-
Video Games Live
chystá se na to do Prahy někdo z Moravy? -
Fanoušek indie RPG Legend of Grimrock se zeptal vývojářů, zda se půjde ve hře pohybovat pomocí...
Diablo 3 beta me bavila vic.
Ach jo... myslel jsem Path of Exile a ne Legend of Grimrock -
-
Fanoušek indie RPG Legend of Grimrock se zeptal vývojářů, zda se půjde ve hře pohybovat pomocí...
Já ti nevím, ale ta zpráva je úplně o něčem jiném, než tu píšeš. -
-
Já ti nevím, ale proto tam dopsal tu větu "Ach jo... myslel jsem Path of Exile a ne Legend of Grimrock" *7*
-
-
A co tou opravou chtěl říct? Nechápu.. V bleskovkách nic o Path of Exile nebo D3 není, tak s jakou Bleskovkou si to pak spletl?
-
-
Nekde jsem cetl o bete a mel jsem za to ze to bylo prave v bleskovkach a pak jsem jen bezmyslenkovite klikl na Legends of Grimrock. Je mi to moc lito. Priste uz se to snad nestane.
-
-
V pohodě, jen mi to nedocházelo, malé věci *2*
-
-
Pravděpodobně chtěl reagovat na zprávu, kterou tu psal do diskuse včera v 20:55 sadda. Myslím, že je trochu zbytečné to řešit... *4*
-
-
Ahá *2* Byl jsem zmaten, určitě jsem z toho nechtěl vyvodit konflikt mezinárodních rozměrů nebo tak , jen jsem se zeptal *4* Děkuji.
-
-
-
Jak se to vlastne stane, kdyz se to stava tolika lidem? (citovani spatne bleskovky)
-
-
-
-
Limbo vyjde na PSN 20. července, na Steam dorazí 2. srpna.
Paráda, druhyho srpna mám zrovna narozky. Už vím, co si pořídím za dáreček :) -
-
Neztrácí to pak smysl, když daruješ sám sobě? :) Teoreticky můžeš slavit každej den, že jsi ještě na světě. *1*
-
-
Ono spíše taky potěší, když něco dobrého vyjde akorát na narozeniny. Na ty moje třeba vyjde Deus Ex HR ;o) No a taky si ten dárek budu muset přidělit já :)
-
-
-
StrejdaTom nahodil do sekce čtenářských recenzí svůj verdikt nad Final Fantasy XIV sepsaný po neuvěřitelných 4000 hodinách hraní během dvou let.
Nic proti ale zdá se mi to docela krátké... verdiktování *7* -
-
takže cca 5,5h denně?!? Nevěřím *15*
-
Vzpomínám si, že o čtenářských recenzích jednou mluvili ve FightClubu a Petr Poláček říkal, že chtějí aby byli kratší než klasické gamesácké recenze. A že jim naopak lidi často posílají moc dlouhé recenze ... tak možná proto
-
-
Pak nemůžou vyjádřit podstatu věci, proč by jim to mělo vadit? že sami na webu mají krátké rwecenze tak čtenáři by měli mít kratší? aby se náhodou něco neřeklo. *7* *12*
-
-
-
Záhadný odpočet
http://en.thewitcher.com/odliczanie -
-
Pravděpodobně jenom pozvánky na oslavu výročí, škoda....
-
na 80% datadisk
-
-
Kretivní ředitel Neil Druckmann chtěl nechat v Uncharted 2 zabít Elenu.
to je ale panečku ... dmntní bleskovka !
takovej malej spoiler, proč to sem vůbec píšete? -
-
V cem spoiler? Ani jednou tam tusim nijak ohrozena na zivote neni.
-
-
No právě, ohrožena není čili odpadá veškerý strach pro ni, kdo to ještě nehráli, vážně demence. A o chybě, kterou asi ani není schopný v těch pár slovech všimnout ani nemluvě. Za TOTO opravdu někdo někomu platí ????
-
-
veškerý strach *o ni , samozřejmě ..
-
-
ale je *3* minulý týden jsem to čerstvě dohrál
-
-
Protože hra je už dost stará na to aby se o ní mohlo mluvit včetně spoileru
-
-
Těžko je spoilerem něco, co ve hře nikdy nebylo.
