou jenom samé sr*jdy a pořádný metal nikde ...
      (Ale jinak je mi to celkem jedno, jelikož Xbox nemám)
  • Veskoslav

Drift Stage

https://www.youtube.com/watch?v=794NSkRWQJ0

Tak tohle je pecka:)
    • Pecka pro děcka? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit