-
Ve Star Wars Battlefront nepůjde zaměřovat skrze hledí zbraně. U některých pušek však lze použít dalekohled.
*11* -
-
no, stormtrooperi hladacik nemaju, skor by som povedal ze v tych helmach maju nejake priblizovadla
hoci ich sefovia pouzivali vo filmoch dalekohlady
tj na akeho boha maju tie brnenia? pred lasermi ich nechrania a vsade okrem Hothu su kua viditelni -
-
oni tam mají spíše oddalovadlá
-
Se podivej na tu pusku znova, ja tam teda hledi vidim.
-
-
To je designový prvek. Všichni snad víme, že soudě dle jejich střeleckých dovedností, ten zaměřovač prostě fungovat nemůže :-D
-
ja tam vidim pusku s dalekohladom
a pistol s dalekohladom
-
-
-
-
Nyrthos
Všimli jste si, že spatřila světlo světa první veřejná verze českého RPG Nyrthos? Když to Kingdom Come furt nic... :)
Já si to zatím bohužel nevyzkouším, páč to nepodporuje staré inte(l)grované grafiky. -
Připomeňte si začátek prvního dílu Tomb Raider ve webovém prohlížeci.
Ty vole slušně jsem se do toho zasekal. Každopádně v té hře vždycky bejval FPS mod? Je totiž parádní a dává tomu novej rozměr. -
-
Je to pěkný, akorát netuším, proč předělali controls.
-
-
Bohemia Interactive se nechalo slyšet, že by bylo hloupé, kdyby nevydalo DayZ na XBLA.
Hloupé by bylo pobíhat s kamerou nebo foťákem kolem vojenských základen... -
Amazon
Zdravím, chtěl bych si koupit bundle 5 her na Amazonu (http://www.amazon.com/gp/product/B00B1ULJI0/ref=s9_simh_gw_p367_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0EHTDFDZQVDF6TCA4J9A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846), ale píše mi to že digitální obsah je přístupný pouze v US. Nevíte jak to obejít? -
-
vyplň si jako adresu nějakou z ameriky (vygoogluješ)
-
-
Díky, pomohlo to. *4*
-
-
-
Akční nabídky na STEAMu: Mirror's Edge do dnešní 19té hodiny za 2,5€ (= 62Kč), Deus Ex: Human...
Tomu Deus Ex: HR jsem neodolal a koupil Augmented Edition + DLC. *1* -
System Shock (reboot)
Tak už tu máme i videa z dema, co by mělo být dostupné někdy dnes.
https://www.youtube.com/watch?v=v_uJ47oKHY0
U mě víc než dobré. Akorát doufám, že se ještě změní hudba. Ta v demu mě moc nechytla. -
-
citlivy remix puvodniho OST by k tomu sednul jako pr*el na hrnec :)
-
Už aby to bylo venku *14*
-
Fakt mám teď dilema.
Nechci si kupovat hru, co může vyjít třeba za 3-5 let a nebo nemusí vůbec. Ale tohle vypadá sakra dobře.
-
-
Wii remote pomáhá vyvinout technologii, která dokáže nasimulovat na Vašem těle "doteky" hry....
toto, nebo alespoň něco velice podobného už je od TN Games, je to vesta 3RD Space s několika zásahovými body. -
https://www.youtube.com/watch?v=jY3LcF-EwPo&list=UUGjJeemd7Fsn4zh0nxmFxeQ
Na YT jsem narazil na toto zajímavé video, kde je srovnání grafiky GTA SA PS2 verze s PC. Výsledkem je to, že GTA na PS2 je po stránce efektů na tom lépe než PC verze. RS asi doopravdy neumí udělat pořádný port na PC. Nevím, jestli jsem si to nevyložil špatně... -
-
22 milionu kusu se prodalo na ps2 a asi milion na kompu... taky bych se s tim neparal. *3*
-
-
Protože VGChartz je velice spolehlivá stránka, co se zejména prodejů PC titulů týče...
-
-
v té době digitální distribuce ještě moc nefrčela (navíc u her od rockstaru), takže je to vcelku uvěřitelné číslo.
-
-
Prosím, když tam uvádí, že čísla jsou aktuální a dohromady neodpovídají ani prodejům z roku 2011, kdy Rockstar sám zveřejnil, že už v té době bylo prodáno 27,5 milionu...
-
pc predaje hier na vgchartz su ocividne blbosti aj pred masovym rozsirenim digitalnych predajov.
-
-
-
-
To je tedy co říct naštěstí bylo na pc "nenáročné" esnb series mod co grafiku změnil (aut a efektů) k nepoznání CJ zůstal stejný jen více ozářený. Tedy + určitě ty mody. V tom je pc zatím nepřekonané.
-
grafika na PS2 je nepochybne vymazlenejšia ... otázka je či nevie alebo či im to nestojí za tú námahu.
-
Obě verze vypadaji strašně. San Andreas mělo na svojí dobu naprosto neuvěřitelně hnusnou grafiku. Akorát se řeší jestli ten hnus vypadá v oranžový líp.
-
-
mně se náhodou grafika na PC celkem líbila. přišlo mi to v té době v poho a lítání letadly a ježdění na kole po venkově bylo super. z té oranžové tolik odvařenej nejsem, ale ty odlesky by podle mě v té době počítače neutáhly (v tom rozlišení, dohledem a objekty na scéně). tak to holt zjednodušili. jako jo, je škoda že při vývoji nemyslí na budoucnost. potom musí vycházet remaster edice :)
-
-
Hlavně že má PS 2 červený slunko, graficky je na tom co se týče textur, rozlišení a detailů PC několikanásobně líp :D
-
to srovnavani grafiky už je trapny, koho zajima hledat nejaky odlesky
-
-
Zaklínač 3 - rozbor v češtině
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/35043-zaklinac-3-divoky-hon-rozbor-hry-a-nastaveni-detailu?start=1
Jinak pro ty, kdo nesledují tuzemskou hw scénu, na PCT v poslední době vychází dost povedené rozbory některých her, vím, že tady toho byly popsány mraky a už je to otravné, ale tohle některým může pomoct.
Já konečně začal Z3 pořádně hrát a za sebe musím říct, že to co mi líbilo v trailerech nejvíc, ten vítr a reakce vegetace, to je opravdu super a strašně to umocňuje atmosféru. Výborná hra s průměrnými souboji :P :) -
-
Já jsem hlavně zvědavej, jestli NV opraví ovladače aby hra běhala obstojně i na Kepler kartách *13*
EDIT: NV to sama přiznala, tak uvidíme...
http://blogjob.com/oneangrygamer/2015/05/nvidia-admits-to-kepler-issues-for-the-witcher-3/ -
-
tak nová generace má lepší řešení telesace, proto 960GTX podává při ultra lepší výsledky než 780GTX. Vypni hairworks a 780GTX bude lepší než 960GTX...
-
aby Kepler dobehol Maxwell? aky by bol dovod kupovat Maxwella? :)
podla mna neopravi, ciastocne mozno zvysi fps ale maxwella nedobehne
-
-