-
-
ale pokud jsou v příběhu dvě možnosti a někdo ti vyzradí tu druhou, tak logicky ti spoilerují tu první...
když to převedu na tenhle příklad, tak v jednu chvíli tam hráč očekává, že umřela... ale ona ve skutečnosti neumřela ...a to se hráč doví až potom ...ale po přečtení tohodle titulku to prostě už očekávat nemůže *3* a ztratí při hraní ten pocit strachu o ní -
-
Ano máš pravdu, nedošlo mi, že by to někdo ještě nehrál. Je to přeci jen už nějaký ten rok a díl nazpět *3*
-
To jednodušším krátkozrakým bytostem nevysvětlíš.
-
-
Geniální internetový prorok? Tak to blahopřeju! *7*
-
-
-
-
-
-
Nezávislé herní studio Epidemic Entertainment připravuje remake Streets of Rage.
Bombaaaaaaaa. Prosím, ať tam je coop přes net. Ale na těch stránkách sem si moc nepočetl *1* -
COD: Ghosts
No tak nářez pánové. Na i7 3770k 4.2 ghz, GTX 680, 24GB RAM, SSD Kingstone tam jsou hrozný propady FPS. Ne jenom, že to je větší jak BF4 a hnusnější a míň interaktivní a prostě všechno míň, ale ono to šlape hrozně. Systém je čistý a čerstvě aktualizovaný, ovladače taky a navíc nejede momentálně multiplayer. Takže buď to chce patch a nebo to je fakt sloppy port. -
-
Propady? To hraješ v nějakým extrémním rozlišení na více monitorech?
Mám o něco slabší stroj (Radeon 7970 a i5), ale šlape mi to jak hodinky, většinu času stabilně 60fps, občas propadne k 50fps, ale vliv na plynulost to nemá prakticky žádnej, chodí to pořád velice svižně. Jedinej problém na kterej jsem zatím narazil, že se mi u animaček mezi misema nějak záhadně zadrhává zvuk.
Mimochodem, 24GB RAM tu opravdu nevyužiješ, ta hra si bere jen něco málo přes 2GB paměti. -
-
Ten počítač je primárně pracovní. No vypnul jsem od nVidie shadowplay na nahrávání ikdyž jsem nenahrával a šlapalo to dobře, ale místama to stejně spadlo pod 60 a na to, že BF4 na ultra jede stabilně, tak mě to zarazilo. Každopádně ještě pak ovladače od nVidie by to mohly opravit s profilem pro ně.
-
Ale bez emulace od piratu na 4gb a mene se neobejdes, aby to bralo tech 2gb... aspon to pisou.
-
-
Ach tak, já hraju release od Reloaded. *12*
-
-
Nu, tedy dobra. *3*
-
-
Horste, okecávat to můžeš jak chceš..60 euro za COD je zlodějna...stejná zlodějna je za to nezaplatit a chtít to hrát..stejná rovina..
-
-
Ted ses "podrekl". *8*
-
-
Nepodřekl. 60 éček za něco tak krátkýho jako CoD by dal leda blázen.
Singl samostatně neprodávaj a multiplayer tohodle typu mě nezajímá takže ode mě peníze rozhodně neuvidí. -
Tak ať. RELOADED je legální online obchod, kde všechny hry prodávají se stoprocentní slevou. No neber to.
-
-
-
-
-
máš moc uber PC..:)
-
-
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužil jako trenažer pro školní...
Hledám někoho kdo by pomohl s tvorbou módu na odstřel jacka thompsona a podobných debilů. Děkuju. *12* -
-
jo kdyby vznikl mod....Shoot your Jack Thompson ...to by uz asi nerozdejchal *1*
-
-
Uz vysla poradna verze Super Turbo Lighting Modu, do Zaklinace 3 hra vypada neskutecne dobre.
Odpoledne to zkusim, ale netusim jestli mod jede i na jine verzi ne 1.11. Protoze tu fakt nemam. -
-
Místama vypadá STLM2 vážně hezky. Lepší dohled, kontrastnější nebe, ale na stranu druhou velký DOF, přepálená zelená (hlavně stromy) a strašně vysoký jas. Některý stíny a detaily úplně vymizely.
BTW, neaktualizovat hru má jaký význam? -
-
Mam verzi 1.06 a nevidel sem jedine duvod proc stahovat 15GB (nebo kolik) patch co hru jeste vic rozbije. Pravda nesli me dokoncit 3 questy ale stim sem se smiril.
Nevis jestli bude mod fungovat i na verzi 1.06.
Jinak lidi si hodne stezuji na vzhled ostrovu Skelige. Atmosfera hry je ale daleko lepsi. Pocitam ze barvy pujdou upravit v Hunter Configu. -
-
To bohužel nevím, jestli to jde i na 1.06. Však vyzkoušej a uvidíš.
-
-
-