Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

bundle

http://www.indieroyale.com/

po velmi dlouhé době zajímavý bundle
    • WhySoSad
      Johoo, Savant :)
  • postolka

X-COM a cestina

Tak mi k predobednavce prave napsali, ze k X-COMu bude cestina (slibujou do konce rijna). Vzhledem k tomu ze to nejak sponzoruje primo ten shop tak to bude snad i na urovni a skoro oficialni :D.
    • A budou tam mimozemstani oznaceni jako "cizaci"? :D
      • "12 civilistů zařvalo"
      • kostejnesmrtelny
        Vsadil bych boty, že jako "vetřelci" *7*
    • Xzone sponzoroval už tolik češtin :)
  • Skyrim Online gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=lg4Oawl7TVQ

B-B-But it's just a beta.
    • Tak už je to z Youtube dole, kulišáci.

To čučte na to třeba zde:
      http://www.dailymotion.com/video/xz04sy_elder-scrolls-online-gameplay-1080p_videogames?search_algo=2#.UWrvLdVIvZt

A těm -3 se nedivím, vypadá to dost špatně.
  • Edit: Reaguji na příspěvek od Paco. Nevšiml jsem si, že po přihlášení mi to zrušilo reakci.

Nezrušili to protože mají smlouvu do konce jara. Potom to už ale určitě v televizi neuvidíš.
    • Jack1947
      Ty vle to už snad nemůže být možné... když si postižený lidé ze sebe dělají srandu... a přitom vypadají celkem normálně ty vle. Zbavte se toho pitomce, co nejdřív. Debil/píčoviny... to jak mu tam natáhnul.

Vyhozenej čas, ali je kok-t nakonec celkem drsnej díl. *8* *7*
    • Díky bohu
  • Veskoslav
    Asi je blbé se opět zeptat, jestli něco udělá redakce, potažmo Tiscali s klikacím botem, co tu řádí. Nebo se na to zase vykašlete? Proč taky něco řešit, máme nefunkční prvek a ono se to nějak samo vyřeší:)
    • ringmancz
      tak sis odbyl svou týdenní kvótu na příspěvek, stěžující si na rozbitý lajkování...
      • Veskoslav
        Minulý týden jsem nic nenapsal:) A slibuji na vychládající mrtvolu Jacka, že už to nebudu nikdy řešit:) Je to ostuda webu a moje blbost, že tím obtěžuji ostatní, když se na to ptám.
        • ringmancz
          něco by se s tím udělat mohlo, ale jsou to kliknutí od několika anonymních lidí na internetu, takže bych to nehrotil
          • Jack1947
            Dokud to nikoho nedohnalo k sebevraždě tak je to ok, vadí to jen Veskoslavovy ( třeba je to nějaký podvědomní signál pro něj kdoví) *3* *7* *12*
        • Jack1947
          Když nebudeš tolik postovat "bleskovky" tak ti nikdo nebude klikat... nebo si to odmysli že tu nějaký systém vůbec je a už přestan odháníš jen ostatní potencionální návětvníky webu.
          • MikeR
            A to je ostuda. Potencionální návštěvníky je třeba vyzískat, předpřipravit a vychystat, aby mohli zahlasovat. Jinak se to nedovyřeší.
            • Jack1947
              Přesně.. neustálým stěžováním si jen řeknou " Hele, tady to asi stojí za prd ne?" a příliv trolů sem bude akorát větší.
  • Coffin.Corner

V předběžném přístupu vyšel modul Supercarrier pro DCS World, což by žádný pilot F/A-18 a F-14 neměl minout. V ceně je i vylepšený model letadlové lodě Admirál Kuzněcov a letoun Su-33.

• Vypadá to, že se LucasArts chystá na vývoj akční adventury pro novou generaci konzolí.

No a pak to dopadne jako s posledním Indym, který nakonec nevyšel *7*
  • Lukyz

EXKLUZIVNÍ DOJMY z rozehrání Zaklínač 3

Nerad dělám reklamu zrovna EG, ale když tam nikdo z Games nebyl zvanej, nedá se nic dělat.
    EDIT: po přečtení článku mám pocit, že Martin Zavřel předešlé díly nehrál *7*
    http://www.eurogamer.cz/articles/zaklinac-3-exkluzivni-dojmy-z-rozehrani
    • ringmancz
      mně baví, jak tam píše bulvární články o Score a tady se chlubí tím, že tam pozvali akorát je a Score, a měli to zadarmo
  • jindra.veliky

Novej level

Novej Level bych si docela rad koupil - jenze cena 99,- to zabiji. Musel bych totiz platit stovkou a pak si vzit bud jednu korunu nazpatek a tudiz bych vypadal jako somrak, co chce i tu jednu korunu - nebo bych ji musel nechat a to bych vypadal zase jako totalni namyslenej a bohatej vul, co nechava dysko jednu korunu....dokud se to nevyresi, tak smula.

Idealni ecna by byla 79,- a dysko 21,-
    nebo
    cena 119,- a dysko 31,-
    *4*
    • nebo zadarmo a dysko 100 *5*
      • preci jenom, davat jako dysko mince, to je jak u somraku na dvorku *5*
    • Jack1947
      Trolling failed... a ted zas z jineho soudku snad nebudeme dlouho cekat na clanek o novym Levelu.
      • jindra.veliky
        chapu, ze zrovna ty si nepripadas trapne, kdyz cekas u kasy na 1 korunu zpatky *15*
        • Jack1947
          Mam predplaceno, takze si v tomto pripade divne rozhodne nepripadam (naopak). *4*
    • A nebo si ho předplať...problém vyřešen *1*
      • Ronox
        To by musel složit litr v jeden moment a zas takovej borec to není *1*
        • jindra.veliky
          aby mi ho mohla ukrast postacka nebo soused? Cesi jsou socky
          • Podle sebe soudím tebe?
  • Lukass
    Jeste bych dodal ze na tehle strankach je P.Cars 2 uspesne ignorovany. Hold tady neni zadne poradne zavodnik.
    Olejnika ktere nevi ze na mokru se ze suchym pneu fakt nejezdi nepocitam.
    • Jack1947
      Tady se toho ignoruje více ;)

Jinak cpeš to sem možná zbytečně.
    • Mart9
      Podle mě se na recenzi tutově pracuje. Bohužel ji asi zase nebude kvůli Levelu psát V. Rybář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit