-
Krátký rozhovor Martina Veselovského z arkádové videoherny
http://video.aktualne.cz/dvtv/na-miste-retro-arkadova-videoherna/r~1a2be370e8c011e3bc790025900fea04/ -
-
Vydání Mario Kart 8 zvýšilo v Anglii prodej konzole WiiU o 666%.
Myslíte, že to sem postnul sám Veselovský? -
až na tu roztřepanou kameru, to teda nepochopím jak se někomu podařilo, je to dobrý
-
-
Gohan wa Okazu
Destiny 2 Coming to Battle.net
http://www.mmo-champion.com/ -
Namco Bandai (vydavatel Enslaved: Odyssey to the West) doufá, že jsme se s Enslaved ještě neviděli...
Hohó, tak to já taky doufám, že jsem se s Výletou a Opičákem neviděli naposledy :D -
Nintendo se záměrně rozhodlo odložit vydání některých dokončených titulů, aby tím maximalizovalo...
Aha, a Pokemon Black and White se rozhodli vydat jeste na klasicke DS ... to je mi panecku logika. Hra ktera by sama o sobe prodala cele 3DS a oni s ni nepockaji ... tak nevim jestli to byl zamer nebo jen cista blbost Nintenda. No uvidime. Osobne tipuju ze na pristim E3 uz bude 3DSlite s integrovanou 2. analogovou packou. Pak mozna zacnu uvazovat o koupi. -
Mám dotaz - když kámoš začal stahovat L4D díky tomu že je teď zdarma, ale nestihne to do 7 hodin Steam preuší započaté stahování nebo jen nedovolí nové? Rád bych to s ním zahrál tak díky za odpověd.
-
-
Jakmile je hra přidána do hráčovy knihovny, může si ji kdykoli stáhnout. Je jedno, jestli je to dnes, za 14 dní, nebo 5 let. Jedinými omezeními jsou existence Steamu a připojení k internetu. V odpověď na původní otázku: Steam nepřeruší započaté stahování a počet stažení není omezen.
-
-
Díky
-
-
-
Minecraft překonalo hranici 20 miliónů registrovaných uživatelů.
A kolik z nich je platících :P -
-
Hru si koupilo 23.19% z nich, tedy téměř každý čtvrtý.
-
-
oblíbenej Youtuber
Trochu OT, ale napište jaký je váš oblíbenej youtuber (letsplayer). Muj je sterak a bok067 (žel už 2 mesíce nic nanatočil). Pak jsou to ješte random youtuberi když hraju nejakou hru tak se vždycky kouknu jak hrají ostatní. -
-
CaryMaryFuck
-
-
ja se ptal na lidi co točej hry - letsplaye
-
-
Tady KeyZ si na něho vzpomněl, protože mu už dlouho v komentářích svýma pseudovtipama nezkoušel nalézt do kanelu. Holt i takový "fanoušky" CMF bohužel má.
-
No, jo. Tohle bylo doporučení mimo téma :)
Jinak snad jen totalbiscuit. Ten ale dělá hlavně jiné věci, ale také o hrách. letsplay? Tam je mi to jedno, většinou koukám když nevím kam dám atd. Anebo chci vidět jak někdo něco řešil.
To poté YT hodí lidi kteří jsou nejvíce sledovaní. A to stejně sleduji jen část kterou potřebuji. -
-
to ja prave kdyz je dobra hra a letplejer tak to koukam jako na seriala v televizi, i nekolik dilu nebo celou serii a ani pak nehraju sam, zkuste si to nekdy
-
-
-
-
Nikdo.
EDIT: Vlastně ne, MickTheMage dělá solidní letsplaye. -
-
rioconan? *1* to je kvalitní jůtuber jde proti projdu i když mu někteří psali v komentech že je asi duševně nemocný a měl by skončit a přestat streamovat on se nedá...
-
-
-
Kojima naslouchá!
http://www.ign.com/articles/2014/02/25/metal-gear-solid-5-ground-zeroes-gets-a-next-gen-price-drop
Vcelku dobrá zpráva. -
věřim že je tu dost pekných her ale kolik z nic je v češtině bez cěstiny mi hra nic neříka
-
-
Tobě nic neříká ani čeština.
-
Hláška dne
-
Když neumíš v diskuzi ani reagovat, tak běž radši hlídat, ať ti nikdo nic nepronese *7*
-
lol *1*
-