Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muezzin1

Gratulace Team Liquid k výhře v TI7

Parádní finále!
    • Mart9
      To jo teda. Někdo hrál hru.
      • Majkl
        No neasi, kdyby tam pekli koláče, tak by asi diváci docela koukali divně *4*
    • Majkl
      Tady je koukám spousta fanoušků Newbee
      • SalemCZ
        nn, to jsou brečící LoLkaři.
  • Project Cars odsouvá datum vydání na 2. dubna. Důvodem je vychytání posledních problémů a finální úpravy.

No, tak aspoň, že to je jenom pár tejdnů.
    • Povíme si 2 dubna ....

ROFL *1*
  • Jack1947

Dizzel

http://dizzel.ogplanet.com/en/main.og;jsessionid=F0F3F575C184E0E8431D8DCFFB04A51E

Myslím že se dá, dostat ted nějak do early verze - (snad pro všechny, já to ještě nezkoušel).
  • Zdar.Když už je na steamu to pujčování účtu,rád bych věděl,jak to vlastně udělat.Včera jsem si potvrdil autorizaci tlačítkem v nastavení,ale jak vyberu ,komu pujčim účet/ za účelem hraní/ na to nemohu přijít.Děkuji za odpověď.
    • michals
      musis se prihlasit pod svym uctem na tom konkretnim pc a tam ho taky autorizovat *5*
  • Microsoft požaduje, aby obchodníci a prodejci oficiálně nazývali novou konzoli pouze "Xbox One" nebo...

Já na ně kašlu budu to nazývat jenom Xbox, jinak proč se vlastně jmenuje Xbox One když už nějaké byly dřív?
    • no

protoze to ma design jak vychodonemecka VHS z osmdesatych let proste nikdo by neveril ze tohle je neco vic jak verze 1 *3*
    • Ronox
      Anglicky hovořící to budou vyslovovat jako "zone" a to one asi znamená jakože all in one. Jen tak hádám, ale ten "zone" už používaj teď.
    • aby to bylo supr extra mega turbo ultra cool samozřejmě omg lol wtf opbh
  • Netradičně zabalená novinářská verze hry Socom: Special Forces (SOCOM 4).

Woow !! *8*
  • ESRB pravděpodobně prozradilo opětovné vydání Metal Gear Solid: VR Missions (nabízející přes 300 nových...

Pardon, ale VR missions sú už aj v Legacy collection. Alebo to bude iná verzia?
  • Jack1947

AMD X4 960t 3,06ghz zamčené 2jádra

Nedávno jsem se dočetl že můj obstarožní 4jádrový "šmejd" s bottleneckem až to bolí *1* (jk)

Má od výrobce zamčená 2jádra ale co jsem četl takto nemusí nutně být pravda a mohou být vadná - tedy bych mohl získat k 4 ještě dvě a mít CPU které AMD prodává za vyšší peníz. X6 nevím jestli by to hrám nějak pomohlo... navíc jsem si zapl tu funkci na základní desce která řídí výkon CPU -GPU a odté doby mám ve vlastnostech i správci jen Unknown CPU - což mně docela vadí ted se mi v Core temp appletu na G15 lcd nezobrazují teploty. Nemám tam ani 1 jádro.

Opět je to spíše jen taková tlachání z nudy. Takto ani moc neberte vážně jen mně to překvapilo. Že mám CPU se zamčenými jádry lol.
    • Ty jsi případ ... Já 960T alias jedinou Zosmu s X4 kupoval právě kvůli dvěma zamlčeným jádrům navíc a odemkl a provozuji ji tak od počátku .Vzledem k tomu , že jsem se ještě nezbavil ani 940 s DDR2 jaksi nějaký ten bottleneck bude spíš kombinací stavu psychického rozpoložení a ovlivnitelnosti reklamou . Ale neboj , jednou k tomu dojde a budeme ty šmejdy které prostě ne a ne utahat měnit po právu ;)...
      • Jack1947
        Aha, takto má chyba já jen chtěl X4 protože má X2jka už moc nestíhala no a tehdy byla celkem laciná. Mám si je tedy odemknout a riskovat že mi nepojedou? tím se vracím k mé první otázce.
        • Jdi do prace a muzes si koupit normalni pc. A nebudes muset sockovat s 10 let starym amd.
  • ringmancz

Uplay nabízí do 18. prosince zdarma ke stažení plnou verzi PC verze hry Assassin's Creed IV: Black Flag.

Ale nějak se na to nezvládli připravit...
    • jindra.veliky
      a ani zadarmo si to nevezmu *6* akorat ten World in Conflict jsem si vzal
    • Jack1947
      Já to teda hrál tehdá na X360 ale tohle se mi nelíbí... *13*
    • no nevim... aktivovano, stazeno bez problemu a cca za pul hodiny co jsem tomu na zkousku dal, ani jeden pad. Sestava podprumerna ;)
      • ringmancz
        problém byl v tom, že mi vůbec nešel stáhnout uplay, ale nakonec se to rozjelo a teď stahuju hru
        • aha, tak to je jina :) chapu
    • jamar28
      Mně zas ta jejich verze neustále shazuje celé PC. A to jsem AC4 pařil už na starém PC na max. nastavení. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit