Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejnovější patch (v1.06) pro Dead Island nadělá více škody než užitku. Pokud možno, neinstalujte...

Snad Dead Nation, ne?
    • Pravdu má ten člověk!
      Thx, opraveno.
  • Vojta_Ilavsky
    Quantum Break. Čas na koupi X1.
  • Tilwaen

Pokračování tLoU

Pravděpodobně vyjde The Last of Us 2.
  • ?

Mohl bych se dotázat proč je zakázané slovo (idiot)?
    • ucho
      předpokládá se, že když se zakáže slovo, nebudou se zde takoví lidé ani vyskytovat. a zdá se, že to funguje. nikdo tak nikoho dlouho neoslovoval, co si pamatuju...
      • zrovna jsem to chtěl použít v řecké diskuzi na toho zaslepenýho chlapíka
        • Copak 1diot ale cenzurovana je i krav4 :D
          • ucho
            ale houno :) (to nejde napsat ani s nulama :) )
            • Hovno! Jsem nevěděl, že to nejde napsat. :) )
  • Miserius

The Last of Us

Tak kdo uz pari? *15* Ja jsem ted tam kde končilo demo a nemužu si to vynachválit, pecka hra! Kdybych nedělal pauzu na oběd budu prirostlej k židly jako ty clickeři ke zdem...
    • frag.ment
      Já si to včera večer přinesl, ale před zapnutím sem se dočetl o problémech s ukládáním, tak sem to raději nechal na dnešek.. aspoň na to mám celej den. Miserius jaký doporučuješ sluchátka s mikrofonem k PS?
      • Miserius
        Hale na sluchátka moc velkej rádce nebudu. Já jsem si koupil přimo na todle nějaký ve výprodeji herní za 420 korun, takže to nebude žádná kvalita kdyby to měl nějakej zvukovej fetišista ale mě to stačí, jinak bez sluchátek hraju na domácim kinu takže jsem z toho rozmazlenej a i tak mě ti sluchátka po večerech přijdou parádní. Akorát je potřeba koupit usb sluchátka nebo přímo k PS3, koupit klasicky s Jackama tak je sraní s zapojováním...
    • God-of-War
      Je to masakr jak svine!!!:))). Jinak ukladani mi blblo taky, ale uz je to ok:))). A dal sem par kol v multaku a taky luxus:). Nejvic je, jak to propojjs s facebookem a pribivaj ti lidi do klanu, co mas v pratelich:D..
    • Autosave glitch

Mě nefunguje automatické ukládání, takže jsem ztratil zhruba 2 hodiny postupu v příběhu. Ve hře navíc není možné zvolit manuální ukládání. Nezbývá než čekat na opravu. Ten samý problém má mnoho lidí. Údajně to způsobil ten první patch.
      • Miserius
        Ajajaj, myslis ze jsi hru vypnul a kdyz jsi zapnul muesl jsi od zacatku? Protoze jestli jo tak to jd uvypnout at zbytecne nehraju dal, checkpointy mi normalne fungujou
        Tak fakt tyjo, to byl teda day-1 patch jak moje noha *13* Ztratil jsem tak 30 min max, ale stejne...
        • Přesně tak, s tím rozdílem, že jsem nemusel hrát úplně od začátku, ale od místa kde se mi to naposledy uložilo, což bylo po půl hodině hraní. Pak jsem další dvě hodiny hrál a když jsem chtěl hru vypnout, pozastavil jsem ji a u čtyrech posledních řádků se objevilo Automatické ukládání. Vyčkejte prosím... Čekal jsem asi 5 minut, jenže ono tam bylo pořád, tak jsem vypnul PS a doufal.
          • Tak před chvílí Christophe Balestra (Co-president Naughty Dog) tweetnul dobrou zprávu. Už by to mělo být spravený. Stačí jen vypnout a zapnout hru.
            • Miserius
              V singlu mam 3.5 hodiny a nemuzu si to vynachvalit, co me ale prekvapilo je ale i hodne povedenej multiplayer. Obzvlaste mam rad ten mod kdy mate jen jedne zivot na kolo a jsou 4 kola...Ted jsem hral s sluchatkama s dobrou partou hodinu a vybornej zazitek *3* Skoda bugu s ukladanim dnes odpoledne, sel jsem jednu sekci v singlu 3x, stravil u toho 7 hodin ale oficialne mam nahrano jen 3 a pul a i tak me to bavi... Jit jinou soucasnou hru 3x hned zasebou tak uz je televize pod barakem
            • Miserius
              Jojo, uz je to opraveny, uff...
  • Kdy tu bude recenze na Tales from Broderalds? Na tu hipster lesbickou hru, byla recenze za týden a vyšla ve stejnej den, tak se chci zeptat, kdy bude recenze na hru, která si na nic nehraje.
    • Recenze se píše na kařdou epizodu zvlášť, hledej.
  • C-BEAM

