-
Někteří majitelé X360 již mají možnost na své konzoli testovat YouTube aplikaci.
To celkem brzo se tam v tom Macrosoftu rozhodli dát funkci youtube do toho šrotu... -
Obrázky nových bouráků pro Need for Speed: The Run, které si od 20. prosince můžete přidat do...
Need for Speed skoncilo 6 dilem: Hot Pursuit II, tahle hra nea s NFS nic spolecneho -
Co jsem nezávisle vypozoroval za nějakou dobu je skutečnost, že individua jako hehe tu neustále mají potřebu obviňovat nějakého Veskoslava (neznám ho, ale jeho příspěvky mi přijdou normální a většinou s ním souhlasím a ne, opravdu nejsem on) z naklikávání a podobných blbin, přitom když jsem za 10 vteřin dal refresh, tak u těch blábolů hehe přiskočilo 5 plusek. To jen tak, jinak souhlas s tím jackem a maxem, to je tragedie. Chci poděkovat vám některým normálním tady, že to tu držíte a občas se najde i plodná normální diskuze s názory podpořenými zkušeností.
-
-
http://forums.ubi.com/showthread.php/1377633-Beta-Access-for-PSN-Pre-orders
-
-
Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů.
Bleskař je idiot. -
-
Tak to si asi budete rozumět.
-
-
Gigantic -Stress test
Přistálo mi pozvání tak jsem neváhal a šel stáhnout a regnout klíč - Je to docela zajímavé sice to může mít pro někoho strašnou grafiku kterou prostě nezkousne nikdy jeho věc.
15nebo kolik hrdinů a většina se dá hrát zadara -klasika MOBA /Healer/Support/atp...
Je to spíše na způsob OW/Paladins jen 3RD a o co jde? styl moba hry s tím že tady musíte vyvolat nějaké orby či co a ti potom představujíc miniony vám dodávají body které potom využijete při boji peroti titánovy/guardianovy
Takže není potřeba zabít všechny hráče důležité je mít dostatek bodů a tak porazit nepřátelského Guardiana - to probíhá tak že skočí doprostřed mapy na omezený čas a vy mu musíte namlátit co to dá takže nejdříve 2 nohy - nakonec asi tělo či co to jsou 3rány a je konec.
Toxicita tam nebude možná nýbrž chat je ve hře čistě o příkazech- Jsem si říkal že nikdo nenadává když už jsem měl třeba 10smrtí :D ale jo každý si tam najde oanáka kterej mu bude vyhovovat může to zkusit na nečisto v Practice modu který je ale nudný no a pak jde o to co hráči budou dělat, je smutné že většina lidí se opět řídí víc fragů víc srandy? Oni dokonce leavují při zápase a tak sem nakonec skončil s 2protivníky.
Rozhodně má kus před sebou velký ale už ted je to docela legrace, prostě jsem chtěl zkusit a nelituji. Nicméně, jsem rád že to není Win10 only jak avízovali asi by tam nenatáhli logicky tolik lidí. Jsem rád že tam není ten Chat- jak třeba hraji SMITE tak, občas to není nic moc no, to urážení atp i když co není může být. -
Zahrajte si remake legendární hry GODS.
To si pamatuju že jsem kdysi dávno hrával.. Ale vzpomene si někdo, na čem se to ještě hrávalo? Nezdá se mi že bych to hrával barevný. -
-
:) Někteří z nás už tehdy měli barevné televizory a ti movitější dokonce monitory od Commodoru.....
-
Video z připravovaného modu, který předělá grafiku GTA: San Andreas do enginu GTA IV.
Hrálo se to na Amize 500 a bylo to na dvou disketách :-) -
Jojo, bylo to barevny :) Tusim tak 1991/1992. Uhlopricka prtava, ale barevny :)
-
-
Tady to máte celý :) http://www.youtube.com/watch?v=m4jQ2ZFvPVg
-
-
-
✥ Dark Souls – jedna technicka, ohledne puvodni textury ingame HUDu ✥
Zkusim se O P T A T i tady, kdyz dotaz na foru NEXUS modersky komunity zustava bez odpovedi.
E D I T – Tak REDDIT uz poradil – pri zmene jednoho radku v DsFixu – enableTextureDumping 1 – se textury ze hry ulozi do cesty – \Dark Souls Prepare to Die Edition\DATA\dsfix\tex_dump – a tam uz najdu, co hledam :) -
Wasteland 2
Jaké používáte zbraně?
Přesně jak jsem četl v jedné recenzi, tak někdy člověk zjistí jak rozdělil body blbě atd. Zrovna extra rychlý přechod NPC z 30 metrů k vaší postavě během jednoho kola mě nemile překvapil.
To stále mám pušky / pistol a většinou z předešlého důvodu používám pistol. Sniper vystřelí jednou a pak je nutná pistol. Jinak se sotva trefí na blízko.
- Tedy zcela jiná logika boje oproti shadowrunu, kde se vzdálenosti tak extra neřešili. -
-
Assault rifle jsou dost vyborne, ale sniperky postupne davaji vetsi dmg a hlavne maji i vetsi armor pene. Kazdopadne pistole jsou taky dost vyborne, i kdyz maji maly dostrel, a mam i jedno melee. Dulezite je, si dobre navrhnout postavy, aby meli 10 AP a 4skill pointy / lvl.
-
-
10 AP a 4skill pointy / lvl. To musíš hodně dalších věcí osekat. A charisma které je dobré pro Leadera pak nedáš snad ani na 5.
- Jinak to má klasický problém podobných her. Předem ani netušíš jaký je maximální level a kolik se toho dá asi naučit a také to nelze pak měnit. Tedy již jsem to musel jedno dát znova. Některé dovednosti jsou na prd, pak zase zjistíš, že se učíš něco co má nějaký společník a vyhodil jsi tak body atd :(
Navíc je nutné mít dvě bojové dovednosti, protože se zde řeší ty vzdálenosti.
-
-
jsem taky u tech rychlobeznym rudych skorpionu, a nejlepsi zbran je podle me, zatim, assault rifle (3 rany burst za 5 ap, single za 4 - famas), snipy davaj podobne dmg na ne o moc vetsi vzdalenost, ale jenom JEDNU ranu... tezky zbrane a samopaly zerou hlavne naboje, brokovnice je uplne k hovnu (a ja ve strachu z nedostatku munice dal kazdymu jinou specializaci), uz mam i dve energeticky, ale to teprve skilluju
-
-
Já jsme zatím pouze v Ag Center a již předtím NPC / zvířata měli neskutečný doběh... No ale zase mr*ající králíci v Ag Center jen tak nevidí *15*
-
-