AC Unity

viem, že sa rozpútal slušný hate za bugy, framerate a iné veci a nechcem sa hry ako takej zastávať ale graficky z estetického hľadiska je to niečo čo som ešte nikdy v hre nevidel, je tam vidieť hrozne veľa špičkovej práce grafikov ktorí odviedli neskutočne veľa roboty a vďaka množstvu postáv je to to hrozne živé a má to úžasnú atmosféru. Z grafiky mi trochu vadia niektoré shadery, to bolo asi miesto kde sa šetrilo najviac.

Nie som fanúšik AC a nikdy ním nebudem, hry tohoto typu ma nebavia ale vyzerá to jednoducho super.
    • Hlavně vzdálené objekty. To je hnus. A postavy jsou stejné.
      Na první pohled to může ohromit ale na druhý ne. Více jsem zíral u kingdom come anebo zaklínače 3. Tam jsi viděl práci. Někdo myslel, když dělal barák atd. Krásné drobnosti a šílené bugy tam byli také. Ale to je alfa a tohle je plná hra....
      • C-BEAM
        miera detailov je v Unity niekde úplne inde ako v KC alebo Zaklínačovi. Toto tieto hry jednoducho nikdy nedosiahnu, nemajú na to rozpočet. Otvorte si oči ľudia.

čo sa týka postáv, súhlasím, že sa dosť opakujú ale tomu sa pri týchto počtov nedá príliš vyhnúť. Ale áno, je to určite problém.
        • Tilwaen
          Sice jsem Unity nehrála, ale v KC:D alfě jsem byla a musím říct, že až to vyjde jako plná verze, mohl bys na to možná změnit názor. Už teď je tam takových detailů, že nevíš, na co se dívat dřív, pokud si jich všímáš - na vyvýšenou brázdu mezi polem a cestou (na tu jsem koukala jak vyoraná myš *1* ), boží muka, pěknou kaluž na cestě, rostliny, které reálně opravdu potkáš venku na louce - ať už pampelišky, sedmikrásky, i takové kytky, které neznáš jménem, ale pouze tvarem; rozebírat z obsahu kompostu, co obyvatelé vesničky asi jedli předchozí den, vejít do lesa a kochat se tím, že vypadá opravdu jako klasický středoevropský les, ... zkrátka věci, které Američanovi třeba tolik neřeknou, ale pro Evropana, co se byl někdy projít v přírodě, je to magnet na oči.

Jsem zvědavá na interiéry budov a finální výsledek. Je možné, že budeš mít pravdu a jen si to maluji moc růžově, ale zatím už jen samotná míra detailů vypadá velmi zajímavě; naštěstí je Dan Vávra údajně puntičkář, tak by to mohl dotáhnout téměř k dokonalosti.
          • C-BEAM
            presne som čakal na reakciu typu, pampelišky a kompost. Lenže to je niečo čo nemôžno s komplexnou grafikou unity príliš dobre porovnávať. V unity má jedna budova viac detailov ako celá alfa KC:D, takisto sa treba pozrieť na umeleckú zručnosť autorov, ktorá je nepochybne vyššia u ľudí z UBI, nehnevajte sa ale je to tak ale to je vzhľadom na rozpočet celkom pochopitelné.

http://i.imgur.com/ZSUaxiJ.jpg
            http://imagizer.imageshack.us/a/img913/2673/mvXhDY.png
            • C-BEAM
              "Jak jsem psal je to alfa verze! "
              -toto budeš kričať ešte mesiac pred vydaním. Kľudne si na to počkám *4*

Je zrejme, že veľa vecí sa zlepší ale nečakajte žiaden zázračný prerod, tu sa fakt zázrakov nedočkáš. Čo sa týka detailov ktoré v AC nemáš, tak zase v KC nebudeš mať detaily a už vôbec nie mieru detailov aké je v Unity. A o tom to celé je.
            • Keyz
              To je natvrdlost....
              Jak jsem psal je to alfa verze!
              A i tak tam řada věcí vypadá lépe. To je to komické. Krom přírody také domy z venkovního pohledu a pak ty drobnosti které v AC nemáš, protože jím to je u pr*ele *3*

A jak jsme psal. Postavy budou znatelně lepší. A jestli mělo Ryse špatné xichty a vlasy,tak to nevím... Tak to má mí i KC. Navíc kdyby jsi to započítal i počet lidí a prachy, tak to je o to více komické, když borci z Ubi mají co chtějí a tohle poslali do světa.

Jinak si dovolím vtip na večer: "V unity má jedna budova viac detailov ako celá alfa KC:" (C-BEAM)
        • Keyz
          Nemají rozpočet na takové rozsáhlé lokace kde potřebuješ hodně lidí. Pravda. Ale když porovnáš ty drobnosti jak píšeš tak, lze se podívat na barák v KC, na blbou zeď, na blbé bahno anebo vegetaci. Případně i na hadry postav. A vypadá to skvěle na to, že to je první alfa.

Tohle v AC nemáš. Nemáš tam smysl pro drobnosti. I blbé dřevo přes potok je v KC uděláno tak jak by to bylo normálně. Tedy zapřené. A zde máš historickou Paříž a co tam jako je? Seníky, lesklé dřevo v budově a 10.000 debilních NPC. A navíc to má stejně velké bugy jen s tím rozdílem, že tohle je venku jako plná hra...

Ano na to potřebuješ lidi. Je to velké a je tam toho moc. Ale ty drobnosti, věrohodnost a i lepší technickou stránku nějakého objektu klidně udělá lépe menší tým lidí.
          Btw Zaklínač 3 nebude zrovna malej.

Zde je video kde borec rozebírá technické aspekty první verze KC: https://www.youtube.com/watch?v=dU01ZtRISAc
          • C-BEAM
            "Tohle v AC nemáš."
            *7*

http://imageshack.com/a/img661/6170/ue7mn7.png
            http://imageshack.com/a/img538/8956/blipqj.jpg
            http://imageshack.com/a/img911/7256/1OE379.png
            http://imageshack.com/a/img913/2673/mvXhDY.png
            http://imageshack.com/a/img903/252/hfS9u0.jpg
            http://imageshack.com/a/img743/7727/A2RiMv.png
            • Keyz
              Co?
              Myslíš vlasy? Ano nemáš, protože tam teprve budou vlasy jako mělo Ryse :)
              Myslíš ty přepálená světla a lesklé dřevo? To nemáš doufám, že to tam ani nebude *15*

Jinak. AC je plná hra a je to venku. Maká na tom mnoho lidí. A to by tedy mělo být bez chyb, optimalizováno, a skoro i technologický bechmark jako crysis *3*
            • jasne že ne, a viš proč? protože KC se odehrava o 400 let drive a navíc primarne v exteriérech. ale jo, vypadá to impozantne
    • Veskoslav
      No ono to může vypadat skvěle, některé stavby a ulice jsou špičkové, to naprosto klobouk dolů. Ale když ti projde skupina lidí barákem, tvůj spoluhráč při coop misi udělá teleport a objeví se cca 2 km od původního místa ve vzduchu a bez oblečení, lidé vypadají jak přes kopírák. Procházejí skrz sebe i textury, tak sebekrásnější zbracování (a místy je fakt Unity nádherné) ti to srazí někam do pekla. Počkám na obrovskou vlnu patchů. Pokud to neopraví, nemá cenu to kupovat.
      • No nevím, většina lidí hraje po vydání, čekat x měsíců na nějaké patche se chce asi málokomu. Já osobně hru buď hraju jak vyjde nebo ne. Čekat na nějaký patche se mi moc nechce, pokud to není během pár dnů/max týdnů, protože pak už zase budou další nový hry. A abych zpětně hrál 2 roky starou hru jen proto, že už konečně funguje jak má.. to jedině, že bych zrovna neměl co hrát.
        • Jack1947
          Taky se mi ty textury nelíběj, to je jako že dneska bude moderní čím víc vyblurrované tím víc cool... kam jsme to tedy došli a to je jedno jestli konzole nebo pc obecně to je zlé.
  • Jack1947

PC a X360 verze první epizody The Wolf Among Us vyjde již tento pátek (11.10). PS3 verze dorazí o pár...

Zvedavy na to jsem zcela urcite, o to vic potesi ze to uz je skoro "pred prahem". *4*
  • CoD: Modern Warfare 3 má v obchodě Amazon.com 4x více předobjednávek než mělo CoD: Black Ops....

To by me zajimalo co tolik lidi presvedcilo o predobjednavce :)
    • hipe

To ten hype kolem, toho ten dělá z lidí ovce
  • Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...

Kdo tomu věří, ať mi dá mínus *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit